Sari la conținut

🎭 Alexandra Baneasa 0731670030 🎭


Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare!

Este foarte tentant anuntul, insa a avut curajul sa mearga cineva?

Ce-ar fi sa mergi tu, daca nu are nimeni curaj si sa ne spui cum e :thinking

 

Ia pune-ti ma mana (sula) la treaba si contribuiti, ca sa primiti si ajutor.

I-a uite ma: toti intreaba daca a fost cineva, dar niciunu nu zice ca se duce el sa incerce.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Ce-ar fi sa mergi tu, daca nu are nimeni curaj si sa ne spui cum e :thinking

 

Ia pune-ti ma mana (sula) la treaba si contribuiti, ca sa primiti si ajutor.

I-a uite ma: toti intreaba daca a fost cineva, dar niciunu nu zice ca se duce el sa incerce.

Corectez: puneti :D . Am vrut sa scriu ceva, apoi m-am razgandit, am reformulat si am uitat cratima acolo :blushing2

Sa nu ma corecteze altii, mai bine ma autocorectez.

Link spre comentariu
  • Telefon: titilescu
  • Oras:Dincolo
  • Telefon: titilescu
  • Oras:Dincolo

La primul număr apare domnita de mai jos.

Acu' eu îmi aduc bine aminte ca ar fi misterioasa noastră doamna VisTantric, nu?

Voi ce ziceți? :hmmm

 

http://stor0.anuntul.ro/media/foto/imgs/2015/3/12/105205341.jpghttp://stor1.anuntul.ro/media/foto/imgs/2015/3/12/105205321.jpghttp://stor2.anuntul.ro/media/foto/imgs/2015/3/12/105205391.jpghttp://stor2.anuntul.ro/media/foto/imgs/2015/3/12/105205331.jpghttp://stor0.anuntul.ro/media/foto/imgs/2015/3/12/105205311.jpghttp://stor1.anuntul.ro/media/foto/imgs/2015/3/12/105205351.jpg

  • Like 10
Link spre comentariu
  • Telefon: titilescu
  • Oras:Dincolo
  • Telefon: titilescu
  • Oras:Dincolo
  • Oras:Pe aici prin cartier
  • Oras:Pe aici prin cartier

acum ceva vreme activa si o gagicuta tinerica in acea locatie. a fost un coleg de pe forum la "masaj erotic" si a primit niste mangaieri pe burta si cat atat ... de atins organul nici vorba!

deci mare atentie :))

Link spre comentariu
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles

e colea bre' .... langa tancabesti :)

nu uita sa-ti iei si o lanseta cu tine si daca nu te incanta doamnele te opresti direct pe lac la o partida de primavara ;))

Te bate gandul sa dam impreuna o fuga? :)
Link spre comentariu
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila

acum ceva vreme activa si o gagicuta tinerica in acea locatie. a fost un coleg de pe forum la "masaj erotic" si a primit niste mangaieri pe burta si cat atat ... de atins organul nici vorba!

deci mare atentie :))

A fost cineva care a vrut sa-si ia revansa pentru acel masaj pe burta, ii stralucea privirea cand ne-am intalnit... in sfarsit. Un hot drag mie... ma furase chiar cu trei minute inainte. Eu l-am avertizat prin telefon de risc... insa el si-a asumat, a facut cred intrecere pe DN. Ce sa spun mai mult... revine el?
  • Like 23
  • Minus 7
Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

Salutare colegi!

 

Aveam in plan de mai mult timp sa vizitez fetele de la Snagov,cum nu era nici o recenzie am zis sa ma risc si sa fac un drum.Am sunat-o pe roscata-Alexandra-0733602883 saptamana trecuta in jurul orei 12,a raspuns repede,am cerut detalii despre serviciile prestate,am zis Ok,si m-am programat intr-o ora.Cand am iesit din Tancabesti,am sunat-o din nou si mi -a explicat in amanunt locatia.Precizez ca din DN1 se face cam 5 min.pana la vila si este usor de ajuns.Sosit la poarta sunat din nou pentru a o deschide din telecomada,am observat si camere de supraveghere la poarta.Parcat masina,m-a asteptat in usa intr-o tinuta sexy Alexandra,pe tocuri,o bluzita sexy,fustita mini,ciorapi rosii cu adeziv si cu ecusonul de serviciu in piept.Facut prezentarile,m-a intrebat ce vreau sa beau,am ales o cafea si am iesit impreuna pe terasa la o tigara si o conversatie.Mers in camera la etaj,decartat 150 ron,a luat banii si intr-un minut a revenit cu bonul fiscal!!!! Am avut pretentia sa facem dus impreuna s-a conformat,am inceput cu saruturi pe corp,ne-am sapunit impreuna,a pus mana pe ala micu si l-a zapacit cu laba.Am terminat dusul si ne-am dus in dormitor,unde m-a intrebat cu ce incepem,masaj sau senzualitate.Am ales varianta 2,si bine am facut,a inceput prin a ma saruta pe tot corpul,exceptie facand ala micu,dar in tot acest timp il masa si din cand in cand mai dadea o limbuta si pe OO.Simtind ca nu mai rezist,am trecut la un cuny,unde am dat de o pasarica curata,frumos mirositoare si umeda.A urmat inca o repriza de saruturi si masaj la stromeleag pana cand mi-am drumul pe sanii ei mici.Mers la dus, separat de data asta,dupa care a inceput masajul de relaxare ,continuand cu mici joculete erotice,ca de exemplu se joaca cu pula intre labii,dar fara sa te lase sa i-o infigi ,m-a lasat sa-i penetrez inelul moro cu degetul,si am terminat glorios pe burta ei.

