Sari la conținut

Negresa din Camerun 0742803741


Vizitator apuci

Postări Recomandate

Vizitator apuci
Reputație: 0

http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/negresa-din-camerun/7b0e65717f6e6b54.html

 

NEGRESA din CAMERUN pt. cateva zile in oradea servicii de calitate domnilor educati.150 r o fin or,normal..Poze reale 100%,daca nu sunt reale iti platesc eu deranjul..non-stop..

 

post-20875-0-45058400-1417612795_thumb.jpgpost-20875-0-10058900-1417612802_thumb.jpgpost-20875-0-54914300-1417612811_thumb.jpgpost-20875-0-62746500-1417612822_thumb.jpg

 

Dupa un searc   http://nimfomane.com/forum/topic/33018-sandrablack-woman/page-2?hl=0742803741&do=findComment&comment=554161

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am bifat eu la gagica!

De mult am avut fantezia de a avea o negresa si acum mi-am indeplinit-o.

Locatiea este in centru usor de gasit, ca si reper langa mcdonalds crisu, am sunat a raspuns o gagica si mi-a confirmat ca negresa este disponibila, am ajuns in 30 de minute si apoi m-a indrumat in locatie. Locatia e lux, curatenie, apartament modern, baie moderna tot ce doresti. Mai sunt inca 2 gagici cu negresa, neinteresant tinand cont ca m-am dus pentru ceva fundulet negru!

Cand am ajuns in locatie, mi-a deschis negresa, mi-a placut ce am vazut, intradevar la fata nu e miss dar nici nu are fizionomie de barbat cum au unele negrese. M-a postit inauntru, am achitat cei 150 Ron si am trecut la actiune.  Am ales ambele protejate, nu stiu daca face oral neprotejat. Cum erai infierbantat observand fizicul acela de antilopa de savana, a pus direct capisonul, a sters prezervativul deoarece a zis ca nu ii place gustul :)), a trecut la oral exacutat ok, fara artificii, dupa 2 minute am trecut la normal, e destul de stramta gagica. Ca si fizic are fundul specific de negresa! care pe mine ma baga in boala, sanii sunt mici deci nu prea ai cu ce te juca si  mi-a zis ca nu ii place sa fie atinsa pe sani, ciudat dar cum aveam bunatatea de popou m-am delectat manutele cu funduletul. Apoi am schimbat la doggy si aici am inceput sa popez si sa prind de buci ! Am dat cat am dat iar apoi am dorit sa vina ea deasupra dar a zis ca mai bine ramanem asa, cred ca dorea sa termin sau nu prea avea chef. Dupa ceva timp de popat si pipaieli pe bucile alea rotunde am finalizat si apoi am mers la baie, a venit dupa mine sa imi de un prosop si am zis ca e ok , voi face dus acasa.  Si acum jurizarea, nu sunt mare expert dar orice recenzie conteaza.

 

Locatie:9.5

Aspect:8  Fata: 7,5 Corp:9  Sani:7

Op: ii dau 7 nu a excelat dar nici nu a fost fara interes

Normal: 8  e strampta si mi-a placut, nu prea s-a implicat 

Igiena: 10, nici un miros suspect, epilata

Concluzie: Din punctul meu a meritat, imi plac negresele si mi-am facut fetishul :D, e mai mofturoasa, nu prea se implica uneori si am obs ca asteapta sa te termini(a dorit sa raman la doggy fara sa trec la lady on top, presimtea ea ca asa ma termin mai repede) , nu  a acceptat sa o ating pe sani, de fapt a zis ca nu ii place si a refuzat sa schimbam din doggy in lady on top. Ce sa zic cei care doresc si au fantezi cu negrese, merita incercat pana mai sta, am inteles ca mai stau 2 zile. 

 

Sanatate si virtute! Restul stiti voi!

  • Like 14
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

''''''''''''''''''''''''''' am sunat a raspuns o gagica si mi-a confirmat ca negresa este disponibila,

..................Mai sunt inca 2 gagici cu negresa

.................a trecut la oral exacutat ok, fara artificii, dupa 2 minute am trecut la normal..

.................mi-a zis ca nu ii place sa fie atinsa pe sani, ciudat ...........

..................am dorit sa vina ea deasupra dar a zis ca mai bine ramanem asa, cred ca dorea sa termin sau nu prea avea chef. 

...................e mai mofturoasa, nu prea se implica uneori si am obs ca asteapta sa te termini

Inseamna ca si asta este doar o figuranta. Cam asa se intampla pe la cuiburi.

Multumim Avanger pentru recenzie.

