Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova

Am fost un copil destul de precoce. Mai ales din punct de vedere sexual. Pe vremea aia era însa mai greu  Femeile nu se înghesuiau niciodată sa te dorească, și sa îți arate asta. Chiar dacă te plăceau, te plăceau în tăcere. Așa era pe vremea mea. Nu mă simțisem niciodată copleșit de atenția lor, În autobuz aveam mereu senzația ca trec neobservat , iar la piață nu îmi aduc aminte ca doamna cu țâțe mari, bluze strâmte, și colanți intrați mai mereu în pizdă, sa îmi fi făcut vreodată discount la cartofi, deși eram client fidel. Cred ca nu era zi de la AL DE SUS sa nu trec pe acolo sa cumpăr măcar un kil. De, îmi plăceau mie cartofii. :) Bărbatu-so, un haidamac la vreo 120 de kile, conducea un papuc albastru cu numere de OLT, purta de fiecare data aceeași cămașă neagră, decolorata de soare, și manevra sacii de 50 de kilograme ca pe pungile de pufuleți. Noroc ca era de cele mai multe ori plecat, iar la doamna era de fiecare data coadă. Iar coada era formata aproape exclusiv din bărbați. 

 

 

Împlinisem 16 ani, eram în clasa a 9-a și eram un frustrat și jumătate. Făcusem o pasiune nebuna pentru regina cartofilor, cu colanții mai mereu verzi, pentru o colegă, care îmi arătase țâțele, în baia de la scoală, în urma unui pariu pierdut, și pentru o prietena de-a mamei care avea niște craci incredibil de lungi și purta numai fuste deasupra         genunchilor, deschise la culoare, și mulate pe cur. Jucase în tinerețe handbal de performanta și era divorțata de vreo doi ani. Mă mai trimitea mama din când în când pe la ea sa o mai ajut la diverse treburi și, deși mă arătam de fiecare dată deranjat, de abia așteptam sa ajung sa o vad. Era obsedata de curățenie, și trebuia sa ii bat covoarele cel puțin o data pe lună, dacă nu la doua săptămâni. Iar când nu era acasă ii udam florile o data la doua zile. Aia era activitatea cea mai plăcuta, pentru ca ii aflasem raful cu chiloți, și îmi pusesem la punct un sistem prin care investeam zece minute în udatul florilor și vreo ora în mirositul chiloților. Erau momente unice pentru mine, pentru ca era pentru prima data când descopeream mirosul de pizdă matură. Mă rog, de pizdă în general, dar eram fermecat de atunci de femeile mature, și îmi imaginam ca numai de ele voi avea pare. Îmi aduc aminte că închideam ochii       și îmi imaginam ca ii miros chiloții în timp ce e îmbrăcată cu ei, și că ea mă pune să fac asta. Noroc că băile ei nu pot vorbi, pentru că, în perioada aia nu am făcut mai multa labă în altă parte decât acolo. Vom reveni la ea mai târziu.

 

 

Luasem la liceu, și, după prima lucrare la matematica, la care am fost singurul din clasa cu zece, profu', care ne era și diriginte, m-a făcut șeful clasei, și m-a înscris la olimpiadă. Fetele mă priveau cu admirație, iar băieții nu mă haleau. După ora de mate aveam ora de biologie, cu o baba nebuna, care venea mereu îmbrăcată în roz, și care avea porecla "bombonica" . Am vorbit cu Alexandra în pauză, să chiulim, și să mergem să bem un suc. Aveam un club de biliard în apropierea liceului, pe care îl frecventam de fiecare data când trăgeam chiulul. Alexandra nu era chiar cea mai frumoasa fata din clasă, dar avea un cur beton, cu picioarele ușor în "x", cu niște țâțe mai mari decât ale majorității fetelor, și era extrem de băiețoasă. Mai târziu, când s-a făcut echipa de fotbal a clasei, ea a primit postul de portar :) Anyway, după lucrarea la mate, de care toți se temeau foarte tare, pentru ca își doreau note mari, ca să se pună bine cu dirigu', ne-am dus sa fumam în baie, și să discutăm. Mă rog, eu nu fumam atunci, dar participam la discuții. Când le-am spus ca am făcut tot și o sa iau zece, au izbucnit toți în ras. Bine, eram și foarte funny și mai mereu pus pe bâză, așa că era de înțeles reacția. Mai ales ca subiectele fuseseră destul de tricky. Când am întrebat cine face pariu, a sărit Alexandra, moț. Atunci am stabilit ca dacă iau zece îmi arată țâțele. Bine, s-a mai oferit și Paul să-mi arate pula, BUT I SAID PASS ON THAT  :) Și iată-ne chiulind de la ora de biologie. Alexandra m-a rugat sa mergem pana la ea acasă, zece minute, ca are ceva de făcut. Am luat autobuzul din stația de lângă liceu, am ajuns la ea, am așteptat-o în fața blocului, și ne-am întors la scoală. Dar, în loc sa mergem la biliard, Alexandra mi-a zis să mergem în baie, la o țigară, ca are un pariu de onorat.  Am sărit gardul prin spate, și, în câteva minute, aveam în  față țâțele spectaculoase ale fetei. Acasă schimbase sutienul, pentru ca ala pe care îl purtase, nu ii plăcea. De parcă se uita cineva la sutien :) Atunci cred ca m-am îndrăgostit de ea. Bine, eram atât de disperat, încât, cred ca m-as fi îndrăgostit de orice fată dispusa sa îmi arate țâțele. Alexandra se roșise toată, deși cred ca eu eram mai emoționat decât ea. În momentul ăla de tăcere, în care savuram țâțele alea umflate, cu sfârcuri mici, roz, care se întăriseră de la emoții, cred. ca să par șmecher, deși eram căcat pe mine, după ce am exclamat un "wow", destul de reținut, ca să nu par chiar atât de disperat, am întrebat-o ce face dacă mă calific la faza pe oraș. Atunci si-a acoperit repede bijuteriile, și mi-a zis..."nu știu, poate o sa iți fac altă surpriză". Așa a început ceea ce urma sa fie o frumoasa adolescentina poveste de dragoste. O sa revenim la ea pe parcursul istorisirii.  

