Sari la conținut

Amalia 0737183669


Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Hobbite, sa te bagi seama peste tot vad ca esti bun. De prin noiembrie tot promiti ca te duci la Amalia, ori apeland la rezerve, ori pe caiet sau pe bonuri de masa. Vii maine la Obor si iti platesc eu, eu intru la Diana si tu la Amalia. Insa apoi vii in pula mea aici si scrii o recenzie asa cum pretinzi pe la altii, cu detalii, cu justificare note, cu tot...ca la manual. Accepti provocarea asta?

PS. Oferta valabila doar pentru asta micu', confirmare astazi pana la 18.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Mi-ai urmarit istoricu, nebunule :laugh2 . Insa... te-am bagat eu in seama sa ma ataci ca ma bag in seama peste tot? Am spus eu ceva de tine?

Uite ca m-am razgandit si nu am mai fost la ea. Eu aleg unde merg, nu unde mi se impune.

Merci de oferta, dar nu am ajuns asa rau incat sa fut pe banii altuia si nici numai cu bani ;)

Cand am avut pofta de ceva de futut pe bani, am fost dar am si recenzat ;) , fix ca la carte, cu detalii, justificare note, etc., daca asta te intereseaza.

Daca nu crezi, cauta in istoric. Nu am multe, am doar 3, daca te intereseaza si asta. In rest am mai avut si alte contributii pe forum in afara de alea 3 recenzii.

Link spre comentariu
  • Telefon: 8989789
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: 8989789
  • Oras:Bucuresti

Am ajuns si eu ieri pe la Amalia, stârnit de recenziile văzute aici. Sunat din mașină, stabilit întâlnirea, în locația cunoscută de la Bucur Obor, partea dinspre Colentina (cea cu Altex).

Domnișoara e drăguțică, dezinhibată și se comportă natural. Locația e Ok (mai fusesem acolo când o testasem pe Diana). Acțiunea banală, genul fast fuck, deși nu pot să spun c-am fost presat în vreun fel, între numere chiar am stat destul de mult de vorbă.

Și acum, juriul va da notele:

Locatie : 8

Fata : 8

Oral : 7

Normal : 7

GFE : 8

Aș minți să spun c-am aruncat 100 lei (2 finalizări), dar nici nu mai trec pe acolo, decât poate s-o testez și pe Laura.

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutari confratilor. Am vizitat-o azi pe Amalia. Pot spune ca in general sunt de acord cu postarile pozitive ce apar pe aici. Din punctul meu de vedere raportul pret-oferta (fata si locatie) este corect. 

Sigur, este loc de mai bine cu camera de "ostilitati" ... (mica, fara nici un sharm ... un pat, un dulap si un ceas pe perete ... )

Fata este cea din poze, deci stiam la ce ma duc. De cind am contactat-o si pina cind am iesit pe usa (poate am avut noroc ... )  eu nu am avut nici un fel de problema si ma declar multumit. Eram in centru cind am sunat-o, am prins-o din prima, mi-a spus ca trebuie sa ajung la Obor-Altex, am luat un taxi iar cind am ajuns nu am avut parte de tipicul "mai stai putin ca sunt ocupata" ... (inca o data spun ... poate am avut noroc ... )  M-a ghidat prin telefon si am ajuns bine. 

S-a prezentat, m-am prezentat, un pupic din virful buzelor si m-a indemnat spre camera. Am intrat, i-am dat banii (100h) si m-a intrebat daca vreau sa fac dus. Prosop curat, cada veche, cam ingalbenita ... geluri de dus ... papuci ... Mi-a spus ca ea facuse dus mai inainte, ulterior am constatat ca era adevarat, cel putin nu am nimic de reprosat la capitolul "mirosuri suspecte". M-am intors de la dus, ea a iesit 2 minute ... nu stiu unde ... a revenit cu un "gata, sunt aici" ... si am inceput ...

