Sari la conținut

Maia 075 460 5636


tudorps

Postări Recomandate

  • Oras:Medias
  • Oras:Medias
Am sunat-o si donsoara mi-a raspuns din prima. Nu am stat la taclale, mi-a spus unde sa vin, cunosteam locatia. Am ajuns, dupa usa, exact tipa din poze. Pozele de mai sus sunt reale, chiar ea e.

Locatia faina, pat mare, un TV care mergea singur ca televizorul, cald in apartament,  baie curata (cu de toate), prosop curat primit din dulap, geluri de dus, etc (am folosit un Nivea 4 Men).

 

Donsoara inalta cam de 1,75m (pe tocuri) poate mai mult nu stiu, frumusica cum zice in anunt ca o papusica, sani frumosi cam marimea 2, detasata si zambitoare, imbracata in ceva gen tricou mulat negru dar ii acoperea si o parte din curul bombat, sexy, cu carnea tare pe ea, mai mare dragul, un pic de burtica care nu m-a deranjat, par mediu, incaltata in pantofi cu toc inalt. 

M-a servit cu o doza de cola, dupa care am stat olecuta la vorba. O cheama Maia. Dupa improspatarea de rigoare (desi facusem dus eram putin transpirat din masina) am revenit in camera si am luat-o la mangaiat in picioare. A raspuns frumos, ne-am sarutat, m-a luat la pupat peste tot, s-a cabrat si mi-a impins un funduletz de milioane, asa ca nu am mai stat si i-am propus sa trecem in pat sa ne facem de cap. Am continuat cu mangaieri si pupaturi, eram deja excitat bine. Papusica curata, mirosea foarte bine, am controlat si a acceptat ceva degetele in pasarica, i-am facut un mic masaj fetei dupa care si ea mie, apoi a trecut la un oral bine executat, mi-a pus fesul de cauciuc apoi i-am cerut sa treaca deasupra unde s-a miscat excelent, dupa care am trecut in pozitia mama iedului unde fiind deja plin ca un cires am intrabat daca accepta CIM si i-am terminat in gura. Nu a inghitit dar a fost de ajuns. Am plecat multumit. Ea mi-a multumit pentru 150 lasati pentru o finalizare. Door to door max 30 minute. 

Daca as fi avut mai mult timp stateam sa incerc si un anal ca prea imi facea cu ochiul curisorul ei. Sigur data viitoare. Ajung doua escapade luna asta.

post-134840-0-89530100-1415374977_thumb.jpg

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
Scurtissimo, am dezbracat fata si am pus-o pe pat unde am trecut la mangaiat, cu lins de oo, un oral neprotejat finutz si apasat cu DT reusit, plus ca iti face oral cu sunete de sticla de sampanie cand o scoate din gura.

Am cerut caciula si am pus fata pe mine, m am jucam cu sanii, a lua initiativa, apoi eu, imprimam pe rand miscarea. Deja simteam ca imi vine asa ca am cerut o pozitie mama iedului si m-am infipt in curuletzul ala de 11 puncte, super  rotund am finalizat glorios in caciula.

Am mai stat cu fata pret de vreo 5 minutele de vorba, fata este volubila, nu are figuri in cap, placuta si zambitoare.

Aspectul fetei: nota 9; cam 23-24 ani, in jur de 1,65 m, cca 50 Kg, sani 2 (foarte frumosi si placuti la molfait), fundul marisor si bombat, dragutica foc la fata, un pic de burtica. Carnea sta bine pe ea. 

Anal – 9, stramta; GFE : 9,25 (un pic timida); Oral: nota 9,15 (energic si fara maini); Normal : 8,8 (se misca bine); Scor: 150 de lei numarul; Raport calitate/pret: 9

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Telefon: posesiv
  • Telefon: posesiv

Nefiind nimic in jud. Alba si atras de cele 2 recenzii, plus pozele din anunturi .. am spus sa incercam la "Maria" ..

Insa si ieri si astazi, telefonul e inchis, desi am sunat la ore diferite ale zilei !

Am mai gasit un nr. de tel. 0742807463 care pare sa fie tot al iei, dupa pozele din anunturi ..

 

Deci pana la urma, care e nr. ei, sau abmele sunt ale ei .. si CAND/CUM se poate lua legatura cu ea, ca la tel. nicio sansa ..

