Sari la conținut

Timeea - Numar nou: 0746400022


Vizitator Taz

Postări Recomandate

sunt nou pe aceeste forum si imi dau seama ca nu prea doreste nimeni sa-si impartaseasca parerile .Da am fost si la Timeea este o domnisoara foarte faina oral si normal totul protejat 150 de roni o finalizare combinata dar este o frumusete locatie curata si atitudine beton

Link spre comentariu

Primul meu post:Am sunat la 0742753086, am cerut cu Timeea, ne-am inteles la telefon la 150 RON o finalizare combinata (totul protejat).Apartament curat, camera aproape impecabila, lumanari pentru atmosfera. Asternutul de pe pat avea intr-un colt o urma de scrum dar mirosea a proaspat spalat.Mi-a spus ca mai sta cu "niste" fete si daca vreau sa merg cu alta, le cheama sa mi le prezinte. Am refuzat, pentru ca mi s-a pus pata pe ea :D. M-a intrebat daca vreau sa fac un dus, i-am spus ca tocmai am iesit din baie inainte sa vin asa ca a fugit ea sa faca un dus scurt (2 minute). Era imbracata cu "haine de casa" si de la dus s-a intors in prosop.Ce nu e voie: sarutari de la gat in sus si penetrare cu degetul. Anal nu am intrebat pentru ca nu ma intereseaza.Pozele sunt clar ale Timeei. Ce nu se vede in poze este fata. Nu este o frumusete dar arata OK. Are in jur de 20 de ani, cam 1.60 si 45kg, un mijloc foarte subtire, nu e "slaba", e zvelta si are bine proportionat corpul. Sanii fermi, fundul micut si nitel obraznic, un tatuaj tribal la baza spatelui ("admirand" tatuajul iti fug ochii la fundicul dulce :( ), pasarica mica si frumos tunsa.Intai mi-am facut eu de cap cu pasarica cu gust placut, acompaniat fiind de gemetele ei usoare de placere. A continuat ea cu un oral (protejat de Durex :) ) executat destul de ok (nota 7) si cu implicare. Din pacate, cand sa trecem la normal (eu jos, ea sus) am ajuns la concluzia ca sunt prea mare pentru ea (nu reusea sa ma cuprinda cu totul fara sa o doara) asa ca am lasat-o balta cu normalul (desi, stand in genunchi la oral, am admirat imaginea de sus de spatelui, a mijlocelului subtire si a fundului - a must see - si imi doream sa fiu in partea cealalta) si a continuat cu oralul.Cat timp a prestat nu a dat impresia ca se grabeste, dar de la finalizare pana cand am fost condus pe usa nu au trecut 3 minute.Eu m-am simtit bine, prezenta Timeei e placuta, si chiar daca nu am avut parte si de normal, am fost multumit.Ce nu mi-a placut: se vede ca incearca sa se implice si sa fie senzuala si "prezenta" dar... mai are de invatat.Recomand. Eu mai merg !

Link spre comentariu
Vizitator mocu
Reputație: 0
... Apartament curat' date=' camera aproape impecabila, lumanari pentru atmosfera. Asternutul de pe pat avea intr-un colt o urma de scrum dar mirosea a proaspat spalat ... [/quote']Intrebare: vizita efectuata a fost in noua locatie din Marasti (sens giratoriu OMV) sau in cea veche din Grigorescu (intersectia Donat cu Taietura Turcului)?
Link spre comentariu
Intrebare: vizita efectuata a fost in noua locatie din Marasti (sens giratoriu OMV) sau in cea veche din Grigorescu (intersectia Donat cu Taietura Turcului)?
Scuze, asta mi-a scapat: in Marasti, la sensul giratoriu OMV.
Link spre comentariu
Vizitator caramia
Reputație: 0

Acum am inteles ca sunt 3 (in Marasti).Am contaxtat-o cand presta in Donath, ne-am inteles (tarif, serviciu, ora). Nu mi-a dat adresa exacta, asa ca imi fac bilet de voie, ma urc in masina, ma duc in grig, parchez si incep sa sun. Si sun, si sun, si sun....si am parte numai de mesageria vocala. Asa ca, back to job ! Desi imi place cum arata in pozele din Pta, n-o sa mai apelez la serviciile ei.