Ora este ora. Nu stiam exact la cat am intrat, asa ca a trebuit sa o intreb eu la un moment dat cam cum stam cu ceasul ... M-a rugat sa astept putin, a iesit din camera (banuiesc ca a verificat telefonul ... apeluri pierdute ... ) si mi-a spus usor stanjenita ca "s-a cam terminat". 

Eu nu terminasem, aveam de gand sa stau 2 ore cu ea, dar nu spusesem de la inceput (vroiam sa vad daca merita). Am propus "prelungiri", a fost de acord, am scos banii ( alta suta, alta ora) si am intrat in prelungiri. 

Nu dau note, dar pot spune ca in general este ascultatoare si atenta ... vrea sa iasa bine, are vointa si pune din partea ei ...

O intilnire reusita.

Actualizez cu noile ei poze ... nu stiu cind au fost facute dar pe mine m-a primit in exact aceasi tinuta in care apare aici in poze.

Ciocane tari !!!

post-146410-0-24176200-1424378334_thumb.jpg

post-146410-0-34608900-1424378335_thumb.jpg

post-146410-0-85053500-1424378335_thumb.jpg

post-146410-0-27343100-1424378336_thumb.jpg

post-146410-0-77549700-1424378336_thumb.jpg

post-146410-0-28463200-1424378337_thumb.jpg

post-146410-0-77261900-1424378337_thumb.jpg

post-146410-0-28726500-1424378338_thumb.jpg

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

am vizitat-o recent pe Amalia si pot sa spun ca este o tanara bruneta cu trasaturi puternice si frumoase, inalta (putin peste 170), bine proportionata (sanii mici si fundul bombat si sexy), cu un ten catifelat si buze senzuale.

 

Ca actiune:

sex oral bun, fara sa se grabeasca si are si tendinte dt

sex normal.in diferite pozitii, geme usor si nu se plange de dimensiuni :-)

camera curata, prosop, papuci, gel dus, servetele intime si rola de hartie (pt a te sterge in zonele intime)

 

Plata se face inainte, 100lei/h insa am stat doar.o finalizare (45min - door2door)

 

Raport calitate/pret ok

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare,

 

Am fost pe la fatuca acum o saptamana,locatia in zona Bucur Obor,este un apartament in care activeaza 3 fete,e cam aglomeratie pe acolo,unul intra altul iese,la un moment dat in timp ce faceam dus a intrat una dintre fete peste mine,pana mea nu vezi lumina aprinsa,nu auzi apa de la dus,in sfarsit am ajuns in camera, acolo Amalia a inceput cu un oral neprotejat foarte slab de ma zgaria pe maciuca am oprit-o dupa cateva secunde am continuat eu cu pasarica ei,dupa care am ales pozitia misionarului in care am ejaculat.Dupa ce a raspuns la cateva mesaje de pe telefon,am inceput nr.2 am rugat-o sa stea deasupra,dupa cateva miscari aiurea imi spune  sa shimbam pozitia,ca ei nu ii place sa fie dominata,wtf,o pun caprita si dupa cateva minute in care clar ma plictisisem de atitudinea ei,am finalizat.Cand sa plec am fost rugat sa stau inca 5 min. sa nu ma intalnesc cu alt futac...

 

Note:

Locatie:7

Oral:6

Normal:7

GFE:6

Fata:7

 

Halat:100ron

De revenit:nu

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare,

 

Am fost pe la fatuca acum o saptamana,locatia in zona Bucur Obor,este un apartament in care activeaza 3 fete,e cam aglomeratie pe acolo,unul intra altul iese,la un moment dat in timp ce faceam dus a intrat una dintre fete peste mine,pana mea nu vezi lumina aprinsa,nu auzi apa de la dus,in sfarsit am ajuns in camera, acolo Amalia a inceput cu un oral neprotejat foarte slab de ma zgaria pe maciuca am oprit-o dupa cateva secunde am continuat eu cu pasarica ei,dupa care am ales pozitia misionarului in care am ejaculat.Dupa ce a raspuns la cateva mesaje de pe telefon,am inceput nr.2 am rugat-o sa stea deasupra,dupa cateva miscari aiurea imi spune sa shimbam pozitia,ca ei nu ii place sa fie dominata,wtf,o pun caprita si dupa cateva minute in care clar ma plictisisem de atitudinea ei,am finalizat.Cand sa plec am fost rugat sa stau inca 5 min. sa nu ma intalnesc cu alt futac...

