Sari la conținut

0757266841 si 0731470936


Postări Recomandate

  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

lol....stai asa un pic doamna inna pana sa-mi improspatezi memoria ca nu e cazul. Initial nu am vrut sa scriu nimic, insa dupa ce m-am mai gandit, am zis sa vada lumea ca sa stie cum sta treaba, poate pe viitor sa nu mai cada si altii de fazani.

Dupa cum am spus initial si nu aveam de unde sa stiu ca tu nu lucrezi la finalizare. De aceea te-am si intrebat daca se poate si mi-ai spus ca da. Sau ca nu iei necunoscuti la ultima programare. Legat de faptul ca mai veneam cu cineva ai fost de acord de la bun inceput. Ti-am si spus ca doar nu urcam amandoi odata,ci mergeam pe rand, unul astepand jos, afara. In sensul sa nu iei alta persoana si sa venim noi, unul dupa celalalt ca sa nu pierdem timpul aiurea. Nu eram nici tigani, nici boschetari, ti-am vorbit frumos, a fost totul bine pana in ultima clipa.

Ca orice om de cuvant, puteai sa dai un mesaj, beep, telefon, sa nu mai picam de gusteri sa venim pana acolo si sa asteptam afara. Cred ca ai anuntat matronu si n-a fost de acord....

Nu am absolut nimic cu tine, imi place cum arati, cum spune lumea ca te comporti insa m-a deranjat chestia care ai facut-o. Puteai sa anunti din timp ca nu se poate asa cum vrem noi si veneam cum iti convenea tie, cum lucrezi tu.

:kiss3

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Salut, azi am luat si eu teapa. La telefon mega simpatica, dar cand am ajuns in zona nu mi-a mai raspuns. Am zis ca o fi luat pe cineva si sa mai astept. Am stat la o terasa ca fraierul o ora si jumate sunand din 20 in 20 de min si nimic. Pe urma am plecat la alta de la top, acolo fetele sunt serioase.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
 

Vizitat si eu pe INNA, locatia pe Dorobanti.

 

Ajuns la locatie (confirm pozele), ma astepta in rochita alba cu sanii la vedere. Intru ma fac comod, stam un pic de vorba, optez pentru o ora, banutii ii pun pe masa si ma duc la dus. Revin, dupa care se duce si ea la dus si incepem cu un oral umed, cu atentie si la zonele adiacente, o las sa o suga pana la finalizez in gura ei dupa care se duce la baie si se intoarce si o rog sa continuam vrand sa incerc 3 finalizari fara intrerupere. Dupa ceva vreme punem prezervativul o pun capra si incep incet sa o penetrez pentru a se obisnui (este foarte stramta) si incep sa dau in ea gemand usor, pana imi dau drumul a 2-a oara, pun iar un prezervativ schimb pozitii reusind sa finalizez intr-un final pe tatele ei mari si apetisante. In total am petrecut o ora si un pic in compania ei.

 

100 ron / h.

 

De revenit.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:bucale
  • Oras:bucale

Salutare comunitate, pe doamna Inna o aveam in vizor de cand lucra la Obor dar nu am putut ajunge.Am ajuns in schimb alaltaieri.Am sunat pe nr de tel din topic am hotarat sa ne vedem in jur de ora 4 dupa amiaza . Am ajuns pe Dorobanti am sunat-o pe domnita si mi-a comunicat adresa exacta. Am ajuns la domnita la usa , deschide usa ma invita in casa , facem cunostinta, stam putin de vorba domnita foarte amabila nu stia cu cesa ma mai serveasca, cafea vrei? Zic nu , nu beau cafea, suc , apa ? Zic un pic de suc este ok.aduce un pahar curat din bucatarie si o sticla de cola .mai stam putin de vorba si domnita incepe sa se dezbrace de bluzita si rochita si ramane doar in sutien si bichini , ma dezbrac si eu si incepe domnita un oral protejat la cererea mea , se mangaie pe sani cand o suge geme placut .un oral foarte placut cand mai tare cand mai incet cand o inghite și sta asa cateva secunde.am terminat in preze dupa care domnita m-a sters ca pe un bebelus cu servetele uscate si umede.stam de vorba despre una despre alta si incepem runda 2 tot cu un oral protejat foarte fain la fel ca primul.iar ma sterge cu servetele , ma imbrac mai stam putin de vorba multumind domnitei pentru ora petrecuta impreuna cu mentiunea ca ne revedem cat mai curand.Acum note.

