Sari la conținut

0730079667


tudor21

Postări Recomandate

  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

citesc lucruri ciudate aici. ma refer la adresa de la san marzzano si la descrierea fetei. pot sa ma gandesc doar ca e un telefon "de serviciu" si l-a lasat la o colega.

dorisem sa o revad intre craciun si anunul nou dar mi-a spus ca atunci nu va fi. poate e deja plecata.

incep sa-mi fac griji cum o regasesc :) se pare ca multa lume o cauta.

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Ne-am inteles bine la telefon a comunicat frumos si pe la 15.43 ora ultimului apel dat in fata interfonului urc la sefa.

Ma priveste atent prin usa crapata si mai primeste.Eu eram cu poza ei pe telefon ca sa fie clar ca doar pe o vreau si ea era .Colega mai micuta si mai plinuta , cea intalnita de colegul klm86 dragutza si ea era acolo dar clar sunt stiluri foarte diferite daca ai venit la una nu treci degraba la alta.M-a asteptat in bikini , mi-a placut mult.

Am stabilit la tel sa fac dus la ea si ca iau o ora / 250 .

 

Doi catzelusi mici si scumpi ma intampina zgomotosi si afectivi cerand dezmierdari gratuite.Apartament frumos camera de zi larga intram in dormitor placut cu pat bun mare destul.|Da sa imputineze lumina dar accepta rugamintile mele sa ma lase cu lumina sa -i vad detaliile frumoase. Corp foarte frumos bronzat sexos coapse talie fund solduri perfect , juicy , fatza in genul meu mai ingusta cu okii mari caprui. Tegument sanatos curat peste tot.Sanii desi mari lipsiti de fermitate.Intreb detalii despre oferta. Totul protejat sarut doar de la subtioara in jos peste tot. Dau sa merg la dus dar cica nu are prosop zic lasa ca ma zvant eu . Apoi intreb inspirat daca ora incepe cu actiunea sau intrarea pe usa . De la usa zice ea .Acu imi pare rau ca nu am facut dus acasa pierd timp pretios. Ea era dusata. Imi zice ca pot si fara dus iar eu stiindu-ma dusat de cateva ore renunt si ma dezbrac sa incepem. Ii arat ceasul ca e ora 15.53 trecusera abia vreo 10 minute si deci sa tinem minte sa ne oprim peste o ora . Acu izbuneste scandalu brusc . Cum o ora ? Eu nu stau o ora .Zic pai eu asta iau cu 250 ora vreau sa stau cu tine nu ma intereseaza 2 finalizari una la sfarsit.Zice ca ora nu inseamna 60 minute ci cat ma tine .Eu nu mai inteleg nimic , ii spun ca mereu ora a fost 60 minute dupa ceas ea nu ca la ea niciodata ora nu e 60 minute.

Striga ca ce sa imi faca ea 60 minute ?! Parea speriata sa nu fie chinuita .Eu incerc sa o inteleg e o fetita delicata ca o gazela Tomson ( acum ati inteles de unde-mi vine numele :)) intr-o savana cu hiene sacali serpi etc cate rani abuzuri si neazuri o fi avand .Imi era draga asa cu okii de gazela speriata furioasa panicata sclipind maniosi .Zice sa imi iau hainele sa plec. Eu nu prea aveam ce sa fac dau sa plec dar striga cum ramane cu cele 10 minute pierdute cu mine pe discutii ?Pai ce sa fac eu zic . Incercam sa o inteleg caci chiar imi placea printesa , avea si ea dreptatea ei , nu stiu daca ma stia pe mine dar se stia pe ea foarte stramta si probabil cum multi vin la maraton o puteam chinui .Eu pe de alta parte nu o stiam pe ea da ma stiam pe mine ca unele se plang si intr-adevar daca io trageam tare 1 h o lua smurdu cu elicopteru si sfarsit de cariera. In dreptul usii de iesire mai striga odata disperata ca ce sa imi faca ea atat timp ? Strig si eu pai ma uit la tine 60 de minute ca esti faina, ce, mori ? Te uiti la mine ! hai vino si uita-te ? Si daca te si mangai ce e asa greu , mai zic ?! Si daca te sarut ce-i ? Ma saruti 1 h ? sa te vad ! In fine ne intoarcem tensionati la dormitor. Deci uite zic , asa va fi actinea , daca esti de acord , din 50 minute cat a mai ramas 30 sarut pe corp 20 normal , ok ? Hai da banii ! Dau sa reglez iar cu ceasul , uite e fix 16 deci la fara zece se face 1 h door to door. Ea nu ca la fara un sfert .Sefa stie mai bine . Accept si gata sa fie pace . Se pune pe spate cu perna sub cap si incep sa o mangai frumos incet calm acum relatiile sunt clare ea e stapana .Are fata de directoare atitudine dominatoare fireasca fara sa isi dea seama . Nu recunoaste ca e sefoasa dar e autentic bossy. Cand vede ca o iau asa lin se calmeaza ii trece stresul si apare un zambet de sefa multumita de cumintenia subalternului . Cum sunt usor submisiv in fata frumusetii autentice imi place enorm situatia si nu regret ca am ramas. Incep sa-i sarut piciorusul frumos delicat sa-l ling.Nu e obisnuita , ce spun eu ca a dat de multe brute la viata ei si e ranita pe interior . O si gadila putin si nu are gena pentru fetisuri ca Beatrice.Urc.Explorez gambe si coapse minunate , piele fina carnatie ferma , scoica supeba , buze micute culoare caramel apetisant , micutza , miros si gust perfect sanatos si gustos.Se relaxeaza si linisteste tot mai mult are si un zambet superior de domina reala ne prelucrata nativa care il apreciez la maxim , numa sefa imi vine sa-i zic.Ii place dulce soft delicat cand bag botul mai tare se trage. Nu -i place la okiul maro dar pana la urma se milostiveste si ma lasa si pe acolo putin ca vede ca imi place. Ce generoasa si buna e sefa.

