Sari la conținut

Amalia 0737183669


Postări Recomandate

  • Oras:Bucale
  • Oras:Bucale

Anunt:

AMALIA,  18 ani, 1,75 m, fara tocuri, cu o silueta de invidiat, absolut noua in acest domeniu si putin timida, ofer momente intime domnilor dornici sa ma cunoasca. Imi place sexul pasional, normal, oral si alte fantezii...100/h.

Daca raportam felul cum arata la pret ...rezultatul da cu , .

 

post-23590-0-63714100-1414582393_thumb.jpg

post-23590-0-04820600-1414582398_thumb.jpg

post-23590-0-29018900-1414582402_thumb.jpg

post-23590-0-70992900-1414582406_thumb.jpg

post-23590-0-28025800-1414582413_thumb.jpg

post-23590-0-07019300-1414582418_thumb.jpg

post-23590-0-89105900-1414582422_thumb.jpg

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

gata am revenit.

fata este slaba.  sinii sunt mici mici. frumusica,170 fara tocuri. are 19 ani. A fost cindva foarte grasa si a slabit subit ,dovada sunt citeva dungi subtiri pe fese specific celor ce slabesc repede.

RELATAREA ACTION

sunat planificat ajuns ,descris drumul (usor de ajuns)deasupra magazinului obor pct de reper ALTEX etaj fff superior pe colentina deci la strada.

sunt trei fete una e frumoasa(am sa o incerc data viitoare,i am promis) si a treia un pic impanata dar am preferat tineretea si novicitatea .A mea are 170 cu 50 a doua are 170 cu 55-58 a treia cam 170 cu 60 .deci diversitate sa ti alegi pe toate gusturile

fetele m au primit frumos mi au vorbit corect si decent nici urma de gipsy

i am data banii fetei de la inceput

si acum povestea:

s a repezit la mine saruturi ce sa va mai zic......

note

FATA 8.5

CORP -SLABA  7,9  NU ARE SINI MISTO DAR E PREA MICA SI A SLABIT

ORAL 7 DAR INSISTA SA INVETE  DT  neprotejat  deci 8 mai are de invatat

Normalul il pot incadra intre 9 si 10

ANAL NU

ATITUDINE DE NOTA 9,9

100 DE LEI CITE FINALIZARI POTI(CIUDAT NU)

in orice caz eu doar 2 fin

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Suna bine fara limita de trageri. O trec pe lista de asteptare pana la salariu :) .

 

Mai detaliaza putin...

De fk nu are rost sa mai intreb daca zici ca a sarit pe tine :D

69 face ?

Te lasa sa pui mana pe ici, pe colo sau respinge?

 

Ceva probleme cu igiena, ai depistat? la dantura si la obiectul muncii? dus ceva a facut / facuse?

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

dus ea prima,eu al doilea. te lasa sa ii faci orice doresti in afara de sex anal si cim [eliberare in gurita] ba chiar foarte receptiva la cerinte. a incercat DT dar e chiar la inceput. nu foloseste unguent.prefera sa se umezeasca natural cred ca vroia 69 dar nu am servit.nu am avut chef. Despre mirosuri: la pasa nu am simtit nimic dar repet nu am dorit 69. era proaspat dushata. La dinti am vazut ca ii are pe toti si fara carii. nu i mirosea gura . este oarecum copila dar foarte primitoare si face instant orice ii zici .Mai are multe de invatat dar daca o primesti in brate si ii vorbesti ca unei prietene vechi pot spune ca ii place sa faca sex. Eu chiar i am zis sa nu geama deloc[apreciez muuuult mai mult un gest necontrolat sau o respiratie sacadata, dar sa fie datorita p....ii mele] Deci mai mergeti voi d- lor sa invete fatuca mult mai multe ca miine poimiine urca spre virf si.... Acum e 100 roni ora ,n finalizari. Grija mare ca mai are inca doua colege si sunt din ce in ce mai proportionate.Cereti sa le vedeti, sunt sociabile.

Poti pune mina ,gura si alte extensii ce-ti apartin unde vrei tu, doar sa i vb decent de la inceput si iti va si intr un picior. [pt dl hobbit]

Bafta la ciocaneala!!!

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Merci pentru info asa detaliat.

Ah sa-mi bag ca nu a fost sefu azi pe la birou ca trebuia sa imi dea salariu..., dar il iau luni. Daca nu ma lasa hormonii in pace, scot de la saltea si o vizitez maine ( daca lucreaza) .

 

Din poze pare o tipa foarte ingrijita, curata, dar multe sunt doar in poze, ca la fata locului gasesti cu totul altceva.

 

Tot din poze insa, nu pare prea slaba. La 1.70 si 50kg ar trebui sa fie precum Ania.

 

Oricum, imi place ce vad in poze, sper sa gasesc la gel si la fata locului.