Si acum notele:

LOCATIE: 10 vila cu etaj,piscina,camera mare cu vedere la lac,baie cu jacuzi si dus,prosape curate,pozele sunt din locatie.

ASPECT: 9 confirm ca pozele sunt reale,este roscata,tunsa scurt,intr-adevar are 1,80m,65kg,sanii cam mici ,sfarcuri erectile,varsta undeva intre 32-35 ani.

MASAJ: 8 am facut media intre masajul de relaxare si erotism.

G.F.E.: 10,cel putin cu mine a fost super,F.K. la greu,mangaieri,parca eram cu amanta.

HALATUL: 150 ron si am stat o ora,fara sa ma grabeasca,precizez inca o data fara sex.

 

Parerea mea este ca s-a meritat,fiecare cu gusturile lui in ale masajului erotic.precizez ca nu am vazut si simtit nici un ,,fish" prin zona,singura care mai era in vila era Anca,blonda care avea client.

 

O seara buna si ciocane tari!

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Oriunde este nevoie
  • Oras:Oriunde este nevoie

Salut tuturor...
Dupa o indelunga lipsa de activitate pe forum m-am gandit sa contribui si eu cu ceva si am decis sa imi impartasesc experienta avuta cu protagonistele topicului.
Marturisesc ca imi faceau cu ochiul de ceva vreme anunturile celor doua dameze, insa parca nu credeam ca au poze reale si parca nici nu imi venea sa bat drumul pana acolo doar ca sa am parte de cine stie ce surpriza.
Dupa ce am citit recenzia de mai sus si mai ales ca ieri dimineata am avut drum pana la aeroportul din Otopeni,am hotarat sa le vizitez pe doamnele Alexandra si Anca (asa cum s-au recomandat).
Locatia este destul de usor de gasit,la circa 3-4 min de DN 1. Este vorba de o vila cu etaj,luxoasa,spatioasa,dotata cu piscina si sauna,jacuzzi,toate conditiile ce sa mai....
Pt a avea acces in curte una dintre cele doua doamne a trebuit sa deschisa poarta actionata de telecomanda, am intrat in curte printre niste solarii(cred!) si am parcat undeva mai in spate, unde de altfel se si afla vila.
M-a intampinat tipa blonda, Anca, de fapt pentru ea si venisem pt ca din fotografii imi paruse o tipa valuptoasa si mie asa imi plac femeile.Era imbracata intr-o costumatie office,ciorapi cu banca,tocuri inalte,avea in piept un ecuson pe care era trecut numele ei si "functia"(maseuza).
M-a invitat in living,am facut cunostinta si cu Alexandra,am luat loc pe canapea,fetele m-au servit si cu o cafea si ne-am incins la o scurta discutie.Mi-au explicat care sunt serviciile,Anca este mult mai dezghetata si mai vorbareata,pe cand Alexandra este mai tacuta,mai rezervata,mai misterioasa sa zicem! Fetele ofera masaj erotic cu finalizare,body massage,relaxare,accepta si cunnilingus dar NO SEX, pretul fiind de 150ron/ora.Chiar langa canapeaua pe care stateam catesi-trei fetele au instalata CASA DE MARCAT si deasupra un afis conform caruia "cine nu primeste bon fiscal are dreptul sa obtina serviciul gratis" (WTF???).
In fine,am ales sa raman cu Anca, m-a invitat la etaj unde se afla camerele pt masaj,am urcat pe niste scari cam futu-riste, am intrat in dormitor,blonda mi-a cerut discret banii si m-a invitat la dus,apoi mi-a spus ca ea trebuie sa coboare si sa bata bonul fiscal. Drace!...si eu care speram la un serviciu gratis...
Am intrat la dus...si in timp ce ma sapuneam eu asa...ca deh! fiind de pe drum am zis sa ma ingrijesc bine de gogu' si sa il prezint cum trebuie(adica curat!) aud usa de la baie si ma pomenesc cu doamna Anca ca intra peste mine GOALA! si ma intreaba daca am ceva impotriva daca facem un dus impreuna. Bineinteles ca nu aveam,mai ales ca deja mintea imi zbura departe...departe...
