Sari la conținut

Atentie - 0730913374


Vizitator Adrian10

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

http://www.oradea.net/anunturi/turcoaica-super-sexy-noua-in-oras-anunturi-gratuite-500793.html

 

 

Sex Fata Din localitatea Oradea Varsta 21 Zodia Pesti Inaltime 1,67 Greutate 50 Culoarea ochilor Negri Culoarea parului Saten Fumator Nu Ocupatia Maseuza Interes Financiar Judet Bihor Localitate / Oras Oradea

 

Acum visul tau poate deveni realitate alaturi de o turcoaica superba cu dimensiuni de invidiat.Te astept sa iti indeplinesc fanteziile intr-o locatie de lux situata in centru orasului.
Cer si ofer SERIOZITATE.NU RASPUND LA NR PRIVATE SAU SMS!!!

 

Am sunat: 100 oral, 150 oral+normal. ambele protejate.

Link spre comentariu
  • cleopatra01 a schimbat titlul în Atentie - 0730913374
  • Oras:peste tot
  • Oras:peste tot

Poze reale, din locatie, centrala, curata.

Foarte amabila si draguta la telefon, m-a asteptat in niste pantaloni mulati sutien si maieu peste. Locatie interesanta cu terasa, baie curata si cred (cel putin) 2 camere, camera de lucru amenajata in stilul saloanelor de masaj, cu saltea pe un mic suport,lumina discreta, muzica ambientala ş.a.m.d.

Dupa dus m-am intins pe saltea si a inceput cu putin masaj cu ulei, contiuand cu un oral bun si apoi NP.

Timp petrecut cam 40 de minute, cadou 150.

Nu va retin atentia cu prea multe povesti, notele vor spune totul.

Locatie 9.50

Aspect față 8.50, corp 8, sani 9+

Gfe 9.50

Igiena 10

Oral 9.50 (cu atentie prin imprejurimi si tendinte de DT)

Np 9

Suta la suta voi reveni, si clar de recomandat. De top.

  • Like 10
  • Minus 4
Link spre comentariu
Vizitator pustiu84
Reputație: 0

Stimati colegi,

 

Sa incep cu inceputul. De alaltaieri seful mic nu-mi dadea pace nicicum asa ca m-am pus sa dau telefoane dar cand n-ai noroc in viata nu ai pana in capat. Asa ca, ieri din nou telefoane, fara noroc pana cand uitandu-ma pe oradea.net am vazut ca tocmai si-a pus titulara topicului anunt. Sunat din nou, a raspuns din prima. Eureka! Prezentare frumos la telefon nici nu am intrebat de servicii, pret ca deah de aia ii forumul sa stii raspunsul la intrebarile de genu' so direct am lansat intrebarea: "pot sa fiu la tine in 20 de minute?". Moment de ezitare din partea ei, a inceput sa-mi insire serviciile si preturile si mentiunea ca ar fi totusi o problema, anume ii pe ciclu si nu poate presta decat oral (protejat sau neprotejat) la 100 lei. Zic ok, descarcarea-i, descarcare pana la urma, mi-a dat strada si da-i pedala. In 15 minute sunam la usa.

 

Locatie:

Apartament cu 2 camere intr-o casa aproape de centru. Multe nu sunt de reprosat. Living ok. Camera de lucru ok-ish, saltea pe jos + canapea unde mi-am pus hainele. 

 

Aspect:

este o fata tanara (22 ani din spusele ei, nu am motive sa n-o cred. Are cam 1,60-1,65 m inaltime, aprox 55 kg. Nu ii slaba, picioare si fund bine definite 1 pic de burtica, la fata nu ii rupta din stele dar este departe de a fi considerata urata, parul vopsit blond inchis. M-a asteptat in bikinei + camasa de noapte transparenta + tocuri. Trebuie sa remarc ca are un bust foarte generos, vazand ca mi-a cam ramas blocata privirea la decolteul ei a tinut sa precizeze ca is reali.