 

Note:

Locatie:7

Oral:6

Normal:7

GFE:6

Fata:7

 

Halat:100ron

De revenit:nu

cred ca voiai sa spui dominaNta si nu dominata, corect? :-)

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare . Vizitat si eu Amalia. Nu stiu daca va ajuta recenzia mea pt ca o sa confirm cele stiute.

Eu am vizitat-o hotarat fiind sa dau 2 gloante, dar "ostasul" a dezertat pur si simplu.

Stabilit intalnirea, ajuns la Altex Obor , cele 2 usi...

Deschide usa "dintre balamale" . Fata super draguta la fata, cea ce intareste GFE.clar raman 2 numere zuc. Poftit in dormitor. Apt cu 3 cam, al ei micut , curatel. Decartat suta si purces la baie cu prosop mare. Baie veche dar curata cu geluri.

Revin si stam la povesti. Sarit oral. M-aasteptat in top alb. Gagica 1.70, bruneta chiar draguta slabuta. Inceput un misionar si pompat la greu si la umeri craci . Finalizez, la vederea soldurilor albe arcuite...

Mai stam 10 min la barfa. Placuta.

Note:

Locatia:7

Fata: 9,50

NP: 7 cred din cauza mea, n-am incalzit-o

Halat:100ron/ 25min (daca poti mai mult... Tot atat)

Orar nu stiu.

GFE:10

Am vazut o colega blonda milf pe la bucatarie.am intrebat de Diana si a zis ca nu mai presteaza.

De revenit? Da , daca poti da 2 numere

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

     Salutare tuturor! Aceasta este prima mea recenzie pe acest forum, chiar daca am contul de mai bine de doi ani. La inceput, am fost doar la o singura escorta (Alina - pustoaica liceu, sau ceva de genul), la care nu am apucat sa fac un review. Apoi a intervenit o relatie mai lunga si am lasat balta aceste nebunii.

     Revenind la Amalia, am fost acum doua zile pe la domnisoara, dupa 48 de ore de munca. Aflandu-ma in zona Obor, am decis sa imi fac o programare in 15 minute, insa ea ma amanat 30 de minute cu motivul ca nu mai avea lubrifiant. Am fost de acord cu aceasta amanara, dar dupa 30 de minute, am sunta si nimic. Au trecut 45 de minute, am sunat si nimic. Dupa o ora de asteptat am abandonat, indreptandu-ma catre metrou. Chiar in ultima clipa imi suna telefonul si ghici ce? Era Amalia cerandu-si scuze de intarziere si ca acum ma poate primii, iar eu am zis da, de ce nu? Cat de rau putea sa fie, dupa ce am asteptat o ora in ninsoare?

    Locatie: m-a ghidat catre blocul dintre Altex si Vodafone. Cand deschide usa, m-a primit o fata frumusica foc, in costumatie din ultimele poze. Dupa parerea mea pozele o dezavantajeaza.

