Sari la conținut

0767.512.228 Cuib / Salon


Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Din AT : SEXI, te invit la mine in apartament curatenie, discretie, stil si eleganta, doar pentru domni educati, vei fi pe deplin satisfacut, voi fi o companie intelegatoare, sedinta.

 

Tin sa spun ca initial pe un anunt am vazut un pret de 130l si dupa aceea la telefon mi s a spus 150.

 

Atras de poze si de putinele anunturi la telefonul respectiv am telefonat pentru informatii. Cu greu am reusit sa le am. Fata imi raspunde la telefon ca se explica totul la fata locului si se face orice. Nimic precis despre oral anal kiss whatever else. Locatia este linga Arcul de Triumf si spitalul Elias. BIne imi zic eu, nu am nimic de pierdut ca eram in zona si daca nu mi place spun pas.

 

Ajuns la locatie (bloc vechi semi renovat) intru intr un apartament. Sunt primit de o fata un pic mai grasuta, machiata, imbracata sexy, si ma invita repede intro camera. Saltea pe jos, oglinzi proptite de perete linga, uleiuri etc. Adica se vroia curatel si semi atentionat pentru masaj. Tipa binenteles nu seamana cuuna din pozele din AT. Wow ce mirare. Cica da exista tipa dar nu era in locatie la ora aia. Mda.... cai verzi.

 

Fata a incercat sa aduca inca o colega pentru prezentare. Am simtit eu ca era o madalitate ca la saloane de masaj dar nu eram inca cert 100%. Cum asteptam noi colega am intrebat o mai precis care sunt  ofertele si ce includ. Tariful este de o ora 150L dar dupa multe intrebari la care mi se raspundea ca asta se discuta cu fata cu care o alegi eram aproape gata de a pleca. Colega ei de abia terminase cu un client care iesea pe hol.. Un pic sictirit ii dau de inteles ca fara ceva mai precis nu am de ce sta ca nu am sa platesc mai intii si dupa aceea sa mi se spuna ca se face doar un masaj cu ulei si te ai dus. A acceptat infine sa spuna ca se poate orice.. Orice intreb eu?.. Adica? oral fara e ok?. Nu a spus da a spus facem cum vrei tu. OFFFFFFF mersi de raspuns! Parca taiam in carne vie ca sa aflu raspunsuri asa de simple. Ca n am venit sa ma joc de a monopoli pe saltea.

 

Fata Alina, un pic grasuta, mica, piele fina alba, sini maricei gen 3, par deschis, ochi frumosi, la fata hum ce sa zic normala, nimic special, simpatica, am scos mai multe vorbe din ea dupa ce m am decis.

 

Bine zic eu trecem la treaba daca facem asa. Decartat 150L

 

Primesc un prsop curat, dus rapid in baie destul de curata.

 

Cu ocazia asta imi dau seama ca este vorba de un apt 2 camere, o bucatarie unde fetele asteapta, + wc , si baie.

Mai tirziu mi se explica ca de fapt este un salon si vin mai tirziu mai multe fete dar pentru moment erau numai ele doua.

Fata se duce si ea la dus dupa mine (se mai scapa de citeva minute).

 

Incepe un masaj  gen mingiiere cu ulei si inca ++ulei, mai ales pe gogu, ca ma intrebam daca imi face oral o sa beie mai mult ulei decit intrun pachet de cartofi prajiti. Am lasat o sa vad ce initiative are dar nu prea a fost vorba de ceva inventiv.  Toata asta a fost facuta pe fata nu pe spate. Gogu intre timp era aproape innecat in ulei asa ca am zis stop hai sa trecem la normal.

 

Fata s a pus in pozitie, pompat ceva timp mai atent ca sa nu alunece preze,  miscat un pic, preze a tinut cumva si chiar m a surprins cu atita ulei :/ Finalizat WEEEE !!!

 

Respalat de ulei si dus am fost.

 

Note:

 

Locatie 9

 

Aspect fetita 6

 

Oral nu a fost cazul (s ar fi ingrasat prea mult)

 

Masaj (mingiere cu ulei) 4

 

Normal 7 (nu a comentat pozitie sau parut grabita)

 

GFE 4 inainte de dat banii, 7 dupa.

 

TARIF 150L + ??? whatever tu negociezi habar nu am, FK? anal? incercati si voi dar ma cam enerveaza chestia cu negocierile la fiecare mini supliment mai ales ca n ai cum sa stii dinainte.

 

E poate ca se vrea un salon dar nu vad partea salon aici, E un apt cu niste fete, nimic diferit de alte locatii unde sunt "escorte" care presteaza.

 

De revenit??  daca o fi ceva mai clar data viitoare si daca sunt in zona, si daca.. adica mai multe daca, n am sa listez. Nu am fost convins deloc, pe departe.

 

E posibil sa fie mai multe telefoane la acest salon, Am auzit la un moment dat ca era unul pe linga arcul de triumf si nu stiu daca ar fi acelasi. N am gasit nimic cautind pe Goo.

 

 

  • Like 5
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...