Sari la conținut

Tatiana braila in vizita la Bacau - 0757226848


Tatiana

Postări Recomandate

  • Oras:Braila
  • Oras:Braila

Vypushka e serios ce ai spus?Ai dovezi serioase ca asa este? daca da e grav sa imprastii BTS

Nenea citeste toate postarile lui si apoi ai sa vezi cat de bolnav psihic e omul asta. Atat de naiv poti sa fii sa pui botu la vrajelile unui handicapat ordinar? Daca doresti sa vezi cat de curata sunt viziteaza-ma si iti arat analizele la zi.

Link spre comentariu
  • Oras:Wasluy
  • Oras:Wasluy

Nenea citeste toate postarile lui si apoi ai sa vezi cat de bolnav psihic e omul asta. Atat de naiv poti sa fii sa pui botu la vrajelile unui handicapat ordinar? Daca doresti sa vezi cat de curata sunt viziteaza-ma si iti arat analizele la zi.

ai si analizele la cap, neurosifilitico ? aveti grija ca jegoasa filmeaza in camera si santajeaza clientii

Link spre comentariu
  • Oras:Braila
  • Oras:Braila

Inseamna ca si tu esti bolnav de sifilis,ca doar ai fost la mine. Asa ca daca tot sunt acuzata nefondat AVIZ FETELOR, daca va viziteaza sfinxu,vedeti ca are sifilis de la mine :)))))))).

 

Ramaneti in plata voastra si scrieti ce vreti, ca la cat de dusi bass sunteti(aici ma refer la cele 2 specimene), nu mai aveti mult si o sa va curga si balele de turbare

Link spre comentariu
  • Oras:haihui
  • Oras:haihui

Sifilisul se ia si oral ? Oricum , acum 2 ani când te-am vizitat nu aveai cum sa iei boala asta pt. ca erai la început !

 

Sifilisul primar si secundar are simptome cel mult 3 - 4saptamani , dupa care trece in sifilis latent , care nu e transmisibil decat prin sange.Daca nu avea bube la gura sau la putza,sau nu v-ati dat pumni in gura inainte sa va pupati,cel mai probabil nu ai luat nimic,chiar daca ea avea asa ceva latent.

 

Sifilisul se ia si oral(dar doar in sifilisul primar si secundar,adica cand bolnavul inca are ulceratii,poti primi aceasta boala si pin atingeri  ale zonelor de ulceratie...mai pe romaneste daca ai atins-o cu genunchiul la gura unde are o ulceratie,atunci iei sifilis...spirocheta poate penetra tesuturile).Desi multi zic ca e o boala grava,mortala chiar (poate acum 100 de ani) , e o infectie care se trateaza usor.In sifilis primar si secundar cu doar o doza(o injectie ) de antibiotic,in stadiu latent sau tertiar (care poate aparea dupa cativa ani sau chiar zeci de ani) cu un trateament ce nu depaseste 14 zile.

 

Fa-ti VDRL-ul ca sa stai linistit,nu esti Eminescu sa mori doar din atat.

Link spre comentariu
  • Oras:Braila
  • Oras:Braila

Toate bune si frumoase,lipseste tocmai subiectul discutiei VDRL-ul , adica testul pentru sifilis .

Se cunoaste cate cunostinte medicale ai.... daca taceai filozof ramaneai. Ia uitate pe ultima analiza unde scrie RPR ser acesta e vdrl si asa se mai numeste RPR. Poftim si dovada 

Serologie sifilis (VDRL/RPR si Anticorpi-Treponema pallidum)
 

Această analiză este disponibilă doar în anumite laboratoare Synevo. Pentru mai multe informaţii, luaţi legatura cu centrul de recoltare Synevo din oraşul dumneavoastră.

 

Informatii generale

Sifilisul este o boala infectioasa si contagioasa determinata de Treponema pallidum, spirocheta patogena care se transmite prin contact sexual sau pe cale transplacentara, exceptional prin contact sanguin (intepatura, transfuzie)4.

 

Restul citeste-l in link ca e prea lung ca sal pun tot http://www.synevo.ro/serologie-sifilis-vdrlrpr-si-anticorpi-treponema-pallidum/

 

Alta data cand te mai hotarasti sa faci afirmatii, deschide google si intereseaza-te acolo si apoi vino cu afirmatii valide.

