Sari la conținut

Recomandari matura ?


Vizitator pitbull

Postări Recomandate

este una prin canta, dar nu am fost la ea. are anunt si la ziar0746 964 988are vreo 37 de ani parca, zice ca e putin grasuta, vorbeste frumos la telefon. tot zic sa ii fac o vizita, da` mereu ma iau cu altele si ma duc la prostute denastea de 19-20 de ani. daca te duci, sa ne faci o recenzie

Link spre comentariu

da;deci daca nu ma insel este acolo una a doua scara pe dreapta dupa ce treci de statia aia ITP,mi se pare ca acolo e un sau fost camin crek de nefamilisti si sta pe la et 3-4 prima usa pe dreapta.o tipa matura,bruneta dar bineinteles foarte urata si multa greata,mai si sta cu prietenu/sotul/pestele.mie nu mia placut neam.asta a fost candva mai demult(eu alta in canta nu stiu,si mai ales matura,deci sunt sigur ca e una si aceeasi)

Link spre comentariu
Vizitator pitbull
Reputație: 0

Gata sa trecem peste ea. matura =/= grasa, sau ma rog...Altceva ? Imi lasase un prieten un numar de telefon al uneia, de vreo 30 si dar am avut o surpriza, era gravida si cred ca ii lipseau si vreo 2 dinti. Anyway, daca vrea cineva sa futa o gravida, PM me si va las numarul.

Link spre comentariu
este una prin canta' date=' dar nu am fost la ea. are anunt si la ziar0746 964 988are vreo 37 de ani parca, zice ca e putin grasuta, vorbeste frumos la telefon. tot zic sa ii fac o vizita, da` mereu ma iau cu altele si ma duc la prostute denastea de 19-20 de ani. daca te duci, sa ne faci o recenzie[/quote']am fost eu, e ok tipa, cam plictisita, tatze mari, ialta si un tatuaj pe spate. merita o inercare, dar o face cu becul stins asa ca recomand sa mergi la ea ziua
Link spre comentariu
Vizitator aristotel
Reputație: 0
am fost eu' date=' e ok tipa, cam plictisita, tatze mari, ialta si un tatuaj pe spate. merita o inercare, dar o face cu becul stins asa ca recomand sa mergi la ea ziua[/quote']asa e, e cam plicitisita..
Link spre comentariu

am fost odata la o tipa are si anunt la ziar alexandra ( 31-32 ani ) . 1 mil ora , daca vrei cu adevarat o tipa matura o recomand , nu are 31-32 cel putin asa kred eu ii dau vro 43-45 . Este grasutza dar nu f mult. Oral neprotejat , sta priin cantemir la dreapta magazinului adineta nu la camin. Se implica, oralul e adanc cat de cat dar nu recomand mai sunt cateva urate pe acolo mai tinere dak mai vrei detalii reply!

Link spre comentariu

 

 

am fost odata la o tipa are si anunt la ziar alexandra ( 31-32 ani ) . 1 mil ora , daca vrei cu adevarat o tipa matura o recomand , nu are 31-32 cel putin asa kred eu ii dau vro 43-45 . Este grasutza dar nu f mult. Oral neprotejat , sta priin cantemir la dreapta magazinului adineta nu la camin. Se implica, oralul e adanc cat de cat dar nu recomand mai sunt cateva urate pe acolo mai tinere dak mai vrei detalii reply!
sunt detalii in thread-ul ei aici: eu personal nu o recomand deloc.
Link spre comentariu
este una prin canta' date=' dar nu am fost la ea. are anunt si la ziar0746 964 988are vreo 37 de ani parca, zice ca e putin grasuta, vorbeste frumos la telefon. tot zic sa ii fac o vizita, da` mereu ma iau cu altele si ma duc la prostute denastea de 19-20 de ani. daca te duci, sa ne faci o recenzie[/quote']Peste asta am dat intamplator, eram prin zona aia si zic hai s apierd vremea un pic. Imi zice la telefon unde sa urc atentionandu-ma sa nu repet,pentru a nu a zi vecinii. Un camin, pe Canta, urca unde-mi zice si ma intampina o bruneta plina de sunci cu o tigara in gura, cred ca daca era si dezbracata, orbeam dreaqului. Cine apreciaza balenele si ii place uleiul, sa piarda vremea pe acolo. Eu n-as fute asa ceva nici platit.
Link spre comentariu

am fost eu mai demult la cea din canta, e inaltuta si grasuta, dar e genul cu forme (ceea ce e ok). Nu mi s-a parut plictisita, am facut normal si oral protejat. Cand am ajuns in fata blocului a zis sa o sun, mi-a zis sa ma uit sus la 4 si daca imi place ce vad sa intru. Si-a ridicat tricoul lasand sa i se vada sanii mari...N-am mai fost a doua oara, nu are nimic special.

