Sari la conținut

super gagica 18 ani 0763393968


Postări Recomandate

 Va salut dragi prieteni.

Am intalnit zilele cam acum vreo 2 saptamani o tipa care era la strada (prima ei zi) saraca era in prima ei zi de iesit pe strada si am oprit sa o intreb de tarife etc etc, era foarte timida si din cauza ca era si foarte draguta si frumusica...am oprit si am mers cu ea la un hotel.Eram primul ei client din ceea ce am inteles...va jur ca avea o privire si era asa foarte nevinovata.Ma rog, am mai scimbat cate o vorba si am mers la hotel...la iesire din Buzau pentru a aveea parte de o prospatura cum nu am avut de mult timp.

Am urcat la camera am mai schimbat cateva cuvinte si ne-am apucat de treaba.Vreau sa va spun ca fata nu face oral sub nici o forma dar cu timpul a spus ca o sa incerce, ea face doar normal  (va spun ca este foarte incepatoare, aviz amatorilor) este destul de stangace in meseria asta si a ajuns pe strada din lipsa banilor.Ne-am pupat pe corp asa putin, ne-am si sarutat dupa care am trecut la normal cu prezervativ , s-a urcat ea pe mine, am mai schimbat cateva pozitii dupa care nu am mai putut sa ma mai stapanesc si am explodat cu bucurie in prezervativ(mentionez ca fata este destul de stramta dupa parerea mea).Am mai stat am mai vb  dupa care am mai pus-o de inca una mica si dupa ceva timp am finalizat iar in prezervativ.Fata este curate,blonda, era imbracata in colanti si o bluza sransa pe corp, cam 1,65 cm...cea mai mare calitate o are la sani care sunt mari si super frumosi, nelasati, mi-au placut cel mai mult, si ca greutate cred ca are cam 56-57 kg, nu este grasa deloc. este numai buna de facut treaba....prospatura, si la fata este dragutica.

 Astazi s-a repetat scena cu ea....tot la hotel,unde mi-a dat si acceptul sa scriu despre ea pe acest site,nu are client mai deloc si din ziua aia,de acum 2 saptamani, nu a mai iesit deloc pe strada ca nu ia placut, garda cu ochii pe ea, lume....etc.Mentionez ca am gasit-o atunci cam vis-à-vis de  petromul de la iesire spre Ploiesti.

La prima intalnire mi-a dat si numarul de telefon

 Am platit 100 de lei plus hotelul si acum 2 saptamani, si astazi.

Eu zic ca merita incercata, eu am sa mai revin

 

CORP 8-9

NORMAL 8

 

 

VA SALUT PE TOTI

IMI CER SCUZE DACA NU AM FOST COERENT, SUNT DESTUL DE OBOSIT

NOAPTE BUNA

  • Like 5
Link spre comentariu
Vizitator detomaso
Reputație: 0

Avand treaba astazi prin Buzau si tinand cont de cele scrise mai sus, am zis sa o incerc pe domnisoara.Am contactat-o dimineata, mi-a raspus imediat si am stabilit sa ne vedem

la ora 14.Mi-am terminat treburile, o sun la ora stabilita si-mi inchide telefonul.Dau si 2 SMS, degeaba, nici un raspuns, ma-i sun odata, telefonul inchis.Asa ca.....TEAPA!

Link spre comentariu
  • Oras:buzau
  • Oras:buzau

Sunat si eu astăzi si mi-a respins. Revin cu detalii dacă se mai întâmpla ceva .

fratilor sa stiti ca asa este cum zice americanu mam intalnit si eu cu ea acum vreo 2 saptamani si iam propus sa ii pun anuntul pe net si nu a vrut atunci dar fata este incepatoare este destul de stramta nu stie mare lucru dar este dispusa sa invete lucruri noi si are niste sani superbi  

Link spre comentariu
  • Oras:Londra UK
  • Oras:Londra UK

E handicapata saraca. O doare capul non stop.am futut o 4 min apoi a sarit din pula ca se simte rau.de aratat arata ok dar este cu capul saraca.mai bn dau o laba decat sa vb cu ea 2 ore ca sa ma int cu ea...