 

Locatie foarte ok usor de ajuns, foarte frumos miroase in casa pat mare etc.

Nota9

 

Inna ca si persoana o fata miniona brunetica ,frumusica;

Nota 9

 

 

 

Inna ca si atitudine, o fata lipicioasa pupaciosa dragastoasa , daca ar fii jumatate di escorte cu atitudinea Innei am ajunge departe. Pentru mine nota Innei este

10 cu felicitari.

 

Sex oral nota 10 sex normal nu am facut.sex anal nu am intrebat .

 

Am platit 100 de roni pe parcursul unei ore.

 

 

 

De revenit cu siguranta da , te pop Inna si multumesc pentru tot.

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Astazi 20-09-2015 ma plictiseam in casa si am gasito pe inna si am zis sa incerc si eu sa vad cum este am pus mana pe telefon si am sunat , imi raspunde este foarte placuta la voce , imi zice ca sta in zona dorobanti . ma imbrac si plec ajung la ea ma intreaba daca vreau un pahar de apa sau suc . Ii decartez 100 ron si trecem la treaba incepe frumos cu un preludiu si se apuca de un oral fenomenal isi face treaba si pe urma trecem la un normal si mai frumos ma intinde pe spate si se urca pe mine si incepe sa se dezlantuiasca :D . De revenit .

 

 

note : oral - 10 

          normal - 10 

 

Am lasat 100 ron pentru o ora .  daca mai aveti intrebari sau daca am omis sau am gresit ceva spuneti-mi .

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

Salutare lume, răsfoind acest site am dat de aceasta pagina care mi-a atras atenția.aflandu'ma cu ceva mai multa treaba prin bucurești am hotărât sa sun și eu sa fac o programare.zis și făcut, m-am programat pt ora 4 și dus am fost către adresa respectiva. Ajuns acolo după un drum infernal prin aceasta capitala europeana, am sunat-o pe doamna inna care m-a primit imediat.ajuns la ușă cu pricina mi-a deschis ușa și m-a poftit înăuntru. Am stat puțin de vb servindu'ma si cu un pahar de suc,după care am trecut la acțiune. Vreau sa zic ca oralul este punctul ei forte,așa oral umed și soft nu am mai primit de ceva timp. Primul nr am terminat într-un oral executat cu maestrie ,iar după o mica pauza de o țigăre și după o convorbire foarte plăcută și foarte interesanta am trecut la partea a doua.a urmat un oral ceva mai lung pana am hotărât ca e timpul sa trecem la un normal.are o pasa strâmtă și lubrifiant naturel :) ăsta facandu'ma sa termin în cauciuc. Și acum notele de rigoare:

Locație -9 foarte ok,curata și aerisita ,prosop curat iar la baie gel de dus

Sex oral -10 cu felicitări pt oralul umed și bine realizat

Sex normal -9 foarte ok

Achitat 100 leuti după care ne-am luat la revedere și am plecat.

De revenit ? Cu siguranță când voi mai trece prin bucurești.

Erecții puternice dragi colegi:))

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta
  • Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta

Salut generatie cu Iphone.....pardon, frati intr-ale placerii,

 

Zilele trecute, vrajit fiind de pozele madamei (ca doamna din nefericire NU ESTE, este departe de ea aceasta titulatura si voi explica de ce) si influentat fiind de scrierile alese ale antevorbitorilor mei intr-ale scrisului, imi zic ca ar fi timpul s-o vizitez. Zis si facut, pun mana pe telefon, sun si ma programez pt a doua zi dimineata; atat ca sa fie din timp sa ne putem aranja amandoi programul, cat si pt ca am pasarica sa fiu primul in zi. Stabilim la 10.30 a doua zi, dar cu revenire la 10 pt confirmare si aducere aminte. Foarte draguta la telefon, volubila si plina de amabilitate. Trebuia sa-mi dau seama ca aceste calitati nu vor aduce nimic bun.

