Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Membru Premium
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Crăciun fericit alături de cei dragi ție!

  • Like 8

Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu  despre noi.
Ele ne spun cine suntem. Ne  definesc.

Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!

Link spre comentariu

 Salutare futaciosi!! Am fost si eu la Andreea de cateva ori anul trecut si am zis sa postez pentru ca, meditand la anul ce a trecut. mi-am format parerea. Pe scurt, cu viata agitata din zilele noastre, cand avem nevoie de ceva nu vrem sa ne mai enervam din orice, la ghisee, cozi, trafic. Sii de asta imi place Andreea, stii ca si face treaba bine, nu dispare apoi apare, nu bate campii, samd, fara batai de cap. Recomand. Si ... La multi ani :) !!!

Link spre comentariu
  • Oras:No importa
  • Oras:No importa
Buna sa va fie inima! Si La Multi Ani tuturor!

 

Exista o ramura a artelor martiale in care, la examenele de grad, canditatul trebuie sa lupte un minut cu un adversar, un minut cu doi adversari, ajungind, la sfirsit, sa aiba adversari in acelasi timp pe toti cei prezenti pentru examen. Evident, nu e cazul sa iesi invingator. Totul e sa arati ca poti pierde onorabil. Adica sa ramii in picioare si intreg. 

 

De cite ori am fost la Andreea, am avut senzatia ca retraiesc un examen de grad. Sa reusesc sa plec pe picioare si oarecum intreg. 

 

Fiind in zona pentru o vizita programata la o domnisoara si aceasta tragindu-mi clapa, am dat telefon Andreei. Mi-a raspuns instant. Nu stiu cum face, dar de fiecare data cind am apelat-o prin sms sau direct, in cel mai scurt timp mi-a raspuns. Mi-a gasit loc peste o ora. In cafeneaua in care mi-am omorit timpul, am primit trei mesaje de la ea, mutindu-mi programarea mai tirziu, mai devreme, si in final cu doar 30 de minute peste ora stabilita initial. Toata comunicarea a pornit de la ea, fara ca eu sa o pisez cu insistente in nici un fel. O atitudine pro client pe care eu unul nu am mai intilnit-o la nimeni. 

 

Actiunea in sine nu o descriu. E arhicunoscuta. Andreea este deja un brand, zic eu. 

 

Locatie: 10. Bloc nou, tot in aceeasi zona. Baie curata, dotata cu prosop mare, gel de dus unisex. Lipsa liftului pe mine nu ma deranjeaza.

 

Aspect: 9.5. Sinii ei tunati imi plac enorm. Diversele costumatii in care am vazut-o sunt bine alese. Ochelarii dau impresia de "doamna profesoara". Pentru mine, mai degraba, de "doamna doctor"...

 

Oral: 10 cu nu stiu citi de plus. Asa cum spunea un coleg aici, oralul protejat la Andreea ar trebui interzis prin lege. 

 

Normal protejat: nu pot da nota, nu am mai avut munitie; mai trebuie antrenament.

 

Anal: nu ma intereseaza.

 

Igiena: 10, epilata, discret parfumata.

 

Atitudine: 10. Cu Andreea nu ai GFE in pat. Nu ai cum, ea fiind clar in aria PSE. Dar pasiunea cu care o face e teribila. Parca e bagata in priza. Iar in discutiile de inainte si dupa simti ca esti cu cineva foarte apropiat. Mirarea mea e cind raspunde la telefon; eu nu am vazut-o niciodata facind asta cit timp eram acolo. 

 

Cadou: 150/250. 

 

Chapeau bas pentru atitudinea profesionista de care de dovada!

 

Sa ne bucuram cit mai putem!

  • Like 8
Link spre comentariu
Vizitator adrian8877
Reputație: 0

Am vazut-o in urma cu 2-3 luni cand eram in Iasi. Programare facuta prin sms, raspuns prompt. Am ajuns cu 10 minute mai devreme si in acelasi timp mi-a trimis un mesaj ca poate doar cu 15 minute intarziere. Trebuia sa astept 25 de minute... Initial am vrut sa plec dar neavand altceva de facut am decis totusi sa raman. M-a sunat dupa 25 de minute si am mers catre ea.
Bloc nou, apartament ok. Ea era imbracata intr-o costumatie sexy gen nurse. Avea corp frumos, as zice de 9 iar la fata de 8. Am mers direct la dus, mi-a dat prosop curat (avea o stiva de prosoape :) ). Am iesit din dus si ea era in dormitor pe pat.
Actiunea a fost ON si NP, dar ce mi-a ramas in minte a fost implicarea ei care mi s-a parut extraordinara :) Am fost cam la jumatate din escortele de la top Bucuresti si aproape toate de la top Cluj dar implicarea ei nu am vazut-o la mai mult de 2-3 - pentru mine a fost de 10.
Am stat o ora, un numar, am platit 300.
De revenit, da :)

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Oameni noi,idei noi....

  • Like 5

Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu  despre noi.
Ele ne spun cine suntem. Ne  definesc.

Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...