     Desfasurarea actiunii: i-am cerut sa intru la dus, dat fiind de faptul ca afara ningea, iar eu eram inghetat ca un... . Dupa dus, Amalia ma astepta in camera, iar eu i-am inmanat banii (100 lei pentru o ora) fara ca ea sa-i ceara. Actiunea a inceput cu sarutari pe corp, coborand jos, catre obiectul muncii. A urmat un oral acceptabil, cu incercari de dt si mici atentii la zonele adiacente. Nu s-a suparat de faptul ca in timpul oralului am fortat-o un pic, apasand-o pe cap. Nemaiavand parte de actiune in ultima luna, am finalizat dupa 10 minute, printr-un handjob de catre ea, deoarece nu accepta CIM. Dupa accea am mers la dus, pentru reimprospatare, iar apoi am cerut sa fumez o tigara. Domnisoara ma condus in bucatarie, unde era o alta colega (nu Laura, cealalta, imi scapa numele). M-a servit cu un pahar de suc si am inceput sa vorbim diverse, fata fiind foarte comunicativa. Dupa tigara, am mers in camera, fata incepe din nou cu sarutari pe corp, pana la obiectul muncii si a presta din nou un oral acceptabil. Dupa 5 minute, ii cer un 69 pentru ai savura si eu piersicuta. Nu am dat peste niciun miros strain, iar faza cu freza de jos, mi s-a parut faina. Fata incepuse sa respire sacadat si sa stranga cearsaful, iar faza nu cred ca a fost mimata. Chiar ii placea. Dupa 10 minute de 69 ii cer sa punem prezervativul si am inceput cu "lady on top" si continuat cu pozitia "mama iedului", pozitie si in care am finalizat. M-am ingenizat cu servele umede, dupa care fata se lipeste de mine, sarutandu-ma si am continuat sa vorbim diverse lucruri. Amalia s-a oferit sa incepem si al treilea numar, printr-un oral, dar nemaiavand decat 10 minute, am decis sa plec. Ce rost avea sa plec de acolo cu nentu' Gica treaz?

     Iar acum note:

 

- locatia: 7 - o camera cu un pat dublu, suficient de mare pentru a face o gramada de chestii;

- fata: 8 - ii puteam da mai mult daca nu ar fi fost faza de la inceput, cu amanatul, dar s-a recompensat prin atitudine'

- oral: 8 - mie unul mi-a placut. Nu a comentat nimic cand am fortat-o un pic;

- normal: 9 - mai mult ea a contribuit cu contre, nefiind capabil sa dupa 48 de ore sa ma misc prea mult;

- gfe: 9+ - este o fata foarte comunicativa si isteata. Nu a existat niciun moment de stanjeneala intre noi;

- halatul: 100 ron - o ora cu doua finalizari;

 

     De revenit? Cu siguranta :) Eu unul chiar m-am simtit bine alaturi de ea.

     Sper sa fie corecta recenzia :)

  • Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

...  am fost acum doua zile pe la domnisoara, dupa 48 de ore de munca ...  Nemaiavand parte de actiune in ultima luna, am finalizat dupa 10 minute, printr-un handjob ... Dupa accea am mers la dus ...  din nou un oral acceptabil ...  Dupa 10 minute de 69 ii cer sa punem prezervativul si am inceput cu "lady on top" si continuat cu pozitia "mama iedului", pozitie si in care am finalizat ... Amalia s-a oferit sa incepem si al treilea numar, printr-un oral, dar nemaiavand decat 10 minute, am decis sa plec. Ce rost avea sa plec de acolo cu nentu' Gica treaz?

Ce "nebunatica" Amalia ... noroc ca mai aveai doar 10 minute ... dupa 48 de ore de munca si dupa doua "tunuri" in "juma" de ora ... 
M-ar interesa sa stiu ... si o spun la modul cel mai serios .... cine il antreneaza pe "nentu Gica" ??? ... 
Multumesc anticipat  :hihat
  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Alep
  • Oras:Alep

     Am ajuns la Amalia în martie, deşi dorisem mai demult să o vizitez, vina este a fetei :) -nu m-a primit. Am fost norocos că nu a trebuit să aştept deloc pe lângă bloc, în urma convorbirii telefonice cu Amalia am urcat imediat până la etajul unde se află apartamentul în care ea prestează. Apartamentul mi s-a părut curat, fără să fie mobilat prea modern. Un amănunt important este că fata mi-a pus la dispoziţie un prosop mare şi curat şi papuci.

