Sari la conținut

Andreea ts 0731228302


Postări Recomandate

  • Oras:OTOPENI .
  • Oras:OTOPENI .

Și uite așa îți strică ziua cate un ratat obosit . Și aveți pretenția de a va răspunde calm etc . Dacă nu va convine prețul , serviciile sau locația . Pur și simplu spui o zi buna și la revedere .. nu jigniți și multe alte chestii cum fac marea majoritate . Uite așa mi-a stricat ziua un retardat

post-110448-0-37525500-1523691519_thumb.png

Link spre comentariu
  • Oras:OTOPENI .
  • Oras:OTOPENI .

De joi 09/05/2018 sunt in București o perioada destul de scurtă rog programări cu ceva timp înainte . Nu răspund la mesaje nu conversez pe WHATSAPP și nu răspund la Nr privat . Totul se face doar protejat . Inclusiv oralul ( anumite persoane nu înțeleg ce înseamnă totul )

Link spre comentariu
  • Oras:OTOPENI .
  • Oras:OTOPENI .

Sunt aici 🙈🙈🙈😁😁😁🤣🤣🤣. Doar că nu vreau să mai postez așa mult pe acest site  🙈🙈🙈 . Mă găsiți la Nr 0731228302 care îl am de ani de zile ..  sau https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/andreea-ts-otopeni-cer-seriozitate-maxima/447f10fi8gdg7e16df5286i4552he28f.html?myarticle=true.   

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:OTOPENI .
  • Oras:OTOPENI .

Apropo cu " începătorii " deja penibil să spui începător și să intre în tine ca în găleată . Când suni ști ce vrei , ce îți dorești  sau cu așa zisa confirmare web pe WHATSAPP și stați cu  p..a la web  din cauza asta nu răspund la WHATSAPP mulții labagii . Un om serios nu va sta niciodată  WhatsApp , sună și vine .

Link spre comentariu

Nu sunt in totalitate de acord cu tine. Intr-adevar un client serios vede anuntul, cauta telefon ai poze, foarte probabil gaseste acest topic si nu cere confirmare. Dar un client serios programeaza pe Whatsapp si in viitor sper Signal pentru ca iti ofera un grand mai mare de intimitate si siguranta fata de un apel sau un sms.

Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

Nici un whatsapp, signal, tignal, facebook si rahat tehnologizat nu iti confera nici un grad de siguranta. Si traiesti in prezent, nu in viitoare iluzorii vandute de toti escrocii care vor sa-ti bage pe gat tot mai multa tehnologie: ei fac jucarii, tu platesti cu viata (timpul tau pe planeta pierdut producand bani). 

Whatsapp e de cacat. Telefonul si intrevederea personala e tot ce conteaza. 

 

La 19.01.2021 la 13:41, andreeatsdeea a spus:

Apropo cu " începătorii " deja penibil să spui începător și să intre în tine ca în găleată. Când suni ști ce vrei , ce îți dorești  sau cu așa zisa confirmare web pe WHATSAPP și stați cu  p..a la web  din cauza asta nu răspund la WHATSAPP mulții labagii . Un om serios nu va sta niciodată  WhatsApp , sună și vine .

Iubire, gandeste-te ca e posibil sa ne... descoperim singuri, cu  mult inainte sa va vizitam pe voi. Suntem incepatori in sensul ca nu am avut parte de pula naturala, dar un lubrifiant, dovlecei, castraveti, dildo etc., gasim imediat :D . Si mai e si problema pur si simplu de conformatie: daca nu te largesti fix inainte de joaca, se strange anusul. Era o dnosoara ts, Maya, nu stiu daca are topic pe aici, care era atat de stramta in fund incat ma durea penisul cand intram... dar facea zilnic sex anal, oricum. Pe gat e mai interesant sa se frece ca-n vagin, ca la throat fuck trebuie antrenament zilnic, alfel se activeaza gag reflex (daca ai ghinionul sa-l ai) chiar daca ai reusit sa-l inhibi prin practica indelungata si esti tot "incepator/incepatoare". 



 

Link spre comentariu

  • Oras:OTOPENI .
  • Oras:OTOPENI .
La 31.05.2021 la 16:51, andrei19830 a spus:

Buna Andreea când ești disponibilă București?...ms

Bună sunt în Otopeni până joi , apoi ajung prin Constanța câteva zile  . https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/transsexuala-andreea-transsexuala/i7i81f48h81178g52i37hg72e4fef0f8.html.      

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/andreea-trans-ladyboy-transsexuala-otopeni-cer-seriozitate-maxima/447f10fi8gdg7e16df5286i4552he28f.html.  

Nu stau activă pe această pagină , Nr de contact 0731228302

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...