Sari la conținut

Adela (0720795869) si Lia (0760977923)


Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Hai sa va povestesc si eu despre primul meu threesome / show lesby / shaorma cu de toate :laugh2.

 

Intrigat de surpriza anuntata de fete pe topicele lor nu m-am lasat pana nu am aflat care este :laugh2. Luni seara, stand la o tigare cu ambele am aflat ca le plac si fetele  :crazylove si vor sa introduca in oferta lor showul lesby. Si cum ambele imi plac foarte mult am vrut sa fiu primul lor client. Si s-a meritat :D

 

Am stabilit intalnirea cu o zi inainte, sa fiu sigur ca fetele o sa se potriveasca la program, am mai sunat si ieri pe la pranz sa fiu sigur ca nu a intervenit nimic si seara m-am prezentat la fete. Locatia este in spate la Pink Cafe, pe Decebal, perfecta pentru nebunii ( camera spatioasa, oglinzi, pat mare, exact ce trebuie). Atentie la lift, unii ar putea sa creada ca nu functioneaza, dar defapt doar afisazul lui este defect.

 

Fetele m-au asteptat ambele imbracate sexy, Lia intr-o rochia alba, Adela intr-una verde si ambele pe tocuri. Am stat noi de vorba la o tigare in bucatarie, iar apoi am primit un prosop si am mers la baie. Cand m-am intors fetele ma asteptau intinse pe pat, imbracate cum am scris mai devreme. Interesanta senzatia, sa vezi doua fete superbe care te asteapta sa te joci cu ele :D. Si de aici incepe nebunia :). Ma intind eu pe pat, fetele incep sa se sarute si sa se dezbrace, iar eu steam si le admiram. Ce priveliste ... Apoi m-au bagat si pe mine in seama, sarutari, mangaieli, oral de la ambele, oral intre ele, oral eu lor, am mai profitat si de oglinzi si a fost nebunie curata. Lia radea de mine ca aveam o fata tampa si nu ziceam nimic :laugh2. Am incercat sa profit si de oglinzi in anumite ipostaze si am ramas cu niste imagini in cap pe care nu o sa le uit prea curand :).

 

Note:

 

Locatie: 10

Adela: 10 - foarte frumoasa

Lia: 9 - am detaliat in threadul ei

Oral: 10 ambele fete - umed, neprotejat, deep, lins, supt, scuipat, cand una, cand alta, cand amandoua odata  :crazylove

Normal: 10 ambele - se implica, se misca bine, gem incitant.

GFE: 10 - m-am simtit excelent de fiecare data in compania lor

 

Halat: 600 lei / 90 minute

 

 

Va recomand, fetele ofera un show lesby real si foarte excitant :D

  • Like 23
  • Minus 4
Link spre comentariu

  • Oras:Capitala
  • Oras:Capitala

E randul meu la recenzat prima mea experienta threesome impreuna Lia si Adela, doua femei care se completeaza reciproc intr-o armonie care mie mi-a oferit confortul unei partide incinsa bine de tot.

 

Cu multa determinare, ii scriu Liei (ne mai intalniseram o singura data inainte) ce si cum vreau de la ele, si dupa ce stabilim impreuna disponibilitatile de program ale tuturor, obtin o programare la ora de seara cu ceva putin inainte de miez de noapte, in locatia de pe Theodor Sperantia.

 

Pornind la drum, observ ca minutele estimate de mine pana la destinatie sunt prea putine si colac peste pupaza, mai dau si de intersectii agglomerate astfel incat reusesc sa intarzii 15 min. Intrat in cuibul de nebunii, fac cunostinta pentru prima data cu Adela, pe care o aveam in vizor de ceva timp, e foarte draguta si are o gingasie aparte, dar care nu iti inhiba instinctul sexual, ba din contra…

 

In fine, asigur fetele ca o sa ma incadrez in timp si le las in living pentru o scurta improspatare a mea la baie. Intors, ma regasesc in costumul lui Adam, alaturi de doua tipe sexoase aflate in colturi diferite ale patului, cu hainutele (desi sumare) inca pe dansele, misto ipostaza asta…

 

 Intru imediat in atmosfera, incurajat de Lia de a ma intinde intre dansele pe patul acela mare, acelasi  din pozele fierbinti ale Adelei.  Ma introduc si o ajut pe Lia sa isi ridice rochita turcoaz, in acest timp Adela, doar intr-un body negru si cu tocuri, isi dezveleste si ea minunatia aia de sani.

 

In timpul asta, eu cu Lia ne sarutam déjà frantuzeste, fiind déjà acomodati unul cu celalalt de data trecuta. Incerc sa ma intind pe spate, insa zabovesc pe drum si la Adela, incercand un sarut pe buze, testez terenul incet cu limba, imi strecor degetele intre picioarele ei, le alternez cand la ea in gurita, cand la pasarica aceea roz, si fara sa insist prea mult, limbile noastre incep sa danseze, cand mai sensual, cand mai apasat.