Link spre comentariu
  • Oras:Dunno
  • Oras:Dunno

Inainte de toate vreau sa va salut pe toti de pe forumul acesta . L-am descoperit de curand si nu imi pare rau . Am decis sa postez aici pentru prima oara deoarece am trecut si eu pe la "doamna" (nu pot scrie in cazul ei decat cu ghilimele) si am avut o experienta mai mult decat neplacuta . Cum a mai fost mentionat mai sus "nu repeta sa nu auda vecinii , doar asculta indicatiile" Am ajuns la usa ei , mi-a deschis usa...sanii aia mari mi-au placut cand i-am vazut in schimb prea grasa pentru mine + ca avea si un caine la fel de mare ca ea de m-am speriat putin , dar l-a inchis in bucatarie cred sau ce era acolo si n-am avut treaba cu el :). Cu toate minusurile mi-am calcat pe inima si am zis sa incerc (prima matura pentru mine). Nefiind prea incantat de cum arata am stabilit doar un numar cu oral si normal protejat. S-a dezbracat tanti iar cand s-a apucat de oral a reusit sa imi produca o erectie destul de dura , dar poate sa fi fost si din cauza ca eram prea excitat sa frec o matura . In schimb cand sa trecem la normal....mi-a pierit cheful si ala micu s-a facut mic. N-a reusit sa imi trezeasca interesul din nou i-am zis ca nu are rost . Am platit desi eram cu coaiele umflate si m-am tirat cat mai repede de acolo cu promisiunea ca o sa revin (la rugamintile ei) sa ii arat ca sunt barbat , lucru care nu s-a intamplat si nici nu o sa se mai intample in viata asta :)) Baiat destept cum sunt aveam un back-up la o tipa super buna care din pacate nu mai raspunde la numarul pe care il aveam ( a avut si un accident de masina , avea un BMW din cate mi-a povestit ea , poate stie careva despre cine vorbesc , avea locatie pe Independentei intr-o perioada iar apoi pe la Podul de fier , nu stiu daca zic bine pentru ca nu sunt din Iasi)Daca am facut greseli grave in aces post imi cer scuze anticipat :)

Link spre comentariu
  • Oras:Dunno
  • Oras:Dunno

Cu scuzele de rigoare ca nu am fost mai detaliat pret 60 ron parca a fost oral protejat + normal protejat un singur numar Locatia : destul de naspa , mobila putina....mai ales patul ala parca mai avea putin si se rupea in doua.Aspect : foarte nasoala din punctu meu de vedere . Nu recomand ii place ceapa din ce am observat...

Link spre comentariu
................................ii place ceapa din ce am observat...
Tare remarca referitoare la ceapa.:DTipa e nasoala, cum am mai zis, barbatii cand vorbesc de mature probabil au in minte imaginea profesoarei de engleza a copilului, 40 de ani, corp beton, sani buni la toate, privire alunecoasa, ochelari de intelectuala, etc.Cine stie, poate gasim si asa ceva pana la urma, in Iasi.Cand gasiti, nu tineti pentru voi, impartasiti.;)
Link spre comentariu
Nu' date=' nu ma refer la unealta de facut curatenie ci la o escorta intre 30 - 40 de ani sa spunem.Aveti vreo recomandare pentru mine ? :D[/quote']cei ce inca mai sunt in cautare de o femeie intre 35-40 ani incercati la numarul de telefeon 0746639417. o sa va spuna ca e vorba de un salon de masaj din cug, unde se face doar masaj medical, dar se poate si altceva cu punct de intilnire in centru. ea spune ca sunt 3 fete intre 30 si 35 de ani eu nu am vazut-o decit pe una pe la 40 cred. e blonda, curata, vorbeste frumos, destul de inalt pt virsta ei, are sanii mari. pret 100 sedinta. nu am mai multe detalii pt ca nu am ramas. daca are cineva curajul asteptam recenzia. spor! daac sunati ii spuneti ca ati citit anuntul in ziar la masaje.
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
cei ce inca mai sunt in cautare de o femeie intre 35-40 ani incercati la numarul de telefeon 0746639417. o sa va spuna ca e vorba de un salon de masaj din cug' date=' unde se face doar masaj medical, dar se poate si altceva cu punct de intilnire in centru. ea spune ca sunt 3 fete intre 30 si 35 de ani eu nu am vazut-o decit pe una pe la 40 cred. e blonda, curata, vorbeste frumos, destul de inalt pt virsta ei, are sanii mari. pret 100 sedinta. nu am mai multe detalii pt ca nu am ramas. daca are cineva curajul asteptam recenzia. spor! daac sunati ii spuneti ca ati citit anuntul in ziar la masaje.[/quote']poti sa dai mai multe detalii, cum ai aflat de respectivele doamne? pare cam alambicat, salon de masaj medical dar se poate si altceva...sa inteleg ca altceva inseamna masaj erotic?
Link spre comentariu
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

