Sari la conținut

Milf deosebita!! 0766.958.891


Postări Recomandate

  • Telefon: mihai_mike2009
  • Oras:Craiova
  • Telefon: mihai_mike2009
  • Oras:Craiova

Salutare,

 

Doamna in cauza si-a mutat domiciliul de lucru undeva in Rovine pe langa cofetarie Damarin...sau ceva de genul.

Am sunat, am primit indicațiile pentru a ajunge la locatie.

Meniul : 100 O sau N , 120 combinat, 200 ora (parca).

Ales combinat, a inceput prin a ma dezbraca, dupa care hap a papat juniorul . Oral bun...spre foarte bun ...eu in picioare ea in genunchi. Ne-am mutat in pat unde a continuat cu oral, pus preze, pompat doggy style urmat de finalizare orala.

Aspect fata: de un 7 asa....cam plinutza si cam MARE pentru gusturile mele.

Servicii : profi , oral de 9 , normal de 8 , gemete false aproape convingătoare.

GFE : 8-9 .

De revenit...hmmm poate.

Spor !

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova

Salutare baieti.
Am trecut si eu pe la aceasta doamna/domnisoara acum cateva zile.
Locatia o are undeva in Rovine pe langa cofetaria Damarin.
Am sunat-o cu o ora inainte,mi-a zis unde sa ajung si dupa verificare am primit accept sa urc.
Femeia arata destul de bine,putin cam mare dar pe mine nu m-a deranjat.
Nici nu am apucat sa intru bine in camera de scandal si deja a inceput sa ma linga pe gat,mi-a dat bluza jos si a inceput sa ma linga pe sfarcuri apoi s-a lasat pana jos la soldat.A inceput sa ma muste de pula si nici nu dadusem chilotii jos.Femeia e de vis,isi joaca prea bine rolul.A inceput cu un oral foarte bine executat apoi am trecut la normal (unde de asemenea se misca perfect) am schimbat cateva pozitii si dupa am terminat in balon.

Note:

Oral : 10 , am fost la multe escorte in Craiova dar femeia asta mi-a facut cel mai bun oral .
Normal : 8+,se misca foarte bine,gemete false dar convingatoare si am impresia ca ii place ce face .
Gfe : 10,foarte amabila,m-am simtit foarte bine cu ea.
Tarif : 100 N,100 O, 120 Combinate si 200 ora.
Cu siguranta o sa mai revin la ea,m-am simtit foarte bine , bafta !

 

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Am reusit si eu sa o prind libera. 

Varsta isi spune cuvantul. Are experienta si din prima clipa de cand iti deschide usa si pana cand pleci nu stie cum sa faca sa te simti bine. 

O femeie de nota 10 pe toata linia. O recomand cu mare caldura. Oralul pot sa spun ca este punctul ei forte dar nici la restul nu sta prost.

Note:

Locatie: 9

Oral : 10 - Punctul ei forte. O recomand cu mare caldura pentru oral de nota 1o pe care il face.

Normal : 10 - Geme frumos, joaca un teatru frumos si destul de convingator.

Anal - NU STIU NU AM INTREBAT

Tarif 200 o ora.

GFE 10++ din prima clipa de cand am intrat pe usa si pana cand am plecat nu a stiut ce sa faca sa ma simt bine. Experienta isi spune cuvantul. O femeie de nota 10 pe care o recomand!

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova

Salutare,

E timpul pentru o noua recenzie, cam tarzie intr-adevar, dar acum mi-am gasit timp pentru ea.

Asa cum au mai scris si alti colegi pe aici numai lucruri de bine, voi fi si eu tot in asentimentul lor si asta pentru ca doamna aceasta chiar stie ce face!

Am sunat-o Marti pe la pranz, am intrebat-o daca pot sa ajung mai tarziu la ea, pana la ce ora e disponibila si am ajuns la un "consex" in final. Si sa stiti ca am ajuns tarzior la ea, in jur de ora 22 si spre surpinderea mea m-a primit la ora aceea. Dupa ce am intrat pe usa am ramas perplex la vederea zambetului larg si al sanilor ce stateau sa iasa dintr-un corset foarte sexy :slap2 .

M-a invitat in camera, si am apucat Doar sa-mi scot telefonul din buzunar si sa-l pun pe o masuta caci dup'aia a fost prapad FK foarte intens si placut, intrebandu-ma in soapta ce zodie sunt...i-am raspuns si m-am trezit ca la mama acasa cand aveam 3 ani si transpiram, hopa jos tricoul :))...si apoi continuat cu FK si a inceput showul ei incontestabil. A coborat pe gatul meu, pe sfarcuri si a inceput sa traga cu putere de cureaua mea, pe care nu reusea s-o desfaca, enervand-o putin :)). Am ajutat-o sa o desfaca si pantalonii au fost "in vine" intr-o secunda, daaaaa, o secunda, si au inceput muscaturile usoare de gogu michiduta, si-a dat ea seama ca aveam o pereche de boxeri prin care putea sa-l scoata, asa ca nu i-a dat jos pentru moment, doar l-a scos pe acolo si a inceput sa-l suga intens, fara sa-l mai analizeze, sau sa-l intrebe de buna ziua :)), s-a aruncat direct cu gura peste el :felatieEu demult nu mai vazusem asa ceva, asadar gogu michiduta s-a emotionat, dar n-a fugit din calea bataliei, doar ca ma luase cu tremurat de genunchi, si atunci am zis ca trebuie sa fac ceva, am prins-o usor de par si da-i cu gogu la inaintare, macar sa fie treaba treaba :))) :hug1 :hug1 mi-a spus sa "trec in pat" :)) si m-am conformat de urgenta :blushing2 :blushing2 , apoi au aparut :boob si aici alta placere intensa :))

mi-a facut oral minute bune , dupa care mi-a soptit "vrei sa ma futi?". Raspunsul meu a fost AFIRMATIV, insa gogu michiduta cand a vazut prezervativul si cand stie prin ce trecuse mai devreme, numai placeri intense de la limbuta aceea mare si neastamparata a zis "HELL NOOO", asa ca a continuat sa-mi ofere acel oral pasional, combinat cu :boob , pana cand intr-un final i-am cerut eu sa-l imbracel pe cel mic si sa joc cu pasarica ei fierbinte, pe care, am uitat sa precizez, am gustat-o si e foarte buna  :yummy .S-a pus peste mine si am inceput niste contre de zile mari, cu muscaturi de  :boob  asezonate cu :hug1 pana cand :tdo13  s-au dus glorios in balonas.

Am mai stat imbratisati putin, dupa care a urmat o mica repriza de :hug1 .

 

Si GATA! :))))

Nu mai e nevoie sa dau note, concluzia o trageti voi singuri.

Un singur lucru, este putin plinuta, dar este superba pentru un "totunitar", celor care va plac Skinny nu aveti ce cauta, probabil nici nu veti trai aceleasi senzatii cu cele skinny.

 

Astazi va parasi orasul din pacate, urmad a se intaorce peste 2,3 saptamani din spusele ei.

Aaaa, era sa uit, m-a primit la ora aceea, caci o mai sunasem in urma cu ceva timp si a retinut atunci ca i-am spus despre forum, si imi salvase nr in agenda :)).

Haida pa, si "pule-ntinse"

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova

Din pacate, la ultima intalnire cu ea a spus ca nu o sa mai lucreze. Cu siguranta sunt cativa oameni care o asteapta cu nerabdare sa revina, desi este putin probabil. Printre acele persoane care asteapta revenirea ma numar si eu :).

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...