Sari la conținut

Masaj erotic krisztina 0755512875


Postări Recomandate

  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Buna, Krys. Esti atat de draguta sa repostezi aici, in thread-ul tau tau, nr. de tel. ale fostelor tale colege din Targu Mures? Stiu ca ai mai facut-o si acum cateva zile, insa acel topic a fost sters. Multumesc mult, bafta in noua locatie!

Link spre comentariu
  • Oras:Peste tot.
  • Oras:Peste tot.

Buna krys...mai prestezi in Brasov?

 

PS: ciudat ca nu ai nici o recenzie...eu te-am vizitat cand erai in Tg M si am fost foarte multumit....cred ca as veni si in Brasov daca mai esti.

 

App nu vii si prin Buzau?....nu e departe de Brasov.

Link spre comentariu

Buna krys...mai prestezi in Brasov?

 

PS: ciudat ca nu ai nici o recenzie...eu te-am vizitat cand erai in Tg M si am fost foarte multumit....cred ca as veni si in Brasov daca mai esti.

 

App nu vii si prin Buzau?....nu e departe de Brasov.

Probabil că braşovenii sunt mai zgârciţi cu scrisul, aşa că m-am hotărât să vă descriu ultima mea vizită la Krisytina.

 

Deci:

Krizstina m-a întâmpinat în prag cu zâmbetul pe buze, îmbrăcată cu o rochiţă roşie elegantă, scurtă, încălţată cu pantofi cu toc.

 

M-a invitat în living unde am fost invitat să servesc ceva, ( am ales o cafea ) apoi am început o conversaţie pentru acomodare.

 

Cu siguranţă , nu te poţi plictisi langa ea. Are un bagaj de cunostinţe vast, este spontană, veselă şi zglobie.

 

Am primit un prosop mare şi curat pentru duş. La baie am găsit tot ce î-ti trebuie, inclusiv papucei de casă.

 

După duş intruu în “camera de lucru” mobilată cu gust, pat mare francez, lumină discretă, lumânări parfumate, muzică de calitate.

 

Totul făcut cu gust, pricepere, ca să te simţi relaxat şi pregătit pentru ce urmează.

 

 Kristina mă aştepta goală. Ne-am îmbrăţişat, mângîiat, sărutat, după care m-a rugat să mă întind.

 

În timp ce pe spatele meu , picurau stropi de ulei cald, a început cu un masaj de relaxare (are mâini

 

fine dar puternice în acelaşi timp),dîndu-mi o senzaţie plăcută de bine, euforică,

 

În scurt timp timp s-au întâmplat diferite lucruri: stimulat ouţe, sărutări venite parcă din neant pe spate,

 

pe gât, pe lobul urechii pe mâni pe fese.......peste tot, masaj cu fesele, cu bărbia, cu sâni.

 

Am simţit corpul ei alunecând, peste al meu sânii ei frumoşi se mulau perfect pe trupul meu. La un moment dat, mâna ei s-a strecurat sub mine, a prins penisul erect şi a început să-l maseze uşor,

 A fost o senzaţie, atât de plăcuta, excitantă care m-a făcut să î-mi doresc să o ating, s-o sarut, s-o mângâi.

 

Mă întorc încet, încep s-o sărut uşor, pe pântecul înfierbântat, urc uşor spre sâni, încep să-i sug, s-ăi sărut şi simt cum i se întăresc sfârcurile.

 

 Îi sărut gura muşcînd uşor buzele fierbinţi cu gust de fragi proapete, cobor spre piersicuţa ei, curată şi parfumată, încep s-o explorez, s-o savurez în toată

 

splendoarea ei, îi ridic picioarele şii explorez alternativ anusul şi piersicuţa.

 

La rîndul ei a început s-mi acopere tot corpul cu sărutări, în tot acest timp, î-şi mişca bazinul, pentru a o putea linge peste tot. Începe să geama tot tare, tot

 

mai des, mă trage peste ea, ştiam ce va urma, încep din nou s-o ling, mişcările bazinului devin frenetice şi.... vine orgasmul magnific, intens, profund.

