Sari la conținut

Andreea în centru - 0763.406.113


potter007

Postări Recomandate

  • Oras:craiova
  • Oras:craiova
Hello everyone, 
 
I am a foreigner. This is my first post and I'm sorry in advance if I make mistakes because I am using Google Translate. 
 
We visited the azi.Link Andreea below shows her ad. 
 
I called and picked sweet voice. It leads me to English Park. Once we got there, he directed to her apartment. 
Obviously, this was much easier for me that she spoke English! Thank fucking God for that! 
She is pretty, the cute characters and new to this. 
Prices were 70lei for oral 80lei for combined two finishes was 150 lei. 
 
LOCATION 8.5 in the center, close to English Park, easy to find. Apartment small but clean, bathroom clean, bed does not squeak. 
FATA - 8 looks good, nice boobs, about 168/170 cm tall, weighing not sure, but did not have a belly, thin. She said she was a student. 
September HYGEINE- anything suspicious, looked clean and I especially protection for all. 
ORAL 8 She asked if I wanted and I chose slow and slow 
GFE- nine very nice girl, very responsive, sensitive and talkative. One thing that stands out is the smile. I like that. 
NORMAL September liked because her pussy was good. First she was on top of me, then I was on top. Two positions finished in 5-10 minutes. 
 
He was there for a maximum of 20-30 minutes. We talked for five minutes after that was that. 
 
And Hello


Hello all,
 
I am a foreigner. This is my first post and sorry in advance if i make any mistakes because i am using Google Translate.
 
I visited Andreea today. The link below shows her advert.
 
I phoned and a sweet voice picks up the phone. She directs me to English Park. Once i got there, she directed me to her Apartment.
Obviously, this was a lot easier for me because the girl spoke English! Thank the God of fuck for that!
She is pretty, Nice Character and new to this.
The prices were 70lei for oral, 80lei for combined, 2 finishes was 150 lei.
 
LOCATION- 8.5 In the Centre, near English Park, easy to find. Small but clean Apartment, bathroom clean, bed does not squeak.
GIRL- 8 Good looking, nice boobs, about 168/170 cm height, weight i am not sure, but did not have a belly, slim. She said she was a student.
HYGEINE- 9 Nothing Suspicious, Looked clean and i chose Protection for all.
ORAL- 8 She asked if i wanted slow or fast and i chose slow
GFE- 9 Very nice girl, very responsive, sensitive and talkative. One thing that stands out is the smile. I like that.
NORMAL- 9 I liked it because her pussy was tight. First she was on top of me then i was on top. 2 positions finished in 5-10 minutes.
 
Was there for maximum 20-30 minutes. Talked for 5 minutes after and that was it.
 
And Good Luck Guys ;)

 

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:craiova
  • Oras:craiova
NE PARE RAU AICI ESTE TRADUCEREA

 

Bună ziua tuturor, 

 

Eu sunt un străin. Acesta este primul meu post și îmi pare rău, în avans, dacă am face greșeli pentru că eu sunt, folosind Google Translate. 

 

Am vizitat Andreea azi.Link-ul de mai jos arată anunț ei. 


 

Am sunat si o voce dulce ridică receptorul. Ea mi-a conduce la English Park. Odată ce am ajuns acolo, mi-a direcționat către apartamentul ei. 

Evident, acest lucru a fost mult mai ușor pentru mine, pentru că fata vorbea engleza! Mulțumesc lui Dumnezeu de dracu pentru asta! 

Ea este destul de, la Nisa caractere și noi la acest lucru. 

Prețurile au fost 70lei pentru oral, 80lei pentru combinat, 2 finisaje a fost de 150 de lei. 

 

A locației 8,5 In Centrul, în apropierea English Park, ușor de găsit. Apartament mic, dar curat, baie curata, pat nu scartaie. 

Girl- 8 arata bine, țâțe frumos, despre 168/170 cm inaltime, greutate nu sunt sigur, dar nu au avut o burta, subțire. Ea a spus ca a fost un elev. 

HYGEINE- 9 nimic suspect, Privit curat si am ales de protecție pentru toți. 

Oral 8 Ea a întrebat dacă am vrut lent sau rapid și am ales lent 

GFE- 9 fată foarte frumos, foarte receptiv, sensibil și vorbăreț. Un lucru care iese în evidență este zâmbetul. Îmi place asta. 

-normală 9 mi-a plăcut pentru că păsărică ei a fost bine. În primul rând ea a fost pe partea de sus de mine, atunci am fost pe partea de sus. 2 poziții terminat în 5-10 minute. 

 

A fost acolo pentru maxim 20-30 de minute. Am vorbit timp de 5 minute după ce și asta a fost tot. 

 

Și Bun

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

Salut,

Am gasit dameza langa english pub.

Are o fata simpatika, scor standard.

Am ales 80 op si np.

A inceput cu mangaieri pe corp, un pic prea vorbareata. In final s-a apucat de treaba, oral foarte pasional apasat adanc cu gura fara atentie la zona adiacente.a fost okay. Am trecut la lady on top unde am savurat putin din sanii ei mishto. Sfarcuri super excitabile. Pizdulica stramta. Am schimbat la cowgirl reverse unde mia calarit toata pula super si am finalizat rapid. Mam sters si am taiato.

Acum notele:

Locatie - 8 ultracentral lg orange

camera comfortabila cu pat okay.

aspect - 7- draguta la fata, vergeturi pe fund nu e unul bombat dar placut la pompat.

Oral - protejat ft okay nota 8+

normal - pizda strimta participa bine 8+

Igiena 9 nimic de reprosat.