 

A doua zi de dimineata, conform intelegerii, am sunat la 10.00...............am sunat si??? Cine sa-mi raspunda si mie? Am mai sunat odata dupa un timp............si si??? Nimic! Zic, e cu cineva, dau mesaj si aflam. L-am dat pe primul..............mai tarzior l-am dat si pe al doilea rugand-o sa ma lamureasca daca mai avem vreo sansa in a ne vedea sau nu. Ei bine, dragii mei, iaca, trecura cateva zile si raspuns tot nu primi-i!

 

As fi apreciat un mesaj, un apel in care sa ma invite sa-mi vad de treaba ca i-am vb prea frumos si ca am fost super civilizat - ei bine, chiar asa am vb, pt ca asa ma port eu de obicei, motiv pt care din cand in cand, mi-o mai si iau, ca sunt luat de papagal. Ma putea minti ca zugraveste, face pe bona la vreun copil din vecini, repara patul, scurgerea sau lumina in debara sau mi-ar fi spus ca nu ma primeste si gata! 

 

Am citit si la alti colegi de patanii asemanatoare, dar imi sinea mea ii luam apararea, eh, n-o fi putut, uite isi cere scuze; dar cand esti direct implicat si iti aranjezi ziua intr-un anume fel, orice TZEAPA de acest gen, da peste cap tot programul si deranjeaza, deranjeaza rau. 

 

Aviz amatorilor de placeri care "intzeapa", adica de tzepe.

 

Sa aveti erectii multiple si partenere alese

 

Va salut!

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Imi cer scuze Mr Oki ca ti am dat planurile peste cap dar a trebuit sa plec din Buc si din pacate nu aveam nici telefonul la mine ca de obicei ramane in locatie..stai linistit ca nu s tepara asa cum mai catalogat desi eu imi iau cel putin cate 2-3 tepe pe zi si tot nu mi pierd increderea in oameni pentru ca se intampla lucruri imprevizibile..daca o sa imi accepti scuzele si vei ajunge la mine ai sa te convingi ca ma voi revansa fata de tine..mii de scuze inca odata si sincer chiar imi pare rau :(

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:UndevaCandva
  • Oras:UndevaCandva

Salut generatie cu Iphone.....pardon, frati intr-ale placerii,

 

Zilele trecute, vrajit fiind de pozele madamei (ca doamna din nefericire NU ESTE, este departe de ea aceasta titulatura si voi explica de ce) si influentat fiind de scrierile alese ale antevorbitorilor mei intr-ale scrisului, imi zic ca ar fi timpul s-o vizitez. Zis si facut, pun mana pe telefon, sun si ma programez pt a doua zi dimineata; atat ca sa fie din timp sa ne putem aranja amandoi programul, cat si pt ca am pasarica sa fiu primul in zi. Stabilim la 10.30 a doua zi, dar cu revenire la 10 pt confirmare si aducere aminte. Foarte draguta la telefon, volubila si plina de amabilitate. Trebuia sa-mi dau seama ca aceste calitati nu vor aduce nimic bun.

 

A doua zi de dimineata, conform intelegerii, am sunat la 10.00...............am sunat si??? Cine sa-mi raspunda si mie? Am mai sunat odata dupa un timp............si si??? Nimic! Zic, e cu cineva, dau mesaj si aflam. L-am dat pe primul..............mai tarzior l-am dat si pe al doilea rugand-o sa ma lamureasca daca mai avem vreo sansa in a ne vedea sau nu. Ei bine, dragii mei, iaca, trecura cateva zile si raspuns tot nu primi-i!

