Sari la conținut

Salon masaj Bianco 0721827293


Postări Recomandate

Nu am vazut topic cu acest salon.Situat in zona Girocului,zona de case spre linia tramvaiului 7.Am fost duminica dupa amiaza cand am gasit doar o singura maseuza,aceiasi de fiecare data.Tarifele difera in functie de ora la care mergi.Se pot gasi pe siteul salonului sau pe facebook.Eu am platit pentru masaj nud cred 120 lei+50 extra sa poti atinge maseuza.Prima oara a fost ok s-a respectat timpul adica aprox o ora dupa cum s-a spus,dar de la a doua vizita scurteaza drastic timpul.Masajul relativ ok,cu o finalizare manuala.Salonul e destul de curat,doar o singura baie.Ceva suplimentar nu am incercat nefiind interesat decat de masaj.O experienta asa si asa.Eu nu mai merg.

  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Am sunat sa ma programez la un masaj si mi-au zis sa vin in 40 min pentru ca acum doar o fata este liberă. Am ajuns cu 10 min mai devreme si am fost expediat pentru ca totusi nu este nici o fata liberă si sa vin altădată. Seriozitate 0!!! Deci vede-ti cand va programati!!!

Link spre comentariu
  • Oras:Germany
  • Oras:Germany

Salutari. Am fost la salonul Bianco in data de 30 decembrie. Am sunat in prealabil cu 20 de minute, si mi s-a spus ca pot veni, desi cand am ajuns toate camerele erau ocupate de alti clienti, domnisoara de la telefon crezand ca ei au fost cei care au sunat. Desi eram foarte grabit, am ales sa astept.

Cat am asteptat, am fost servit cu un pahar de apa, la alegerea mea, si mi-au tinut companie doua domnisoare pe nume Bianca si Sabina, daca nu ma insel. Bianca, o tipa mica de statura, draguta la fata, cu un corp superb si sani micuti, dar adorabili, m-a asigurat ca am facut alegerea potrivita, fiind cel mai bun salon din oras. Dupa aprox. 15 minute, in care am povestit putin cu domnisoarele, s-a eliberat o camera unde am ales sa intru cu amandoua. Sabina, desi mai inalta, fara forme si mai putin draguta la fata, mi-a inspirat asa un aer de inocenta. Dupa ce am facut dus si am intrat in camera, fetele au inceput cu un masaj de relaxare foarte placut, dupa care au continuat cu masajul erotic. Am ales, evident optiunea cu 50 de lei extra, pentru a ma putea bucura de masaj pe deplin. Bianca, foarte experimentata, are niste tehnici foarte foarte interesante, incat la un moment dat puteam sa jur ca incepuse un oral. Per total o experienta reusita, desi regret ca nu am intrat doar cu Bianca, Sabina fiind prea directa si lipsita de experienta, fapt care a stricat putin momentul.

Factura finala a fost de 300 masaj + 100 atins.

Note Bianca:
Masaj relaxare - 8
Masaj erotic - 10
Aspect fizic - 9

Note Sabina:
Masaj relaxare - 7
Masaj erotic - 7
Aspect fizic - 7

 

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Buzias
  • Oras:Buzias

Deci aşa da! Uite că se poate şi în Timişoara.

 

 

M-am programat în intervalul 17-24 ca să prind masajul la 150 în loc de 200. Am ajuns la fix şi am stat un pic la schimbat impresii cu recepţionera şi cu un pahar de cola; asta până am aflat că de fapt aşteptam să se elibereze a doua fată ca să am de ales între singurele două care aveau program atunci. Necunoscându-le pe niciuna, zic că oricum şansele s-o prind pe cea care se pricepe mai bine sunt tot alea şi dacă dau cu banul, aşa că am lăsat aşteptarea şi am cerut să dăm drumul la show cu fata care era liberă deja - o brunetă slim cu păr lung şi sâni medii şi moi.

