Sari la conținut

Yvona 0765129035 Bd. Mircea Voda


Postări Recomandate

  • Oras:intr-un ocean de pizde
  • Oras:intr-un ocean de pizde

YVONA, draguta, bruneta, ochii verzi, ofer domnilor placere de vis, oral neprotejat cu fin. orala sau corporala daca doriti o ora cu mine, contactati-ma, nu veti regreta, parlo anche italiano, 22 Aug, 14:48

0765129035 BUCURESTI

 

Saptamana trecuta am ajuns si eu la Yvona fosta colega a Xeniei, din pacate nu am reusit sa gasesc nici un topic deschis, daca exista rog sa fie unit cu acesta. Am sunat la numarul de telefon 0765129035 si am facut programare foarte usor, am ajuns la locatia de pe Bd. Mircea Voda, un apartament foarte frumos si foarte curat, camera curata si foarte aerisita, baie dotata cu tot ce trebuie, prosop curat, gel de dus si notez cu 10 locatia. Yvona este foarte draguta si la fata si la corp, bruneta cu parul lung si frumos, sanii mici, cur fain, picioare frumose, foarte curata peste tot, inaltime aproximativ 1.70 si primeste nota 9 pentru cum arata. Am mers si am facut un dus, ea era deja dusata si am revenit la un sex oral neprotejat, executat finut, nu prea este interesata de zonele adiacente, dar per total este ok si o notez cu 8 la oral. Am trecut la sex normal unde este foarte pasionala, nu comenteaza pozitiile, singura problema este ca trebuie sa o iei mai usor la inceput, se umezeste mai greu dar asta nu a afectat cu nimic partida de sex, este destul de stramta si o notez cu 8 la sex normal. Gfe de nota 8. Am platit pentru o ora de distractie 150 lei. Este o tipa foarte OK si o recomand pentru Top.

post-31991-0-76531500-1408709676_thumb.jpg

post-31991-0-89760300-1408709693_thumb.jpg

post-31991-0-11301700-1408709705_thumb.jpg

post-31991-0-47666400-1408709717_thumb.jpg

post-31991-0-12735200-1408709741_thumb.jpg

  • Like 13
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Vin si eu cu o recenzie la acesta domnisoara (fosta colega a Xeniei)

Actiunea a avut loc saptamana trecuta dar din lipsa de timp o fac acum.

Am sunat la numarul din titlu imi raspunde o voce sexy fac programarea cam in 40 min usor de ajuns chiar langa camera de comert. Ajuns in fata blocului sun imi da interfonul si etajul bineinteles m-a intampinat dupa usa.

Am intrat dus desi venisem de acasa dar mi-a cerut ea. Dupa ce am iesit de la dus ma astepta in camera intinsa in pat in sutien si chilotei.

A inceput cu oralul neprotejat destul de bun atentie la oute dar foarte scurt dupa care a pus preze si am trecut la normal unde am si finalizat.

Am trecut la dus dupa care am mai stat ceva de vorba, chiar ai ce vorbi cu ea si dus am fost

 

Note:

Aspect : 7

Curatenie : 9

Oral : 7

Normal : 10 (f stramta)

Gfe : 10 ( pentru discutia de dupa pt ca in timpul actiunii a evitat sa ma sarute)

Per total este o fata ok poate nu a facut acel clik cu mine nu stiu daca m-as mai duce poate ca da de recomandat pentru cei care vor o fata skiny.

Halatul: 150 ron /h (chiar daca am stat 1 finalizare a fost alegerea mea)

  • Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:undeva
  • Oras:undeva

Salutare,

 

Acum cateva zile am vizitat-o si eu pe Yvona.

Locatia este pe Blvd Mircea Voda.

 

Inca de la conversatia telefonica imi lasa un gust placut deoarece are o voce frumoasa si stie sa converseze si sa te faca sa te simti bine inca de la telefon.

 

Ajungand la locatie, ma primeste ascunsa dupa usa, dar cand imi aparu in raza vizuala nu puteam decat sa rasuflu usurat. O tipa inalta, skinny si ft dulcica la fata.

Ma invita pe canapea, se ofera sa imi aduca ceva de baut, nu refuz, si ne aprofundam intr-o discutie interesanta despre viata. Dupa ce imi termin paharul ma cer la baie, mi se ofera un prosop curat si intru.

Proaspat iesit de la dus, tipa ma astepta doar in bikini in pat. Fapt care m-a incitat extrem de mult:)

Actiunea in sine: Un sex oral umed executat binisor dar nu pot spune ca a fost cel mai bun avut.

Pune prezervativul si aplicam cateva pozitii la initiativa ei. Partea misto e ca fata se implica in timpul sexului si chiar se simte asta. Termin glorios in prezervativ, ea ft atent ma curata cu un servetel umed ca apoi sa ne tinem in brate dezbracati si sa povestim despre noi.

