Sari la conținut

Larisa21 0747458688


DON13

Postări Recomandate


Salut..Am decis sa ii trec si eu pragul zilele astea..

Cu frigul de afara si cu "nevasta"plecata la mă-sa am decis sa ma incalzeac putin.Sunat la numarul din titlu,mi.a raspuns repede prezentat oferta si in 20min am fost la ea.Locatia fiind pe Frunzisului 34 intr.un dublex sau apartament.

Cand mi.a deschis ea era dupa usa am facut prezentarile ,m.a condus spre salon unde am stat la o tigara un pepsi si o poveste scurte de vreo 5 minute..Mers la baie pentru un duş ,are doua geluri de dus ,prosopul fiind curat,dar lipsesc slapi dar decat sa aiba din aia de ii poarta toti mai bine asa..

Am iesit m.a condus sus in dormitor ,m.a invitat in pat ,intre timp ea sa dezbracat repede din pacate gfe sa dus pe p..loaie..Inainte sa incepem am fost intrebat cum doresc oralul.Normal ca l.am ales pe cel neprotejat..

 

Actiunea : A inceput cu o laba si cu limbuta pe cap ,multa saliva si luat in gura..doar putin din cap si atat..Imaginati-va un oral facut de o virgina:)) jucat cu limbuta pe el..Continuat asa vreo 5 minute si dupa am cerut sa montam prezervativul si sa trecem la normal nu pana cand a pus niste lubrifiant pe fofoloanca..La imbracat si am inceput cu Lady on Top..Se misca binisor dar geme prea exagerat,cum fiind eu posesorul unui penis normal undeva la vreo 16cm nu cred ca chiar asa ii placea incat sa geme in halul ala..Dupa un timp de dat din fund si putin ajutata de mine am vazut ca obosise cam repede i.am propus sa trecem la un misionar.

Am schimbat rolurile fiind eu "şefu" am fost pe repede pana m.am plictisit de gemetele ei exagerate si deja vroiam sa termin repede ca nu o mai suportam ,pur si simplu inchidea ochii si gemea cand ii dadea m.am oprit dintr.o data dar ea a mai gemut vreo 2 secunde..

A urmat un doggy style ,nu prea placuta priveliste din cauza fundului plin de bubite.Nu am simtit nici un miros neplacut..Ca sa plec mai repede am dat ca surdu in toba si pana la urma sa produs si finalizarea in prezervativ.. Mi.a luat prezervativul la sters cu un servetel umed si am coborat la duş ...Facut rapid duşu am mai stat la o tigara si plecat am fost...Iar acuma notele.

 

Aspect : 7 este putin plinuta ,picioare groase ,sanii cam lasati,draguta la fata are un pircing in buza ,un tatuaj sub abdomen si unul pe mana..Pozele de mai jos ii apartin dar ori era mai tanara ori bine lucrate in photoshop..

 

Oral : 7 nu vreau deep dar putin mai mult decat am primit..mai adanc..

 

Normal : 7 din cauza gemetelor..

 

Igiena : 9.5

Gfe : 3 spune ca accepta si fk dar din pacate mai mult decat un pupic pe buze nu primesti ca se fereste.

 

Locatie : 8..in casa totul curat in afara de patura de pe dormir ca am pus mana pe samanta unui coleg .

 

Halat : am ales varianta 100lei 30min o finalizare..

 

De recomandat ? NU stiu

post-65347-0-96077300-1414708297_thumb.jpg

post-65347-0-48422400-1414708382_thumb.jpg

post-65347-0-76967200-1414708400_thumb.jpg

post-65347-0-65379100-1414708421_thumb.jpg

  • Like 8
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...