Sari la conținut

0764248711/0764.248.711 teapa la muzeu cu "Elena"!


Postări Recomandate

  • Oras:unde este necesar
  • Oras:unde este necesar

Textul anuntul suna asa:

SUNT o doamna matura si te invit intr-un cadru intim pentru a te intari cu un oral de vis iar dupa te las sa alegi pozitia. Pot renunta la prezervativ la cererea ta. Zona Piata Romana, Blvd Dacia, 0764.248.711
Pozele -false aferente anuntul sunt mai jos:
post-18000-0-42094400-1409913932_thumb.jpg
post-18000-0-11423600-1409913991_thumb.jpg
 
Si acum patania mea, legata de acest anunt, care poate fi considerat un test al prostiei.
 
Aflat in zona Romana cu putin timp la dispozitie, am cautat in AT, pe tel mobil, o varianta de a petrece agreabil o juma' de ora, folosind functia "search-romana".
Am notat numerele care apar in rezultatele cautarii, si am trecut rapid la apelarea respectivelor doamne...
Prima prostie, foarte mare prostie: nu am citit atent anunturile, am fost multumit ca sunt in zona. Altfel, cat de prost trebuie sa fii ca sa iei in considerare un anunt cu sex neprotejat?
Buuuun, pe langa prostie, se mai adauga si ghinionul, deoarece singura care a raspuns a fost individa care face obiectul "reclamatiei"
Vocea ragusita si repezita, precum si comentariile ciudate legate de muzeul literaturii aflat in apropierea locatiei  ar fi trebuit sa ma puna pe ganduri, dar, unu la mana, am mai avut experiente placute cu femei avand vocea mai deranjata, si doi la mana, creierul meu era in pauza, pula ma luase taras!
La indicatiile ei, am ajuns l, pe bld. Dacia, a primul bloc de langa muzeul literaturii, spre Romana. Intrarea chiar pe partea cu muzeul.
Sun la interfon, deschide usa blocului, urc .... si de aici incepe apocalipsa!
Ajuns la etaj, aud o voce rastita: nu tranti usa la lift!
Banuiala fulgeratoare ca voce apartine celei care ma astepta, s-a confirmat imediat. Cu capul scos pe usa, era o doamna care imi facea semne energice sa intru in camera. Ajuns mai aproape, constat ca doamna avea doar sutien, in rest goala pusca. 
Daca as fi avut creierul activ, situatia asta precum si aspectul doamnei, ar fi trebuit sa ma faca sa dau bir cu fugitii. Dar v-am spus, creierul era deconectat.
Vorbind de aspect, trebuie sa spus ca nu era total degradat, dar nici mult nu mai avea. evident, pozele din anunt nu semanau nici pe departe cu realitatea. Scunda (cam 1,60) cu burta cam lasata si parul nevopsit, nu stiu cati ani sa-i dau. Putea sa fie o distrusa de 45 care arata de 55 sau una chiar de 60? Habar n-am. Ce am remarcat TOTUSI  a fost chipul, in mod sigur foarte frumos - dar cu multi ani in urma, cu ochi albastri.
Ca sa-mi gasesc circumstante atenuante, poate de-aia am ramas.
In cateva secunde de la intrare, mi-a spus repezit: dezbraca-te repede, ca trebuie sa mai vina unul! Dupa care mi-a spus ca pentru sex neprotejat trebuie sa ma spal pe pula. 
Aici am picat fara drept de apel testul prostiei. Din firea mea sunt un om politicos, si nu imi place sa jignesc femeile care presteaza din diverse motive sex pe bani. Pur si simplu mi-a fost jena sa-i spun ca nu vreau sa mai raman. Recunosc sincer ca nu a fost numai asta, ci si prostia de a judeca cu capul pulii, nu cu capul de pe umeri.
Spun ca  nu vreau sex neprotejat, pun 50 de lei pe undeva, nu mai stiu unde, si incep sa ma dezbrac, in timp ce "Elena" (dupa cum s-a recomandat) ma zorea cu dezbracatul, ca nu are timp, si mai radea din cand in cand. In prostia mea, ajung in pula goala, iar "Elena" vine si ma miroase, dupa care zice: "esti curat, nu te mai speli" Dupa care fuge la telefonul asezat pe o masuta, si discuta cu cineva. Din discutie mi-am dat seama ca era un alt individ decat cel care urma sa vina si de care stiam(deci al treilea!!!!) jos la interfon.
Razand in continuare, imi spune ca ne-a incurcat, si ca a crezut ca eu sunt cel care este jos, si de aia mi-a deschis la interfon, si " .... hai sa termini repede ca mai sunt doi care urmeaza ..."
La asa ceva, creierul a preluat in sfarsit controlul, am inceput sa ma imbrac ca-n armata -adica foarte repede pentru cei mai tineri de aici care nu stiu ce inseamna asta - si sa protestez ca nu e corect ce face.
Razand din nou (avea o problema cu asta, nu era un ras normal) a spus ca eu sunt de vina si ca nu mai imi returneaza banii. O discutie in contradictoriu pentru 50 de lei cu o nebuna era ultimul lucru la care m-a fi gandit, mai ales ca eu inca nu eram imbracat si ea l-a chemat sa urce pe cel care astepta. Cand eu tregeam disperat de pantaloni, interfonul suna, apoi omul era deja in lift.
Asa ca, la usa apartamentului eu ieseam, el intra. Ca sa stie la ce sa se astepte, l-am avertizat ca este o teapa, si am coborat. Nu stiu daca din cauza avertismentului meu, ori din cauza ca era cu creierul mai activ, omul m-am prins din urma in holul blocului, unde am ramas sa raspund la un telefon.
La iesirea mea din bloc ne-am intalnit din nou, am schimbat cateva cuvinte amuzati si ne-am dus fiecare pe drumul lui.
Daca este de pe aici: salutari!
Sper ca descrierea mea sa ajute pe altii, desi cred ca doamna aplica tactica schimbului de numar de telefoane si de adresa. Spun asta pentru ca am retinut un chip foarte asemenator cu al ei, cu un anunt de acum 2-3 luni, in zona Unirii.
  • Like 6
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...