 

Mă întind lângă ea, o ţin strâns în braţe sărutând-o uşor, îi simt trupul ferbinte scuturat de ultimii fiori de plăcere.

 

M-ă întinde pe spate, vine deasupra mea, mă sarută pasional, î-mi ia penisul se bate cu el peste vaginul umed, se mângâie provocator cu el, pe labile mici,

 

pe sfârcuri, E pasională, ştie ce-ţi place, ştie că o doreşti, ştie să se facă dorită, iubită.

 

După finalizare, ne-am întins din nou pe pat, ne-am îmbrăţişat, am continuat cu măngăieri sărutări.

 

Într-un târziu ne-am dus la baie, am făcut duş împreună unde am mai primit cîteva sărutări.

 

Întors în living am mai servit încă o cafea. Eram fericit, buimac, satisfăcut.

 

Plăcerea a fost imensă, încât am uitat să-i achit şedinţa.

 

M-a sărutat din nou, asemenea unei iubite şi m-a condus spre iesire, unde mi-a amintit cu delicateţe

 

că am uitat să-i achit şedinţa. Am roşit, am bâlbâit o scuză. Am mai primit o îmbraţişare sinceră, pasională, şi un sărut la fel de incitant.

 

E greu să dai note. Deşi am avut parte doar de masaj pot spune că, am făcut dragoste, profund, pasional, epuizant.

 

Dacă Kristina n-ar exista ar trebui inventată. E femeia ideală: Frumoasă, Isteaţă, Cultă, Pasională, dedicată trup şi suflet meseriei.

 

Din păcate acum s-a mutat în Braşov, aşa că mi-e mai greu să trec pe la ea.

 

Sper din tot sufletul să mai vină din când în când şi pe la Mureş

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Peste tot.
  • Oras:Peste tot.

Da lucrez in brasov

Prin Buzau nu vii sa prestezi?.... Ai avea cu siguranta clienti ....la cum prestezi credema ca vei fi cautata. "Piata" de aici duce lipsa de calitate iar tu oferi ceva de senzatie.

PS: imi e dor de un masaj facut de tine....hmmm imi aduc aminte ca la mures am venit la tine de 3-4 ori in 2 saptamai....mmmmm ce bine a fost.

  • Minus 2
Link spre comentariu
Vizitator bakkfitty
Reputație: 0

Buna Krys!

 

 

Nu speram sa mai existe curtizane venetiene in adevaratul sens al cuvantului.

Dsr citind recenziile afisate constat ca totusi mai am sansa de a trai erotismul

dupa care oftam.

Asa ca trebuie sa te cunosc neaparat......

 

 

.

Link spre comentariu
Vizitator bakkfitty
Reputație: 0

Am reusit in ultimele 2 saptamani s-o vizitez pe Krys de 3 ori, fiind nevasta plecata in strainatate. Tot ce pot sa va spun este ca am avut parte de un tratament deosebit din toate punctele de vedere. Krisztina e o fata tanara, frumoasa , cu un corp perfect , ochi mari si stralucitori, cu par lung ondulat . Ofera, in ultimul timp doar masaj erotic, dar de o calitate iesita din comun. Locatia este centrala , aproape de gara CFR, luxoasa .

M-a intampinat cu o imbratisare calda, amicala, sincera,  parca ne-am cumoaste de mult . Am stat un pic de vorba, apoi m-a invitat la baie, unde am facut un dus cald , gel si prosop curat inclus dupa care m-a rugat sa ma culc in patul dublu pe burta. S-a dezbracat si ea , a luat ceva ulei de corp si a inceput sa ma maseze fin si cu rabdare pe spate. Are o tehnica aspeciala cum sa te atinga , cum sa te starneasca. Altereaza masajul nomal de intretinere cu  atingeri usoare si neasteptate cu degetele , cu parul , cu buzele , in locuri delicate ca : gatul , coapsele , fundul , testiculele.

