Sari la conținut

Sidonia(CLUJ)in vizita la Timisoara 0755604997


sidonia

Postări Recomandate

  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Cand am scris recnzia m-am gandit ca pt 10 trebuia sa fie ceva mai deosebit. Acuma daca ma gandesc mai bine daca e toata parfumata si data cu crema s-ar putea sa mirosi si tu dupa interactiunea cu ea. Oricum igiena ei e buna, pur si simplu asa mi-a venit sa o notez cand am scris.

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Daca NU se parfumeaza, inseamna ca tine la disctetia ta, nu inseamna ca e curata. Daca se isi unge pielea cu crema, inseamna ca tine la pielea ei, respectiv cauta sa fie placuta la atingere. Daca nu se spala pe corp sau macar la pizda, inseamna ca e nespalata si ca pute.

Hotaraste-te! :)

Link spre comentariu
Vizitator lovedrop
Reputație: 0

ce legatura are parfumul cu igiena? despre ce vorbim? eu nu mai inteleg nimic... :slap2

 

PS: daca te parfumezi peste transpiratie nu inseamna ca esti curat(a), poti sa mirosi frumos si dupa ce ai facut un dus(poate e o surpriza pentru unii...) :pope

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Poate m-am exprimat gresit, mai incerc o data. Am zis de 2 ori ca are o igiena buna si e curata si ca i-am dat 9 ca asa am simtit cand am scris. Era obligatoriu sa dau 10?

 

Am mai zis ca pt 10 trebuia sa fie ceva mai deosebit. Primele lucruri ce mi-au venit în cap pt categoria asta erau ca pe langa ca e dusata si curata sa fi fost parfumata sau data cu crema. Dar daca te gândesti mai bine asta nu e neapărat bine. N-am zis ca ea era parfumata.

 

Ca si încheiere are o igiena buna si e curata.

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Salutare

Acum citeva zile am fost in vizita la Sidonia. Scurt si la subiect,sunat,programat,ajuns la locatie(destul de ușor de găsit pt mine,cunoscând zona),ap la parter,damesa îmbrăcată sexi,parfumata,curată,cadou 200/h,o tigara,dus si la acțiune,sărutări,oral puțin cam dur după gustul meu,sarutari pe corp,mângâieri după care lady on top,fff OK,gustat puțin si eu piersicuta,repet curat parfumat,timp petrecut cu folos,vorbăreață plăcuta .

Note ff bune(9-10)la toate capitolele,GFE OK,părere personală de revenit,eu sigur,pt cine nu a fost de mers,mult mai OK decit alte vedete de pe publi24,pozele sint reale si nu sint modificate.

Spor la treburi.

  • Like 2
Link spre comentariu

Alloha,

I-am facut o vizita saptamana trecuta domnitei Sidonia. Modalitate de contact: telefon 0755604997.

Cu chef de babardeala am pus mana pe telefon si cu netu dechis in fata  am luat la rand prestatoarele din zona noastra dar ca nici una nu mi-a raspuns. Asa ca am zis hai sa o sun si pe Sidonia pe la care am fost cand presta in zona Ana Ipatescu. Nu mi-a raspuns din prima, a doua oara dupa 10 min am avut noroc.

O scurta conversatie in care mi-a spus ca nu are nicio programare, am demarat catre locatia indicata, calea Girocului. Zona linistita fara agitatie, domnita m-a asteptat intr-o tinuta sexy top transparent si bikinei urcata pe tocuri. Acum era blonda fata de varianta bruneta de la ultima vizita.Dar tot buna a ramas, 1,75 la care adaugam tocurile  nu stiu sa apreciez kg uneva pe la 60, ce mai arata bine.

Am convenit ca raman un numar, am trecut la igienizare dupa care am revenit in camera de lucru. M-a invitat sa ma intind pe pat, ea langa mine a inceput cu saruturi soft, de la buze a coborat in jos, pana a ajuns la ciocan…urmand evident un oral neprotejat bine executat, atenta la zonele de pe langa, mie mi-a placut.Dupa un timp a montat caciulita si am trecut la proba normal, cu ea deasupra, m-a futut bine dupa care am trecut eu la rame, doggy si misionar unde am finalizat glorios.
Din nou dus, imbracat, un pupic de ramas bun.Timp petrecut 30 min door to door.