Link spre comentariu
Vizitator mocu
Reputație: 0
... Acum am inteles ca sunt 3 (in Marasti) ...
Da, sunt 3 fete.Cea din pozele de sus, Timeea, roscata.Mai este una blonda, Camy nume de scena, si una satena.Atasez poze cu ultimele doua prestatoare.De mentionat ca cea care apare nominalizata in primul post al acestui tread, respectiv Karina, nu mai presteaza in cuib. Pacat, ca era o buna profesionista. Ca o remarca, era singura dintre cele de acolo care facea oral neprotejat. Barfa targului spune ca ea este acum "managerul" salonului.

post-10929-133409717303_thumb.jpg

post-10929-133409717304_thumb.jpg

post-10929-133409717306_thumb.jpg

Link spre comentariu

~o blonda si o brunetica~ Oferim masaje erotice de calitate la cele mai bune preturi. *MASAJ NUD - 70ron *MASAJ EROTIC CU FINALIZARE - de le 100ron *MASAJ CU DOUA DOMNISOARE - 200ron-1h suntem tinere, curate si f discrete, suna pt mai multe detalii!Judet: Cluj Oras: Cluj-Napoca Email: [email protected]: 0742753086 Vizualizat: 56419 Modificat: 576 Comentarii: 1 Data: 21-11-2011, 17:47Dupa convorbirea telefonica avuta astazi cu, CAMY sau cel putin asa a declarat, a mai ramas doar ea si domnisoara cu, care este in ultimele poze. In al doilea rand si-au schimbat stabilimentul acum se situeaza in Zorilor. Iar in al treilea rand au urmatoarele tarife: O sau N-1 finalizare(100 RON); O+N-1 finalizare(120 RON) si O+N-2 finalizari (150 RON). Totul se face protejat, nu accepta anal si sarutari numai de la gat in jos.Pana Vineri sunt plecat din Cluj, dar cu prima ocazie cand ma voi intoarce am sa-i intreprind o vizita lui CAMY(mi se pare ca arata chiar binisor din poze) si voi reveni cu detalii de la fata locului.

Link spre comentariu
Vizitator curvar mic
Reputație: 0
Acum am inteles ca sunt 3 (in Marasti).Am contaxtat-o cand presta in Donath' date=' ne-am inteles (tarif, serviciu, ora). Nu mi-a dat adresa exacta, asa ca imi fac bilet de voie, ma urc in masina, ma duc in grig, parchez si incep sa sun. Si sun, si sun, si sun....si am parte numai de mesageria vocala. Asa ca, back to job ! Desi imi place cum arata in pozele din Pta, n-o sa mai apelez la serviciile ei. [/quote']Salutare, fiind mai nou pe acest forum, va rog sa-mi scuzati eventualele "stangacii"Nu voi posta o recenzie (desi mi-as fi dorit), ci mai degraba o parere despre Cami (sau Camy). Aflandu-ma in trecere prin Cluj, ma decid sa apelez la serviciile acestei d-re, cu intentia unui masaj urmat de sex oral si/sau normal (chiar doream un masaj bine facut). Asa ca sun la nr afisat. Raspunde o voce simpatica si se prezinta drept Cami. Imi explica fata care sunt preturile (100 RON masaj + oral protejat, 120 RON masaj + oral + normal protejate, respectiv 150 RON o ora), se descrie (corespunde cu imaginile de aici) si imi spune ca locatia este vis-a-vis de hotel Olimp in Zorilor. Ne intelegem ca intro jumatate de ora sa o sun din fata hotelului. Nefiind clujean, pornesc GPS-ul si ajung in 15 minute. Sun....nimic. Imi zic in mintea mea ca fata e ocupata inca cu alt client. Fumez o tigara si mai sun o data....tot mesageria. Mai astept vreo 10 minute....acelasi rezultat. Dupa vreo 30 de minute am ramas cu gandul la masaj si cu buzitele si bilutele umflate. Total neprofesionist. Cugetand asupra naturii curvelor realizez ca nu poti avea pretentii de "customer servicve" de la o fetituca cu 4 clase, care se vinde pe bani, dar care se crede dameza. Asta e riscul meseriei de curvar. Concuzia finala: pentru neprofesionalism nota 4.
Link spre comentariu
Vizitator pppccc
Reputație: 0