Link spre comentariu
  • Telefon: posesiv
  • Telefon: posesiv

In sfarsit am reusit sa vorbesc astazi cu dansa, pe nr. de tel. 0742807463. Spune ca momentan e plecata din Sibiu, o sa revina sambata si ca nu stie inca unde va avea locatia, mai spune ca sunt "mai multe domnisoare", iar in ceea ce priveste preturile, se poate si 100 RON "combinat".

Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Mi-e mi-a raspuns azi cand am sunat la numarul din titlu cu gandul sa revin la fata multumit de analul de prima data. Am stabilit intalnirea si odata ajuns (locatia nu mai e aceiasi, asta arata mult mai bine) fara multe cuvinte si formalizari am trecut la treaba. 

Oralul finut ca prima data cu acelasi DT si aceleasi sunete erotice de iti lasa impresia ca e innebunita sa facaa asta. Daca ar fi fost mai umed, cu scuipaturi si batai peste fata ar fi fost de nota 10.

Nu am uitat de ce ma-m dus si am sarit peste normal si am terminat in fundul ferm si bine conturat. Notele si restul raman de la prima vizita. 

Link spre comentariu
  • Oras:Medias
  • Oras:Medias

Am revenit la donsoara pentru curisorul ei care mi-a ramas pe retina data trecuta. Am fost primit bine in alta locatie, peste podul garii. Dupa olecuta de vorba cu donsoara timp in care am si ramas goi, cu cateva mangaieri de incalzire a trecut la oralul f bine executat, deep, timp in care am explorat pasarica, fara mirosuri suspecte, apoi curisorul. Am cerut gel si in timp ce imi facea oral m-am jucat cu curisorul pregatindu-l. Dupa ce mi-a pus fesul m-am infruptat din curisor, incet la inceput, marind ritmul de catre donsoara cu contre. Am dat tot ce am putut si dus am fost. La anu` voi trece pe la donsoara blonda. Sarbatori fericite! 

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Salut. Am reusit sa ma intalnesc si eu cu aceasta frumoasa domnisoara. Sincer, are o fata de papusa. Am luat legatura telefonic, am stabilit pentru o ora. Ma duc la adresa indicata de ea, o sun , imi da indicatii sa ajung la poarta si astept, se deschide poarta :date ..bum...o fata frumoasa, foarte frumos machiata, cu niste ochi senzationali, deci prima impresie f. buna. Intru in casa.


Aungem sus, platesc si ma lasa singur 2-3 minute, si imi spune s-o astept in pat, eu fiind deja improspatat :dus2  de acasa. Vine, se dezbraca, oferindu-mi o priveliste frumoasa, sani nici micuti nici mari :movingthem1 dar fermi , pasa epilata , fund J-Lo, se aseaza langa mine si incepe frumos cu sarutari de la gat pana la  castravete si inapoi zici ca era o inghetata, executand un :felatie  fff bun cu gemete cu atentie sporita la owo, asa ca dupa cca 15 minute am finalizat cu CIM, urmat de un zambet sincer si satisfacut :cowboy: .


Am stat la o tigare :bad , am povestit , ne-am cunoscut pe forward, asa am aflat ca Belle si-a cam terminat experienta in Sibiu, si am trecut direct la actul doi. Un normal clasic totul protejat, dupa care un :doggystyle , priveliste faina, fund tare, finalizarea a fost tot orala cu CIM. 


 Aspect : 9 


 Implicare : 8


 Comunicare : 9, nu prea zambeste


 Oral : 10 pentru 2x CIM


 Normal : 8 


 Igiena : 10 epilata, machiata , f. frumoasa


Parerea mea dragi confutaciosi, papusa e de trecut in palmares :hooray !


  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:SIbiu
  • Oras:SIbiu
Am fost si eu pe la aceasta domnisoara acum cateva saptamani, cand inca erau 4 fete acolo.

 

Pozele sunt reale, asa cum au confirmat si colegii din postarile de mai sus. Locatia e usor de gasit, in zona sensului giratoriu de langa spital. 

 

Tipa e destul de scunda, undeva intre 1.60-1.70. Corpul mediu, sanii medii dar atragatori. Ajuns la locatie, am vorbit cu "matroana" si am avut posibilitatea sa aleg fata care o doream (erau 4 la numar in data respectiva). Am ales-o pe domnisoara din pozele acestui thread fiindca am fost informat ca accepta CIM si am platit 150 de lei matroanei, inainte sa mergem in camera.