Evaluarea:
Locatie – 8   ap curat, in bloc vechi, nu este amenajat, zona in schimb este linistita, pentru iubitorii de animale de notat ca are o pisica cu care imparte apartamentul
Baia - 8 – curata, gel de dus la alegere, apa calda, am primit prosop curat
Aspect 9 – inalta, frumoasa, corp beton, si pe tocuri urcata arata foarte bine
Igiena - 10 -  e curata si miroase tare bine
GFE – 9+  m-am simtit foarte bine in compania ei, deschisa poti purta o discutie cu ea
ON – 8 –  finut executat cu atentie la zonele adiacente
NP – 9  - participa activ, se implica nu sta ca scandura si deschisa la schimbat de pozitii

Anal - nu se aplica ca nu este in meniu

 

Halatul 150 ron / finalizare ON + NP ( bani dati la inceput)

Concluzie: raport pret calitate bun, e de revenit

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Salutare

Am repetat experiența cu Sidonia pt a-mi întăriri convingerile si nu numai,nu are rost sa lungesc,concluzie e de nota 10 pe linie,foarte OK,din toate punctele de vedere,nr de tel același cu cel din anunțul de pe publi 24, ce sa mai spun,de revenit?,bine-nțeles,o singura obiecție păcat ca nu face abonamente cu card de fidelizare😜

Spor la treburi

Link spre comentariu

Salutare!

 

Aceasta este prima mea postare.Fiti ingaduitori cu mine.

 

Motivul postarii:

Ma simt dator a contribui si eu cu prezentarea experientei avute,experienta DATORATA,nu cauzata de consultarea paginilor cu experiente avute de membrii activi.

 

Prin urmare,am sunat-o prin luna August pe Sidonia la  telefon 0755604997.

Mi-a raspus dupa 2-3 apeluri la interval de 10 min.

La tel am convenit pentru 2 finalizari.Mi-a explicat cum ajung la locatie(undeva in Calea Girocului)usor de gasit.Ajuns la locatie,eu punctual, ea punctuala.

M-a primit intr-o tinuta cu care se prezinta si in fotografiile din anunt.

 

Dameza: O doamna subtirica,probabil 55-60 Kg,inalta la 175cm,sani mici,picioare superbe,mijloc si solduri bine proportionate.Tinuta sexi,compusa din top,bikini, si un halat care nu ascunde nimic.

 

Locatia:Apartament cu 1 camera la parterul unui bloc ceausist.Nu este lux, dar este curat,ordonat.

 

Actiunea:S-a prezentat,m-am prezentat,m-a sarutat usor pe obraz,am schimbat cateva vorbe. Am sarit peste tigara si cafeaua la care politicoasa m-a invitat,am baut un pahar de apa.

Am marcat darul inainte.Am primit prosop curat si mers la dus.

La intoarcere m-a asteptat pe pat doar in bikini.M-a apucat de buci si a luat-o in gura.O suge bine,o umezeste,se mai foloseste de mana,dar nu atinge glandul cu dintii.Cand incepe sa ma ia ameteala,ma asez pe pat cu ea deasupra.

Ma saruta pe gura pe gat, coboara pe piept,si se opreste la parter..Ma linge la OO,pe coapse,fara sa-i de-a atentie anusului.O suge foarte bine.Ma termin la ea in gura.Se ridica si fuguta la baie.

 

Ma duc la baie fac un dus si ma intorc la nr2.

Daca inainte de a ajunge la ea mi-am facut filmul cu muie,umeri-craci,capre ,doggy si altele,asemenea,totul s-a schimbat,cand a luat-o din nou la supt.A inceput usor,umed,si placut.Cand a vrut sa-i puna capison,i-am cerut sa ma termine in gura ca si primul numar.Chiar daca nu a reusit un DT calumea,a reusit sa ma satisfaca.Total timp door to door =40min

 

Locatie:8

Aspect fata/corp:9

Oral :8 (nu face DT,nu face annilingus)

Normal:nu a fost cazul

Anal: nu stiu nu am intrebat

Igiena;10

GFE/Atitudine:10(sarutari,imbratisari,soapte placate)

Halatul=200/2nr

Este o fata faina.Eu am s-o mai vizitez.