Mi-ar fi placut si mie sa dau de Timeea. Dupa ce am discutat la telefon( se daduse drept Timeea, sau poate omiseses sa spuna ca e alta) am pornit spre noua locatie, vis-a-vis de H.Olimp. Cand am ajuns ... surpriza!!! Era plinutza din pozele de mai sus. Chiar e plinuta, probabil pozele sunt mai vechi. Mi-a spus ca Timeea nu mai e cu ele, nush pt ce motiv.A incercat sa fie draguta si serviabila, cred ca avea mare nevoie de bani, ii tremura vocea si sincer nici nu mi-a dat posibilitatea sa refuz :)). Ce a fost mai nasol, abia acum incepe: dupa ce se dezbraca, vadca era epilata cu coasa sau cu drujba... si unde mai pui ca incepe sa-si stranga un cos mare, care de fapt era furuncul, in zona Triunghiului Bermudelor.Eram f jenat, am mai stat 10 min si am taiat-o... Pretul a fost 100, ron, dar pt asa o experienta nu exista pret. Camy blonda, mi-am dat seama ca am cunoscut-o in Grigorescu, unde nu am ramas impresionat cu nimic de prestatie si nici de curatenie. Tin minte ca si atunci vazusem ceva poze, cu trupul, si am crezut ca merita. Eu zic, ca merge, dar daca ii pui ceva pe fata. Fata este de etnie roma si credeti-ma nu am nimic cu asta, doar ca as fi vrut sa stiu de la inceput. Poate sunt eu prea pretentios...Sfatul meu... de evitat!!!


Daca mai stie careva ceva de Timeea, va rog sa dati de stire. Eu la numerele astea nu mai am curajul sa sun...:)
Link spre comentariu
Vizitator mocu
Reputație: 0
... Daca mai stie careva ceva de Timeea' date=' va rog sa dati de stire. Eu la numerele astea nu mai am curajul sa sun...:)[/quote']Timeea, fosta roscata, actualmente bruneta, are locasul (impreuna cu un mascul avand dubla calitate de prieten si peshte) in Dambu Rotund intr-un bloc de garsoniere, imediat in vecinatatea cimitirului. Telefonul: 0746400022Anuntul (actual) din Piata AZ:PasiuneBruneta, pasionala si dulce, te invit intr-un cadru intim si select pt a te purta pe culmile amorului pana la extaz,Telefon: 0746400022 Vizualizat: 137Data: 16-12-2011, 07:08
Link spre comentariu
Vizitator caramia
Reputație: 0

Nu esti pretentios, din contra. Ma bucur ca, spre deosebire de alti confutadori, ti-au atras atentia "amanuntele" astea care, de altfel, se pot vedea daca s-ar studia mai cu atentie pozele. Am mai comentat la poza uneia cu cosuri inestetice (ca sa fiu elegant) pe cur si m-au contrazis confutadori mai putin pretentiosi :) :)