 

Un minus la faza cu lobby-ul e că e practic totuna cu camera în care coboară pe scări cei care au încheiat, deci poţi vedea şi te pot vedea alţi clienţi în timp ce aştepţi.

 

Urcat la etaj, hainele pe scaun, trecut la duş. Cabina lor de duş e de fapt un separeu realizat cu juma' de zid şi atât - în rest e complet deschis spre restul băii, astfel încât e greu să nu stropeşti peste tot şi asta înseamnă apă băltind pe-acolo şi risc de alunecare (am fost avertizat din timp). Înapoi în cameră, trecut pe prosop cu faţa-n jos pentru masaj. Conform descrierii de pe site-ul lor, masajul are 3 etape:

 

Erotic massage for relaxation (15 – 20 minutes)
Body massage (15 – 20 minutes)

 

Erotic massage with/without completion (15 – 20 minutes)

Partea de masaj de relaxare a fost foarte bună: parcurs toate grupele mari de muşchi de la ceafă până-n tălpi, cu insistenţe locale pe fiecare grupă, fără plimbări aleatoare dintr-un loc în altul cum se face la saloanele de amatoare. Aproape la fel de bine făcut ca masajul de relaxare excelent de la Salon Iulia, inclusiv ocazionalele dezmierdări printre picioare şi peste rozetă ca să nu adormi sau să uiţi pentru ce eşti acolo. :P Mişcările pe fiecare grupă de muşchi au fost cam grăbite şi un pic superficiale, se putea face mai rar şi mai profund, dar na, nici eu n-am deschis gura că nu e un aspect care să conteze teribil de mult în contextul dat.

 

Body massage-ul a fost excelent, pentru că a însemnat mângâieri atente cu sânii prin diverse zone de interes, fără lăsat toată greutatea şi făcut corpul maseuzei sanie peste al meu doar pentru că uleiul de masaj o permite. Deci din ce zic ei că-nseamnă body massage:

 

Generally, among the body massage techniques used by the young ladies are the following:

- necking, delicate touching with the massage therapist's hands, nails, buttocks all over your body
- undulation and lascivious movements on all your body with the massage therapist's slippery body
- body kissing (depending on hygiene / the genital area is excluded)
- whispers, soft moaning, accelerated breathing

Atingeri delicate cu vârfurile degetelor pe tot spatele au fost, unduiri lascive au fost la faza cu sânii, body kissing cu uleiul ăla pe mine n-ar fi avut niciun sens (nici nu ştiu de ce e pe listă), iar la faza de şoapte / respirat pe lângă ureche / gemete într-adevăr s-a simţit lipsa şi o să dau un mic minus.

 

 

În final, masajul erotic "cu-sau-fără" finalizare zic ei că ar trebui să arate aşa:

 

Among the techniques specific to this type of massage are the following:

- massage performed with the yound lady's soft hands, in different styles, depending on your preferences as well
- massage performed with the yound lady's breasts
- massage performed with the yound lady's pelvis and abdomen
- massage performed with the yound lady's buttocks, lumbar area and soft hand

Bifat toate patru capitolele cu brio. Pentru prima dată am primit în partea de finalizare a unui masaj erotic ceea ce trebuie şi ceea ce se laudă toate saloanele că oferă, în exprimări mai mult sau mai puţin poetice sau eufemistice.

 

În premieră absolută pentru mine, la etapa sâni-peste-penis fata a schimbat poziţia şi s-a întors cu capu-n jos şi cu pelvisul la mine pe piept astfel încât să-i pot vedea în toată splendoarea mişcându-se înainte şi-napoi minunăţia de vulvă. Am înnebunit la faza asta, dacă se apropia ceva mai mult îşi lua limbi fără drept de apel. :D (Parcă numai în review-urile legendarei Alessia mai citisem de mişcarea asta, la alte saloane sigur n-am mai primit aşa ceva.)