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Inca odata m-am convins ca gusturile nu se discuta. Dupa ce am citit tot thread``ul m-am decis sa fac si eu o mini recenzie

Am sunat-o, a raspuns o vocea amabila, mi-a dat indicatii, am ajuns la fata locului cu rabdare, m-a directionat catre locatie (putin cam tricky). Am fost intimpinat de o fata blonda, inalta cu un corp frumusel de nota 7.5-8, la fata mie personal nu-mi place. Am cerut sa fac un dus, mi s-a pus la dispozitie un prosop curat dupa care am trecut la fapte. A inceput cu ON, care si in opinia mea este cam "violent" desi sunt adeptul DT nu este chiar un DT (doare), dupa care misionar / capra (o simiti bine, nu m-am simitit grabit) si finish in gurita.

Ce nu mi-a placut a fost atitudinea ei defensiva / rece, incearca s-o mascheze dar nu ii reuseste foarte bine. Sunt un barbat cu bun simt, daca simt nevoia sa bag un degent in pasarica sau in fund, ori sa sarut (desi nu obisnuiesc) o escorta, o intreb daca este de acord, samd. Nu vreau sa fac anti-reclama,  este o o fata ploticoasa cum nu prea mai vedem in zilele astea, doar vroiam sa subliniez gusturile si cum percepem fiecare, ca individ, experientele. Cea ce pt unii este extraordinar, pt altii se dovedeste a fi banal si vice versa

 

Locatie - 7

Aspect corp 8, fata 6 (tine de gusturi)

Igena 10

ON - 8 tentative de DT dar nu prea ii reuseste

NP - 6.5 - 7 nu se implica...un plus este pasarica ei care o simti bine

Anal nu face

GFE nu pot sa notez ca nu am sesizat nici-o intentie

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Tm
  • Oras:Tm

Nu cred ca as putea descrie mai bine in cuvinte, experienta mea cu Sidonia, decat a facut-o colegul @dddd79 , m-am regasit si eu in descrierea lui.

 

Locatie: 7 - m-am invartit pana am ametit sa gasesc blocul

Aspect: corp 9, fata 6

Igena: 10

ON - 6 mult prea agresiv, cred ca si acuma am urme de dinti(exagerez dar intelegeti voi ideea)

NP - 8

GFE - nope

Pret: 150\200

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Salutare

Un sfat colegilor de mai sus,poate nu e rău dacă ii spuneti ce preferințe aveți la oral,la prima mea experiența cu Sidonia am avut aceeași problema,am făcut recenzia cuvenita,pe care ea a citit-o si la următoarele partide a fost totul OK,altfel mie îmi place fata dar gusturile nu se discuta.

Spor la treburi

P.S. Apartamentul e cu 2 camere si destul de ușor de găsit,părerea mea.

Link spre comentariu
  • Telefon: 0790257954
  • Oras:timisoara
  • Telefon: 0790257954
  • Oras:timisoara

salutare NU am mai scris de mult de. am fost la fata asta in sfarsit si sincer sunt multumit de ce ofera.

La mine a fost mai greu cu orientarea in teren nu am reusit sa deslusesc zona, dar dupa cateva ocolisuri am ajuns la fata. Locatia o stiti in girocului apartament simplu dar curat, tipa arata bine pot zice ca este frumoasa si o piele fina , sani un pic lasati dar un fund misto si atitudine extraordinara. nu este proasta se poate discuta iar cum a mai spus un coleg de al nostru trebuie sa ii spune-ti ce doriti si cred ca merita mutata la top. este punctul meu de vedere. La oral cu incercari de DP dar nu am simtit dintii deci un 9, zonele adiacente, normal 9 este stramta si se umezeste natural, locatie 8, aici nu ma intreseaza prea mult sa fie curatenie , Ca si atitudine fata merita 

Halatul 200 ron nu am stat una ora ca de ca de obicei pe drumuri.