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Anul trecut in primavara am vizitat si eu dameza Timea, pe atunci avea locatia in grigorescu,am sunat-o am stabilit o intalnire si la ora stabilita ma prezint la adresa indicata ,sunat la interfon urc , la usa imi deschide cea care avea sa se prezinte Timea, o fata care ca si fizic si fizionomie se incadreaza perfect in gusturile mele pt o mica aventura, pacat ca ceea ce avea sa urmeze n-a fost deloc pe masura asteptarilor.Dupa 1 tigara si un pahar de suc +prezentarea ofertei, aleg 1 ora cu 2 finalizari oral pro/normal pro la 180 ron(pe vremea aceea)pret care mi s-a parut f.okPrestatia: inceput cu un masaj de relaxare(la initiativa ei) , dupa care la propunerea mea trecem la oral, pus preze,executat un oral care era departe de asteptarile mele,foloseste mana mai mult ca gura, trecem la normal inceput cu lady on top,la pozitia asta singurul lucru care mia placut a fost faptul ca am putut sai admir trupul,in schimb parca se tragea din pula,eu dadeam sa o patrund iar ea se tragea, umectrare -pe o scara de la 1 la 10....2 parca futi cipsuri ! din initiativa mea trecem la misionar, ma gandeam ca acu nu are cum sa se traga, m-am gandit prost,isi strangea genunchi de penetram doar cat vroia ea, pana la urma am terminat in preze.La nr2 am renuntat nu vroiam sa o chinui, simteam ca nu-i place,gemete false,umectrare aproape inexitenta,initiativa 0.Dupa ce am coborat de la ea,in masina am stat si m-am gandit la aceasta aventura si am tras concluzia ca de fapt am ,,violat-o,,Aceasta experienta m-a facut sa aleg saloanele de masaj in locul cuiburilor unde se practica sex.Am vazut-o si eu in toamna intru-un mall din cj, insotita de un tip,cel mai probabil dupa comportament fiind iubitul ei.........

Link spre comentariu
Vizitator caramia
Reputație: 0
Mi-ar fi placut si mie sa dau de Timeea. Dupa ce am discutat la telefon( se daduse drept Timeea' date=' sau poate omiseses sa spuna ca e alta) am pornit spre noua locatie, vis-a-vis de H.Olimp. Cand am ajuns ... surpriza!!! Era plinutza din pozele de mai sus. Chiar e plinuta, probabil pozele sunt mai vechi. Mi-a spus ca Timeea nu mai e cu ele, nush pt ce motiv.A incercat sa fie draguta si serviabila, cred ca avea mare nevoie de bani, ii tremura vocea si sincer nici nu mi-a dat posibilitatea sa refuz :)). Ce a fost mai nasol, abia acum incepe: dupa ce se dezbraca, vadca era epilata cu coasa sau cu drujba... si unde mai pui ca incepe sa-si stranga un cos mare, care de fapt era furuncul, in zona Triunghiului Bermudelor.Eram f jenat, am mai stat 10 min si am taiat-o... Pretul a fost 100, ron, dar pt asa o experienta nu exista pret. Camy blonda, mi-am dat seama ca am cunoscut-o in Grigorescu, unde nu am ramas impresionat cu nimic de prestatie si nici de curatenie. Tin minte ca si atunci vazusem ceva poze, cu trupul, si am crezut ca merita. Eu zic, ca merge, dar daca ii pui ceva pe fata. Fata este de etnie roma si credeti-ma nu am nimic cu asta, doar ca as fi vrut sa stiu de la inceput. Poate sunt eu prea pretentios...Sfatul meu... de evitat!!![hr']Daca mai stie careva ceva de Timeea, va rog sa dati de stire. Eu la numerele astea nu mai am curajul sa sun...:P
"Pentru doritori, Micutza Timea a reaparut, cu locatie in dambul Rotund, tel 0746400022, id mess: pasiunemasaj. Desi in place cum arata, din motive mentionate in alt post, n-am s-o vizitez...."
Link spre comentariu
"Pentru doritori' date=' Micutza Timea a reaparut, cu locatie in dambul Rotund, tel 0746400022, id mess: pasiunemasaj. Desi in place cum arata, din motive mentionate in alt post, n-am s-o vizitez...."[/quote'] De mult vreau sa dau de Timeea dar nu prea reusesc. Am incercat si pe numarul de tel asta nou si pe id-ul de mess dar de doua zile nimic. Daca mai are cineva ceva info legat de domnisoara va rog...
Link spre comentariu
Vizitator caramia
Reputație: 0
De mult vreau sa dau de Timeea dar nu prea reusesc. Am incercat si pe numarul de tel asta nou si pe id-ul de mess dar de doua zile nimic. Daca mai are cineva ceva info legat de domnisoara va rog...
Insista, o fi (inca) in vacanta....
Link spre comentariu
  • Oras:Acolo unde sunt primit cu drag! - CJ
  • Oras:Acolo unde sunt primit cu drag! - CJ

