Sari la conținut

Bruneta noua, dragutza, sexy - 0736489678


brokoli

Postări Recomandate

  • Oras:ENISALA
  • Oras:ENISALA

http://www.oradea.net/anunturi/bruneta-noua-dragutza-sexy-ofer-companie-anunturi-gratuite-503989.html

 

Bruneta noua ,dragutza,sexy ofer companie

 

Descriere

Bruneta noua dragutza simpatica ofer clipe excitante barbatilor seriosi ,generosi si discreti!ofer si cer igiena !!Sunt o bruneta sexy tanara si dragutza .am sat satisfac poftele !fund bombat ,sani naturali nr 3 ,50klg 1,65 m!nu raspund la nr privat !!sunama nu vei regreta.nr de tel:0736489678

 

Adaugat de bombasexy

Sex Fata

Din localitatea oradea

Varsta 20

Zodia Varsator

Inaltime 1,65

Greutate 50

Culoarea ochilor caprui

Culoarea parului bruneta

Fumator Nu

Ocupatia studenta

Interes clienti fideli seriosi si bun manierati!

Judet Bihor

Localitate / Oras oradea

Contact Telefon / Mobil 0736489678

 

AVE!

 

Randunica e tanara, simpatica, bruneta cu par drept, zambet frumos, sani maricei, tari dar putin cazuti(genul tzigancilor tinere, banuiesc niste gene romales la ea), fund mare, rotund, tare... ce mai... numai buna de tras pe sfarleaza.

Am sunat pe nr. din titlu, mi-a raspuns amabila, mi-a comunicat halatul(OP/NP-70 lei, ON/NP-100 lei, ambele pentru o finalizare).

M-am programat, m-a ghidat la locatie-aleea Rogerius, zona parcului de langa liceul L. Blaga-si am urcat in garsoniera.

Se vede ca sta acolo pt. ca erau haine la uscat, in baie. Curatel, aranjat, baia ok, cu gel dush barbatesc, insa fara papuci si prosop uscat(era putin umed).

M-a asteptat in tinuta de casa, banala, dar se vedea bine corpul tanar, rotund... deja imi imaginam cum i-o indesam aprig in vizuina.

Am intrebat totusi daca are tarif la ora, si da, are.

150 OP/NP o ora

200 ON/NP o ora

Am platit 150, nepregatit fiind, si am mers la dush.

Revin, mai discutam de una-alta, si imi zice ca si-a comandat pizza, nestiind ca va avea activitate(???). Ma intind pe pat(mic al dracu') si astept... Frigutz in casa, dar suportabil. Astept sa mearga si ea la dush, degeaba, a "sarit peste", si vine in camera intr-un tarziu, dupa ce nu stiu ce dracu' a trebaluit in bucatarie.

Se dezbraca, si, buuum... un corp superb!

Se pune langa mine, si incepe frate sa il framante pe maimutzoi cu mana, de ziceai ca ar fi din cauciuc. O atentionez sa fie mai delicata, nimic. Zice ca " pana se scoala"! Ma rog... Dupa ce ajunge cam la 80% din dimensiune desface prezervativul si il trage neindemanatica. O ajut, il aranjez si ... se pune fata la un oral la inceput usor, ca deja adormise pe jumate, si apoi a inceput sa mi-o suga salbatic, dadea din cap cu sarg, se mai oprea sa traga aer, si iar sugea ca acceleratu'. O domolesc, ii dau bilutzele in primire si stupoare... nu stia ce sa faca. Dadea cu varful limbii stanga-dreapta, si cam atat. Ii spun sa le ia in gura, sa le suga... mare gresala. A inceput sa le suga puternic, in genul oralului facut la maimutzoi.

Suna interfonul... pizza, zice!

!?!?!!!!

Ma baga in baie, si o intreb care e ideea? E totusi pizza! Dupa ce plateste zice, daca era altcineva!? Cum dracu', daca stii ca ai comandat pizza, si esti cu cineva, doar nu programezi doi in acelasi timp.

Trecem la acriune iar, cam fara chef, si iar o ia la supt. Deja eram obisnuit cu stilul, incercam sa savurez, dar, pauza! Zic, stop, ma pun in picioare, ea in fund pe pat, si i-o dau iar la supt. O suge energic, da din cap, se straduieste saraca dar degeaba, daca nu stie decat stilul fast-forward. Am incercat mici artificii, bagat adanc(cat suporta) si scos brusc, i-am bagat-o inspre obaji, pe interior, cu miscari lente, dar se vedea ca e setata doar pe un singur stil-repede inainte.

Hai la normal, ma gandesc.

O opresc ii spun sa schimbam cu normal, si... zice, schimbam prezervativul ca poate e spart. Ok...