Link spre comentariu
  • Oras:Romania+
  • Oras:Romania+

Nu are rost o Recenzie prea mare , hotel nova , sunat programat a sosit după 1 ora , trecem la acțiune , genul de fata de la tara , din vadu Pașii din ce am discutat cu ea , subțirica , sâni frumușei doar atât , cam neîngrijita Per total , acțiunea a decurs mai greu , gogul meu pana sa trezit ia trebuit ceva timp , am reușit doar după ce a văzut ca nu se scoala sa îmi facă un oral protejat pana a pus-o pe picioare, oral slab cu mana de 4 , se vede ca e la început , dacă nu atragi atenția ea nu se implica deloc , e genul centurista , pe scurt nu se merita banii pe ea , maxim 30 RON nu cât cere , fata e slim fără fund doar cu tate , nu recomand bani Aruncați degeaba , plus ca nu e îngrijită , am pus-o sa facă dus Si cand am plecat eu am făcut un dus ea doar sa sters, concluzia o trageti voi, eu nu voi mai reveni la ea . Halat 100 ca e sărmana fata din ce am observat si mi-a fost mila de ea . Părerea mea duceți-vă in alta parte nu e nici măcar frumușică la fata .

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Peste tot.
  • Oras:Peste tot.

Am foat si eu la titulara topicului.

Contact prin telefon....initial am vrut sa vad oferta/ pret.

Am vb pret de 10 min si am decis sa ma vad cu ia pt o ora 2 nr / 100 ron

I-am spus ca sunt interesat de oral si normal dar ca nu imi place sa se vaite ca doare...ca nu face oral...etc....tipa a fost de acord cu conditia sa o luam usor ca e la inceput.

Asadar, ne intalnim la ora stabilita o iau cu masina (tipa e dragutza...chiar frumoasa) si mergem la o locatie aleasa de mine.

Acolo dupa 10 min de discutii ne igienizam pe rand si uncepem actiunea. Tipa e mai timida dar isi da silinta (parca eram in liceu si ea era virgina).

A incepu cu un oral incet (am mai indrumat-o eu cat de cat) .....slabut oralul....dar a fost interesanta experienta.....cum incerca ea sa respecte "indicatiile" mele.

Apoi am trecut la poz capra unde m-ia placut ca gemea natural....am si finalizat repede....stramta frate.

Dupa a doua igienizare a nceput iar cu un oral.....de data asta putin mai bine.....am continuat in diferite pozitii si la final i-am propus sa termin oral....nu a acceptat dar a fost de acord pe fatza....ma surprins sincer.

Note: Locatia 8

Oral 6 dar invata...promite

Normal 8...nu s-a vaitat...a gemut....a ascultat de indicatiile mele.

Anal nu face

Halatul 100

De revenit: hai sa zic da ....e o exp care merita daca vrei sa futi "ca in liceu".....din lipsa de ceva mai bun merge.

  • Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu

Am sunat la nr din anunt.

Mi a raspuns o tipa cu o voce speriata. M a intrebat daca sunt insurat, daca am copii. Am vorbit de 4 ori la telefon inainte sa stabilim o intalnire propriu-zisa. Ne am pus de acord asupra orei, tarifului si a locatiei: 100 ron/ora, respectiv hotel nova.

Am ajuns la locatie, am asteptat 10 min, tipa n a aparut. Am sunat inapoi si pe acelasi ton speriat mi a zis ca ea nu mai vine.

Judecand dupa experienta mea, recenzia cea mai apropiata de realitate este cea facuta de gzn.

Sunt de aproximativ 4 luni in orasul asta, am invatat relativ repede orasul, oamenii sunt ok dar e pacat ca nu exista o escorta care sa ofere servicii de calitate.

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Buzau
  • Oras:Buzau

Am sunat si eu in seara asta... Mai bine ma lipseam... Am sunat-o pe la 7 mi-a zis sa o caut intr-o ora. Zis si facut, la ora 8 am sunat, mi-a respins si mi-a dat peste cateva minute mesaj sa o sun. Am sunat-o si am intrebat-o ce oferta are pentru mine. Mi-a spus ca ma costa 100 de lei numarul, 150 de lei ora si ca nu face decat normal. A zis ca are locatie la vadu pasii si ca ma pot duce acolo daca doresc. Ma scuzati... dar de banii astia doar normal... mi se pare exagerat... si pe langa asta nici prea frumos nu mi-a vorbit... Eu nu mai sun... Nu stiu daca sa cred recenziile de mai sus... O seara buna! 

Link spre comentariu

Ma nu stiu ce experiente aveti voi cu domnisoara in cauza dar eu sincer sunt multumit oarecum de serviciile ei.Este adevarat ca nu face oral sub nici o forma,nu prea este familiarizata cu treaba asta  si nu prea este deschisa(nu prea participa in mod direct la actiune)  dar in schimb fata este curata, draguta, nu este tiganca, nu are  mirosuri neplacute, are un corp frumos, nu este nici grasa si nici piele si os, si are niste sani de nota 9, plus de asta este destul de stramta si daca o iei usor...colaboreaza bine.Ma rog, ...eu asa am perceput-o.

