Sari la conținut

Alexandra 0766868245


iahimg

Postări Recomandate

  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Salut . 

Mi-a dat un prieten nr acestei domnisoare Alexandra .

Are 19 ani din spusele ei .. 

Am sunat prima data si nu a raspuns ..apoi m-a sunat ea si mi-a zis ca poate dupa ora 17:30 .. am mai tot sunat de 10 ori cred si abia apoi a raspuns .. am stabilit ca ne vedem in juma de ora .. i-am dat adresa si a venit la mine .

Mi-a zis ca presteaza ora si normal la 70 lei .. si 1h este 150 lei ..

Arata destul de ok .. sa nu va asteptati sa fie vreo bomba  .. in lipsa de altcea merge si ea ..

Am urcat la mine .. am intrebat-o daca vrea sa isi faca un dush ceva si a zis ca nu ..si am trecut la fapte .

Am inceput cu un ora protejat care a durat cam 3 min gen si apoi a zis sa ma urc peste ea ..am refuzat-o si i-am zis sa se urce ea pe mine si am tinut-o asa pana am finalizat .

Referitor la note mai mult de 6 7 nu ii pot da pt graba ..pt o descarcare rapida e ok .

I-am zis si ei despre forum si daca vrea sa postez despre ea aici si a zis ca e in regula ..

 

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Are cam 1,60m inaltime .. Vreo 55kg cred .. Sanii destul de marisori .. Nu e chiar asa rea la corp.. Iar ca atitudine nu prea stiu ce sa zic ca ma cam grabeam si eu si ea .. Pt o descarcare rapida e ok .. Cel mai bine e sa va intalniti cu ea si dca nu va place refuzati si aia e ..

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Eu am stabilit o intalnire cu ea dupa multe incercari. Poate numai dupa ora 14. Nu are locatie. Accepta si in masina. Am stabilit sa ne intalnim in fata scolii Ceorge Poboran. Am asteptat-o in masina. A aparut o individa cu coada precum ciocanitoarea Wooddy, cu tigara in mana si racita pe deasupra (mi-am dat seama ca si-a suflat mucii in mana si i-a aruncat pe jos). M-a sunat ca a ajuns si i-am zis ca s-a ivit ceva si nu mai pot sa vin, mi-a zis ca nu e problema si am scapat. Nu recomand. Pe aici prin Slatina nu prea avem marfa de calitate, dar nici chir asa. Eu va recomand pe Oana. Daca va raspunde la sms poate sa iasa doar dimineata. Mai pleaca cate o saptamana pe luna in Italia. E genul skinny si cam 1.70 m, cu tate micute si foarte curata. Accepta CIM (cel putin cu mine). Costa intre 150 si 200 indiferent ca vrei un numar sau o ora. Nu are locatie. Tel editat. Nu i-am cerut voie sa o postez pe site, asa ca nu ma dati de gol.

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Va mai dau eu una, cu rugamintea catre moderatori sa puna mesajele la locul lor ca eu nu ma pricep, scz :) ! O cheama Miki, tel editat, aproximativ 1,60 m, 55 kg (nu e skinny nici plinuta), vreo 20 de ani, tate medii si tari, curata, nu are locatie, dupa ora 14 (copil mic in intretinere), sta in Progresu, o arde prin Steaua. Accepta oral fara prez si cred ca si CIM, isi da silinta, e afectuoasa, dar nu prea se pricepe, nu se grabeste. O prezenta placuta fara sa te dea peste cap, o fata simpla si ascultatoare, cum o pui asa sta.

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

100, ieftin. Am si la 200: Ema, buna rau. Scumpa si nici macar nu o suge, dar dupa ce se obisnuieste cu tine face super treaba, cu putina insistenta poate o ia si in gura. Corp bestial: tate si buci beton, 20 ani, 1,60 m, nu are locatie, o saptamana pe luna e in Slaina, in rest e in Bucuresti la facultate. Cam greu o sa fie cu accesul la ea ca nu prea se baga in combinatii si eu nu pot sa va dau recomandare ca deja e cam full, nici nu i-am zis ca o dau in gat pe site, asa ca mucles. Totusi sa va dau si telu poate aveti noroc editat.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Fratilor, dar ceva poze cu fetele nu aveti? Poate cer cam mult dar am zis, na, sa intreb. Sau un facebook de-al lor, ceva...

 

Eu stiu o domnisoara care practica meseria de escorta, dar, din pacate, nu mai am numarul ei de telefon. Probabil si l-a schimbat din cauza cererilor. :)) Tipa nu e cine-stie-ce, nu va asteptati la vreo bunaciune. 1,75, skinny, sani micuti, dar in lipsa de altceva, merge si ea (mai ales ca eu, cand imi faceam treaba cu ea, nu-i plateam nimic, era placerea ei - dar garantez ca se f*te pe bani).

Pe facebook o gasiti cu numele editat (o cheama Adriana), bagati-va acolo in seama cu ea, daca altceva nu gasiti. Nu taxeaza mult, pana in 100 lei sigur.

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...