Il pun eu de data asta si o aud ca ma intreaba de ce tin de varful lui cu o mana, iar cu cealalta il rulez in jos? Eram deja plictisit, ii raspund, si incerc sa o pozitionez pentru umeri-craci... O laie, nu se lasa. Ii spun sa lase picioarele moi sa le pot ridica cum vreau. Asa nu fac, zice. O intreb daca o doare, zice nu! Atunci??? Pur si simplu nu vrea decat eu deasupra sau ea deasupra. Ce pula mea, ma gandesc! Hai misionar... eram deja cu ea pe jumate moarta, si incerc sa i-o var in pizda. Nu vrea. O ia in mana si se chinuie sa si-o bage ea, dar... nu-si desfacea picioarele nici sa o pici cu ceara. Bai frate... Incerc sa o fut asa, nimic. Nu puteam de picioarele ei. Hai capra zic. Face figuri, ca asa nu, ca una-alta. Deja eram cu draci si o intreb cum vrea sa o fut daca nu ma lasa. Accepta intr-un tarziu si din nou munca de pozitionare. Nu reusesc sa o pun cum trebuie. Parca era din lemn. Ii spun sa desfaca mai mult picioarele si sa ma lase pe mine sa o bag. Pula... statea teapana, si vroia sa o bage ea. Ok, o las, se chinuie ea cat se chinuie ca nu era sculata cum trebuie. Odata intrata, incerc sa i-o trag cat-de-cat. Pula... statea cu mana acolo, isi tragea bazinul si fundul in fata, asa ca nu reusam sa o bag ca lumea sa o fut. In timp ce ii dadeam pe la spate, verifica la fiecare a treia-a patra intrare daca e la loc prezervativul si apoi ma freca pe coiae, foarte deranjant. Ii spun sa ia mana de acolo, zice, "da' ce, nu-ti place ca ti la frec"?.

Gata zic, hai sa ma tremini. Se intoarce, da prezervativul jos, si incepe sa mi-o frece mai ceva ca la concurs. O iau eu la frecat si ea tot cu mana acolo statea. Nu zic nimic, o stropesc pe tzatze intr-un final si eject, cat mai rapid..

La plecare incepe sa imi spuna ca asa e de prima data, ca dupa ce se obisnuieste e altfel, ca verzi si uscate. Pai eu am venit sa fut sau sa imi fac prietena? Las-o dracului...

La iesirea de pe alee am vazut un "jegos" care statea singur in parc, pe lantul gardului, cu telefonul in mana si ma urmarea discret cu privirea. TheShark, of course!

 

Note:

Fizic 10

Locatie 8

Seriozitate 5

GFE 4

Oral 6

Normal 4

Pret/calitate 3

 

Vreau sa vad eu o recenzie de la cineva care a vizitat-o de mai multe ori. Chiar sunt curios de evolutia comportamentului

  • Like 16
Link spre comentariu
  • Oras:ENISALA
  • Oras:ENISALA

Recenzia mea nici nu contine chiar toate detaliile, pas-cu-pas, dar va puteti face o idee cam cum a decurs.

Ma intreb ce clienti fideli are??(mi-a spus ca are, la un moment dat al discutiei noastre)

Am uitat sa scriu ceva:

- de recomandat - doar pentru un numar, dar si atunci fututa de sa-i sara fulgii, scurt si la obiect.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:p-ân bordeluri si p-ân crâJme, "revergorez"
  • Oras:p-ân bordeluri si p-ân crâJme, "revergorez"

Brokoli, tata.. Mersi de recenzie si impartasirea experientei cu noi ..desi pana si eu am ramas c-un gust amar din cele patite de tine. E trist ca-si permit unele asa ceva ..pe cheltuiala noastra.

 

...

- de recomandat - doar pentru un numar, dar si atunci fututa de sa-i sara fulgii, scurt si la obiect.

Ei bine ..pe-asta n-am inteles-o. Cum sa recomanzi asa ceva?

Link spre comentariu
  • Oras:de peste tot si de nicaieri
  • Oras:de peste tot si de nicaieri

Pe mine ma tine, la primul numar, mai bine de juma de ora doar ca nu-s pulos. Voi ce ziceti, sa-i fac o vizita sau o "rupe" inainte unul pulos cu ejaculare precoce si, pe urma, ma duc eu si-o tin mult? :wink2 :P :lol:

Link spre comentariu

http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/ea-pentru-el/anunt/frumoasa-foc-cu-forme-rotunde/7b0e64707f6c6657.html

Frumoasa foc cu forme rotunde,te astept la mine pentru a oferii clipe de senzatie,sunt tanara am 20de ani ,simpatica,dragutza,curata,frumoasa,sexy,cu un fund bombat si niste sani tari nr 3,ofer si cer igiena ,doar pt domni seriosi generosi si discreti!!nu raspund la nr privat !!!nr de tel:0736489678

post-46074-0-01013500-1414774794_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Am vb cu ea azi dar nu era disponibila doar dupa 5 cand nu am mai reusit sa o contactezi ... pare tanara dupa voce zice ca are sanii mari nr 3 fund bombat si 20 ani . Mi a zis preturile tot aceleasi doar ca accepta si cu 70 ON/NP vedem.... revin cu o recenzie in curand .

Link spre comentariu

Vizitator apuci
Reputație: 0

Frate somebody, mai bine ai face daca nu ai vizita-o! Is bani aruncati pe geam. Stiu ce vorbesc.....eu am fost fraier si am vizitat-o a doua zi dupa ce a aparut reczia lu brokoli. Recenzie nu am mai scris.....aceeasi servicii naspa, naspa de tot.

Dar sa scriu si ceva pozitiv: in data de 10 Decebrie se muta in alta locatie, si se lasa de meseria asta! :)

  • Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...