      M-am dus la Amalia cu chef de sex oral şi ea mi-a îndeplinit dorinţa -mi-a făcut mult sex oral. Ne-am înţeles (pe parcurs) şi pentru vreo două mici jocuri erotice, eu aş fi vrut mai multe :)

Note:

>Apartament =8 

>Escortă: corp =9 (fata este înaltă şi subţirică), faţă =8,5, igenă =10

>Atitudine =9 (civilizată, atentă; docilă pe parcursul acţiunii, dar şi un pic rezervată)
>Sex oral =+9 (într-un ritm lent - aşa îmi place; nici nu mai îmi amintesc când mai fusesem lins atât de mult; mi-ar fi plăcut să accepte CIM)
>Sex normal =9 

>GFE =9 (sărutări pe corp şi pe gură; alte câteva gesturi pe care eu le încadrez la acest capitol şi le aştept din partea escortelor)

      100 lei a fost preţul plătit pentru o oră, m-am simţit foarte bine alături de Amalia şi o voi mai vizita.

       Amalia este din categoria acelor escorte tinere cu un GFE bun, care arată bine şi fac oral foarte plăcut fără prezervativ.

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

În urmă cu 2 săptămâni am ajuns la domnișoara.

După un duș am trecut la acțiune, sexuț oral și normal.

Al 2'lea numar la fel doar că gogul a murit și a trebuit să cedez.

Locația 7

Fata 6 (sâni obosiți pt. că a fost cu ceva kg în plus, ceva vergeturi dar deranjul a fost că ea fiind mai brunetă îi crește păr pe corp și nu era f. bine epilată).

GFE 9 vorbăreță, încearcă să se facă plăcută

Oral 9 deep reușit

Normal 8

Halat 100/h

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Telefon: titilescu
  • Oras:Dincolo
  • Telefon: titilescu
  • Oras:Dincolo
  • Oras:București
  • Oras:București

Bună Amalia:) am citit numai lucruri bune despre tine aici și mj as dori sa pot trece și eu pe la tine. Ai putea sa mi lași un id de mess,mail sau un nr de whatsapp? .Mulțumesc frumos. Te pup

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Bună Amalia:) am citit numai lucruri bune despre tine aici și mj as dori sa pot trece și eu pe la tine. Ai putea sa mi lași un id de mess,mail sau un nr de whatsapp? .Mulțumesc frumos. Te pup

 

Ca tot zici ca ai citit pe aici, de unde ai dedus tu ca fata este prezenta pe acest forum?

Fata are un numar de telefon, deci sa ceri whatsapp mi se pare o chestie cam imbecila. Sau ai vrea sa-ti dea si numarul ei personal de telefon?

Exceptand persoanele autiste, care evita contactul cu cei din jur, ceilalti prefera ca atunci cand fac o programare sa si auda glasul celei pe care o vor vizita. Uneori iti poti da seama de anumite lucruri doar dintr-o convorbire telefonica.

Ce zici, te-am convins sa pui mana pe telefon si sa-l lasi dracu de net si modalitatile astea de non-comunicare?

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Esti prea prost si ma indoiesc profund ca esti in stare sa-ti folosesti putica aia la altceva in afara de a te pisa pe tine.

De-astia ca tine folosesc vreo 3-4 cand ma sterg la cur dimineata, daca insisti vad cum fac sa-ti fac loc in programul de dimineata. Si tot cautai tu masaj prostatic, asa o sa vezi si cum este sa fii futut in cur. Nu mai fii asa nesimtit si tare-n gura ca daca fac bau te caci pe tine in spatele monitorului.

Take care!

Link spre comentariu
  • Oras:...
  • Oras:...

Roamer vs Amalia

 

Salutare, confrati 

 

Am fost la Amalia cred ca de vreo 3 ori. O sa va descriu prima vizita.

