Sari la conținut

0773367672 Pustoaica zona Militari


Postări Recomandate

  • Oras:unde este necesar
  • Oras:unde este necesar

 Am citit ce-au scris ceilalti vizitatori, am privit pozele, si profitand de faptul ca noua locatie a Corinei este mai accesibila pentru mine, i-am facut o vizita saptamana trecuta, folosind pentru contact numarul de tel pe care l-am gasit aici.


Cu o zi mai devreme mi-a spus ca pe la ora 11 incepe activitatea, asa ca fix la ora respectiva am sunat din zona pietei Buzesti, unde este noua locatie. Nu a raspuns la primul telefon, asa ca am sunat din nou peste 15 minute, tot fara succes. Peste inca 10 minute am mai facut o ultima incercare, inainte de a pleca si de data asta am avut noroc sa-mi raspunda. Mi-a spus ca de-abia s-a trezit, si s-o mai las 15 minute, pana face cafeaua si se aranjaza.


Daca tot statusem atat, am ramas un pic… si bine am facut!Locatia este vis-a-vis de teatrul Ion Creanga, asa ca  eram practic chiar in fata blocului cand am vorbit, si tot ce-am avut de facut a fost sa traversez si sa urc la destinatie.


Locatia este o garsoniera amenajata simplu, destul de curata, fara sa se remarce cu ceva in plus sau in minus.


Am intrat, i-am oferit un buchet de flori de toamna, si am beneficiat de un sarut pe buze spontan, de multumire, care a incalzit atmosfera si care a contribuit probabil la bunul mers al intalnirii.


Corina este o miniona dragutica, genul skiny, avand cam 45 kg frumos distribuite pe o inaltime de cca 1,60.


Pozele de aici sunt reale, dar n-o prea avantajaza, fiind (dupa parerea mea) mai draguta in realitate.


Mi-au placut in special ochii si gura, cu buze senzuale, care dau un incitant aspect sexy chipului cam copilaros.


Cred ca are in jur de 20 de ani, dar conformatia minona face sa para la prima vedere mai tanara.


Probabil ca a si nascut, deoarece se pot observa pe burtica urme discrete de la o sarcina. Cu toate acestea, nu am nici o rezerva sa dau nota 10 pentru aspect.


Pentru ca nu terminase cafeaua, am mai stat cateva minute de vorba (inclusiv despre forum), am discutat ce se poate si ce nu se poate, am pus pe masuta 150 lei pentru o ora si am mers la baie.


Am plusat 30 lei peste cei 120 lei solicitati deoarece am fost incantat de aspectul Corinei si de modul cum am petrecut primele momente.


Baia e dotata cu strictul necesar, inclusiv apa de gura, si am primit prosop uscat/curat (fiind primul vizitator din ziua respectiva, nici nu avea cum sa fie altfel).


Una peste alta, locatia este de nota 8.


Inainte de a trece actiune, am facut cateva poze, din care voi posta cateva aici, desigur CU ACCEPTUL EI!


Deja excitat de momentul foto, am trecut in pat, unde am beneficiat de un oral neprotejat, care m-a adus de cateva ori in pragul finalizarii, datorita senzatiilor placute si imaginii acelui corp minion care se lipise de mine pentru un acces mai comod la „zona de lucru”.


Imi place ca oralul sa fie mai delicat, fara scuipat si alte chestii gen filme porno, si exact asta am primit.


Pentru oral, nota mea este 10.


Presupun ca se poate adapta si altor cerinte, deoarece atunci cand am vrut sa schimbam de cateva ori pozitia, a facut-o fara sa comenteze, din dorinta de a-mi face placere.


Atras de pussylica ei proeminenta, foarte frumos conturata (parerea mea), pe care am gasit-o curata si numai buna de smotocit, am trecut apoi in 69.


Simtind ca nu mai pot, am cerut preze si am trecut la normal.


Acesta a fost practic fara istorie, finalizand rapid, neputand sa ma mai opresc. La asta a contribuit si faptul ca este foarte stramta, chestie pe care la dotarea mea, nu pot sa o spun tot timpul!  :cry2


e parcursul intalnirii nu am auzit sunet de telefon, desi le-am vazut in camera, dar probabil au fost date pe silentios. Cand eu ma imbarcam, mi-a cerut voie sa raspunda, chestie care este de apreciat.


Am mai discutat apoi cateva minute, dupa care am plecat foarte multumit de intalnire. 


Atitudinea prietenoasa, sarutul si in general, modul cum a decurs intalnirea ma fac sa apreciez ca are potential GFE de nota 10


Nu stiu exact cat am stat, ceva in jur de 50 minute, insa am plecat multumit, cu gandul ca mi-ar face placere sa mai revin.


Amatorii de minione skiny pot sa mearga cu incredere, este o fata draguta si fara fite.


Atasez si pozele despre care am vorbit.


Evident, le-am pastrat doar pentru mine pe cele mai „fierbinti”


Ups! Nu pot atasa pozele, au prea multi megapixeli.


Voi reveni


  • Like 5
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...