 

Apoi nebunie - masat penisul cu abdomenul, cu fesele, "cu pelvisul" (ghici ce înseamnă masaj cu pelvisul dacă fata stătea cowgirl peste mine) şi cu mâna, într-o simfonie crescândă până la explozia într-un orgasm de zile mari, în care mâna şi pelvisul ei au rămas la loc să-mi ţină contra la toate contracţiile orgasmice din faza explozivă (foarte important, că unele fete îţi strică orgasmul retrăgându-se prea repede).

 

Şi ca şi cum n-ar fi fost destul, în post-ludiu s-au mai întâmplat nişte chestii:

- nu m-a lăsat să mă şterg singur de materialul genetic de pe burtă ci m-a şters ea (spre deosebire de cele de la J'Adore şi Iulia)

- după ce m-a şters n-a încheiat distracţia instant (bănuiesc că nici nu era gata ora) ci a continuat să mă maseze uşor pe piept, braţe, abdomen şi pelvis şi mă lase să mă bucur la maximum de amorţeala de după.

 

 

Acestea fiind zise,

Locaţie: 8

Masaj de relaxare: 9

Body massage: 9

Tehnici de finalizare: 10

Aspect fizic maseuză: 9

 

 

Disclaimer: posibil ca lucrurile să fi mers atât de bine pentru mine din cauza unei potriviri cu fata sau din cauză că i-a plăcut de mine, dar lucrurile cele mai importante par să fi fost totuşi specificate deja în descrierea de pe site a serviciilor, deci ar cam trebui să fie valabile pentru toată lumea.

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Buzias
  • Oras:Buzias

Nup, la sfârşit eram prea plecat pe-un norişor pe undeva :) şi nu m-am gândit decât târziu după ce am ieşit că ar fi fost bine să întreb.

 

 

Ce mai era important de zis la review - încă o mare bilă albă: după cum se vede şi din avertismentul lor privind taximetriştii (dar confirmat şi verbal de recepţioneră), Bianco nu face parte din categoria saloanelor care practică măgăria cu preţurile mărite "pentru că ai venit cu taxiul".

Link spre comentariu
Vizitator lovedrop
Reputație: 0

Fiind extrem de dezamagit de saloanele la care mergeam de obicei (e groaznic la Iulia si Jadore mai nou) am ales acest salon si nu am regretat.

Am sunat pe la 4 dimineata, mi s-a spus ca pot sa merg la salon si am pornit.

Ajuns la salon am fost primit, mi s-a spus ca momentan e doar o fata libere si ca se mai elibereaza doua in 5 minute daca doresc sa mai astept, asa ca am ales sa mai astept putin, dupa care au venit fetele dintre care am ales-o pe Raysa.

post-43598-0-58950500-1456185144_thumb.jpgpost-43598-0-21114900-1456185145_thumb.jpg

Am platit 200, fiind dupa 00:00 apoi am urcat in camera, am fost poftit la dus, fata a venit cu mine la dus si m-a asteptat, apoi reintorsi in camera am trecut la masaj.

Fata are un corp superb, niste sani foarte fermi si mari + un fund pe masura, ferm si nu foarte mare dar potrivit pentru statura ei. nota 9(la fatza nu e chiar asa draguta...)

Masajul:  a fost foarte bun, fata folosindu-se de atuurile ei sanii si fesele pentru a ma termina pana urma. nota 9(nu accepta chiar orice + atingerile 100)

Mie mi-a placut mult experienta cu Raysa, recomand!

