Sari la conținut

0730269582


Vizitator Taz

Postări Recomandate

Vizitator Taz
Reputație: 0

BOMBA sexy, 20 de ani, te invit intr-un ambient placut si discret sa ai parte de o finalizare de vis. Experienta mea in arta amorului isi va spune cuvantul iar tu vei reveni! Daca a-ti vizitat-o asteptam recenzia voastra.

post-145-133409708074_thumb.jpg

post-145-133409708077_thumb.jpg

Link spre comentariu

Ea este Cristy probabil de la Cristina. Prestează în cuibul de la Interservisan din Gheorgheni. Fetele de acolo au o mulţime de anunţuri postate în secţiunule destinate îndeletnicirilor de acest fel. Dorind o întâlnire cu frumoasa Maia sunt întânpinat de Adelina (http://www.nimfomane.com/ ) care îmi explică treaba cu mulţimea nr de telefon care se află pe piaţă şi care te îndrumă spre aceiaşi destinaţie dar nu şi spre fata dorită sau care se află în poze la anunţul respectiv. Îmi spune că Maia vine numai seara în ziua respectivă şi văzând că nu-i fac nici-o ofertă mă întrebă dacă nu vreau să-mi prezinte pe colega ei bine înţeles după care mă invită în aceiaşi cameră cu saltea pe jos la fel de curată că şi în precedenta vizită făcută acolo.Accept să-mi prezinte colega de breaslă după care se retrage şi în cameră îşi face prezenţa Cristy. O fată bine dezvoltată cu un corp atletic bine proporţionat cu uni dintre cei mai frumoşi sâni văzuţi de mine în life. Nu este o frumuseţe dar este o prezenţă agreabilă vorbeşte frumos şi te respectă chiar după un timp ai falsa impresie că sunte-ţi prieteni.Mercurialul se prezintă astfel: masaj cu finalizare orală sau normală 150 roni, iar combinat 200 roni totul protejat, nu accepă FK dar poţi să o săruţi de la gât în jos peste tot, pe durata unei ore. Alte servici nu prestează indiferent de insistenţe sau de ridicarea tarifului.Cum am precizat mai sus are un corp atletic cu carnea tare şi sâni zdrobitori, fundul este frumos cambrat şi este perfect dimensionat în raport cu fizicul pe care-l prezintă domnişoara, iar picioarele sunt nu pic mai grose, nu grăsimi ci masă musculată, lucru care pe mine mă excită la nebunie.Distracţia începe cu un masaj de relaxare pe care-l execută încet şi destul de priceput în ceea ce face. N-e mai având răbdare mă întorc cu faţa în sus arătând că sunt pregătit de luptă, fapt ce este sesizat imediat şi de dameză, punând nu prezervativ pe soldat şi începe executarea unui oral bun neignorând celelatle părţi expuse şi participante la luptă, iar când soldatul a devenit tare şi erect aproape la maxim începe un lady top up încet , iar când umectarea devine totală se dezlănţuieşte şi implicarea ei devine totală, dându-ţi satisfacţia că faci sex cu o profesionistă desăvârşită. Schimă poziţiile după cum i se cere şi are o bună rezistenţă în poziţile care o solicită tare. Oralul şi normalul au fost de nota 9 şi voi reveni după cum a precizat şi în anunţ.O recomand tuturora şi când sunaţi întrebaţi cu cine vorbiţi şi cereţi detali despre programul fetei cu care vrei să te întâlneşti să nu fie nici o surpriză. Fetele pe care le-am vizitat în locaţia respectivă sunt Maia care rămâne preferata mea, Adelina care face sex oral fără rezervativ cu 300 roni o finalizare şi Cristy.O zi bună tuturora.

  • Like 2
Link spre comentariu

Sunt nou si nu prea am avut curaj sa scriu dar cred ca aceasta fata din poze raspunde si la numarul de tel.0740428428.

buna tuturor

am fost si eu pe la fetele de la interservisan

intradevar cristina este o atleta desavarsita, accepta pozitii grele fara sa se planga

  • Minus 1
Link spre comentariu

deoarece am ptrecut prin cuibul de la interservisan in primavara, nu pre pot sa-mimai aduc aminte toate detaliile necesare unei recenzii ok

dar sa incercam

am luat nr din piata az am sunat si m-am programat undeva pe la ora 5 dupaamiaza.

am ajuns la interservisan si am fost ghidat inspre apartamentul fetelor, care s-au prezentat Adelina si Cristina.

am ales-o pe Crisitna pt ca era mai inalta

am intrat intr-o camera cu o saltea pe jos, cu un cearceaf curat si am inceput ostilitatile

fata nu accepta FK, cunilingus nu mai stiu ,dar avea prea multi de nu in oferta

cert este ca am incercat cele mai interesante, atletice pozitii cu ea, fata se muleaza super trendy, nu comenteaza ba chiar cred ca ii plac provocarile

am optat pentru oferta cu un normal lung fara oral la 150 lei negociati la 120

totul a durat cam 50 de minute intense, fara pauze

dupa ce am terminat facut dus si stat la taclale in bucatarie cu fetele

din ce am inteles fetele sunt studente si asa se intretin

note pot sa dau dar cu aproximatie,dat fiind timpul care atrecut de atunci pana in prezent

sa vedem:

oral- nu am solicitat

normal- 8 cu plus, pentru atletismul fetei

atmosfera: 7

alte detalii nu prea mai imi aduc aminte, asa ca scuzati

  • Like 1
Link spre comentariu

Buna! Văd că s-a scris din nou în acest capitol şi vreau să adaug şi eu ceva, nu recenzie, doar o simplă avertizare! Anul trecut când domnişoara Adelina presta în cuibul de la Interservisan, un amic de-al meu, s-a ales cu nişte negi genitali în urma vizitei pe la dânsa.

Acest amic nu e prezent pe acest forum, de aceea scriu în numele lui. Nu vreu să stric "afacerea" Adelinei sau să o acuz, poate nici nu ştie că are o problemă "contagioasă" sau poate a tratat problema respectivă, nu ştiu noutăţi, dar nu strică să ştiţi de acest lucru înaite de a lua o decizie. Acest amic m-a căutat să-l ajut în soluţionarea problemei, să nu ajungă la cauterizare. Dacă cineva se mai confruntă cu problemă asemănătoare, poate apela cu încredere, o să-l ajut. Din cauza faptului că aici PM-ul nu prea funcţionează, dacă sunt mai mulţi interesaţi în această problemă, propun să se deschidă un topic despre acest subiect, la Discuţii Generale sau Întrebări, unde cred de cuviinţă Moderatorii, asta ei ştiu mai bine.

Prin concluzie, aveţi grijă "de pielea voastră" şi să luaţi ca şi o atenţionare, care încă mai poate fii valabilă, care v-am adus din respect pentru toţi utilizatorii acestui forum!!!!

Numai bine!

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...