Sari la conținut

Ema 0759108229


Vizitator pardon

Postări Recomandate

0759108229 este nr la care ma puteti gasi... Locatia mea e la mall vitan new city residence... Sunt disponibila incapand de azi! Serviciile au ramas neschimbate si anume: sex normal, sex oral protejat si masaj de relaxare iar tariful va fi de 150 lei o finalizare 200 lei ora. Pupicii!post-179257-0-82489500-1457004552_thumb.jpeg

  • Like 11
Link spre comentariu

  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Emma

Am parcurs topicul cap coada si atras de fotografiile fetei am sunat.

In trecut era bruneta cu parul lung,in prezent este blonda tunsa scurt cu alura de secretara....cu ochelari :)

Pozele mai vechi de 1-2 ani nu mai au legatura cu realitatea parerea mea pentru ca fata a slabit,sanii sunt mai mici decat apar in poze,ori sutienele alea aveau push-up.

Am sunat si m-am programat la o ora unde la inceput se putea doar o finalizare pentru ca avea alta programare imediat dupa.In fine dupa negocieri aprinse adica i-am zis ca vin SIGUR a confirmat o ora de placere.

Locatia e intr-un bloc nou,in spatele PHD vitan,destul de usor de ajuns.

Si acum EMMA - tanara,frumusica m-a intampinat imbracata ca de iesit in oras - nici eu nu mi-am exprimat dorinta sa ma astepte in ceva sexy,dar oricum prima impresia a fost buna.

Din poze sunt blurate tatuajele sau cel putin incepute si neterminate insa la fata locului ve-ti gasi 2 tatuaje foarte mari,cred ca cele mai mari care le-am vazut vreodata la cineva.

Locul nu vi-l spun pentru ca nu vreau sa afectez confidentialitatea fetei.

La prima noastra discutie si tigara aprinsa in locatie aveam sa descopar o fata timida,care raspunde la intrebari si isi da silinta sa intretina discutia.

Dupa dusuri ne-am intalnit in camera unde am vrut sa o giugiulesc putin pentru ca imi place un mic  preludiu inainte de orice insa fata elegant a cooperat dar se putea mai bine.

Spre norocul meu ala micu era cam gata de actiune,s-a pus balonul si a urmat un oral destul de banal,cu putin deep dar fara nici o atentie la bijuterii,nu am simtit limbute pe meat cum imi place...

Pentru ca fata imi place si prefer sa vad persoana cand fac sex am pus-o LOT unde ne-am uitat unul in ochii celuilalt.

Pupici pe obraz,muscaturi pe sfarcuri au condimentat un pic actiunea si am ejaculat in preze.

Am mai discutat in pauza si i-am zis ca nr.2 mai ales oralul protejat o sa fie un challenge dar s-a unduit cu sanii,m-a lasat sa mangai pasarica,cumva nu stiu nici eu cum

ala micu' a s-a ridicat si am inceput oralul protejat la fel ca primul,destul de banal.

In doggy style unde dai mai cu putere si intra toata incepuse sa geama un pic,lucru care m-a bucurat nitel.

Am pompat ceva,dar orgasmul meu cumva era departe,incepuse sa-mi fie cald si obosisem nitel.Ne-am oprit si am stat de vorba.

I-am zis ca are un potential urias prin faptul ca este frumusica si cine are fantezii cu secretare o sa se simta bine insa mai sunt lucruri de schimbat.

La inceput avea un pret nerealist de mare pentru servicii,insa ma bucur ca lucrurile s-au schimbat intre timp.Sincer daca dadeam 200 ron per finalizare nu prea era combinatie.

Cumva la 200lei ora este sa zicem un pret ok,dar poate ca altii ar situa mai jos serviciile si pretul...nu vreau sa intru in polemici 

Overall o experienta intre ok si placuta dar se putea mult mai bine cu o fata frumoasa cu potential mare dar probabil satula de escorting.

As reveni daca ar fi oralul neprotejat si mai mult condiment in actiune

 

Locatia 7-8

Oral prea banal fara nota

Normal 7 as fi vrut mai condimentat

Igiena 10 

GFE 7

Cadou 200ron 55min dtd

  • Like 8
  • Minus 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...