Link spre comentariu
  • Oras:Braila
  • Oras:Braila

http://www.sfatulmedicului.ro/analize/raspunsul-la-reagine-plasmatice_278

 

Raspunsul la reagine plasmatice

Descriere
RPR (reagin plasma response) este un test de depistare a sifilisului care masoara anticorpii produsi de Treponema pallidum, bacteria care cauzeaza sifilisul. Totusi, organismul nu produce intotdeauna anticorpi ca raspuns la activitatea Treponemei pallidum, asa ca testul nu este intotdeauna exact. Testul este similar cu VDRL (Venereal Disease Research Laboratory). 
Pe langa necesitatea de testare a pacientilor care au simptome sau semne de sifilis, RPR- ul ar trebui sa faca parte din analize  efectuate de gravide in timpul sarcinii. Valoarea unui test negativ depinde de stadiul in care se afla suspectul de sifilis. Testul este cel mai concludent in fazele secundare si latente cand cel mai probabil este pozitiv. In timpul fazei primare si tertiare acest test poate in mod eronat sa dea rezultat negativ, fiind necesare alte teste inainte de excluderea diagnosticului de sifilis.
 
Sper ca acum am fost destul de clara. si ma opresc aici
Link spre comentariu
  • Oras:haihui
  • Oras:haihui

RPR nu este concludent in stadiile avansate,banuiesc ca ai citit ce ai insirat aici.VDLR-ul in schimb,mai greu de facut totusi da rezultate.

Acum ma intreb de ce nu ai facut totusi VDLR , ai de ascuns ceva?banuiesc ca ceva de multi ani?

Poate tii minte ca am fost la tine si te-am refuzat,esti batrana si arati iurea ... tind sa-i cred pe colegi , ca totusi ai ceva de ascuns.

 

Both the RPR and VLDR tests use blood as the specimen to detect syphilis. However, in the late stages of syphilis, it involves the central nervous system or what is termed as neurosyphilis. A VDLR is the only test that can be performed using CSF or cerebrospinal fluid.

 

Banuiesc ca nu degeaba te-a facut sphinx-ul neurosifilitica .

Link spre comentariu
  • Oras:haihui
  • Oras:haihui

Pt ciobanii care este sănătoși fără sa-si facă analize, domnișoara e ok. Analize mai dese, cunoștințe mai multe. E sănătoasă, as manca-o dacă aș putea

 

Bai asta,ai habar macar cam cat de urata e babaciunea?Spor la dat limbi la carne flescaita

Sfinxule...daca e neurosifilitica,nu ai luat nimic,oricum nebunia nu e transmisibila

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

DACA are relevanta o parere obiectiva, din partea unei terte persoane, care a colaborat cu Tatiana ca si fotograf, deci fara a vorbi de alte tipuri de servicii: se tot discuta despre frumusetea/uratenia Tatianei. NU este o femeie urata, mai ales ca discutam despre o persoana care nu mai este la prima tinerete. Nu poti sa te astepti sa-ti arate ca si Clara Gherghel sau Vega Vixen, tinand cont de varsta ei. Pe de alta parte, sunt anumite femei mult mai tinere decat ea, dar care arata MULT MAI JALNIC, din varii motive.

 

Deci, in concluzie, daca discutam STRICT din prisma trasaturilor fizice, este o femeie draguta si inca destul de frumusica pentru varsta ei. Doar mi-am spus parerea, din punctul meu de vedere cei ce au vizitat-o pe Tatiana cred ca stiu foarte bine ce fel de femeie este dpdv sexual si din perspectiva trasaturilor fizice. Eu zic ca nu-si are rostul o asemenea discutie.

 

Alte aspecte de natura sexuala nu cunosc, pentru ca nu a fost cazul, dar inclin sa cred ca este o femeie sanatoasa si la fizic, si cu capul.

 

Dar repet, astea sunt opiniile mele, strict punctul meu de vedere, nu e obligatoriu nici sa fiti de acord, nici sa nu fiti de acord !

 

Stima :hihat

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...