 

Senzualitatea, feminitatea si bunul simt sunt calitatile care ma caracterizeaza, daca esti un barbat care se respecta si stie sa aprecieze nu ramane decat sa imi dai un tel.

Judet: Cluj

Oras: Cluj-Napoca

Email:

Telefon: 0746400022 Vizualizat: 114

Modificat: 0

Comentarii: 0

Data: 17-09-2012, 16:07

 

Se pare ca s-a intors din vacanta.

  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator mocu
Reputație: 0

Senzualitatea, feminitatea si bunul simt sunt calitatile care ma caracterizeaza, daca esti un barbat care se respecta si stie sa aprecieze nu ramane decat sa imi dai un tel.

Judet: Cluj

Oras: Cluj-Napoca

Email:

Telefon: 0746400022 Vizualizat: 114

Modificat: 0

Comentarii: 0

Data: 17-09-2012, 16:07

 

Se pare ca s-a intors din vacanta.

 

Nu am (re)vizitat-o (am eu motivele mele), dar m-am conversat telefonic cu ea, si se pare ca este intr-adevar Timea, rebranduita actualmente Cristiana.

(auto)Descrierea telefonica este in deplina concordanta cu titulara topicului (roscata, sanii medii, 170 x 55), locatia este in aceeasi zona cu cea folosita inainte de retragere (Dambul Rotund), serviciile asiderea (oral si normal, ambele DOAR protejate, no FK, no anal), vocea si inflexiunile ei aproape inconfundabile, preturile la fel te duc cu gandul inspre titulara topicului (100 finalizarea combinata, 170 ora).

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Salutare,

 

Acesta e primul meu mesaj pe forum, va rog deci sa scuzati eventualele greseli, sper sa ma incadrez cat mai bine in regulament.

 

Am vizitat-o in urma cu cateva saptamani pe d-ra despre care sa vorbeste in acest thread. Confirm ca numarul din titlu e valabil, la fel si fotografiile din primul post par sa fie ale ei. Mi-a spus si mie ca se numeste Cristiana, nu Timeea. Presteaza in Dambul Rotund, langa cimitir, intr-un bloc aproape de Calea Baciului, greu de gasit, dar zona este in rest ok.

 

Am sunat-o si ne-am inteles asupra orei, dar cand am ajuns acolo nu era pregatita (facea de mancare) si am fost nevoit sa astept cateva minute in fata blocului. Odata ajuns sus, m-a intampinat zambitoare, invelita doar cu un prosop. Arata bine la corp dupa parerea mea, mai ales ca este foarte slaba (exact genul meu); e ingrijita si curata. Apartamentul este vechi, destul de mic, dar amenajat destul de ok. Baia nu e foarte curata, dar din fericire facusem dus acasa si nu a fost cazul s-o folosesc.

 

Fata avea prezervative de calitate si s-a purtat dragut in conversatie. Preturile sunt: 100 lei oral+normal (o singura finalizare) sau 150 lei pe ora, totul protejat. Nu accepta saruturi sau introducerea degetelor. Ne-am inteles la prima varianta si am trecut la fapte. In apartament mai locuieste un motan mic si simpatic, care a incercat de cateva ori sa participe si el la actiune. :-)

 

Am inceput cu un oral, executat multumitor, iar dupa ce m-a provocat suficient am incercat sa trecem la sexul clasic. Aici a aparut insa problema: d-ra este de acord doar cu anumite pozitii (misionar sau ea pe burta), in care penetrarea este limitata si destul de dificila. Am avut probleme in a mentine o erectie, eram doar pe jumatate inauntru si nu se punea problema sa termin in acest fel. Ea sustine ca o doare in alte pozitii; am decis deci sa trecem inapoi la oral.

