Sari la conținut

Roxi Roxana


Postări Recomandate

  • Oras:haihui
  • Oras:haihui

"NEW NEW..Bruneta care iti poate indeplini toate dorintele.clipe maxime de placere si extaz.. Sunt o fata clasica mereu in cautare pentru o noua aventura si placere ..Ma simt confortabila in orice situatie si te voi face sa te simti si tu la fel atata timp cat vei fi in compania mea..Pozele reale 100%..Prestez sex total..Te astept pentru ca nu vei regreta garantez a doua revenire0762120424..Ma gasiti in Slatina"

 

Ceva informatii?

Link spre comentariu

Tipa minte cat cuprinde in anuntul ei, nu ofera nimic din ce promite si o puteti gasi la strada(iesirea din slatina catre pitesti). pe langa faptul ca nu stie cum sa faca sa te usuie mai repede te lasa pe tine sa faci toata treaba. eu clar nu o sa mai am contact cu ea si nici nu are rost sa fac o recenzie pt ca nici eu nu am inteles nimic din toata intamplarea asta. :)) Pentru mine este de evitat, cu toate ca la cum arata esti ispitit sa incerci.

Link spre comentariu

pai ce recenzie sa fac @sorinelxart ca nu prea am ce sa povestesc.. totul s-a intamplat subit, a pus prezervativul pt oral a dat putin din cap dupa care ma obliga sa trec mai repede la actiune ca timpul ei e pretios :)) ( nici macar nu obtinusem o erectie puternica) dupa care la normal la fel nu`i mai tacea gura! note nu pot sa ofer pt ca ar fi cu minus la toate capitolele, inclusiv la comunicare!

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...