Sari la conținut

... Fetele erau plasate în moteluri ...


Postări Recomandate

  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Proxeneţi condamnaţi la 34 de ani de închisoare. Fetele erau plasate în moteluri din Craiova, Dolj şi Vâlcea

 

sursa : http://www.gandul.info/stiri/proxeneti-condamnati-la-34-de-ani-de-inchisoare-fetele-erau-plasate-in-moteluri-din-craiova-dolj-si-valcea-13468701

 

<< Tribunalul Dolj a condamnat cinci inculpaţi dintr-un dosar de trafic de persoane şi trafic de **spam editat** la pedepse cuprinse între şase ani şi opt ani de închisoare.

 

Procurorii DIICOT din Craiova şi ofiţerii de la Combaterea Criminalităţii Organizate au descins in 2012 la un motel din municipiu, în căutarea unor proxeneţi care exploatau mai multe **spam editat**e. În aceeaşi noapte, poliţiştii au oprit în trafic un taxi condus de Grigore Zevedeanu, de 29 de ani, din comuna Bucovăţ. În maşina sa au fost găsite două **spam editat**e şi o tânără, „pe care acesta le exploata sexual, pe raza judeţelor Dolj şi Vâlcea”.

Ulterior, poliţiştii au efectuat două percheziţii domiciliare, la casele celorlalţi membri ai grupului. Suspecţii ar fi exploatat sexual, în cursul lui 2012, şase victime, unele dintre ele fiind **spam editat**e, de pe urma cărora au obţinut venituri de peste 10.000 de euro, informează gds. ro. În aprilie 2014, au fost trimise în judecată cinci persoane, acuzate de comiterea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi trafic de **spam editat**.

În total, cei cinci inculpaţi au primit o pedeapsă de 34 de ani şi şase luni după gratii. Hotărârea Tribunalului Dolj nu este însă definitivă şi poate fi contestată de inculpaţi la Curtea de Apel Craiova. >>

 

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...