 

Dupa eforturi serioase din partea ei, in care a folosit mult si mainile si am ajutat-o si eu, a reusit sa ma termine. Se opreste prea des si nu stie sa se joace cu oo desi am indemnat-o de mai multe ori. Compenseaza doar prin faptul ca este suficient de atragatoare incat sa nasca o excitatie naturala.

 

Note:

  • Normal: 4
  • Oral: 7
  • Anal: nu face.

 

Concluzie: nu cred ca voi reveni. Daca si-ar perfectiona tehnica si ar accepta mai multe lucruri, ar avea potential, pentru ca este peste media din Cluj la aspect fizic.

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Salutare, fiind nou pe acest forum, va rog sa-mi scuzati eventualele greseli. Nu voi posta o recenzie inca deoarece nu am fost inca la nici o fata din acest topic. Imi place de prima fata din acest topic si as vrea sa merg la ea. Din cate am inteles nu accepta FK... nici macar contra cost? Nici oral neprotejat - contra cost? Toti cei care ati fost la ea.... acestea sunt preturile si gata? Adica.... nimic nu se poate negocia? Eu o vreau pe Karina (acuma cate nume de scena sunt?) ca nici voi cred ca nu intelegeti de fapt ce vreau....

O vrea pe prima fata din poze din acest topic. Care este numele ei real pana la urma si numarul ei de tel? La ea vreau sa merg.

Va multumesc.

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator mocu
Reputație: 0

@CONTINUUM:

1. Timeea (nume de scena) 0746400022

2. De la mine pentru tine = -1

 

In rest, numa' de bine.

Sper sa faci o recenzie OK dupa intalnirea ta cu Timeea. Ca ma ard destele sa apas pe tastaura, de la mine, pentru tine +1

Link spre comentariu
  • Oras:cluj napoca
  • Oras:cluj napoca

Salut,

 

i-am facut si eu o vizita d-rei Cristiana (parca asa isi spune acum)- Timeea cum poate o stiti voi. Am sunat-o si mi-a raspuns ca ma poate primi, motiv pentru care in 20 de minute i-am spus ca ajung. Locatia in Dambu pe Lombului, destul de greu de gasit loc de parcare. O garsoniera de nivel mediu ca dimensiuni cat si ca amenajare (nota 6-7), baia mica nu stiu cat de curata, ca dus nu am facut. Patul cred ca era ceva canapea extensibila, destul de ok. Un 7 pentru loc per general. Fata: cea din poze, vopsita roscat cu parul scurt, draguta la fata, genul skinny, cu un fund mic dar sanii frumosi, deloc lasati, pielea fina si placuta la atingere. Nota 8-9.  100ron/fin OP+NP cu optiune de 150 ron/h OP+NP. Pana aici totul ok. Se dezbraca de tricoul in care m-a intampinat si a trecut repejor la un oral protejat decent, fara tendinte de deep, Trecem la normal, in mai multe pozitii, in care implicarea e cvasinula, interesul ei e sa te termini cat mai repede si sa nu o patrunzi prea adanc, strange picioarele, etc. Un normal slab per ansamblu. Desi ma gandam sa raman 1h, m-am razgandit vazand ca atitudinea nu e una orientata catre client, si un fast-fuck.

Note: Loc-6/7, Fata:8/9, Atitudine: 5, Implicare 4/5, Oral: 7, Normal: 5/6.

 

Concluzia: daca va place genul skinny si vreti doar sa va descarcati, poate fi o varianta. In rest...nu stiu ce sa zic.