Link spre comentariu
  • Telefon: UltraRZV
  • Oras:Oradea
  • Telefon: UltraRZV
  • Oras:Oradea

Salutare

Intalnirea cu aceasta dameza a avut loc acum doua saptamani, am sunat la numarul din titlu, am primit indicatii despre cuibusorul de nebunii de la colega damezeii aceasta explicandu-mi toate detaliile inclusiv locatiia care se afla undeva pe Magheru in spate la ING. Conditiile din apartament as putea spune ca sunt de lux, doar ca in camera unde se despasoara actiunea patul este de o persoana.

Dameza m-a asteptat in tinuta din fotografii. Dupa ce am schimbat cateva cuvinte am cerut sa fac un dus pt improspatare, baia de lux curata, prosop curat, un minus pt gelul de dus feminin.

Actiunea decurge foarte monotot mai mult din obligatie cu un oral protejat destul de ok, incercari de DP fara atentie la OO dar foarte scurt. La normal a venit deasupra unde se misca destul de bine doar ca nu am inteles de ce nu ma lasa sa ii ating sanii :slap2 , enerat fiind de atitudinea ei nu mai imi doream de cat sa termin cat mai repede asa k am luat eu initiativa si am pus-o pe la spate unde am pompat ca un nebun doad doar termin mai repede cea ce sa si intamplat. dupa care imbracat si pedalat :laugh2 .

Note

Dameza : 8 sani mici, cateva kg in pus. Mi-a placut k are carnea tare si e destul de stramta.

Atitudine : 4

Oral : 7 

Normal :7

Locatie : 9 

Achitat 150 ron cam mult la ce ofera.

De revenit eu sigur nu. De recomandat eu nu o recomand, poate doar din curiozitate.

Spor sa aveti

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:cluj
  • Oras:cluj

Pozele sunt reale am fost eu la ea acum 2 zile,activeaza in arad pe strada poetului langa penny.am sunat ma indrumat o colega de a iei care face si ea am inteles..am ajuns la locatie ma asteptat negresa cea cu parul impletit(nu este cea din pozele de mai sus) in costumul alb sau albastru,pozele in costumul roz sunt reale 100% ..am intrebat cat costa o fin cu oral fara fes..am lasat cadou 200 lei ,actiunea a inceput cu un oral dp np continuand cu normal pe la spate..fata stie sa geame si uneori dadea si contre..am fin in 15 min si asta a fost..apartam este f ok la fel si baia si toate cele..sa dau si notele :oral 8,5..norm 9..locatie 10..

proxenet cu recenzie falsa = ban permanent

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:I'm at home everywhere
  • Oras:I'm at home everywhere

Salut,

Am trecut si eu sa testez ciocolata neagra, locatia a fost langa Mac, Nufarul (indicat de colega ei) .

M-a intampinat negresa cu parul impletit , foarte amabila, locatia de lux, camera in care am actionat, lumini ambientale, muzica... placut .

m-am dezbracat , m-a invitat sa ma intind in pat( am ales o finalizare 150 ron , achitati inainte) , a inceput sa se frece cu sanii de junior( in recenziile de mai sus am vazut ca nu-i place sa fie atinsa la sani, eu am mangaiat-o dar nu am insistat, nu era punctul ei forte ),care era mare de la privelistea (tinuta si dezbracat) sa ma mangaie pe tot corpul .

A pus prez si a inceput un oral acceptabil , cu atentie si la OO,  eu o mangaiam pe pasarica carnoasa , apoi s-a lubrifiat , am continuat cu un misionar , destul de stramta fata , apoi cu un LOT, unde s-a miscat destul de bine , am ales sa termin pe la spate unde m-a ajutat privelistea bucilor carnoase pe care le masam , in timp ce o penetram pe la spate se juca cu bilutele mele din cand in cand . 

Reimprospatat  si dus am fost .

P.S. mentionez ca urmarea prezervativul dupa fiecare pozitie sa vada daca nu m-am terminat - un minus .

Note:

Fata : 8,5 sanii mici in rest carnoasa si stramta cu un +fundul ;

Locatia : 10 totul curat , ambianta super ;

Oral : 8,5 

Normal : 9 se implica si geme( nu stiu daca a fost placere reala sau teatru :) )

Igiena : 10 nu am gustat-o dar mirosea placut ;

De recomandat : Da, merita incercata cel putin o data o exotica :atm

De revenit : posibil 

  • Like 11
Link spre comentariu

  • Oras:I'm at home everywhere
  • Oras:I'm at home everywhere

Am sunat si a zis ca doar pe Arad.

Am spus ca ar fi posibil sa ne viziteze, pt ca am vazut ca se plimba mult prin tara si a vizitat Oradea de cateva ori.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...