vineri 20 iunie 2014 am fost la respectiva 'doamna'. am luat anuntul din ziarul evenimentul. spune ca are 39 de ani in schimb are in jur de 48-52 de ani. e intalta dar uratal si face normal si oral dar fara anal. Mi-a repetat sa urc fara sa vorbest sa n-o auda vecinii. E plina de sunci ii pute gura mai ceva ca o gura de canal. Am dorit sa plec dar intr-un final mi-am luat inima in dinti si am ramas. Abia dupa ce m-am dus am citit recenziile de pe site. Am inceput cu un oral protejat, fara a spus ca ma costa mai mult. Am zis ok, asa sa fie. A inceput sa suga apoi a dorit sa trecem la normal. Am zis nu, mai bine asa s-a enervat i-am spus ca doresc doar sex oral. Mi-a spus ca trebuie sa ma supun. Am refuzat din nou i-am zis ca doar asta vreau si a continuat cu un oral de 2 lei si grabit pana m-a intrebat daca mai am mult ca o doare gura si nu trecuse decat 10 minute ca e obosita ca daca toti clientii ar dori doar oral o va durea gura (bine ca pizda nu o doare de vrea sa treaca la normal). M-am enervat i-am platit 60 de lei si am iesit neterminat. A si sa nu uit, prin baie niste prosoape murdare, un sapun lichid, mizerie in camera si bucatarie. Un singur lucru 'benefic' are tanti - vb frumos la telefon in rest vai de capu' ei.

 

oral - 5,5

locatie- 4

 

NU RECOMAND!!

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

vineri 20 iunie 2014 am fost la respectiva 'doamna'. am luat anuntul din ziarul evenimentul. spune ca are 39 de ani in schimb are in jur de 48-52 de ani. e intalta dar uratal si face normal si oral dar fara anal. Mi-a repetat sa urc fara sa vorbest sa n-o auda vecinii. E plina de sunci ii pute gura mai ceva ca o gura de canal. Am dorit sa plec dar intr-un final mi-am luat inima in dinti si am ramas. Abia dupa ce m-am dus am citit recenziile de pe site. Am inceput cu un oral protejat, fara a spus ca ma costa mai mult. Am zis ok, asa sa fie. A inceput sa suga apoi a dorit sa trecem la normal. Am zis nu, mai bine asa s-a enervat i-am spus ca doresc doar sex oral. Mi-a spus ca trebuie sa ma supun. Am refuzat din nou i-am zis ca doar asta vreau si a continuat cu un oral de 2 lei si grabit pana m-a intrebat daca mai am mult ca o doare gura si nu trecuse decat 10 minute ca e obosita ca daca toti clientii ar dori doar oral o va durea gura (bine ca pizda nu o doare de vrea sa treaca la normal). M-am enervat i-am platit 60 de lei si am iesit neterminat. A si sa nu uit, prin baie niste prosoape murdare, un sapun lichid, mizerie in camera si bucatarie. Un singur lucru 'benefic' are tanti - vb frumos la telefon in rest vai de capu' ei.

 

oral - 5,5

locatie- 4

 

NU RECOMAND!!

scuze ma refeream la tanti din canta cea cu nr de telefon

0746964988
  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...