 

De revenit ? Bien sur !!

 

Bona noche !!

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Stone Garden
  • Oras:Stone Garden

Salutare! Draci copii, în urma vizitei mele la această don'șoară, am să vă relatez experiența mea avută cu dânsa. În primul rând, confirm cele spuse de utilizatorii de mai sus, mai ales nenea ce o arde în engleză. În al doilea rând, întâmplarea s-a desfășurat astfel:
Curios din fire, după cele citite pe aici, mi-am luat inima-n dinți, însă fără artere și am apelat numărul din titlul topicului. Mi-a răspuns o voce plăcută care m-a cucerit din prima. N-am mai stat pe gânduri și am purces rapid spre don'șoară, nerăbdător să cunosc așa o englezoaică. Ajuns la English Park, don'șoara m-a ghidat către locație, pe care am găsit-o ușor. Am avut plăcuta surpriză de a găsi o fată drăguță, zâmbitoare, cu un aspect plăcut: suplă, sânii potriviți, fundul tare, per total don'șoara e țapănă, ai pe ce pune mâna. Mi-a spus că este singură în locație. Am ales combinația protejată la 80 de lei, don'șoara a dat ordinul de dezbrăcare, pe care l-am urmat, apoi a trecut la oral, întrebându-mă dacă vreau repede sau încet. De asemenea, este comunicativă, chiar foarte vorbăreață, după ce ne-am dezbrăcat, pregătindu-se pentru supt, mi-a pus o serie de întrebări, la un moment dat am crezut că va urma o ședință de discuții academice, deși eu venisem pentru treburi serioase, nu povești - cu această ocazie, am aflat și motivul de-a dreptul halucinant pentru care s-a apucat de această meserie. Până la urmă, don'șoara a început, în sfârșit, oralul bunicel, nu extraordinar, dar acceptabil. După ceva timp, am trecut la normal, am schimbat câteva poziții, don'șoara se implică, chiar se mișcă, mai dă și câte o sărutare pe corp, o mângâiere, nu stă ca moarta; doar că a apărut o problemă, în momentul când don'șoara s-a aplecat, m-a izbit o ușoară mireasmă de gladiole, însă nu m-am lăsat intimidat, ci m-am înfipt bine în dânsa - întradevăr, e cam strâmtă. Acum să vezi lupte, don'șoara știe să dea bine din buci, deși părea că se grăbește. După finalul acțiunii, ne-am curățat folosind arhicunoscutele șervețele umede.
Tarifele sunt cele menționate deja de ceilalți.
Cât despre note, nu prea mă pricep, eu sunt mai mult cu absențele, dar:
- locație: în centru, ușor de ajuns, apartamentul puțin cam murdar, dar asta e, eu venisem pentru alte treburi - 6 pentru căldură;
- ca aspect, don'șoara arată bine, e zâmbitoare - 8;
- pentru servicii, îi dau 6 la oralul cu nimic deosebit, deși mai bun decât la alte fete și 7 la normal pentru că se implică;
- 7 la atitudine, pentru că este foarte vorbăreață, dar totuși am simțit că se grăbește;
- cât despre igienă, primește un 5, deoarece nu sunt fanul mirosului de pește stricat.

Per total, o experiență interesantă, însă recomand doar celor ce rezistă la miresme nu tocmai plăcute.

Salve!

  • Like 5
Link spre comentariu

Pai parca tu te-ai fi indragostit de ea, la cat de tare-ti strigi lamentatia dupa ea. Oricum ar fi, esti penibil. Daca sesizezi asta, e ok. Daca nu, iar e ok.

Nu am inteles care ar fi treaba cu pestele in ecuatia asta; ma rog, lasa ca intelegi tu si pt mine.

 

Si in plus postul meu era o gluma, nu un atac prostesc, ca al tau. Asta e, daca nu te duce capul te arunci si tu ...

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:brasov
  • Oras:brasov

Am fost eu zilele trecute la ea. Nu mai activeaza cu numele Andreea, dar nu prea am fost atent ce nume mi-a spus. L ocatia undeva in Craiovita. Fata arata bine, nu super. Sanii potriviti, dar munciti (sau poate are copii). Am ales un oral cu finalizare. A cam comentat ca nu prea ii place, dar pt ceva extra a acceptat. totul a durat 10-15minute. Se pricepe, dar sa vede ca o face doar pt bani. este posibil sa isi schimbe locatia. In concluzie se merita pt o descarcare si atat. Eu unul nu mai merg.

  • Like 1
Link spre comentariu

Am fost eu zilele trecute la ea. Nu mai activeaza cu numele Andreea, dar nu prea am fost atent ce nume mi-a spus. L ocatia undeva in Craiovita. Fata arata bine, nu super. Sanii potriviti, dar munciti (sau poate are copii). Am ales un oral cu finalizare. A cam comentat ca nu prea ii place, dar pt ceva extra a acceptat. totul a durat 10-15minute. Se pricepe, dar sa vede ca o face doar pt bani. este posibil sa isi schimbe locatia. In concluzie se merita pt o descarcare si atat. Eu unul nu mai merg.

Si ce numar de telefon mai are?

Link spre comentariu
  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova

Ori te faci ca nu vrei sa ne zici... se pare ca tu ai fost ultimul client la ea... puteai sa fii  barem atent cum o cheama .... Cam greu de depistat..doar daca nu dai o tura pe la anunturi cu siguranta faci o selectie care dameze sunt prin  craiovita noua... :ewpu  :habarnam  :habarnam 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...