Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:Bacau
  • Oras:Bacau

Salutare!

Este prima mea postare, pana acum nu am postat deoarece nu am avut experiente de cand sunt inregistrat. In urma recenziilor lăsate aici despre Andreea, m-am hotarat sa o vizitez. Am trimis sms, facut programare. Am întârziat 10 min. Andreea foarte prietenoasă, bronzata,drăguță si cu o atitudine excelenta.

Locație in zona Palas nota 10, prosop, baie curata, gel de dus si șampon.

Aspect 10, mie mi-a placut foarte mult si chiar i-am cerut sa poarte ochelarii.

 

Oral nep cu finalizare 10+ nu ai ce sa reprosezi.

 

Normal 10 clasic,LOT se misca excelent.

 

Anal de vis 10+

 

Igiena 10

 

GFE si sarutari 10

 

Duș la inceput, duș după, halat 300(a meritat).

Fiind prima mea postare imi cer scuze colegilor cu experienta daca am gresit ceva si le multumesc celor care fac recenzii, datorita lor am luat o decizie buna.

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:iasi
  • Oras:iasi

Eu oricum intelesesem gresit.... Te asteptam alaltaseara la 19 ðŸ˜am vazut ca nu dai comfirmare la 18.30 te am trecut in lista cu neseriosi.... Aseara pe la 20 mi am deschis tele sa mai sterg din mesaje, am vazut....si abia atunci mi am dat seama ca progr a fost pt vineri seara scuzele mele pt neintelegere

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator 10samsung
Reputație: 0

@boggie,nu ti ai plătit abonamentul si ai strâns din buci sa ai bani sa mergi la escorte ? Iti pun 5€ sa o suni sa ti faci programare?

Link spre comentariu
  • Oras:iasi
  • Oras:iasi

Actualizez pret, servicii.... Locatie Zona palace pe moldovei 30 ... 150 fin. 250 h (oral, normal) anal extra 50...indiferent daca ai mai fost sau nu.. Fk =in functie de igiena si compatibilitate _pun la dispozitie apa de gura in locatie (baie) _vibratoare, masaj la ora pt doritori va doresc o zi frumoasa

  • Like 3
Link spre comentariu

Salut, revin și eu cu o recenzie pe topicul reginei. Andreea, este o fata minunata, am vizitat o de câteva ori și pot spune că m a surprins de fiecare data. Atuurile sale sunt bine știute nu cred că ar mai fi cazul sa detaliem. Notele la fel, sunt irelevante însă să punctam totuși, zic..

 

Aspect: 8 MILF clar..nu te poți aștepta la o tipă slim, clar, însă nici kg in plus pe care le are poate nu deranjează..siliconul silicon..e ce trebuie..

 

Locatia: 9.5 Prosop curat gel de dus îngrijit.

 

Oral: 10+ Bine cunoscuta regina în arta oralului, face fuck, supt coaie, lins, scuipat, cim, de toate ce sa mai...

 

Normal: 9. Trebuie sa dai bine in ea, asta e clar..e unsa cu toate alifiile. Se simte bine oricum, face și ea efort, am preferat sa dau eu in ea, fiind și placandu mi mai mult să fiu mai agresiv poate..daca nu poți termina te rezolva rapid din oral :d

 

Anal: 9.5. In principiu de asta m am și dus..bun, se pliaza bine pe pl, se simte grozav.

 

Gfe: 9. Fată deșteaptă, poți purta orice conversație cu ea, nu vorbește în plus, te face sa te simți bine și nu te lasă neterminat, spun din proprie experiență.

 

Halat: 300 ora.

 

Recomand colegilor care sunt ceva mai agresivi, care vor ceva mai hard și care vor senzații. De fiecare data de când am ieșit de la ea îmi tremurau genunchii..o partida pe cinste, cu alte cuvinte.

  • Like 1
Link spre comentariu

  • Oras:iasi
  • Oras:iasi

Pentru unii clienții fideli (domnii care vin mai des nu o data pe an) ora totala poate și 250 (anal in functie de mărime) restul va fi la fel 150 fin orala, normal și 200 fin orala, normal anal

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...