Sari la conținut

0736814873-doamna matura 39 de ani


flydog

Postări Recomandate

  • Oras:----
  • Oras:----

1. Tu ai început poluarea inutila( ai comentat o postare corecta).

2. Daca dau căutare după nr. de tel. nu găsesc nici macar pe a 3- a pagina anunturile postate de tine in schimb găsesc alte câteva anunțuri postate de aceeași persoana.

3. Daca îmi spui macar o similitudine cu anunțurile anterioare( in afara faptului ca sunt femei, oferă sex si au anunțuri in același loc si sunt din Prahova) sunt dispus sa renunț la contul de pe nimfomane.

Link spre comentariu
  • Oras:ploiesti
  • Oras:ploiesti

salutare baieti vizitat eu pe doamna acum citeva zile :slap2 .Am sunat la nr 0736814873 raspunde o doamna si imi da adresa,undeva pe la pisica alba in blocurile de linga ROMPETROL .Am ajuns in lacatie un apartament vechi la etajul1 cam deranj prin casa  :no2 domna cam 40 bruneta cu burtica mare sini mari dar lasati tarif 50oral 80anal am ales un oral facut foaret repede mai mult cu mina .Acun note locatie 5  Aspect 5 Oral 4.5 cu indulgenta deci parerea mea du merita .Scuze este prima mea recenzie  :blushing2

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:campina
  • Oras:campina

da.

zona pisica alba vizavi de statia de benzina in blocurile cu 4 etaje.

undeva la 1.60 plinuta cu sanii lasati usor pe burta :-)

oral 5 cu indulgenta

normal 6

anal nu am incercat.

per total nu se merita,parerea mea.

achitat 60 lei

  • Like 3
Link spre comentariu

Am sunat la ora 8.00 pentru o programare la 8.30-8.45. Raspunde doamna, stabilim protocolul si imi spune sa ajung pe str. Domnisori, vis-a-vis de spitalul CFR.Am ajuns la 8.30, am sunat de nenumarate ori dar nu a mai raspuns la apel. Se pare ca doamna e putin neserioasa ... Asta e, mai luam si tepe. 

Link spre comentariu

  • Oras:Targoviste
  • Oras:Targoviste

salutare,

Eeeee acum sa va povestesc cat de fraier am fost sa merg la aceasta escorta desi recenziile spuneau totul, dar fiind in criza de timp si mai ales ca imi plac femeiile mature am zis hai totusi sa risc. am luat numarul de pe ploiestiservicii.ro am sunat si m-a indrumat catre intersectiam padina cu marasesti intr-un bloc cu garsoniere la etajul 4. Fratilor locatia este jalnica nu va puteti inchipuii cata mizerie este in acea incapere, salteaua era infecta totul era mizerabil,singurul lucru care m-a facut sa stau este ca domna imi vorbea foarte frumos.

M-a poftit in camera dupa care s-a dezbracat, este plinuta cu sanii foarte mari, ea ca persoana nu este nici frumoasa dar nici foarte urata, dar prestatia a fost jalnica sincer nu cred ca am mai luat teapa asta vreodata, oral 30 de sec linp capul si atat apoi a pus prezervativul si s-a asezat in 4 labe in pat sa o penetrez asa, nu sunt pretentios la fete dar nu am putut finaliza si am rugat-o sa revenim la oral, mi-a scos prezervativul si a inceput sa imi faca o laba finalizand pe sanii ei.Am evitat cat am putut salteua, in baie nu am avut curajul sa intru doar am tras cu ochiul si am vazut un cos de gunoi plin cu prezervative si servetele.sosetele au ramas in picioare pe tot parcursul actiunii pentru ca se lipeau la propriu de parchet, precizez ca la fel a facut si dameza :)

 

Prezenta: 4 banal totul nimic care sa atraga atentia

Atitudine: 7 incearca sa se faca placuta doar atat

Aspect   : 4 pufoasa, sanii mari si foarte lasati, o butica maricica, bruneta,ochii verzi

oral        :2 nu se poate numi oral pentru faptul ca o pupa

normal   :5 foarte stramta fara contre fara nimic nimin

Anal       :nu am incercat

Gfe        :0 nu am putut sa ma apropii de ea, doar i-am atins sanii eram foarte curios si eu nu am vorbit absolut deloc pe parcursul actiunii, tot timpul ma gandeam ce puii mei caut acolo

Halatul   :60 on,np

Concluzie: altadata ascultati la fratii vostrii, trebuie sa fii nebun sa revii

  • Like 5
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...