La un moment dat ,brusc s-a urcat pe mine si a inceput sa ma atinga , sa se frece  de mine,  cu sanii cu sfarcurile intarite , cu coapsele . cu pantecul ei fierbinte. M-a lasat s-o ating si eu in zonele intime, apoi si-a strecurat palma sub stalpuletul meu(deja erect de mult) si m-a apucat de coaie si le-a strans cu putere. Eu deja gemeam de placere. Atunci m-a intors pe spate , s-a asezat calare pe mine , m-a apucat de pula si a inceput s-o frece de labii , de coapse , simtind intreaga ei pizda de la un capat la altul , Apoi brusc a alunecat in fata si a impins pasarica ei frageda si umeda in nasul , buzele si limba mea, dandu-mi prilejul de a-i oferi un cunnilingus de senzatie. Dupa primul ei orgasm mi-a luat stalpuletul in primire, cu sarutari , lingeri si atingeri senzuale fara a se atinge de scrot , dar luandu-l din lateral in gurita mi-a oferit un semi- oral de vis. Am finalizat in palmele ei meseriase cu o senzatie de parca n-as fi la masaj erotic ci as face dragoste, In final am cazut intr-o imbratisare lunga si pasionala pana ne-am linistit. M-a condus la baie si mi-a spalat spatele de  uleiul depus. Nu m-a intrebat de bani, dar eu am decartat , normal , cum stiam deja de pe site.

Acum notele:

 

1,Locatie: 9

2. Masaj : 10

3.Atitudine : +10

4,.Finalizare: manuala : 9

5. Pret: 130/ora, dar nu m-a grabit, din contra , ea a fost care a apasat pe frana.

Este o fiinta deosebita , recomand tuturor celor care doresc sa beneficieze de un masaj erotic si tratament de exceptie.

post-136773-0-97151100-1418899352_thumb.png

  • Like 3
Link spre comentariu

Vizitand aceasta minunata maseoza am simtit in sfarsit ceea ce mi-as dori sa simt la fiecare masaj erotic, extaz. Locatia este usor de gasit, tipa arata foarte bine si comunica excelent, are o atitudine pozitiva, ceea ce conteaza foarte mult pentru mine. La inceput esti invitat la dus, cu papuci si gel de dus, pe urma te pune pe burta si incepe masajul cu un ulei incalzit. In timpul masajului este atins fiecare cm patrat din corpul tau, te linge in foarte multe zone placute, iar corpul ei s-a mulat pe corpul meu, la unele atingeri simtindu-i efectiv vaginul. Dupa aceea m-a intors si m-a facut sa ma simt in al noulea cer, ca si cum as fi fost cu iubita, sau chiar mai bine. Stie foarte bine ce-si doresc barbatii, face niste simulari de sex oral si normal, fara insa a ajunge la contact sexual. La sfarsit am avut o finalizarea exploziva, m-a facut efectiv sa gem de placere, probabil si vecinii au auzit :)

 

Note:

Locatie: 9

Aspect fizic: 10

Masaj de relaxare: 10

Masaj erotic: 10 (daca s-ar putea as da si o nota mai mare, cert este ca a fost cel mai bun masaj pe care l-am intalnit si apelez la astfel de servicii de minim 5 ani in toata tara)

Taxa de deranj: 130 ron/ora

 

Daca o recomand, cu siguranta da, desi mi-ar placea s-o duc la mine in oras si sa ramana doar a mea si eventual a prietenilor, insa nu pot fi atat de egoist.

  • Like 2
Link spre comentariu
Vizitator bakkfitty
Reputație: 0

Draga Krisxtina!

 

 

Te rog din suflet sa ma ierti

stiu ca am gresit. Tentatia este enorma si nu puteam sa ma abtin si sa nu incerc

Acum sunt lamurit si vreau sa mai beneficiex de serviciile talede inalt rang.

Te rog raspunde la apelul meu. Daca ne intalnim putem lamurii neintelegerile

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...