Si incepe ea sa ma spele..mai pe spate, mai pe la gogu' si incep si eu...ca doar nu era sa o las singura,nu?...si pe sani(destul de mari) si pe fese si prin alte locuri mai intime.Mi s-a parut ca tipa se infierbantase bine, ca deja incepuse sa geama zgomotos(si are niste gemete...Doamne!) de nu m-am putut abtine si am luat-o acolo,la dus,la un cunnilingus de zile mari.Tipa se zvarcolea,tipa si gemea de toata frumusetea,asa plina de apa cum era.
Dupa ce am terminat aceste episod si sincer cu erectia la maximum,am purces in dormitor,m-a asezat pe pat,s-a asezat deasupra mea si m-a intrebat daca am ceva impotriva daca sare peste masajul de relaxare si trece direct la cel erotic.Numai de relaxare nu imi ardea mie in momentele alea,asa ca tipa m-a incalecat intre picioare,a luat uleiul de masaj din dotare,s-a dat cu el pe sani,si mie pe piept si a inceput sa se frece de mine si de ala mic si cu fesele si cu labiile si cu mainile de nu mai stiam ce m-a apucat.Aaaa....si sa mai spun si ca la tv-ul din spatele ei rula un film porno hd cu penetrari si orale de toata frumusetea...bineinteles ca am finalizat mai repede decat mi-as fi dorit eu,pe sanii ei plini de ulei.
S-a dus apoi la baie,s-a curatat,a luat un halat rosu din satin pe ea si m-a intrebat daca doresc sa ies la o tigara pe terasa.Am pus un prosop pe mine si am coborat la terasa,unde era Alexandra,care mi-a zambit pervers cand m-a vazut asa doar cu un prosop pe mine.Aici alte discutii, unde am aflat ca roscata este bisexuala si ca ea si Anca fac si show-uri lesby pt amatorii se senzatii tari in trei.Desi era soare afara,batea vantul asa ca nu am putut sta prea mult,deci am urcat din nou in camera intrucat blonda mi-a spus ca nu trecuse inca ora platita si ca ar dori sa mai imi ofere o finalizare(holly shit!).Am intrat impreuna din nou la dus,am incercat sa o sarut,am vazut ca accepta si FK,am inceput din nou sa-i masez sanii,ea a inceput din nou sa geama si sa-l atinga pe gogu'deja erect,ne-am masturbat reciproc si am finalizat din nou.
La sfarsit,dupa ce m-am imbracat,vine Anca la mine si imi intinde ca un fel de mapa rosie de prezentare,unde se aflau bonul fiscal si analizele ei(???), dupa care imi intinde o carte de vizita cu un numar de telefon(am aflat ulterior ca vor sa isi selecteze clientii si in curand numerele din topic vor disparea,facand loc acestui unic numar de contact) cu site-ul unde isi publica pozele (www.sweetpleasure.ro) si cu coordonatele gps ale locatiei.
Ne-am luat la revedere,i-am promis Alexandrei ca voi reveni pt show-ul lesby si am purces din nou spre Bucuresti.
Si acum notele:
-locatia nota 10,de-abia astept sa vina vara sa incerc piscina;
-Anca,este cam de un 8 cred eu,are un mare plus de la mine pt pozele reale,sani frumosi,dantura perfecta,nu i-ar strica un bronz si sa scape de mica burtica din dotare,dar per total o femeie frumoasa.
-servicii: nu prea am apucat eu sa evaluez masajul propriu zis pt ca ne inciseseram amandoi destul de bine si am cam omis acest aspect,insa tipa sa vede ca este profesionista, asa ca as nota-o cu un 8+.
Concluzia?...cel putin din punctul meu de vedere de revenit, m-am simtit bine, nu m-a deranjat nimeni,singurul minus este distanta de Bucuresti.
Sper ca nu v-am plictisit cu descrierea mea prea detaliata si promit sa revin cu un post dupa ce savurez si show-ul lesby.Va multumesc pt atentie si spor!
 

  • Like 4
Link spre comentariu

  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila

Buna tuturor... doresc sa impart doar cu voi o fotografie pe care nu am publicat-o inca nicaieri...sper sa va placa! Iar in cazul in care doriti mai multe...nu uitati de site : www.sweetpleasure.ropost-143417-0-00068400-1435501197_thumb.jpg

  • Like 30
  • Minus 8
  • Inimioara 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...