Sari la conținut

Diana 0754883425


Postări Recomandate

  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Salutare, din pacate nu am mai avut timp sa scriu ceva review, insa acum mi-am facut timp pentru unul negativ deoarece sper sa nu o mai pateasca nimeni!

Anuntul se gaseste in piata de la.... si bucuros ca cineva a raspuns, am zis sa fac o incercare, am fost programat f. Repede si am si tasnit pe Observatorului la locatia cunoscuta de mai toti.

Cand intru in ap. Prima surpriza neplacuta dintr-un sir lung a fost ca pe un scaun era o camasa alba de barbat, in acel timp el cred ca se ascundea impreuna cu Lena dupa dulapul cu perdea care daspartea camera. Am zis totusi, hai sa incerc.

Domnisoara careia nu-i retin numele fiindca oricum nu merita, este de etnie, la corp nu arata chiar rau.

Am vrut sa merg la dus, la care aceasta a spus ca nu prea se poate, oricum am facut dus, ma pun pe pat la care zana a luat servetele umede sa se stearga, gen centura style. Socat nu imi venea sa cred, nu mai aveam ce face. Actiunea e very, very fast fuck! Note nu ma obosesc sa dau, notele sunt 1 din oficiu pt. Toate, de la locatie pana la servicii.

Baia este super jegoasa, miroase, nu este gel de dus, numai ramasite, regret alegerea facuta si acuma, de 150 lei mai bine iti cumperi o revista si te descurci singur!

Sfatul meu e sa fie trecute direct la "De evitat".

O zi buna tuturor!

  • Like 12
Link spre comentariu
  • Oras:Unde-i bine!
  • Oras:Unde-i bine!

Cum sa zic de tine frate😭😭😭. Dar totusi cum ai ajuns tu sa postezi de pe contul unei fete cu profil de escorta cu locatie pe bucuresti, care nu avea nici o recenzie doar scandaluri🤔🤔, si care colac peste pupaza si-a sters contul. Ceva nu se pupa, dar stai linistit tu esti curat😉.

#gettheline

Link spre comentariu

  • Oras:In timp!
  • Oras:In timp!

Foarte simplu, eu ma deplasez des cu munca, daca te uiti putin peste recenziile mele am vizitat doar fete care nu sunt vazute prea bine de restul lumii, asta e nebunia mea, sa fac asta, dupa ce am vizitato i-am zis sa-si stearga contul ca e mai bine pentru ea, poate revine cu alt cont, nu am de unde sa stiu. Da-mi mesaj si iti si demonstrez, o seara buna.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...