Sari la conținut

Marina 0766727345


immortem

Postări Recomandate

Distrusule îmi bag pula in ce ai mai scump pe lumea asta și in mata aia ma pis pe rasa ta ca curva de mata când Tea făcut nu a știu cu cine ca sugea pula la colț de strada să-ți dau la muie la copii și sa nu uiți tu ești un sclav ești jegul de dub unghi scopul tău in viața e sa fi un martalog luatias in pula rasa mati și a lu tato

Link spre comentariu
  • Oras:craiova
  • Oras:craiova

Distrusule îmi bag pula in ce ai mai scump pe lumea asta și in mata aia ma pis pe rasa ta ca curva de mata când Tea făcut nu a știu cu cine ca sugea pula la colț de strada să-ți dau la muie la copii și sa nu uiți tu ești un sclav ești jegul de dub unghi scopul tău in viața e sa fi un martalog luatias in pula rasa mati și a lu tato

Mda...no comment. Ce ar mai fii de spus? Vezi ca se fac recrutari la spitalul Socola...ascunde-te bine, ca daca te vad aia pe strada, sigur iti dau cadou o camasa alba, cu maneci foarte lungi.
  • Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Dolj
  • Oras:Dolj

Sa revenim la Marina...zic!

Am reusit in sfarsit sa o vizitez, dupa nenumarate incercari esuate si ma felicit acum pt perseverenta. Nr de tel si locatia se cunosc prea bine nu le mai repetam. Dupa ce m a verificat pe geam, am ajuns la usa unde m a astept intr o tinuta rosie, sexi si pantofi cu toc! Este frumoasa si are un corp aproape perfect( nu e perfect pt ca are sanii cam mici). Am optat pt o finalizare. A inceput sa ma dezbrace, si sa ma sarute pe gat si pe piept, lasandu ma sa o imbratisez si sa o sarut la randul meu pe corp(nu face FK). M a intins usor pe pat si a inceput un oral excelent umed cu ruperi de ritm si atentie la imprejurimi. Dupa cateva minute am schimbat rolurile si i am savurat pasarica impecabila in timp ce ea isi misca soldurile intr un mod aemzational si gemea usor, apoi a trecut deasupra mea si am continuat cu un 69 de zile mari. A pus prezervativul, pe seama caruia ne am amuzat putin ca era negru, si am inceput cu lady on top cu fata la mine( e pacat sa nu o vezi la cat e de frumoasa), apoi pe la spate(pozitiile ei preferate) si finalizat in prez. Dupa ce al terminat s a asezat lnga mine si m a sarutat pe piept. Concluzia: asteptarea a meritat si voi reveni ori de cate ori voi avea ocazia!

Ce nu inteleg este de ce Marina nu e la top escorte! e frmoasa, are corp frumos si are o prestatie fara repros! Sincer e clar peste tot ce este in Craiova!

  • Like 3
Link spre comentariu
Reputație: -3202

Bai baieti, n-aveti idee cat va multumesc ca m-ati facut sa-mi indrept atentia catre Marina, prin ceea ce ati relatat despre ea. Pai fusai si eu nene la ea in vizita de lucru. Luat legatura putin mai greu, dupa vreo trei apeluri si ii multumesc din suflet sotiei domnului, pentru ca l-a intors din drum si mi-a facut loc. Daca domnul e pe aici, "Domnule, va multumesc!!", pentru ca altfel cred ca as fi ratat-o, nu mi-ar fi parut rau pentru ca n-as fi apucat sa o cunosc, in schimb, acum pot spune doar multumesc. Sa revenim la ale noastre. Ajuns in locatia de pe severinului de la parter si facut cunostiinta cu Marina. Sa-mi pice fata...nu sunt singurul care spune asta, dar fata asta e frumoasa de pica. Ma refer la chip. Ochi mari, buze carnoase ca-ti venea sa le saruti inainte de orice cuvant, dar no, n-ai voie. Nu se saruta. Mare pierdere pentru noi, din pacate. Incerc sa o aseman cu cineva la chip sa va faceti o idee, pentru cei care n-o cunoasteti, dar nu-mi vine nimic in minte acum. Inaltime undeva pe la 1.67, sper ca apreciez bine, comparativ cu inaltimea mea. Facem cunostiinta politicos si socializat pret de o tigara pentru ea si un pahar de apa pentru mine. M-a rugat si cu suc, dar n-am dorit. Oricum parca si apa aia avea alt gust, cea mai buna apa ever desi era o amarata de Borsec, insa eram pierdut in chipul si decolteul Marinei. Ne indreptam spre dormitor si incepem actiunea, oral foarte placut si facut cu pasiune, oo, lins, supt, 69, cuni... N-ai cum sa nu iti doresti sa-i gusti bijuteria. Daca e vreunu carr a fost la ea si poate sa spuna ca nu i-a gustat pasarica ii pot spune cu mana pe inima ca e un mare prost. Cu scuzle de rigoare bineinteles. Am schimbat 2-3 pozitii la normal unde iti e mai mare dragul sa o privesti si rade inima in tine ca futi o asemenea faptura. Am terminat in prezervativ. Mare prost, stiu, face si CIM, dar nah...asta e, data viitoare. Nu exagerati sa spuneti ca m-oi fi indragostit eu ca nu e cazul, dar Marina chiar este la superlativ, din punctul meu de vedere. Pauza de igienizare, tigare. Socializare placuta. Nu stiu cat de sincera a fost fata de cele relatate, eu fiind la prima vizita, dar e vorbareata si placuta. Runda a-2-a, oral, 69, doggy pe coltul patului si misionar. Nu am reusit sa mai finalizez, dar nu-i bai. Mai avem timp.

