Sari la conținut

NOU Bruneta nebunatica sex total 0740780881 / 0756797600


geo_mate

Postări Recomandate

Salutari!

Am sunat la primul nr de tel si a intrat casuta, apoi la celalalt mi-a raspuns o duduie care mi-a spus ca din motive tehnice numai oral+anal.

Zic perfect in gandul meu si intreb unde. Ma indruma spre parc lumina in blocurile de pe stanga la intersectie. In fine ajung intr-o parcare si sun, ea zice stai acolo un pic te sun eu. Imi zic pariu ca nu mai suna si ma mai odihnesc un pic timp in care imi suna telefonul si ea ma ghideaza spre apartament. Ma intampina la scara, ma uit din priviri si zic ok e acceptabila.

Tipa slabuta cam 1,70. bruneta, tunsa in scari cam hmm 20 si ceva de ani. Intru, apartament modest (nu e al ei sta in chirie) zic ok merge de un numar. Ma fac comod aflu ca nu e de pe aici, se dezbraca si ea. Sani micuti ceva piele coaja de portocala pe burtica (am vazut dupa ca erau jucari pe jos si mi-a confirmat ca are si bebe) Nu stiu daca era in apartament si nici daca mai era cineva, oricum nu am fost deranjat. 

Ne apucam de treaba si trece la un oral bunicel insa fara deep si fara atentie la oo :). Apoi o pun caprita si ii incerc curul :) La inceput intra greut dar apoi constat ca e destul spatiu in interior :) caldut, si fara resturi :). Pompez vreo 10 minute cateva gemete din partea ei, apoi o inteb daca trece deasupra, zice ca nu-i polace si propune o lingurita. Mai ma joc vreo 10 minute si imi sugereaza ca nu mai rezista mult. Cum nu accepta CIM finalizez , ma imbrac si plec :)

Nu dau note caci mi s-a parut incepatoare iar ca aspect fizic ce sa zic 7-8 :)

  • Like 5
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...