Sari la conținut

doamna 45 de ani


chiorul

Postări Recomandate

  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

De ce nu mergi tu sa ne delectezi cu o recenzie bine facuta? doar esti membru de 1 an jumate. Ar trebui sa stii cum sa le infloresti deja.

 

Adica daca ma gandesc mai bine, uite m-ai prins in toate bune. Hai ca ma sacrific eu sa ma duc sa fut pentru tine, o verific de urme, semne, o intreb ce ii place ce nu, dupa care vin sa scriu recenzia ca sa stiu ca te-am facut fericit si ai putut lua o decizie in privinta ei. Totul pentru echipa!

 

Edit: Macar majoritatea dupa 1 an jumate de la inregistrare stiu unde se fac topicurile

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

In 5 minute de la topicul anterior am facut un dush rapid, am dat o laba si mai rapida sa fiu sigur ca nu ma fac de ras. Am sunat la numarul care nu este afisat in anunt, mi-a raspuns si mi-a dat locatia. Ma urc in taxi, ii zic locatia, la care taximetristu ma intreaba:

[Taximetristu] - Frate, esti sigur ca vrei sa te duc acolo?

[Eu] -Da, de ce?

[Taximetristu] - Ai mai fost acolo?

[Eu] - Nu, mi-a zis un prieten sa ma duc in recunoastere. El fiind mai timid nu poate sa mearga, asa ca m-am hotarat sa ma duc eu  primu sa nu pateasca el cumva ceva.

[Taximetristu] - Ce prieten bun esti! apreciez oamenii ca tine, hai ca nici nu pornesc contoru, te duc pe gratis

[Eu] - Stai linistit, porneste-l, imi place sa cheltui banii pentru alti oameni

 

Vuuummm Vuuummm Vuuummm Vuuummm Vuuummm Vuuummm

 

Ajungem la locatie, cobor din taxi si vad in fata mea o vila mare, de culoare roz, fara gard, gazon bine intretinut. Ma uit la prietenul meu din pantaloni si ii zic: " Amice, poate ne plateste ea pe noi astazi ". Bag mana in par sa mi-l aranjez, imi ridic coaiele si bat la usa. Dintr-odata aud miscare mare in vila, pasi peste tot ca si cum ar fi 20 de persoane inauntru. 5 secunde mai tarziu, deschide usa o femeie de 45 de ani, frumoasa foc, sani bombati, picioare de atleta, abdomen ca si grataru, imbracata in lenjerie intima neagra, transparenta.

 

[Ea] - Buna, ma bucur ca ai ajuns, speram sa nu te razgandesti

[Eu in gandul meu] - De ce m-as razgandi? ce-o fi facut femeia asta de ma intreaba asa ceva?

[Eu] - Wow, arati mai bine ca in pozele care nu le-ai pus in anunt.

[Ea] - Hai intra, totul este pregatit.

[Eu in gandul meu] - Oai ce bine am nimerit, n-o sa ma creada nimeni de pe forum cand o sa le povestesc.

 

Imi dau pantofii jos la intrare ca orice om civilizat, ma ia de mana si ma duce la etaj. In timp ce urcam scaril in forma de spirala, nu m-am putut abtine sa nu ma uit la funduletul ei. Nu i-as fi dat 45 de ani niciodata. Ajungem in dormitor unde batea soarele foarte tare prin draperiile rosii care faceau o atmosfera foarte erotica. Dansa se intinde in pat pe spate si imi spune sa ma dezbrac. Cand am auzit, m-am dezbracat instant ca nessu si una doua eram in pula goala. Ma duc in pat pe langa, dupa care imi spune sa ma intind pe burta sa imi faca un masaj.

 

Ma freaca ea ce ma freaca pe spate, pe picioare, ma simteam foarte bine, am devenit aerian. Dintr-data aud cum se urca in papuci si merge la sertar. Imi intorc capul sa vad ce face si observ ca sunt legat de pat cu mainile si picioarele. Scoate doamna daniela niste chiloti cu un falus cat pula unui cal cu steroizi. Incep sa ma agit, trag de maini de picioare, degeaba, nodurile erau prea stranse, nu aveam nici-o sansa. Bag capul in perna si imi zic singur " bagami-as toata pula in ce m-am bagat". Nu trec nici doua secunde ca m-a dezvirginat anal cu ditamai pulocu. Cand am simtit mi s-au bulbucat ochii ca la o brosca stransa in pumn de Doroftei. Ma fute a mea cat ma fute si se da jos de pe mne.

 

Exact cand am crezut ca am scapat, aud iar aceeasi pasi si agitatie care i-am auzit cand am batut la usa. Intra pe usa in sir indian 12 negri, toti cu pulele sculate. Si m-au futut frate si m-au futut pana am lesinat. La final imi arunca o galeata cu apa rece peste cap sa ma trezesc. Mi s-a terminat ora.

 

I-am lasat la Daniela45 1000 de lei numa sa ma lase sa ma duc acasa. Sun la taxi si surpriza, acelasi taximetrist apare care m-a si adus.

 

[Taximetristu] - Na, cum a fost?

[Eu, speriat, cu lacrimi in ochi] - Aaaaa.....ccccc...aaaa..sssss....aaaaa te rog

[Taximetristu, imi pune mana pe umar] - Lasa, si altii au muscat-o. Sper ca a meritat experienta asta doar pentru prietenul tau Chiorul

 

Asa ca prietene, avand in vedere ca am facut sacrificiul sa ma duc primul la ea doar ca sa iti fac tie o recenzie, sper ca acum vei merge si tu si ve face si tu la randul tau una!

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Papi tu ai povestit ceva film acuma nu ? mie nu imi vine sa cred asa ceva, nu cred ca am patit la fel

am inventat recenzia ( am imaginiatie bogata ce pot sa spun :) ) pentru creatorul acestui topic :) in speranta ca se invata minte

 

Top star a fost o gluma eu una am crezut si am ras cu lacrimi

Stai putin, adica tu pentru ca ai crezut ca am patit asa ceva ai ras cu lacrimi? in loc sa ma suni sa vezi daca sangerez, daca mai respir, daca nu am ramas traumatizat...Mna uitati oameni buni ce oameni is in Oradea, rad de necazul altora

Link spre comentariu
Vizitator apuci
Reputație: 0

Acuma vad ca primesc reputatie pe recenzie haha, Bagati fratilor ca numa asa pot sa ma fac si eu de culore cacanie ca si apuci

 

Mai avem putin si o urcam pe Daniela la top :)))

Papi, daca vrei sa ai culoare cacanie.....te rezolv eu usor, dar e cam scarbos :D

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...