 

Fara sa dau atentie prea multa atentie pana atunci, imi dau seama ca Lia incepuse déjà oralul binecunoscut, simt ca sunt invadat de senzatii din ce in ce mai tari, insa incerc sa nu ii accord atentia mea, canalizata acum pe Adela. Pe care o invit imediat deasupra mea, pofticios din fire, ii bun bucile pe fata, iar cu limba incep sa ii explorez nesatul dulceata roz. Imi gasesc micul ragaz de a-mi arunca o privire catre ea, are ochii inchisi si savureaza momentul, in timpul asta Lia undeva mai jos, se tot lupta cu pula mea, deep dupa deep, nu vad nimic, insa senzatia e de nedescris. Femeia asta are o tehnica studiata bine, isi foloseste degetele (si intreaga palma) intr-un stil apropiat, pe care doar la Cassy l-am mai intalnit si oralul ala credeti-ma ca nu se uita. Nu detaliez, trebuie experimentat de fiecare. Data viitoare o sa insist din nou pe el, imi aduc aminte ca si data trecuta nu am primit unul “ordinary”.

 

Dupa ce am lins-o peste tot pe Adela si i-am strans pe rand, cand tatele, cand spatele, cand bucile, m-am ridicat intre ele si le-am lasat sa isi faca de cap, cand una, cand cealalta, cand amandoua. Adela e mai soft, face miscari circulare cu limba, mmm… delicious. Lia imi pune prezul si o cer prima pe Adela, cu mine la marginea patului si cu intreaga imagine a acelui fund minunat in fata ochilor si pulii mele. Ma introduc in Adela, minunatia roz nu se dezminte, e umeda rau de tot si cu asta tot e stramta. Dansez impreuna cu ea in timp ce Lia isi facea de lucru pe la outze. Ma opresc dupa putine minute, pentru ca simteam ca explodez si nu voiam neam sa o ratez pe Lia. Are un cur, mancai-as bucile ei de curva buna!…

 

Dupa ce imi schimba prezul si mai imi face un pic de oral, se schimba in locul Adelei  si continuam in acelasi ritm de dans. Pe Lia am tentatia sa o apuc mai bine de solduri, e ceva mai generoasa la capitolul asta si tendinta e sa ii dai tare, din ce in ce mai tare. In timpul asta, Adela isi cere portia de sarutari fierbinti si aproape ca finalizez in felul asta. Am strans-o cam tare pe Lia si aproape ca m-am prabusit cu intreaga greutate pe spatele ei… Huhhh… Ramasesem fara cuvinte.

 

Multumesc Lia. Multumesc Adela.

 

Dupa o experienta ca asta fetele merita cate un 10 cu felicitari, dar o sa incerc sa fiu regulamentar:

 

LIA: 9, chiar daca are sanii lasati si o dantura nu chiar perfecta, o iubesc asa cum e.

 

Oral: 10, 10, 10 de trei ori! Ma trezesc  in fiecare dimineata cu gandul la el.

 

Normal: 10, sunt convins ca am descoperit doar o mica parte din potential.

 

GFE: 10, buna sa o iei acasa.

 

PSE: 9.50, incinsa bine, cred ca ies scantei, n-am apucat inca sa ii dau inca cum trebuie.

 

 

 

ADELA: 9.50, are de toate, e frumoasa, e un pic mai rezervata in atitudine, dar asta ii confera un farmec deosebit. Iar tzatzele alea, pisda aia roz si ea, ce sa mai, o delicatesa.

 

Oral: 9, nep, fara CIM, soft, fara deep, dar cu artificii, in orice caz e de calitate.

 

Normal: 10, da contre, traieste momentul, trebuie sa revin pentru o partida neaparat.

 

GFE:  10, cu Adela m-as fute pe intuneric, toata noaptea pana s-ar ivi zorile…

 

PSE: nu e chiar stilul ei, dar are potential, e de cursa lunga, e de lucru cu ea,  ca sa scoti totul din ea.

 

Recomandare: Daca ar fi verosimil, le-as lua pe amandoua in fiecare seara separat si impreuna. Dar pentru ca lucrurile frumoase se gasesc si se experimenteaza in cantitati mici, ma voi multumi si cu o alta data viitoare… cand planetele se vor alinia din nou.

 

P.S. Pentru detalii privind aspectele comerciale, Lia si Adela sunt foarte deschise si vor oferi toate informatiile necesare si suficiente. Daca exista o minima doza de bun simt, orice risc va fi departe de o  partida memorabila.

  • Like 17
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...