 

Apropo, Marina, poate (stiu sigur ca) o sa citesti postarea. Mai ia-ti un ceas ca sigur ti-l dau inapoi pe cel din camera. :*. Nu intelegeti ca m-a grabit sau ca a stat cu ochii pe ceas, dar parca minutul a avut 20 de secunde, nu 60.

 

Note:

Nu pot sa acord decat 10 pe linie cu cateva precizari. Oralul nu este cu deep, dar cand o vezi pe Marina cum executa, pentru mine e de ajuns. Normalul ff bun, stramta, geme, te strange in brate poate mai bine ca iubita/sotia. Chiar i-am zis: Marina nu mai geme asa ca pare ca-ti place mai mult ca mine si-ti cer din bani, partea mea. Pare ca te satisfac mai mult eu pe tine decat invers :D

Halat: 200/ora

 

Multumesc Marina si sper sa te revizitez cat mai curand!!

:*:*

  • Like 6
  • Minus 4
Link spre comentariu
Reputație: -3202

Azi am revizitat-o pe Marina si ma declar foarte incantat de aceasta faptura. Imi dau seama ca reclama ce i-o fac se poate indrepta impotriva mea. Mai multi clienti, mai putine sanse pentru mine sa o prind libera, dar ce-i al ei, e al ei. Recenzia nr. 1 ramane perfect valabila, acelasi chip frumos si ochi patrunzatori, acelasi corp frumos cu carne tare si sani bomba. Bomba, adica si tari si frumosi. Azi am prins ultimul tren, cred, inainte de menstruatie si stateau ca in revista. Actiunea nu mai are rost sa o detaliez. Oral neprotejat, normal protejat, in schimb as vrea sa ii multumesc Marinei pentru perseverenta si rabdarea de care a dat dovada azi. Am terminat ff ff greu, dupa o lupta de aproximativ o ora, mai ca era cat pe ce sa-mi treaca timpul acordat si asta nu pentru ca ar fi fost din vina ei, ci poate pentru ca n-am fost eu in forma.

 

Iti multumesc inca o data,Marina, si scuze inca o data, stii tu pentru ce :P.

 

Iar voua baieti va urez ciocane tari si sa n-o ratati. Apoi ma veti crede pe cuvant :)

  • Like 7
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Eu incerc s-a o prind pe Marina cred ca de 1 an de zile si nu a-m reusit.Eu nu inteleg de ce m-ai pune anunțul!

Insista cu apelul, eu asa am terorizat.o  :laugh2   acum are nr salvat in telefon si raspunde repede

Link spre comentariu
Vizitator sioux1
Reputație: 0

de la tine ar trebui sa avem recenzii regulamentare inainte sa dai note . Asta ca sa fi luat in seama ca altfel nu te asculta nimeni si te trezesti vb singurel ;)

Link spre comentariu

Mie unul sincer îmi pare totul prea mecanic și pe fuga ...așa fata este ok dar nu prea se implica ... pare a fii fata din poze ...de la mine are o nota generală de 7...

Sara, pe bune...tocmai de Marina te găsiși să te iei?

Eu îți recomand să îți faci autoreclamă în continuare pe topicul tău și să îți vezi de pulile tale, te rog frumos!

Mai exact vorbesc de topicul "New, new, centru locație lux...confirm cu tatoo".

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...