Dar ma opreste de la abuzuri , promit cu nasul intre fesele perfecte sa nu mai gresesc.Imi promite ca e ok o sa ma mai primeasca dar se intreaba daca o sa mai vreau eu sa vin.

Zice acum vad ce vrei tu .O lingusesc pe sefa in multe pozitii cu ea on top mai ales in cea care era normal sa i se potriveasca la fix , eu pe post de human furniture , fotoliu. Cu fundul magnific pe pieptul meu , spatele pe ei pe coapsele mele si ca sa nu o incomodeze la spate "propta" ii tine eu talia in maini astfel o pot si misca pt ca nici ea ca altele nu prea le are la miscari , trebuie ajutata manual. Trec 30 minute si incepem normal . O rog de ceva oral din partea ei face vreun minutzel prin guma dar destul ca sa avem taria necesara. Incepe LOT pe la spate bagat 30 % tot timpul ma strangea intre cracii buni sa nu intru mai mult. Stramta senzatie super aspecta glutei imposibit de sters de pe retina la facea toti banii. LOT cu fata. Schimbam mai misionar mai din dunga. Se cam stramba la fata cand intru , pare placere cu durere . Ca orice masochist am si un mic sadic in mine , recunosc ca am avut o mica satisfactie sa o vad pe sefa usor chinuita dar indata mi-am reprimat total ticalosia si pocaindu-ma adanc si sincer intreb daca o doare hotarat sa fac asa cum porunceste ea normalul . Dar z ice ca e ok , si ma strange iar intre coapse sa nu pot intra prea adanc. O rasucesc in in dunga astfel sa pot sa ma bag mai bine . Zice sa termin ca se gata vemea. Ma uit la ceas , era 16.30 si spun ca mai sunt 15 minute ea nu ca nu se poate . Stii vorba aia ca sefu are intodeauna dreptate si 2+2 egal 3 daca vrea bossy asa ca refuz cearta ( eram in copulatie ) si o intreb cat zice ea ca mai este. Spune : 5 . Eu : ok sefa ! Si pot sa spun ca nu imi pare rau caci m-a lasat sa execut foc automat cu calibru 50 mm full speed full power peste 50 % inuntru .Pai a fot o vesnicie minutele alea paraca a stat timpul . Alles perfekt , stramta manusa , bellvedere sexy trunk Las Vegas , pussy frumoasa se lipea de dozator si se exterioriza superb , framantare barbateasca carnita de gazela salbatica , o aidere placuta hormonala se ridica dinspre fundul ei la nasul meu , intodeauna am fost pe principiul putin si bun , pot spune ca a fost un moment mult asteptat asa ca rafala de tun finala ( pentru care ii multumes din suflet , ca a fost o doamna ) a adus sfarsit razboiului sexelor cu victoria aliatilor : Sefa Adelina si subalternul ei cel cuminte. Sarut mana , plec foarte multumit si vesel .

 

Note:

Locatie : 10

GFE : inexistent inlocuit de dominare naturala ( inclusiv financiara ) pt amatori deci nota variabila de la 1 la 7 functie de beneficiar

Igiena : 10 cu felicitari

Aspect : corp 10 , fata 9 sunt subiectiv , sani 4, maini picioare 9+

Oral : nu se pune acel minut, oricum protejatul e cam wax

Normal : stramta nu gluma 10

Cuni : 8 desi e faina si gustoasa dar nu se termina din oral ( asa declara ) nu participa , ani nu-i place

Fetisuri fantezii : nu pare sa aiba gena sau interesul

De revenit , nu e exclus problema e concurenta acerba , spe exemplu Bobmbonela din Oradea pare la fel de tare pe corp iar la atutudine e recenzata super pozitiv , e urmatoare tinta .Plus Bucurestiul , Constanta, unde sunt niste sirene care ne cheama irezistibil . Deci mai vedem.De schimbat nu se va schimba niciodata e natura ei sudista . Dar poate sa se mai inchida din ranile pe care le are din savana escortingului.