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova

Am trecut si eu pe la dra in cauza. Am sunat cu 20 min înainte si mi-a zis unde treb sa ajung, respectiv adresa mentionata si de inaintasii mei. Odată ajuns in fata blocului, am resunat si mi-a zis unde treb sa ajung. Mi-a deschis usa o dra slabuta, frumusica, tunsa scurt, roscata, in chilotei si tricou.

Am stabilit o+n 100 lei si ne-am apucat de treaba. Când si-a dat jos tricoul, a dezvăluit niște sâni superbi, nici prea mari, nici mici, cu forma care trebuie, iar din chilotei a iesit un fund micut, zvelt, de 20 si ceva de ani. A început încet, cu mangaieri, timp in care am facut si eu același lucru, mai ales ca, asa cum am zis, sânii mi-au părut dementiali (deși ea si-ar dori sa fie mai mari, zice). Pasarica nu proaspăt epilata, insa nu era nici f deranjant. Mi-a pus prezervativul si a început cu oralul, încet, chiar cu un ușor deep. Nu pot spune ca ma omor dupa oral asa ca am trecut la normal. Aici, au dreptate cei care au scris înainte, a propus sa stea ea pe burta, probabil pt ca penetrarea sa nu fie prea adanca. Am cerut sa se ridice, la un moment dat, pentru un doggy si s-a conformat, insa are tendința sa lase fundul in jos, in loc sa-l ridice, ceea ce mie mi-a tăiat din plăcere, pt ca imi plăcea fundul ala mic...m-am mai retras sa admir pasarica de la spate, insa in puțin timp am terminat... Ea ar mai fi continuat, dc nu ii ziceam eu ca...gata si nu s-a grăbit nici apoi, a facut ceva conversatie, tel au fost închise...

Ca note:

GFE 8

Aspect 8/9 -mie imi place genul skinny

Oral, nu prea am profitat si prefer sa nu notez

Normal 8, ca-si lasa fundul in jos

Locatia 8

Eu mai revin. Mi-au plăcut sânii si fundul

  • Like 8
Link spre comentariu

  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Stimabili,  :hihat

 

In ultima luna, am vizitat de 2 ori aceasta donsoara', in ideea de a incerca si eu ceea ce din descrierile anterioare mi-a creat impresia ca m-ar putea interesa, cel putin din punct de vedere fizic (prefer domnisoarele mai micute / skinny)

 

Locatie: nota 4

- bloc de garsoniere pe Lombului, langa cimitirul din zona

- garsoniera, cu o curatenie precara - ultima data cand am fost putea pur si simplu din cauza ca nu mai aerisise pentru a pastra o temperatura mai calda in casa

- baie mica, nu exista notiunea de prosop curat

 

Servicii/preturi: 100 RON finalziarea, 30 min, O+P totul protejat

 

Aspect: nota 9 

- micuta (~1.60), slabuta,cu sani ok pentru marimea ei si un fundic numai bun

- pentru gusturile mele, arata super

 

Prestatie: nota 5

- pe tot parcursul ostilitatilor a fost zambitoare si amabila, ceea ce a fost cam singurul plus

- ceva mangaieri si gemete false 1-2 minute la inceput

- trecut repede la un oral protejat, asa de un 7 - nu deep, fara atentie speciala zonelor limitrofe, dar corect realizat

- incercat mai multe pozitii la normal, dar overall e cam de un 3 - desi cu mine s-a straduit sa faca fata cerintelor, umectarea 0, lipsa de lubrefiant si un vagin stramt au dus la o experienta "smirghel" deloc placuta

- finalizat pe corp (o data pe sani, o data pe fund) si carat repede acasa

 

Intuiesc ca locuieste cu pestele / prietenul ei, intersectandu-ma cu acelasi individ pe scari in ambele dati cand am vizitat-o. In una dintre ocazii, m-a si salutat, dar nu s-a manifesta agresiv.

 

Overall: vizitat de 2 ori pentru cum arata, dar nu voi mai trece pe acolo, pentru ca nu satisface motivul vizitei

 

Respecte,  :hihat

  • Like 10
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...