Sari la conținut

0721606074 Femeie libera - o tiganca imputita.


Postări Recomandate

  • Oras:Buc
  • Oras:Buc

Scriu aceasta postare pentru a alerta pe cei care ar putea sa se lase idusi in eroare de anuntul acestei individe pus de curand in AT

 

Aveam chef de ceva nou si cum imi place riscul (ca numai el aduce benefeciul) am zis sa imi incerc sansa. Tarziu in noapte sun si spre surprinderea mea raspunde o voce ademenitoare.Zic, hai!  Ajuns la usa, nu mi-a displacut forma persoanei desi nu avea nicio legatura cu pozele din AT, asa ca am zis sa continui. Insa devreme mi-a disparut entuziasmul pentru ca locul era destul de mizerabil daca te uitai mai in detaliu. Cum bucataria era langa baie, odata inchis dusul au inceput sa se auda frecventele joase ale unei voci barbatesti care reverberau in fainta din baie. M-a luat cu scarba, imaginandu-mi cum isi frecau ei mainile ca au prins un fraier. Cum banutii ii dadusem deja (ca asa a pretins jigodia), mi-am zis sa vad cat pot sa intind de experienta aia ce se anunta cel putin sordida.

 

Asa ca am mers in camera unde am mai stat eu singurel cu ochii pe pereti vreo cinci minute, dupa care a venit si ea si a inceput sa se dezbrace cam in scarba si incepe sa imi fluture un prezervativ prin fata. Ii atrag atentia ca nu asa ne-am inteles, la care imi zice ca de fapt invocarea igienei este doar un pretext dragut de a spune nu. Sau un pretext dupa care sa te ascunzi daca vrei sa prostesti clientul, ii raspund eu, pentru ca igienic chiar nu avea ce sa zica, eu fiind genul care umblu ras tocmai ca sa nu iau ceva de la careva. Vazand ca nu ma las, a acceptat sa o faca nepro pana la erectie. Zis si facut. De aici totul a decurs binisor fiindca pe mine nu ma interesa mai mult si odata batzos am purces la un sex care, fara modestie, cred ca ne-a placut la amandoi, caci pizda era tinerica si stramta insa s-a straduit din rasputeri sa nu se manifeste, probabil de frica pestelui care poate o asculta pe la usa. Ma starnea toata situatia aia intr-un mod al naibii de pervers, si cum o simteam ca ii place am lungit-o si eu cat am putut. Surprinzator fata de starea de la inceput, am reusit sa am chiar un orgasm de zile mari, asa ca lucrurile s-au terminat chiar bine pentru mine. HAbar nu am si chiar nu mi-a mai pasat cum o fi fost pentru ea, caci avnd in vedere conditiile oferite chiar nu vad de ce as mai fi intrebat-o daca totul a fost ok, cat despre bacsis nici nu se putea pune problema asa ca a tacut malc. IN plus si din principiu nu dau bacsis fetelor care vor banii inainte, se poate la sfarsit si numai daca a fost draguta in limitele normalului (nu ma supara daca nu vrea toate nebuniile mele dar nici nu le cer sa si-o puna invers, sa ma pis pe ele sau invers, sa ma linga-n dorsal sau alte figuri pe care altii au senzatia ca le-au platit).

 

Note:

Locatia: 6 - 7 (baia super jegoasa) pe Mircea Voda

Fata:   8 - tiganca slabuta insa cu inceput de burta. Fatza de un 6-7

Oralul: 7- tehnica mecanica

Normal: 6 genul scandura, incercand sa isi abtina exteriorizarea placerii. 

GFE: 2. plina de sictir care incearca sa se conformeze manualului

 

Halat 300 de lei ceruti iainte. EVIDENT CA NU SE MERITA!

 

Asa ca tineti-va departe!

  • Like 6
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...