Sari la conținut

madalina.senzuala Nume: Madalina Tel.0753407567


Vizitator clientul01

Postări Recomandate

Vizitator clientul01
Reputație: 0

Astazi am sunat-o pe Afrodita. Fiind ocupata mi-a recomandat o colega de-a ei cu care colaboreaza : Madalina. Ea este o fata noua simpatica si plina de viata.

Am ajuns directionata de ea la locatia centrala din bacau iar ea a ajuns odata cu mine. Apartamentul este simplu dar curat si se poate fuma in bucatarie. Am avut cearsaf nou si prosop nou. Ea este brunetica, par lung care il tine desprins in timpul actului. Nu ma pricep la kg insa e slabuta are putina burtica moale care e placuta si sanisori medii. Fundul e belea. Am facut dus la inceput amandoi si intre numere unde m-a spalat ea. si la sfarsit. Mi-a facut un masaj super bun si relaxant, un oral bunisor in timpul masajului pentru ca explozia sa fie mai buna. Am executat si multe pozitii ea fiind lipsita de inhibitii si curioasa la orice. Din pacate la normal nu am terminat din cauza mea ca eram obosit. Era foarte excitata si comunicativa si atenta la nevoile mele. M-a lasat sa o ating peste tot iar ea m-a pupat tot si a fost foarte atenta cu soldatul si zonele adiacente. Pentru atitudine 10. Pentru infatisare 9 dar compenseaza caracterul. Fund si pasarica : 10. GFE : 10 Pentru oral CIM NP si normal P 10. Nu stiu daca face anal, nu am intrebat.

Cert e ca te face sa te simti ca acasa, te alinta, te pupa peste tot, te lasa sa te joci cu ce vrei tu si sa o atingi unde vrei.

Varsta : 22 Plata : 250 tot pachetul 1 ora si ceva. Lucreaza de 1 saptamana dar ii place sexul. Voi reveni cu siguranta.

Link spre comentariu

  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Multumim pt. recenzie, dar din pacate Madalina nu mai presteaza.

Numarul de tel este valabil deoarece il folosec impreuna cu colega mea.

In cazul in care Madalina va reveni, va vom anunta. Pupici si spor la pasarici!!

Ai mai pierdut o '' angajata '' ...    :laugh2

 

ps:

 

sursa : http://legeaz.net/cod-penal-actualizat-2011/art-329-cpen

 

'' Capitolul IV

ALTE INFRACŢIUNI CARE ADUC ATINGERE UNOR RELAŢII PRIVIND CONVIEŢUIREA SOCIALĂ

Art. 329

Proxenetismul

Îndemnul ori înlesnirea practicării prostituţiei sau tragerea de foloase de pe urma practicării prostituţiei de către o persoană se pedepseşte cu închisoarea de la 2 la 7 ani şi interzicerea unor drepturi.

Recrutarea unei persoane pentru prostituţie ori traficul de persoane în acest scop, precum şi constrângerea la prostituţie se pedepsesc cu închisoarea de la 3 la 10 ani şi interzicerea unor drepturi.

Detalii: http://legeaz.net/cod-penal-actualizat-2011/art-329-cpen

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...