    Eu unul ma declar multumit mai ales ca la ultima intalnire fata mi-a venit imbracata super misto la rugamintea mea cu niste colanti stransi pe corp si o bluza fara sutien(ma excita tare).

  Ne intalnim de regula la Nova, unde este cat de cat si aproape de oras si este ceva mai curat fata de alte moteluri.Ne-am intalnit vineri ultima data, am sunat cu ora inainte (este adevarat ...la telefon nu prea este feminina, vorbeste de parca ii tragi cuvintele din gura cu clestele) si am luat camera...si in scurt timp a aparut si ea..am baut un suc in camera, am mai vb putin, si am dat usor usor drumu la actiune(eu eram curat si fresh si am vazut ca si ea era curata, mirosea bine) cu mangaieri , cu mana pe la randunica , cu mangaieri pe sani, si uite asa l-a sculat din morti pe rasfatat , i-am acoperit exteriorul cu un prezervativ bine lubrifiat si am trecut la  normal cam in toate pozitiile astea mai uzuale si in mod clar cand am luat-o pe la spate sigur ca nu am putut sa resist foarte mult si am finalizat fara oprire in "punga magica" zis  prezervativ, dar asta fara nici pic de graba...pe durata a 35-40 de minute fara exagerare de sex continuu...am ramas surprins de mine chiar,eu care nu stau prea mult la discutii si finalizez repejor de regula.

  Am mers pe rand la un dusulet....am mai vb un pic..fata este cam secretoasa, mai mult eu vorbeam....si apoi am plecat pe rand fiecare in treaba lui.Cam asa a decurs treaba.

  Nu vreau sa o laud in nici un fel...dar pe mine ma atrage si ma simt super cand fac ce fac cu o tipa atat de frageda, ma rog...are alta carne, piele,nu stiu cum sa va explic,draguta....mai ceva ca in liceu.Pentru mine este a 4-a experienta cu ea.

 

NOTE

LOCATIE-8

ASPECT-8,5

TINUTA-8,5

NORMAL-9 pentru ea-10 pentru mine

PRET-120 RON

DURATA ACTIUNII-55 minute.

 

 SPOR IN COTOR

  • Like 3
Link spre comentariu

Ce s-a intamplat?A ridicat pretul? :laugh2

Nici vorba, e domnu' americanu generos si i a lasat bacsis fetei.

 

Baietasu asta, americanu20, ori se supraestimeaza ori ne subestimeaza.

E incredibil cum ne povesteste el cu lux de amanunte inutile o eventuala (imaginara sau nu, ramane la aprecierea cititorului) intalnire cu aceasta domnisoara care trezeste in el demonul placerii si al dorintei. Si care il transforma pe el intr o masinarie de sex ce rezista eroic "35-40 de minute fara exagerare".

Acest lucru ne duce cu gandul ca domnisoara (care e o adevarata o bomba sexy autohtona, citez "o tipa atat de frageda, ma rog...are alta carne, piele,nu stiu cum sa va explic,draguta") se preface inhibata doar cu noi, ceilalti. Pentru a se pastra si a se dezlantui cu domnul americanu.

In incheiere, din lipsa de imaginatie, copiaza o comparatie folosita de userul Ban si ii da un alt sens sa mai toarne un strop de rafinament peste experienta lui incredibila, citez "mai ceva ca in liceu".

Baietasu asta ori e prea sensibil la vederea sexului femeii de ridica in slavi o tipa incapabila de a si gestiona actiunile, ori vrea sa epateze in fata unui public care nu e nicidecum interesat de cat actor porno nedescoperit e el ci de eventuale servicii de escort locale.

Link spre comentariu
  • Oras:Romania+
  • Oras:Romania+

Subscriu ! Mai ales ca am vizitat-o pe fetița si nu m-am mai dus si a 2 a oară . Cât despre recenziile astea eu le-aș da -1 pentru ca am experimentat-o pe fata si la bani astia recenziile sunt "înflorite" si nu merita , fratilor duceți-vă la o escorta care ia 100 RON cel puțin si e de doamne ajuta si arunci nu cred ca mai rezistați 35 de minute de sex continuu aviz amatorilor așa ca încercati sa Spune-ti realitatea nu sa va laudati , ne interesează prestatia fetelor nu a voastră ca pe ele le futem nu pe voi !

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...