 

 

Link spre comentariu
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

Zilele trecute am sunat la bianco sa vad cum e la acest salon fiind singurul care mi,a scapat pana acum. Au fost 6 fete, nimic deosebit. Am ales o blonda, din moldova,micuta,forme fine,sani frumosi,19 ani,experienta 2 sapt.Masajul de relax bunicel pt exper ei, apoi cel erotic la fel. Mi,a placut cum a stat cu pusy pe oua, nu a facut omleta. FinalizRea cu mana cam stangace. Am fost cu ea la dus, ne,am bait(expresia ei)si am plecat. Cadou 150 pana la ora 0, apoi 200.Timp total 45 min. Nu am platit extra pt atingeri, un plus pt fata.Nu inteleg de ce nu respecta timpulj

Link spre comentariu
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

Am fost recent la un salon langa 3 f, in complex, in cladirea fostei cantine si am primit un masaj de relaxare f bun(dupa mine)complet,de la talpi pana la scalp inclusiv,timp 60 min,curat,senzual,am avut chiar si o semi erectie,dar nu se face cu finalizare. Tarif 40 pt 60 min. Tipa e micuta si plinuta. De revenit,da. Scuze de oftopic dar poate mai intereseaza pe unii nemultumiti de la erotic.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Timișoara
  • Oras:Timișoara

Raysa arata f bine cred ca e si cea mai tanara. Si eu am fost la ea. Cred ca e un pic peste 18....19-20 cred ca are. Pacat ca are o atitudine cam nashpa. A inceput sa vorbeasca prostii la dus inainte dar si dupa ce am terminat. I-am zis ca fac dus doar inainte pentru ca daca ies e iarna si o sa racesc. Si imi raspunde "Daca racesti de aia sunt medicamente ca sa te tratezi." I was like....asta ce dreq a fumat? :)))) Si in timpul masajului a facut remarci jignitorare "Vrei sa iti masez p**a pana sare s****zul din ea?" "Voi barbatii aveti fantezii ciudate" Acum na...unora le place sa li se vorbeasca porcos dar asta e chiar exagerat parerea mea. Am intrebat-o daca cumva a avut o zi mai proasta si a zis ca da. "Ce tie nu ti se intampla?" N-am mai raspuns pentru ca i-as fi zis ceva f urat. Dar e nasol cand ai o zi proasta sa te versi pe clienti si sa le bruschezi anumite parti ale corpului atunci cand esti nervoasa la servici. Arata bine fata, dar la atitudine cu greu daca i-as da un 5.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

Am descoperit o fata super la bianco. O bruneta inalta,bine facuta,sani de adolescenta, braguta la fata,fosta sportiva,Ada,aviz cucugol2. Scuze pt reclama,dar merita.Un fapt important pt mine,respecta timpul,nu te grabeste. Masaj relax 9. Masaj erotic lung progresiv,cu fundul ,cu sanii,mai multe tehnnici 9,5. Atingeri permise in limita bunului simt.piele fina,bine epilata,media general, 9,5. Am plecat fff relaxat. Cadou 150(pt zi)plus o mica atentie. De recomandat, da. Eu abia astept sa ma stresez ca sa pot veni la Ada sa ma trateze.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Buzias
  • Oras:Buzias

o blonda, din moldova,micuta,forme fine,sani frumosi,19 ani,experienta 2 sapt.Masajul de relax bunicel pt exper ei

 

Relax bunicel, arată bine şi cam atât. "Experienţa" ei totalizând câteva săptămâni se numeşte corect "lipsă de experienţă" - masajul ei erotic e clasica roboţeală simplistă, fără simţ şi fără senzualitate pe care o face orice fată aleasă la întâmplare de la orice salon din Timişoara. Atâta că ştie să frece instrumentul şi cu piersica din dotare, tehnică de care saloane ca Iulia şi J'Adore n-au auzit în viaţa lor. În rest, fata mai are muuult de învăţat.

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Am fost câteva zile în Tm dar programul începea la 5 și mi-au zis ca ar fi indicat un 5-30 pana se pregătesc fetele Ada în special. Regret tare de tot. Doar pot sa îmi imaginez ca Ada e bine de tot. La biaco am fost de câteva ori și e de departe preferatul meu din toate saloanele pe unde am mai colindat. Iar fetele mereu au fost superbe. Cred ca e selecție. Mi-ar a rămas o tipa Otilia în minte. La fel. Înaltă cu forme și frumoasa la fata.

 

Recomand Bianco fără retineri

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...