Sari la conținut

Salon Night Angels 0720811512


Postări Recomandate

  • Oras:Romanika
  • Oras:Romanika

Cu treaba prin Cluj saptamana tecuta dupa ce am dat pe gat vreo 300 de whiskey, zic hai sa ma duc sa ma relaxes un pic. Sun la Privilege, si-mi zice ca momentan toate fete sunt ocupate. Ametit cum eram, dau un search pe google pentru saloane Cluj, si dupa ce la 2 saloane nu mi-a raspuns, al treilea a raspuns, acesta fiind salonul Night Angels (www.salonnightangels.ro). Imi zice fata ca sunt doua tinere disponibile, si ca pot ajunge in juma de ora. Bine zic, vin. Dupa ce am inchis telefonul, caut aici pe forum sa vad recenzii. N-am gasit nimic, da whiskey m-a linistit, nu m-am panicat :)))) Suit in taxi, si ajuns.

Salonul e mic, cred ca-s in total vreo 4 camere, au si jacuzii si se poate si masaj cu jacuzi. Aleg varianta clasica, masaj nud cu o tipa. Din cele doua am ales-o pe una bruneta, mai mica de inaltime dar cu niste sani XL, foarte atragatori. Purcedem in camera, si incepe masajul. Aici nimic deosebit, doar ca tipa se cam grabea, in 10 minute a terminat cu masajul de relaxare pe spate, a urmat cel erotic pe spate maxim 7 minute, si imi zice sa ma intorc. Nu zic nimic, ma intorc, desi gandeam ce drac face asta, ma termina in 20 de minute? Oricum nu ma putea termina asa repede, odata ca eram ametit, si a doua oara ca dadusem la buci dimineata acasa, deci eram descarcat... :)))) No, trecem peste, ma intorc deci pe spate. Are fata niste sani super. Sunt mari, se lasa ei putin de la gravitatie, dar oricum sunt bestiali. Incepe masajul cu sanii, si il ia pe junior la frect intre sani. O intreb de atingeri, zice ca o pot saruta pe corp daca vreau. Normal ca vreau :D Am pus-o caprita, am prins-o de buci, de sani, si am inceput sa o sarut pe funduletul obraznic. Fata chiar arata bine, desi e spre 30 de ani, ma rog, mie mi-a placut, nu are celulita, nici kg in plus, e numai buna. O sarut pe fund, si incet incerc sa ma apropii de pussy, care imi facea cu ochiul. Cand ma apropiam, vad ca incepe sa se unduie mai mult si sa respire mai greu... Ajung la pussy, nu zice nimic, ba din contra, se unduia si gemea, impingandu-se cu pizda in gura mea... La un moment dat cred ca s-a terminat dupa cum tremura. Oricum, m-am bucurat de pizdulica ei rozalie, foarte curate si frumos mirositoare... Incepe si ea sa-l frece pe John mai tare, si am terminat glorios unde altundeva decat pe sanii ei :) Ultima parte a durat cam 20 de minute, deci per total a fost OK. Eu am fost multumit :)

 

Si notele:

 

Locatie: 9

Aspect tipa: 9

Masaj de relaxare: 5

Masaj erotic: 9

Finalizare: 9

GFE: 8 (f. comunicativa fata)

 

Halat 150 lei. facut dus, imbracat chemat taxi, si somn.

Nu stiu cum o cheama pe fata, ca n-am retinut, m-am uitat la ei pe site la poze, dar cum nu pot sa vad fata, sunt vreo 2 cu sanii mai mari, deci una dintre cele doua era...

Spor la ce vreti voi!

  • Like 6
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...