 

Actiune:

M-a condus in camera de lucru si m-a rugat sa ma dezbrac pana revine ea, nimic mai usor pentru mine si m-am aruncat pe pat cu p*** in sus asteptand-o cuminte. A aparut si ea dupa cateva minute, a pornit cd-playerul din camera, muzica gen saloane de masaj. De fapt, atmosfera creata seamana cu cele din saloanele de masaj, mi-a marturisit ca a si lucrat ca si maseuza. S-a dezbracat si ea, ramanand doar in chiloti din cauza stop-ului si s-a pus in genunchi la picioarele mele. A inceput sa ma mangaie pe picioare, moment usor comic pentru mine, m-a intrebat daca vreau sa ma dea cu ulei, raspuns afirmativ din partea mea si am facut 1 pic de conversatie. A inceput sa-mi povesteasca despre copilaria si problemele ei, ca s-a nascut la Constanta, fost iubit etc. Cum povestea nu ii cea mai fericita pe care am auzit-o in viata mea am decis sa o "cuceresc" si am inceput sa o sarut, a reactionat foarte bine + ca intretine. Are niste buze carnoase. A trecut apoi la un oral NP cu mine intins pe spate, extrem de placut, nu neaparat din cauza tehnicii deosebite ci a pasiunii. Chiar a vrut sa-mi provoace placere, a reusit din plin. La un moment s-a oprit, a venit peste mine, din nou o repriza de saruturi, mangaieri si inainte sa continue cu oralul a trecut la saruturi pe corp, sfarcuri, abdomen super-fain, a urmat din nou oralul facut pasional, plimbat organul prin gura, lins oute si dupa cateva minute bune am finalizat exploziv in gura, i-am multumit pentru placerea intensa provocata (ca is un domn, ce plm mea! :laugh2) si a raspuns imediat, eu atunci am observat ca a si inghitit.

M-am dus la igienizare, imbracat, multumit din nou si dus am fost! 

 

Juriul a decis in felul urmator:

 

Locatie: 9

Aspect: 8,5 per total, mare plus pentru sanii frumosi

Oral: 9,5 (desi super senzual + finalizare orala + inghitire cu putin mai multa atentie la zonele adiacente si priviri in ochi poate ajunge lejer sus de tot in topul meu personal, ocazie cu care ii voi da 10)   

Normal: N/A, din cauze obiective

GFE: ii dau un 9. Punctul scazut il justific astfel: desi ii foarte pupacioasa si lipicioasa in timpul actiunii pentru care as da 10 fara nici o strangere de inima, lipseste conversatia de la inceput, sfarsit si conversatia din timpul actiunii putea fi deprimanta pentru unii.

Cadou: 100 lei doar pentru oral. Pretul ii 150/finalizare, 200 lei/ora

Recomandare: Da.

 

Astea fiind spuse...vant in pupa sa aveti!

 

P.      

Link spre comentariu

http://www.oradea.net/anunturi/blonduta-sexoasa-fund-bombat-sani-xxl-anunturi-gratuite-505575.html

 

Descriere 
Acum visul tau poate deveni realitate alaturi de o turcoaica superba cu dimensiuni de invidiat.Te astept sa iti indeplinesc fanteziile intr-o locatie de lux situata in centru orasului.Vino si convinge-te si cu siguranta nu vei regreta.
Cer si ofer SERIOZITATE.NU RASPUND LA NR PRIVATE SAU SMS!!!

post-46074-0-40592300-1415387408_thumb.jpgpost-46074-0-82855100-1415387408_thumb.jpgpost-46074-0-54531200-1415387409_thumb.jpgpost-46074-0-08573200-1415387410_thumb.jpgpost-46074-0-67288400-1415387410_thumb.jpgpost-46074-0-18714800-1415387411_thumb.jpg

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

Am vizitat si eu dormitorul fetei. E frumusica dar nu am picat pe spate.

Notele

Locatie

Aspect 8 / 9 ca are sani frumosi

Atitudine 8 probabil viata....

Gfe 7 e cuminte dar nu are initiativa

Oral 15 asta e arma ei secreta plus Cim si swallow .... Acuma ca ma gandesc parca i-as da un telefon

Normal 8 e buna stramta dar la fel de cuminte

De recomandat daaaaa eu o voi vizita cat de curand

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Când pun gura pe pălincă, realizez lucruri mărețe
  • Oras:Când pun gura pe pălincă, realizez lucruri mărețe

