Sari la conținut

Caroline 0735257797 - Camera de Comert


Postări Recomandate

  • Oras:satu lu Bucur
  • Oras:satu lu Bucur

Preacurviosi confrati,

 

Nu stiu voi cum sunteti, dar mie cand imi intra o capreoara zvelta in bataia pustii, nu-mi mai pot stapani tragaciul. Mai ales cand dovedeste ca are si ceva intre cornitze... Deci, cum va spuneam, incitat deopotriva de fotografiile domnitei dar si de postarile-i inteligente ma hotarasc sa o vizitez. Sunat, potrivit agendele si descalecat, nu departe de Mall Vitan. Locatie provizorie din cate am inteles intrucat nu corespunde standardelor.

 

Caroline este o tanara domnita blonda (satena deschis la origini) cu trasaturi frumoase ale fetzei, buze senzuale, dantura perfecta. Sanii feciorelnici, medii spre mici, fermi, tari si rotunzi. Talie subtire, posterior senzational, ferm, bombat, cuprins in intregime de palmele mele de baschetbalist. Picioarele sunt .... perfect drepte!!! Confrate @gicutzu poti merge deci cu incredere.

Daca ar fi sa-i cuprind intr-o singura vorba trupul l-as numi armonios.

Am lasat la final, comme d'habitude, :) ce mi-a placut in mod deosebit si anume ochii. Albastri, profunzi si patrunzatori, uneori iscoditori alteori jucausi, aduc multa expresivitate si frumusete.

 

Dupa o scurta si interesanta discutie de cunoastere, intrerupta in mod aproape brutal de poftele-mi starnite de tanara domnita, m-am cerut la baie si am executat un fel de blitz-dush nerabdator sa o "cunosc mai bine". A urmat ea (mi s-a parut o vesnicie) dupa care a inceput dezmatzul... Sarutari, FK de mare angajament, oral, normal o nebunie dezlantuita care nu stiu cat a durat dar stiu sigur ca a fost extraordinar de intensa (cel putin pentru mine)

 

Note:

Locatie: 8 pentru aspect dar 10 pentru curatenie. Oricum este provizorie.

Caroline: 10 pentru infatisare, am detaliat mai sus.

Oral: 9 neprotejat, DT, CIM, bun spre foarte bun.

Normal: 10 evident protejat, cu multa implicare din partea ei, pasional cu precadere spre final.

GFE: 10 probabil cel mai bun de care am avut parte vreodata. Credeti-ma, am stat mult pe ganduri inainte sa scriu asta dar este absolut deosebita din punctul asta de vedere. Caroline este una dintre foarte putinele escorte care au reusit sa-mi vanda iluzia " dragostei pe bani"

Cadoul: 200 lei pentru o finalizare si un pic peste juma de ceas.

 

Concluzie: de revenit pentru mine, de recomandat fara rezerve pentru voi si de trecut la Top

 

P.S. Desi am luat cu ceva vreme in urma decizia de a nu mai scrie recenzii, pur si simplu nu le mai vedeam rostul printre atata balast, am gasit totusi doza de timp si altruism sa impartasesc cu voi o experienta extraordinara traita intr-o companie de exceptie.

 

Toate bune!

  • Like 19
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Buna, 

 

Am renuntat la locatia pe care o inchiriasem la Mall Vitan, din cauza unor probleme pe care le avea. Ma voi muta intr-o alta locatie, dar de astazi pana luni ma puteti gasi numai pentru outcall.

 

Mario1000,

Multumesc pentru vizita si pentru ca ai scris o recenzie. 

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Buna, 

 

Am renuntat la locatia pe care o inchiriasem la Mall Vitan, din cauza unor probleme pe care le avea. Ma voi muta intr-o alta locatie, dar de astazi pana luni ma puteti gasi numai pentru outcall.

 

Mario1000,

Multumesc pentru vizita si pentru ca ai scris o recenzie. 

Buna Caroline,

Ai rezolvat cu noua locatie ?

 

merci.

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

buna ziua dragi confrati ,

ceea ce urmeaza nu este o recenzie ci doar un sfat

acum doua zile am facut o programare la d-ra pentru ieri la o anumita ora-nu cred ca are importanta

in ziua respectiva din motive obiective-masina in service si intarziata cu 45 de minute ca termen de finalizare,trimit un SMS d-rei in care o anunt ca este posibil sa intarzii maxim 15 minute,Trimis SMS cu o ora si jumatate inainte de intalnire.Dupa aproximativ o ora,pe cand eram in drum spre d-ra imi raspund cu SMS -apreciez asta-in care imi comunica ,(virgula)ca nu lucreaza cu persoane nepunctuale si sa nu ma mai deranjez-oricum foarte politicoasa

 

deci sfatul si morala este urmatoarea

-nu intarziati la d-ra pentru a nu ne simti ca niste nenorociti ,ceea ce in fond suntem

 

Caroline,o persoana care citeaza din contesa de Blessington-poet irlandez de la inceputul secolului 19-ar trebui sa faca diferenta intre o persoana nepunctuala si una care anunta din timp ca intarzie

scuze pentru replica si pentru intarziere

  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Buna, Agl, 

 

Te rog frumos sa fii corect si sa spui adevarul asa cum este. 

Programarea a fost facuta acum doua zile pentru ieri. Ieri m-ai sunat de foarte multe ori inainte sa reusesc sa iti raspund. Cand am reusit sa iti raspund, m-ai intrebat daca ramane valabila programarea pentru 17:30. Am fost chiar surprinsa sa aflu ca motivul nenumaratelor tale apeluri anterioare era sa intrebi daca ramane valabila programarea. Am confirmat ca pentru mine este valabila, m-ai intrebat apoi daca mai trebuie sa re-reconfirmi in vreun fel. Ti-am spus ca un simplu SMS cu 30 minute inainte de ora stabilita este suficient. 

Tu mi-ai trimis SMS cu 45 minute inainte de programare, nu o ora si jumatate, sa imi spui ca intarzii un sfert de ora. Asta dupa ce, anterior, m-ai sunat foarte insistent ca sa reconfirmi ora stabilita initial. Ti-am raspuns peste 20 minute de la SMS-ul tau, deci cand mai ramasesera 25 minute pana la ora programata. Nu am putut sa-ti raspund imediat, pentru ca eram la baie si ma pregateam pentru vizita ta. 

 

Eu sunt o persoana serioasa si punctuala, las suficient timp intre programari astfel incat sa nu fac niciodata pe cineva sa astepte. Cei cu care m-am intalnit (in locatia mea sau a lor) pot confirma seriozitatea si corectitudinea mea. Astept acelasi lucru si de la voi. 

 

Consider ca eu nu am de ce sa imi cer scuze pentru situatia pe care ai creat-o tu cu intarzierea, anuntata cu 45 minute inainte, nu cu o ora si jumatate. Din fericire, am dovada, pentru ca nu am sters mesajele. Nu consider intarzierile ca fiind acceptabile, pentru ca nici eu nu va fac sa treceti prin asemenea circumstante neplacute. O persoana serioasa isi ia suficiente masuri de precautie pentru a nu cauza disconfort celorlalti sau schimbari ale programului lor. 

 

Multumesc tuturor pentru intelegere, 

 

Cu drag,

Caroline

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

post-131659-0-66384400-1412327038_thumb.jpg

Pentru a respecta adevarul asa cum este, am facut un screenshot. 

Pata alba din imagine reprezinta numele asumat de Agl (real sau nu), asa ca, pentru discretia lui, l-am sters. 

 

Nu sunt de acord cu minciunile sau disculparile cu tenta acuzatoare. 

 

  • Like 6
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...