Sari la conținut

Noua in cluj - 0757871862 - posibil de evitat


punctu

Postări Recomandate

  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Anunt in piata http://www.piata-az.ro/anunturi/oras-cluj-napoca/6034324Bruneta 21 ani iti ofer o experienta incendiara si unica, fanteziile tale devin realitate doar in compania unei domnisoare unde discretia si igiena sunt pe primul plan

 

 

Am sunat, a raspus, am intrebat servicii, tarife si locatie. Domnisoara prezinta oferta 100 finalizare 200 ora cu ON / NP locatia fiind in marasti pe Tribunu Vladutiu. Spun ca revin pentru o programare nefind convins ca e noua fata si am inceput pe marele gugal dupa anunt, dupa numar... ma conving totusi ca nu is destul de bun detectiv si sun pentru programare. Sunat, raspuns, programat, rugat sa sun cu 20 min inainte de a ajunge. Conformat cerintei damezei sun cu 20 min inainte pentru a imi anunta sosirea. Raspunde si acum era galagie, parca era intr-un bar... ii spun ca ajung in 20 ea imi spune bine si ca acum e la cumparaturi si ajunge imediat si ea la locatie. 

 

Si de aici incepe teapa, ajuns la adresa, gasit greu loc de parcare, verific ca au trecut 20 minute ( trecuse 18 ) de la ultimul apel, sun si raspunde domnisoara in aceeasi galagie si imi spune ca ajunge in 5 minute. Deja inepeam sa simt ca ceva nu o sa mearga. Mai asteptat nu 5 ca 10 minute mai sun, raspunde si galagia din nou. Spune ca se urca in taxi si ajunge in 2 minute. Mai asteptat 5 si plecat.

 

In mod normal trebuia sa plec de cand a zis ca ajunge in 5 minute dar impins de gandul ca e ceva nou m-am sacrificat. N-a fost sa fie. Eu i-am dat un mesaj cum ca am plecat si ca nu e un inceput bun daca tot e noua in cluj, mi-a raspuns cu un "ok". Poate aveti voi alt noroc la ea si primim si informatii despre cum se prezinta domnisoara.

  • Like 8
Link spre comentariu

Acuma o sapt si eu am zarit.o in piata si pr la ora 23 am sunat.o si a spus ca ma primeste in juma de ora si sa o sun cand sunt in zona srazii T.Vladutiu dar cand am sunat initial nu a raspuns si dupa 5 min telefonul a fost inchis..dupa treaba asta m.am relaxat cu un masaj de rahat...

Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Salutare nimfomane si nimfomani,

Fiind venit in Cluj cu treburi ma decid sa il rasfat pe gigel cu o caprioara de prin partile locului.Dupa o sumedenie de telefoane ce m-au bulversat la aflarea preturilor am decis sa incerc la numarul specificat in acest topic.Am sunat si ...senzatie..... mi-a raspuns  o voce calda, timida .Am intrebat de servicii si am fost informat de 100 / finalizare si 250 ora cu 2 finalizari, Oral cum doresti si NP. Fara CIM, fara anal.Dupa o scurta discutie( 50 lei) am convins fetiscana sa ma viziteze la hotel .In 15 minute a ajuns , concluzia fiind ori ca e serioasa ori fara banuti in cont.Eu inclin ca prima varianta.

Asadar m-am trezit la usa cu Ramona, o domnisoara de 19-20 ani ( ea sustine ca 21), posibil de etnie( cam creola, ea neaga) mignona,40-45 kg.Am invitat-o in camera ,caci gigel era lesinat de pofta, si am fost foarte inspirat.

Multe detalii despre actiune nu voi da insa va asigur ca este o  fetiscana foarte curata, docila,serviabila.

Note:

- locatia- la ONIX, 9 cu modestie

-aspect  escorta- 9 , carnita tare, sanii feciorelnici,mie nu imi plac tatuajele de aceea am depunctat

- oral -9 , cu atentie la oute, atenta la cerintele mele , scazut punct datorita lipsei CIM-ului

- normal protejat -cu implicare, geme usor , nu vrea sa lase sa se vada ca ii place  ce face dar tremura de placere 8.5

- anal nu face

- igiena - 10, epilata , fresh, fara  mirosuri suspecte

- GFE - 10 , simpatica, calda, docila, prietenoasa, sincer am ezitat sa postez  insa pentru binele ei si al vostru  am facut-o.

Concluzie: O recomand si voi reveni fara retinere!

Halatul : 300 cu deplasare inclusa pentru  75 minute  pline de rasfat sexual si chiar si putin masaj.

Insa cel mai mult apreciez ca nu ne-a deranjat telefonul.

Spor la maciuci  si fericire maxima!

  • Like 8
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...