Vizita facuta sapt trecuta la aceasta domnisoara. Facut rapid programare si in 25 de min eram in fata usii, gandindu-ma oare, chiar are sange musulman sau iar m-am fentat, acesta fiind al doilea motiv pt care sunasem,, primul fiind evident promisiunea unor sani mari. Ok, apare Yasmin intr-o tinuta asemanatoare cu ultimele poze, si bummm nu mai puteam dezlipi retina de pe sanii ei,, fratilor deci chiar are dotari. Preia ea initiativa ma conduce intr-un living unde pret de cateva minute stam sa ne cunoastem aflu ca intradevarare are ceva turcesc , lucru care e si evident daca analizezi putin fizionomia. Mai departe intram in camera de lucru,, frumos aranjata ca in saloanele de masaj , fara pat , cu o saltea pe jos varianta ok dpct meu de vedere,,,, ok incepem actiunea bineinteles delectandu-ma cu bustu, ei generos treptat scapand rand pe rand de haine, am cerut ca totul sa fie protejat, sa conformat insa mi-a spus ca e putin dezamagita ca nu ii voi indeplini fantezia ei ... adica??? Intreb eu....pai finalizare orala si sa inghita e fantezia ei,, imi raspunde. Hmmm i-am promis pe data viitoare. Dupa un oral protejat de senzatie,,,, acum ma gandesc ce fraier am fost,, ca am cerut cu husa, am trecut la un misionar,, fata se umezeste natural chiar foarte bine se umezeste,, si e chiar stramta. Trecut apoi la un lady on top unde iar am luat sanii la o mozoterapie si dupa cateva minute ma terminat,, astfel intrand intro rara categorie de fete care m-au terminat .

Jurizare

locatie 10

aspec igiena 10

oral 10

normal 10

Gfe10

la orice capitol de la mine e 10

pret 150 lei bani datj la inceput din initiativa mea habar nam cat timp am stat oricum nu sa uitat la ceas si oricum nu cred ca am trecut de 1 ora .

De revenit bineinteles si bineinteles ca o si recomand

Spor la toti

  • Like 11
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/bruneta-finuta-si-apetisanta/7d943gd8h929700hee4fg9ei6dg1622i.html

Salutare dragi colegi. Fata respectiva face NN pentru 100 de lei in plus!!!!!! 

Avand in vedere ca îmi plac fetele micuțe și slăbuțe am contactat-o pe fata asta sa ii cer niște detalii. Chiar dacă nu este o frumusețe am vrut sa încerc pentru corp. Este genul meu. Cateva mesaje pe cunoscutul whatsupp 

Prețurile sunt 200de lei finalizare cu oral np si 400 de lei ora tot cu on si dupa asta a început distracția 500 de lei ora cu on si cu NN fara sa intreb eu așa ceva. La mesajul asta am si blocat nr si am zis pass. Deci concluzia este ca face cu absolut oricine care are 100 de lei în plus. Am vrut sa fac publică treaba asta sa nu mușcați careva. Poate nu scrie la toate lumea de NN si încearcă careva. Dar să nu faceți greșeala asta. Să aveți bafta în continuare 

  • Like 2
  • Mersi 1
Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea
Acum 44 minute, venom5 a spus:

Respect. Dar și tu ce pretenții sa ai de la o gipsy care mai și cere 200 nr?

 

In mare parte ai dreptate colegu.. Dar am mai prins cate un "gipsy" care a fost extraordinar de buna si la fel de curată.. Îmi place sa încerc lucruri noi si mai dau câte o încercare pe publi... Dar nai dau și in greșeli de astea. Dar într-o adevăr am avut eu pretenții prea mari față de ea. E bine ca nu am aflat de nn in timpul acțiuni când era deja târziu. Adica să-mi ofere NN dupa un oral neprotejat si deja aveam emoții ca oare am luat ceva de la ea sau am scăpat. 

  • Like 1
  • Mersi 1
Link spre comentariu
  • Oras:Când pun gura pe pălincă, realizez lucruri mărețe
  • Oras:Când pun gura pe pălincă, realizez lucruri mărețe

Bună ziua, domnișoara din poze nu e nouă in domeniu, e veche, mai are topic vechi

Păcat de ea dacă a ajuns la NN.... spor la toți

Link spre comentariu

Este o tiganca infecta , mai are un pește și un un bulangiu care și-o trage și ăla , tot pe la Lotus își beau cafeaua , mai e și andrea Andreea cu ei… alta de pe lângă Marghita cu doi puradei ; nu am fost dar se vede de la o poștă ca îs nespălate și așa mai departe plus poartă aceleași haine portocalii pe ea toată vara … aceeași ținută zilnic la cafea … oricum Nu merită nici 50 De lei , sunt mai rele decât alea din gară care pt 50 lei te fac rapid !!! Si la

gara este una subțirică aseară era cu încă un , ambii pești joacă la mașinuțe cat timp ele îs la produs , ei stau în interior și joacă tot ce aduc ele … de aceea merg pe banda rulantă ca să producă cat mai repede să nu se ocupe aparatele 

  • Mersi 1
  • Trist 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...