 

   Am contactat-o telefonic destul de greu pentru ca fusese intr-o pauza de activitate. Vorbeste foarte frumos dar nu exagerat. Stabilim ora si locul il stiam deja, deasupra magazinului Lem's, ca sa ajungi treci de 2 interfoane. Fata ma asteapta dupa usa. Tinerica, inalta, slim, amabila, fara fite. Camera in care ma conduce este aceeasi in care mai fusesem, cu lampa aceea fusiforma din Ikea. Vorbim una alta, im ida un prosop, ma duc la baie si revin. Face si ea acelasi lucru, imi cere banii, iese din camera si revine imediat. Destul de stangace, dar de o stangacie dulce, sa zic asa :) Se intoarce cu spatele la mine si ma roaga sa o dezbrac, ne mangaiem, ne sarutam dupa care ne asezam pe pat si ma intreaba daca vreau oralul cu sau fara preze. Normal ca vreau fara preze, zic eu. Incepe un oral foarte timid dar preiau initiativa si i-o bag mai adanc in gura. Reactioneaza constructiv, mareste ritmul, mi se intareste si intrerup joaca. ii fac un cunni putin mai intens decat oralul pe care mi l-a facut, se umezeste natural, se desface piersicuta, fata se relaxeaza, geme si se misca provocator. Punem caciulita si o iau la o sesiune cu eu deasupra. Se misca fata bine, se uda bine, se largeste pasarica, schimbam in caprita si termin glorios in cauciuc.  

 

  Dupa dusurile de rigoare, revenim in pat, se lipeste de mine, vorbim una alta, si ma ia cheful din nou. Mi-o ia fata in gura, mi-o face bat din nou si o iau la un umeri craci dar cum al doilea numar dureaza deja prea mult, dau jos prezeul, imi fac laba si finalizez peste sanii si gatul ei.

 

Si acum notele:

 

Corp: 8 Slim, sani micuti, fundulet dragut, nu am ce reprosa. Are si niste vergeturi, ce-i drept dar nimic deranjant. I-ar prinde bine putin sport ca sa i sa intareasca putin carnea pe ea.

Chip: 8. Nu e o frumusete dar e simpatica si zambitoare.

Oral: 7 Prea timid dar a evaluat de la prima la ultima mea vizita. E bine intentionata si nu vrea sa greseasca, asa da impresia. 

Normal: 9. S-a implicat, sta bine la tavaleala.

GFE: 10 E o fata simpla, dar cu GFE ridicat, lipicioasa si nu m-a lasat sa plec pana nu s-a terminat timpul. Ne-am tinut in brate in timpii intre actele sexuale, am vorbit. M-am simtit foarte bine in prezenta ei.

 

Locatia: 5. De cacat. Un apartament comunist nenorocit in care nu s-a investit nimic. E de fapt un cuib in care este o matroana mai batrana, e si ea aici pe forum, din cate stiu. Fetele vin, stau cateva luni si apoi se cara de acolo. Nu ma mir: e totul vechi, multa dezordine si atmosfera deprimanta. Nu inteleg cum accepta fetele sa primeasca atat de putin in schimbul a jumatate din banii pe care-i castiga. 

 

Concluzie: de revenit. Eu unul am revenit si o voi mai face. La urmatoarele intalniri a fost mai deschisa si mai activa in pat. Un pic mai porno :)

 

Cadoul: 100 RON ora. una sau doua finalizari, cat te tine :)

 

Amalia are multe recenzii pozitive, e o fata de top. Nu inteleg ce o mai tine acolo si de ce nu se duce intr-o locatie mai curata si o zona mai buna. Are potential 

si e pacat sa isi dea jumate din castig in schimbul a nimic. Sa aibe mai mult curaj, sa nu se complaca in mocirla de acolo si va evolua. Si iarasi nu inteleg de ce nu isi face cont de escorta aici...

 

Amalia, te pupa Roamer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Like 4
Link spre comentariu

  • Oras:București
  • Oras:București

Auzi bai copil conceput în eprubeta. Du-te la grupa pregătitoare, și i-ai pe aia cu texte din astea ca poate faci impresie.Sau dacă nu prezinta-te în cu tupeul asta în fata mamei care te înfiat din căminul unde ai fost abandonat. Și fa tu bau,sa vezi cum mă cac direct pe mecla aia a ta libidinoasa plina de acnee. Și ignora-mă te rog ca și așa mă simt prost ca m-am coborât la nivelul tău intelectual. O seara buna :)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...