Sari la conținut

Bianca - colega Corinei baby.blue


Postări Recomandate

  • Oras:Europe
  • Oras:Europe

Salutare natiune, pe scurt voi povesti despre o experinta placuta al carei protagonist am fost, succint :

- domnisoara este prezentata pe blogul Corinei, de acolo am si aflat despre ea

- am contactat o pe Corina via email si am stabilit intalnirea cu cateva zile inainte

- informatii despre servicii si preturi, precum si poze sunt pe blogul Corinei

- evenimentul s aconsumat duminica 17 aug la un hotel central in Bucuresti

- durata intalnirii 3 ore, achitat 200 euro

- eram deja de cateva minute in camera de hotel cand ma suna Bianca, o voce placuta si tanara, foarte relaxata. Am asteptat o in fata hotelului, a venit intr o pereche de blugi foarte scurti, de efect, avea la ea intr o gentuta costumatia ceruta de mine. Am socializat la un pahar de vorba la barul din hol, apoi sus in camera. Dus amandoi, pe rand, s a schimbat in tinuta ceruta de mine in email. Ce urmeaza mai jos este pur subiectiv si redat dupa gusturile mele si experienta proprie in acest domeniu, asadar : 

- locatia 10 - hotel central, foarte relaxata receptia, bar in hol ok

- atitudine 10 - este studenta, 20 de ani, relaxata, sociabila, ai cu cine si despre ce sa vorbesti, dezinvoltura specifica varstei care ii da un farmec aparte.

- aspect - 10 - inalta 1,73 pe tocuri (tocurile nu le am masurat), bronzata frumos, piele fina, par lung putin mai jos de umeri, fund tonifiat, sani medii cu sfarcuri sensibile, domnisoara este slim, in forma, nu slaba nici rotunjoara, o fata dragalasa.

- servicii  - ce am probat eu : DFK, sex oral neprotejat, sex normal protejat, cunnilingus. Si acum detalii : FK accepta si chiar intretine, sex oral atenta la recomandarile mele, ritmul se regleaza la cerere, are initiativa la miscari accesorii, nu atentie la bijuteriile familiei, nu DT, saliva din belsug, contact vizual in timp ce face felatie. sex normal s a umezit natural, stramta, se implica, accepta orice sugestie, doggy style a fost de senzatie, am probat poz 69, si bineinteles ca am gustat prajiturica - un deliciu.

nota overall servicii 9

- igiena - nota 10 - impecabila, dus inainte, intre, si dupa, pussy delicioasa si curata, dantura ok, par ingrijit, piele superba

- GFE nota 10

- pareri personale - cine cauta PSE sa caute mai departe, este tanara, incepatoare, are prospetimea aceea de inceput, toate acestea combinate fac o experienta teen de exceptie, face tot posibilul sa fie pe plac, este sincera in senzatii si reactii, nimic fals sau regizat, e naturala, nu am adus vorba de forum, nu stiu daca stie de el.

Recomand cu toata inima, multumesc Corina pt ajutor si multumesc Bianca pt o intalnire frumoasa.post-3790-0-77367700-1408557275_thumb.jpgpost-3790-0-66062800-1408557286_thumb.jpg

 

Pt precizari sau alte detalii stau la dispozitie.

  • Like 7
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...