 

De colege nu ma intereseaza, ca ma duc pentru ea :D, numa sa nu deranjeze inutil pe durata vizitei.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Poate accepta sa ma trec pe caiet pana iau banii :D.

 

Eh, radem, glumim dar cred o sa apelez la rezerva si o vizitez cat de curand, poate chiar majne, numa sa lucreze dar sa am si eu timp.

Daca imi place si ramane cu aceeasi taxa pe meciul cu cate reprize rezisti, poate ii raman fidel :)

 

Revin cu recenzie imediat cum o vizitez, poate redactez cate putin chiar in pauzele dintre reprize :D

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am reusit sambata sa ma programez la domnisoara Amalia. Am asteptat o ora in plus, deoarece domnul de dinainte si-a prelungit sedinta cu inca o ora. 

 

Locatie: Obor (magazinul Altex - Lem's). Camera de actiune, "echipata" sumar, cu un pat destul de mare.

 

Amalia: aduce ca o egipteanca, este din zona Targoviste, parul pana la umeri, negru ca abanosul, ochii negri, piele deschisa, sanii mici cu sfarcuri erectile, m-a asteptat intr-o rochita roz. La prima vedere mi-a placut, am decis sa raman, platind in avans 100 lei (cate finalizari pot duce in 60 minute). O notez cu 8+ la aspectul fizic, minusul este fundul, micut.

 

Comunicare: este foarte receptiva la dorintele clientului, pe alte domenii este prea vorbareta. Notez cu 9+ amabilitatea.

 

Actiunea: primul numar a debutat cu un GFE de 9+ (doar cu Laura am mai avut parte de asa ceva), a vrut sa ma sarute pe buze de cateva ori (dar am ezitat sa fac asta). Se mula pe mine, ma mangaia, mi-a admirat mirosul, ma masa cu "pasarica" pe "falusul" tare ca piatra. Am mangaiat-o si eu, bineinteles, am trecut la oral, eu deasupra, sarutand-o peste tot. Cert este ca era excitata, avea pielea "de gaina", simteam dupa respiratie ca era implicata. Cand i-am facut cunillingus, impingea "pasarica", iar cand eu o mangaiam pe abdomen, se convulsiona. Teribil de excitat, am trecut la copulatie, in pozitia misionarului, ea si-a "infasurat" cracii peste mine si in cateva momente am terminat. M-a mai tinut "inauntru" pret de cateva zeci de secunde. Pizda e una mare (a nu se intelege larga), cu o creasta deasupra, lablii lungi si pronuntate. Se umezeste natural, am intrat in "ea" foate placut. Notez cu 9 sexul normal. Al doilea numar, s-a desfasurat dupa 5 minute de pauza, timp in care m-a tinut in brate, ghemuita langa mine si m-a mangaiat cu tandrete. Am facut un 69, ea a "punctat" cu un oral destul de suav, nu am insistat deoarece eram in erectie maxima. Am intors-o "capra" si am pompat cateva minute, finalizat destul de rapid (de obicei, rezist si 20-25 minute la al doilea numar, acum am finalizat in doar 5 minute). Ma uit la ceas, mai avem 35 minute +. Am vrut sa plec, dar Amalia a insistat sa mai raman sa facem si a treia finalizare. A stat in brate la mine inca 5 minute, m-a mangaiat si alintat, dar eu nu am mai dorit sa o facem a 3-a oara, desi pula era aproape in erectie maxima. Ma simteam destul de obosit (nu am avut energia necesara).

 

Sexul oral a fost neprotejat.

 

O recomand pe aceasta domnisoara, pentru GFE pronuntat. M-a terminat foarte rapid, datorita tineretii sale.

  • Like 12
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Citind aceste rewiew m-am hotărât sa încerc și eu. Sunat la 15:20 și stabilit pentru 16. Ajuns la 15:55 și sunat pana la 16:20 când a răspuns colega sa-mi spună ca Amalia e ocupata încă vreo jumătate de ora minim și sa revin apoi.

Având în vedere ca mi-am eliberat programul pe ziua de azi ma gândeam chiar sa aștept dar nu sunt convins ca merita.

Oricum un mare minus din partea mea ptr aceasta escorta!

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

eu in calitate de primrecenzionist propun sa o trecem la ,,cele cautate des‘‘.

chiar daca e la inceput , faptul ca ii place sa se futa si ii cam place pula credeti-ma ca isi merita asteptarea.

eram sigur ca asa se va intimpla,i-am si zis ca dupa ce ii voi face o recenzie pozitiva va avea de lucru foarte des.

dovada vie este faptul ca dragul nostru coleg a cumparat 2 h cu 200 ron in total de la domnisoara care face 19 ani in decembrie[sa ne traiasca multi ani].

lucru cert este ca se face coada.

apropos : i am zis ca nu e incepatoare la cum se misca ...ce credeti ca mi a replicat...Sa nu crezi ca nu am mai facut dragoste....mi a zis fatuca timid in timp ce terminasem amindoi. intr un cuvint ii place pula rau,si daca sunteti un pic dotati ti o admira indelungat si se fute cum ii place ei.....de iti vine sa mai cumperi o ora.

ma bucur ca sunt cel ce v-a deschis calea catre domnisoara si sper sa ramina tot asa cumsecade si futacioasa[ca prea ii place,saracutza]

te poop A.....a .