 

VA URMA...

  • Like 24
Link spre comentariu
  • Oras:No man's land
  • Oras:No man's land

Cand aveam 7 ani si verisoara-mea 6 ani, ea a zis "hai sa ne aratam putzele" si asa am vazut prima oara o pasa de fata.

Cu vecina in pat sub patura faceam chestia asta cred ca aveam 5-6 ani amandoi .

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

pai nu inteleg ce urmeaza... astepti ca noi sa iti spunem wow, ce poveste tare, iar apoi va veni continuarea despre tanti handbalista sau colega ta de clasa?

Lasa dom'le oamenii sa se exprime, imi place genul asta de postari.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova

pai nu inteleg ce urmeaza... astepti ca noi sa iti spunem wow, ce poveste tare, iar apoi va veni continuarea despre tanti handbalista sau colega ta de clasa?

 prietene, nu astept nimic....i'm just telling a story....concluziile va apartin, nu ma intereseaza...parerea majoritatii ma lasa rece, de parerea ta mi se rupe....si asta fara sa am ceva cu tine....ti se pare stupid? pot intelege si asta....iti place? e problema ta....

 

OK....MA VOI OPRI DIN A FACE COMENTARII SUPLMENTARE.....CUI NU-I CONVINE SA NU CITEASCA SAU SA INCHIDA ORIPILAT.... 

Link spre comentariu
  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova

Se apropiau sărbătorile de iarna, afară era un ger năprasnic, iar regina cartofilor era înfofolită pana-n gat. Dar continua sa fie aceeași femeie frumoasa și plină de sex-appeal. Avea niște degete subțiri, ca de pianist cu unghii lungi, roșii - manichiura impecabila, ca de fiecare data. Un par negru, lung, prins în coada cu o bandana alba care ii proteja fruntea de frig, gene încovoiate, atât de groase și negre că ai fi putut crede ca sunt false. Era mereu cu zâmbetul pe buze, și domina orice bărbat ce încerca sa o abordeze, adoptând o atitudine care striga de la o posta "NU MA POȚI AVEA". Dar mitocanii nu se opreau niciodată. Era fascinant sa vezi bărbați în toată firea cum se transformau în fata unei femei frumoase, conștientă de atuurile sale, și suficient de inteligentă cât să știe să jongleze cu câteva metode de manipulare. E o vorba din popor, care circula preponderent în mediul rural, și în zona de sud a tarii, unde misoginismul este mai accentuat, care spune ca "femeile sunt proaste". Ma, rog, e de discutat mult aici, și nu sunt neapărat de acord cu asta. Dar chiar dacă aș fi, totuși, o femeie când e proasta, parca ii mai stă. Dar unui bărbat nu ii stă deloc. Bărbații când sunt prosti sunt de-a dreptul penibili. Și regina cartofilor avea un mod al ei aparte de a le scoate această latură în evidență. Nu am învățat atunci mare lucru din cum sa mă comport cu o doamnă, dar cu siguranță am început sa învăț cum să nu mă comport  niciodată cu o femeie. Într-o zi mi-am făcut curaj și am întrebat-o : "cum se face ca o femeie asa frumoasa ca dumneavoastră vinde cartofi?" S-a întors către femeia din spatele ei care punea un kil de ceapa în galantar, și i-a spus: "uite fata, e ora patru, și primul compliment îl primesc de la un copil". "Câți ani ai puștiule?", m-a întrebat..."16", i-am răspuns. "Ma miram eu cum de nu ma inviți și tu la o cafea". "Pai nu vă invit, ca mă gândesc ca vi s-o fi luat de la atâta cafea băută cu alții"  i-am răspuns. Și au început amândouă să râdă.

