Sari la conținut

Ioana, postavarului 0720.178.321


Postări Recomandate

Salutare, am zis sa mi aduc si eu contributia pe acest forum avand in vedere ca am profitat de cateva ori de pe urma lui.

Povestea este simpla si oarecum scurta, intr o noapte cu luna plina si chef de actiune, subsemnatul se apauca sa dea telefoane...evident ca din 30 de numere apelate decat la unul mi se raspunde.

 

Era oarecum departe de mine, am dat de nr unei..."domnisoare" care mi a raspuns, parea ok la voce insa vroiam ceva mai aproape si am refuzat politicos. 20 de telefoane mai tarziu...ati ghicit nu mi raspunde nimeni "din zona" si ma hotaras pana la urma ca am chef de o mica plimbare cu Pejo'sul.

 

Ajung la postavarului colt cu 1 decembrie penultimul bloc cum vii dinspre n. grigorescu sun, urc, bineinteles ca s a deschis o usa "singura" ma astepta dupa usa femeia. Recunosc ca m am speriat un pic cand am realizat ca am in fatza mea un mamut fara dinti in gura (ma asteptam sa fie specie disparuta) dar mi am zis ca tot tzatze si pizda are asa ca la 60 de ron hai sa vedem ce iese.

 

Am vorbit circa 2 minute apoi am intrat la dus sa ma improspatez cu mare frica sa nu mi dispara ceva din buzunare(a trebuit sa mi las in afara baii hainele pt ca avea dus din'ala comunist direct pe jos).

Dar am gandit o ca mi am luat decat bani ficsi la mine si m am controlat in buzunare bine dupa ce am iesit de la dus cu pretextul sa i-las banii.

 

In fine ne apucam de treaba, se apuca "femeia" de un oral....imi zic in gandul meu hmm..nu e rau se pare ca faptul ca n are dinti in gura o avantajeaza. Dupa 20 de secunde mi am schimbat parerea se apuca sa mi puna prezervativul fara sa ma intrebe, cica hai ia-ma pe la spate...zic ok hai sa vedem cum merge treaba.

 

Si aici mi s a taiat filmul mentionez ca este femeia grasa are un cur imens, dar nu asta m a deranjat ci anume mirosul...ii mirosea curul si pizda in ultimul hal de ma luase ameteala. Zic hai totusi sa incercam alta pozitie. Iii zic stai de aspupra. Raspuns: Nuuu, ca nu mi place...:| deja incepuse sa se inmoaie fraierul, dar n am vrut sa ma cert ca avea un paravan si deja imi imaginam cum sta un peste cu satarul dupa el. Zic ok stau eu deasupra....am mai dat 2 min...a inceput sa scoata basini din pizda din alea frumos mirositoare, si am zis ca nu se poate m am imbracat si dus am fost.

 

Am intrebat o la final ce e cu paravanul ala...(era practic jumatate de camera) si mi a zis ca domne acolo isi tine lucrurile de valoare vezi doamne...bulshit. Bineinteles ca s a bucurat ca a durat totul 5 minute si i am spus la final si ma citez "cred ca sunt cei mai rapizi 60 de ron care i ai castigat vreodata" si in cazul meu cei mai prost cheltuiti 60 de ron. 

 

acuma note: GFE.2

 

                     Oral:7

 

                 Normal:2

                 

                 Igiena: 1

 

Nota finala 3 cu indulgenta. Si in plus pozele sunt 99%  false.

 

 

 

 

 

                  

 

 

 

 

post-36846-0-71986500-1410468425_thumb.jpg

  • Like 6
Link spre comentariu

  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Am fost si eu din pacate la domnsoara si cred ca a fost una din cele mai nasoale experiente. Comfirm cele spuse mai sus in legatura cu garsoniera si cu dusul. Fiind hotarat sa ma descarc repede sun si ma programez ,ajung in locatie unde astepta tipa. Mentionez ca este cea din pozele anuntului dar la fata lasa de dorit(fara dinti in gura). Odata ajuns acolo optez doar pt un oral decartez 60 ron si tipa se apuca de treaba. Un oral slabut fara prea mare atentie la zonele adiacente motiv pt care ala micu se incapatana sa ramana in pozitia culcat. Zic hai ca poate un set de limbi imi trezeste soldatul. Ii spun tipei sa se intinda la care ea sare ca arsa din pat si ma intreaba: DE CE ? Sa-ti dau limbi nebuno ii raspund. Accepta se intinde ma apuc de treaba( mentionez ca nu am detectat mirosuri suspecte,dar nu era epilata total) si parca usor usor m-i se trezeste si ala micu. Ii spun sa continue cu oralul si termin in gura.Notele:

Oral 5

Normal nu am prestat

Gfe 4 cu scarba

Locatie idem gfe

Halat 60 ron

In concluzie nu recomand nici macar pentru o descarcare rapida

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...