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:pe forum...
  • Oras:pe forum...

Ma bucur pentru descoperirea ta dar data viitoare cand te mai duci poate le explici fetelor ca este bine sa isi respecte programarile daca tot le-au facut . Foarte neserioase amandoua , pacat , eu nu duc lipsa de fete de fete dar ele dupa vreo cateva programari nerespectate ar putea sa resimta ceva  gol prin buzunar :((((

 

eu in calitate de primrecenzionist propun sa o trecem la ,,cele cautate des‘‘.

chiar daca e la inceput , faptul ca ii place sa se futa si ii cam place pula credeti-ma ca isi merita asteptarea.

eram sigur ca asa se va intimpla,i-am si zis ca dupa ce ii voi face o recenzie pozitiva va avea de lucru foarte des.

dovada vie este faptul ca dragul nostru coleg a cumparat 2 h cu 200 ron in total de la domnisoara care face 19 ani in decembrie[sa ne traiasca multi ani].

lucru cert este ca se face coada.

apropos : i am zis ca nu e incepatoare la cum se misca ...ce credeti ca mi a replicat...Sa nu crezi ca nu am mai facut dragoste....mi a zis fatuca timid in timp ce terminasem amindoi. intr un cuvint ii place pula rau,si daca sunteti un pic dotati ti o admira indelungat si se fute cum ii place ei.....de iti vine sa mai cumperi o ora.

ma bucur ca sunt cel ce v-a deschis calea catre domnisoara si sper sa ramina tot asa cumsecade si futacioasa[ca prea ii place,saracutza]

te poop A.....a .

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

1.  A.......a   dlor nu are nici o relevanta numarul de puncte pt ca eu chiar nu stiu numele real al junei

2.  Stiu doar ca incepe cu A si se termina in a

3.  Nu prea cred ca o sa merg curind la ele pt ca fac mult timp pina la obor si ma ia radarul

4. Curva e curva asa ca... nu trebuie sa  punem baza in cuvintul lor

5. Probabil ca datorita recenziilor pozitive le-am facut locul cautat.

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

rocker27: fiecare escorta are un inceput si un sfirsit. daca domnisoarele o sa o tina tot asa probabil ca isi merita soarta si o sa informam lumea ca sunt tzepare si drum bun . o sa incerc sa o sun astazi sa i explic dar..... banu‘ primeaza ,si daca nu se respecta ea insasi. in orice caz eu nu vreau sa le deschid mintea lasa le acolo rock!!! ARE BALTA PESTE

.

Link spre comentariu

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare ,

Datorita recenziilor de aici am zis sa marchez si eu la caprioara, mai ales ca e la inceput si are un tarif foarte bun.

Acestea fiind zise, luni dupa amiaza pe la ora 15.50 eram la Obor.Am sunat-o din fata magazinului, mi-a raspuns la a doua incercare si la 16 eram sus la domnisoara.

M-a asteptat in niste pantaloni scurti si o bluzita mulata.

Am intrat in camera , am stabilit o ora si am marcat 100 lei, dupa care mi-a fost inmanat un prosop mare si curat si am plecat la dus.

Dus si ea dupa mine si am revenit in camera unde am inceput ostilitatile cu un oral neprotejat lent, dar destul de adanc unde am terminat destul de repede pe ea.A urmat o scurta pauza in care a stat in bratele mele, foarte lipicioasa, dupa care I-am oferit si eu un oral de vreo 10 minute...ii place , te impinge cu capul in pasarica, nu geme fortat.Apoi a trecut ea la aparat ...iar un oral f bun din partea ei, apoi am pus cauciucul si s-a suit pe mine si m-a calarit vreo 10 minute, apoi am finalizat din nou pe ea.

A vrut sa mai incercam o finalizare , dar dupa cateva incercari am renuntat eu...m-am imbracat si am plecat cu promisiunea ca voi reveni cat de curand.

 

Note:

Locatie : 8 , camera curata, baia la fel, prosop curat+papuci

Fata : 9 , sani foarte mici, dar excitabili, craci frumosi, cur micut, dar ferm

Oral: 9 - lent, adanc incercari de DT, fara CIM

normal - 8,m-a calarit bine

Igiena : 10, dus inainte, pasarica fara mirosuri suspecte, dantura completa

Halat - 100 lei pentru o ora cu cate finalizari poti, nu m-am simtit deloc grabit.

 

De revenit :cu siguranta cat mai curand.

 

Ciocane tari!

  • Like 7
  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...