Fiind de la birou, obosit, nu pot spune ca as mai fi avut chef de inca o data, asa ca m-am dus la dus, m- am imbracat si am plecat cu promisiunea de revenire :)

 

Notele:

Sex oral: 7

Sex Normal: 9( are un fundulet de milioane)

Anal: Nu face

FK:DA

Cim:Mi-a spus ca face

COB:Da

Locatie:Apt 2 camere mobilat modern si ft curat, baia curata, cabina de dus cu 2 tipuri de gel

Halat:100fin/150ora

 

Concluzie: De revenit clar, am facut click si m-am simtit ft bine in compania ei.

 

Cu stima,

 

Apo

  • Like 6
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

pai numai jigni ,ca nu esti mai presus daca faci asta.si ce i cu amenintarile astea?ce ma dai afara din bucurești?vezi ti frate de fetele tale si lasa ma pe.mine in pace.nu te am jignit,nu ti am zis nimic,e loc sub soare pt toti.

Link spre comentariu
  • Oras:n-am locatie, doar outcall
  • Oras:n-am locatie, doar outcall

nu e loc pentru prosti ca tine, mars in pula mea la DG, de futut nu futi, recenzii nu stii sa faci, te bagi in seama ca bulangiu pe toate thread-urile, daca te intreb de ce faci asta, esti prea prost ca sa-mi raspunzi!

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Dudesti
  • Oras:Dudesti

Asta nu ti da tie dreptul sa ma jignesti pe mine.Poti sa mi spui in mod civilizat si basta.

Cblock,serios acum: sa mor de n-ai zapacit toate topicele fetelor fara sa transmiti nimic palpabil....ce urmaresti???

Are dreptate,Xoxo....daca iti doresti cu ardoare sa cumulezi nr de postari pt a ajunge galben,vino frate pe DG....esti bine venit oricand ;)

 

Succes!

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Nu urmăresc nimic😅😅.dar daca nu am voie sa fac asta ,trebuia sa mi spuna la modul civilizat.Nici nu stiam ca exista forum cu discuții generale.

Am fost la majoritatea escortelor de top ,nu am făcut recenzii ca nu e stilul meu.

Link spre comentariu

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Va salut. Fiind prima mea recenzie imi cer scuze in avans daca omit vreun detaliu important.

 

Am fost si eu la aceasta dameza acum o saptamana, insa mi-a lasat un gust destul de amar, drept pentru care nu voi mai reveni.

Cu 40 de minute inainte o sun, confirma ca e libera, ajung la apartament (binecunoscuta zona de la Camera de Comert, langa Trattoria), ma intampina in bikini si sutien. O fata foarte frumoasa, slim, 27 de ani dupa spusele ei, am aflat ca a stat prin Italia cu un gagiu ani buni. 

 

Imi ofera un pahar cu suc, imi cere amabila banii in avans si imi ofera un prosop. Depunctez faptul ca nu am primit papuci, iar in baie, neavand usa montata la acea vreme la cabina de dus, s-a lasat cu multa apa pe jos. 

 

Actiunea se petrece intr-o camera semiobscura, fara lumina (era trecut de 20:00), abia se vedea ce face. Incepe cu un oral bun, foarte umed, fara atentie la zonele adiacente. Dupa vreo 2-3 minute imi spune ca a obosit si imi pune caciulita. Schimbam cateva pozitii si termin in pozitia capra. O mica pauza de dus si o vorba (trecusera maximum 30 de minute) dupa care imi spune ca a obosit. Conform convorbirii de la telefon, 150 ron dadusem pentru o ora. Ii zic ca e devreme si ca putem incerca si nr 2. Total dezinteresata incepe din nou cu un oral bine executat insa imi spune ca o doare gura ca o am mare. Deja imi pierise total cheful. Am rugat-o sa continue, la care ea: mda, deja ma cam chinui, nu crezi? Cand aud asta ma imbrac repede, si dus am fost.

 

Note:

Aspect: 9 (slim, carne tare, se vede ca face sala, la capra privelistea e superba)

Curatenie: 9

Oral: 8 (datorita faptului ca e foarte umed si adanc, insa s-a folosit destul de mult de mana)

Normal: 6 (nu se implica deloc, geme fals, insa este destul de stramta)

GFE: 5 (nu e lipicioasa, fara FK, e total dezinteresata, pe principiul hai mai repede ca ma obosesti)

Halatul: 150 ron 

 

Recomand pentru cei care cauta fast fuck, nicidecum pentru cei care pun accent pe GFE. Este o dameza total dezinteresata, in schimb e amabila. Macar atat :) 

  • Like 10
  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...