Am plecat spre casă, și, în parcare am trecut pe lângă papucul albastru cu numere de Olt, iar pe bancheta din dreapta mi-a atras atenția un buchet mare de flori, albe, din acelea de toamnă. Nu știam ce flori sunt, nu știu nici acum cum se cheamă, dar știu că le văzusem și în curte la bunica-mea de atâtea ori. La câteva zile, când am trecut pe la doamna pentru reaprovizionare, florile erau așezate pe masă, într-o vază mare, albă, de plastic. Atunci am început să înțeleg mai bine relația dintre o femeie frumoasă și cartofii ei.     

 

Revelionul urma sa il petrec cu Alexandra la o cabana a unchiului ei, undeva la munte. Nu eram foarte incantat, pentru ca nu știam acolo pe nimeni, și îmi era destul de teama, mai ales ca urma sa ii cunosc cam toată familia, dar era pentru prima data când aveam o  relație oficială, serioasă, și sentimentul ăsta îmi plăcea. Aveam o "femeie" a mea. Care chiar mă plăcea. Eram peste tot amândoi, făceam totul împreună, iar Alexandra era adorabilă. Era extrem de posesiva, dar pentru vârsta aia, și la momentul ăla al relației asta mă încânta nespus.

Totul intre noi a venit natural, neprogramat, De fapt  toți pașii au fost făcuți de ea. Era pentru prim dată când o femeie ma asalta cu atenție, iar eu nu mai puteam de drag. Deși nu o arătam, mă împăunam în postura aia. Și toate astea pentru ca eram "deșteptul clasei". Cel putin asta a fost reacția mamei ei când m-a cunoscut :"aaaa, deci tu erai deșteptul clasei!" :) În realitate eram doar bun la mate, și asta mulțumită naturii, pentru că altfel eram o putoare și jumătate. Nu învățam la absolut nimic, prindeam totul din zbor, și treceam prin toate precum gâsca prin apa. Dar m-am scos cu olimpiada de mate. Am luat cea mai mare notă pe liceu, iar la faza pe oraș am fost singurul din liceu care a trecut mai  departe la faza județeană. Acum eram răsfățatul profesorilor, iar Alexandra avea sa îmi facă o surpriza, căci așa îmi promisese.

Într-o zi, la școală, mi-a zis ca pe seară ar vrea sa ieșim la un suc. Ne-am întâlnit în centru, și, fără să îmi spună, m-a dus la un spectacol al băieților de la Vacanta Mare, care erau în mare voga atunci, și care ajunseseră și la noi în oraș. Spectacolul a fost mega, de ne dureau burțile de la atâta râs, iar la final, când am condus-o acasă, deși stătea cam în partea cealaltă a orașului, ne-am așezat pe o bancă la câteva blocuri mai încolo de blocul ei și ne-am sărutat mai bine de un sfert de ora. Avea niște buze mari, cărnoase și un mod foarte pasional de a săruta. de parca ii venea să mă mănânce și nu reușea să se sature.  Din seara aia am rămas împreună, deși niciunul dintre noi nu a spus nimic în sensul asta. Cumva cred ca ni s-a părut firesc. Așa era atunci. 

 

TO BE CONTINUED....

  • Like 17
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Cu vecina in pat sub patura faceam chestia asta cred ca aveam 5-6 ani amandoi .

Ehe... amintiri d-astea din copilarie am si eu cu o vecinica unde stateam la un bloc de garsoniere in tineretile mele (de gradinita :D ).

Eu aveam vreo 5 ani, ea cred ca vreo 8....

 

Avantajul era ca doar eu ma jucam cu piersicuta ei... :maninlove , iar cand era vorba sa ii arat si eu ce am, ma eschivam si o pacaleam eu cumva sa nu ii arat.

 Si totul se intampla ... sub o masa pe holul blocului, langa usa ei :D (masa avea o musama lunga pana jos, deci eram cat de cat sub cover). Eram vecini de palier, usile erau aproape fata in fata.

 

Tot asa si cu o alta vecinica pe la vreo 10 ani, dar de data asta la tara... si fata avea vreo 14 ani parca , joaca se desfasura in spatele casei :gifs_ojos .

La fel... , doar eu aveam avantajul la toata treaba asta. Doar eu vedeam, atingeam :D

 

 

se pare ca am un fan :)

 

putin grija la gramatica nu ar strica...cred ca vrei sa spui da-i furie, nu? :)

Da-i bice cu continuarea, ca si eu urmaresc povestea ... pe sistemul : Esti fanul meu :D. (cum mai ziceau unii mai sariti de pe fix pe la romanii au talent)

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...