 

A inceput cu un oral destul de ok, dupa ce m-a "igienizat" cu un servetel umed (chiar daca facusem dus inainte sa plec de acasa). Nimic iesit din comun, sincer am fost la escorte care au executat un oral mult mai bun.

 

Dupa ce s-a chinuit putin la oral, am trecut la normal, unde am schimbat vreo 4 pozitii, din nou fara prea mare entuziasm sau chef din partea ei. Prestatie ok spre mediocra in opinia mea. Nu accepta saruturi, sau cel putin nu a acceptat cu mine. Cel mai deranjant lucru a fost la finalizare cand mi-a zis brusc ca CIM costa extra, chiar daca stabilisem ca e inclus in pret inainte. N-am mai zis nimic fiindca nu e obiceiul meu sa ma plang. Am terminat si am plecat, decizand sa nu mai revin si in acelasi timp sa stau departe de "cuiburi" de acum inainte.

 

Actiunea a durat in jur de 25 de minute.

 

Note finale: 

Oral - 7

Normal - 7.5

Aspect fizic - 7.5

Implicare - 7

Igiena - 9

Locatie - 8 (insa patul din camera in care am stat scartaia destul de urat)

Recomandare - Personal, NU recomand (Nu am fost inca la Antonia, dar cred ca as fi fost mai multumit daca mergeam la ea in loc)

 

O zi frumoasa.             

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:SIbiu
  • Oras:SIbiu

Maia la care am fost eu, undeva peste podul de la gara, nu a fost deloc scunda. A acceptat de doua ori CIM si nu a cerut/nu am platit extra. Cine stie... :no2

 

Am fost la aceeasi fata, de aia sunt sigur.  Poate era prost dispusa sau nu i-a placut de mine, cine stie. Dar macar de intelegere ar fi putut sa se tina. Whatever, e doar o recenzie. Nu am pus gand rau nimanui :)

Link spre comentariu
  • Oras:sibiu
  • Oras:sibiu
 

Domisoara Maia face parte din grupul "fetelor din Galati" , vedeti topicul de aici - Este fata din pozele de jos de tot, dar intre timp a mai pus ceva kilograme pe ea. 

O descriere realista puteti gasit aici facuta de "vecinu.gica" - e fata din poza 3, randul de sus din link. Confirm spusele sale (doar ca el a fost mai drastic in notare) si adaug mai jos impresiile mele.

 

-Locatia - peste podul garii, undeva in dreapta de pe Gusteritei, casa cu mobila veche gen ca la bunica (patul scartaie de zici ca se rupe), baie ok.

 

-Fata: scunda ~1.60/60kg, colacei-colacei vorba lui vecinu.gica, fața de papusa fiind partea pozitiva :)

 

-Actiunea: trec pe la baie, ma asez pe pat si incepe un ON mecanic, fara eye-contact sii..surpriza suna telefonul, ma lasa asa, raspunde..

Faza se repeta de 3 ori si in timp ce faceam normal, ce sa zic..profi ;)  Dau vartos la vasle vreo 30min, dupa care mi se aminteste ca mai am doar 20 minute, dupa alte 10 minute mi se aminteste din nou. In fine, ma concentrez sa termin, nimic fascinant.

 

-Note:

Aspect fizic 7.5 - am dat ceva in plus pt ca e foarte tanara

Atitudine/GFE: 5. Intr-adevar se poarta ca un Dorel, mecanic, cu intreruperi de vorbit la telefon, no FK, no CIM

Oral:7.5 - nu are treaba cu bijuteriile de familie, no eye-contact, dar macar face ON.

Normal: 7.5 - aceeasi tragere de inima ;)

Halatul: 250/ora

Concluzie: Nu recomand, cel putin eu nu voi reveni.

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Sb
  • Oras:Sb

http://escorte-sex.ro/escorte-sex-bucuresti-romania.php?id=2776468&telefon=0746416003&cauta=sibiu&escorte-bucuresti=0#escorte-sex

 

Daca iti este dor de un Deepthroat adanc si de o pasarica fierbinte si stramta, te astept in mine. 
Suna-ma, te astept sa imi umpli gurita. In acest weekend avem preturi speciale, profita de reduceri!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...