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

am revenit de sarbatori in timisoara.
apropiindu-se momentul plecarii, parca simteam dorinta de a-mi face un cadou, pentru ca, copil rau fiind, altii nu prea mi-au facut :) .
initial am cautat-o pe loredana dar nu a fost de gasit.
apoi am luat publitimul (as fi cautat-o direct pe adelina dar imi spusese clar ca de sarbatori nu va fi in timisoara).
ceva m-a facut sa ma opresc asupra anuntului http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/ea-pentru-el/anunt/bruneta-draguta/7b0d6d747c6c605e.html .
telefonul imi parea cunoscut. am verificat in telefonul meu: era chiar al adelinei.
era cam ora pranzului dar am sunat imediat. mi-a raspuns vocea placuta a adelinei. tocmai isi deschisese telefoanele. revenise din micul concediu petrecut acasa, in constanta.
am intrebat-o daca are chef de un jacuzzi, asa cum ne intelesesem data trecuta. am fost putin dezamagit sa aflu ca s-a mutat.
dar oricum fata e cea care conteaza, nu jacuzzi. locatia noua este asa cum s-a mai pomenit, aproape de san marzzano de pe cetatii.
ca un mic amanunt: in locatia de langa kaufland stau doua prietene cu care, daca este anuntata din timp, ar putea face un schimb provizoriu. daca mai am timp voi incerca zilele astea, daca nu, data viitoare :) .
in 15 minute am fost la ea. m-am bucurat mult sa o revad. cu toate ca imi spusese ca nu prea intra pe net, mi-a multumit pentru ce am scris despre intalnirea precedenta.
si de data asta, cu toate ca mi-a parut mai deschisa, a refuzat sarutul pe gura (la final, mai in gluma, m-a lasat sa-i sarut buzele inchise :) ). sunt lucruri care nu intra in pret dar sunt convins ca, daca reusesti sa te faci placut, cu timpul, barierele pot fi ridicate.
stiam o gluma: ca nu exista barbati impotenti ci doar femei nepricepute. pentru mine adelina ar putea fi chiar si nepriceputa, ca imi ajunge doar sa o vad si sa o mangai. dar fiti linistiti. nu e :)
mangaindu-i sanii am intrebat-o ce au toti cu ei, ca zic ca sunt moi :) ca mie imi par foarte ok pentru forma si dimensiunea lor. mi-a spus ca au dreptate si ca ar dori sa indrepte lucrurile cu un implant.
sper ca am convins-o ca sunt frumosi asa cum sunt :)
oricum, sanii ei mi-au fost recunoscatori :)
dupa ce am trecut in pat, dupa scurte conversatii si mangaieri, am tras-o deasupra mea, sa ne imbratisam mai bine. a lunecat incet in jos, pana cand am inteles ca dorea sa fac sex intre sanii ei.
m-am simtit ca un adolescent care face explorari erotice cu prietena sa :). a durat destul de mult, cand cu unduiri din partea ei cand cu imprimarea ritmului de catre mine, pana cand am finalizat.
cand mi-am revenit putin, am continuat explorarile erotice, incercand sa o fac si eu sa se simta bine. sper ca am reusit. :)
cred ca partea cea mai frumoasa a intalnirilor cu adelina, asa cum am spus si data trecuta, este ca nimic nu este sablon. poti face lucruri noi, la care nu te-ai gandit si care sa o faca si pe ea sa se simta bine.
in final mi-a reinnoit invitatia la un jacuzzi, chiar cu o sampanie,  dar sa o anunt din timp :) .

note:

locatie 10 - un apartament foarte modern, cu un living primitor si un dormitor frumos
fata 10 - in continuare pot spune ca este o fata frumoasa cum rar gasesti
actiune 10 - sex intre sani (nu stiu daca exista sectiunea, daca nu trebuie creata :) )

de recomandat: as zice nu, sa nu am concurenta :)

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:EARTH
  • Oras:EARTH

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am fost eu pe la ea are locatia pe langa un publicbet 

A fost ok , draguța și amabila nu sunt 100% ca pozele ii aparțin  dar mie mi-a placut.

 

Locație 9 ( +1pentru cainele simpatic ) 

Oral 6   ( protejat) 

Normal 8

Igiena 8

Aspect 7 

GFE 6

Cadou 150/h = 1finalizare

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...