 

As fi apreciat un mesaj, un apel in care sa ma invite sa-mi vad de treaba ca i-am vb prea frumos si ca am fost super civilizat - ei bine, chiar asa am vb, pt ca asa ma port eu de obicei, motiv pt care din cand in cand, mi-o mai si iau, ca sunt luat de papagal. Ma putea minti ca zugraveste, face pe bona la vreun copil din vecini, repara patul, scurgerea sau lumina in debara sau mi-ar fi spus ca nu ma primeste si gata! 

 

Am citit si la alti colegi de patanii asemanatoare, dar imi sinea mea ii luam apararea, eh, n-o fi putut, uite isi cere scuze; dar cand esti direct implicat si iti aranjezi ziua intr-un anume fel, orice TZEAPA de acest gen, da peste cap tot programul si deranjeaza, deranjeaza rau. 

 

Aviz amatorilor de placeri care "intzeapa", adica de tzepe.

 

Sa aveti erectii multiple si partenere alese

 

Va salut!

Stimate domn, cred ca nimanui nu-i convine o astfel de situatie, dar asta e, se mai intampla. Cred ca tuturor ni s-a-ntamplat minim o data ca socoteala de acasa sa nu se potriveasca cu cea a escortei. Probabil au si ele motivele si urgentele lor, dar cel mai corect ar fi sa anunte, daca nu pot individual pe fiecare client in parte care s-a programat in ziua respectiva, cel putin sa anunte pe forum sau in anunturile unde se promoveaza. Stiu cum este sa nu-ti iasa cum ti-ai planificat, sa intervina cate ceva, dar au fost cazuri de persoane serioase care m-au anuntat din timp ca incep programul mai tarziu sau ca nu pot in ziua respectiva si am apreciat foarte mult, tine cont de bunul simt si respectul fata de propria persoana in primul rand. E important si cat de organizata esti ca persoana. Eu i-am propus Innei in spirit de gluma sa-si faca o agenda cu programarile, sa-si tina evidenta, cu toate ca nu se poate face o programare cu o zi inainte, din ce am inteles, pe motiv ca sunt multi neseriosi care nu onoreaza cu prezenta, dar probabil n-o intereseaza asemenea aspecte, sa pastreze un client fidel, care s-ar putea "abona" pentru o perioada mai lunga. Scuzele dupa cateva zile sunt cam de prisos dupa ce l-ai lasat pe om cu OO-le umflate si pline de fantezii! 

Link spre comentariu
  • Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta
  • Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta

Domnu' "darknightmare" avand in vedere ca nu stiu sa folosesc intr-atat de bine forumul incat sa te citez, am vrut sa fii sigur ca tie ti se adreseaza "depesha" de mai jos:

 

vreau sa stiu in I rand in ce calitate ii iei apararea Innei si o scuzi in fata mea? Huh? In calitate de tutore,  :fish12, de prieten, de proprietar al spatiului, de vecin, de frate.........de cine??? Nu te supara pe mine, nu stiu cine esti si nu cred ca are importanta, dar problema este DOAR intre mine si ea si ei m-am adresat, nu celorlalti membri ai forumului..........ca citesc si ei, pai asta este rostul unui forum.

 

N-ai matale de unde sa "stiti" ce incurcaturi in program mi-a creat madama mai sus mentionata, ok? Faptul ca o patesc si altii, asta e, nu e normal, dar e des, indiferent in ce domeniu s-ar intampla. 

 

Iar acum ma adresez DOAR!!!! Innei: da, poate am exagerat cand te-am facut tzepara si ca dai tzepe, imi pare rau, dar aveam niste calcule f clare in acea zi si mi le-ai incurcat si inca rau. Ok, daca mai are importanta, scuzele sunt acceptate si voi incerca sa revin intr-o buna zi la tine, curand sper, sa ma conving de contrariu :kiss2 .

 

Pana atunci multe "succesuri" tuturor si partenere alese, asa cum am mai spus-o :bye  

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...