Daca stii sa vb. cu fata poti sa ai o experienta foarte buna, tipa stie sa sarute, se muleaza pe tine, deci merita vizitata.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Vizitat din nou Domnița,totul ca si altădată , adică bine,o mică schimbare,a îmbunătățit oralul,nu mai simți dinti,mult mai umed si mai adinc,evoluție,de respectat si de mutat la top,de acord cu colegul de mai sus.

Spor la treburi ðŸ‘

P.S.

Sărbători fericite doamnelor si domnilor.

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Hai Noroc la toata lumea azi printre multe alte am punctat si eu la Sidonia sunat programat mers la locatie din punctul meu usor de gasit stiind bine orasul . La prima vedere o tipa inalta blonda frumoasa la fata si la corp deci numai buna de futut. Am ajuns ma intrebat daca servesc un suc o apa in fine am sarit direct la dush prosop curat totul perfect. Apou am sarit la pat am inceput cu sarutari chesti tresti sa lasat in jos la coios si a inceput oral neprotejat ...sculat pus guma si am inceput sa dam un umeri craci apoi capra si finalizat capra ma rog .am fost pe fuga dar ma vou intoarce

Link spre comentariu
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad

Intr-un final am ajuns si eu la Sidonia saptamana trecuta.

Am facut programarea cu o zi inainte si a fost respectata la minut :). La telefon a fost foarte OK, are o voce placuta si este foarte amabila.

Din punctul meu de vedere fata arata mai bine ca si in poze. Cam 1.75 si putin sub 60 kg. Este dragutica la fata, picioare lungi si frumoase, fundulet de milioane si sanii sunt OK. Am tot citit pe aici ca sunt lasati si ma asteptam la ce-i mai rau dar din punctul meu de vedere si sanii sunt foarte frumosi.

Nu cunosc bine zona aceea din Timisoara dar am ajuns fara probleme cu GPS-ul.

Locatia este OK, mie mi-a placut, curat, aranjat, prosop curat. Are si o pisica si un caine dar nu ne-au deranjat cu nimic.

Am stat o ora (2finalizari). Despre actiune nu pot spune foarte multe, oralul a fost bun dar eu nu ma omor cu oralul asa ca ma concentrez pe normal. Am schimbat 2-3 pozitii la fiecare finalizare, este stramta, se implica. Imi place ca este finuta si nu este vulgara deloc.

 

Note:

Aspect 9

Oral: 8.5

Normal: 9.5

GFE: 9.5 (nimic de reprosat dar a fost prima data cand ne-am vazut)

Igiena: 10

Taxa: 200 ron/ora

 

De reveint ? Cu siguranta !

 

PS. ma surprinde ca fata nu este la top. Din punctul meu de vedere chiar merita ...

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:TM
  • Oras:TM

Am ajuns si eu la domnisoara.

Programare facuta cu vreo 2 ore inainte ,am ramas uimit ca a si respectat-o.Fatuca m-a asteptam intr-un neglijeu,pe tocuri ,175 ,blonda ,forme frumoase,sanii un pic lasati dar cred ca asa e modelul,mai "para" ,mie mi-au placut. La fata nu e cea mai frumoasa,dar nu e nici urata.Fata dezinvolta,poti vb cu ea.Am ales un numar.A trecut in genunchi langa pat,un oral foarte bun cu atentie la oO,multa saliva ,incercari de DT.Am urcat-o deasupra,se misca frumos,destul de stramta,cred ca ii place ce face,umezit natural.Am  trecut la caprita,fundulet numai bun de palmuit,nu a comentat nimic,finalizarea a fost orala,a supt tot,a stat pana la ultima picatura :) .

Note :

Fatuca : 8.5

Oral:9.5

Normal 9.5

GFE :10 ,nu am nimic de obiecatat,sarut,discutii,toate cele

Igiena:10 ,nici un miros suspect,am coborat si la piersicuta,totul curat,epilat

Mie personal mi-a placut,telefon pe silent,fatuca face bine ce face.

Recomand!

Numai bine .

  • Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...