Sari la conținut

Gina 0787615810 / 0732955256


Postări Recomandate

  • Oras:n/a
  • Oras:n/a

Revin cu recenzia, dupa o vizită la domnișoara Gina.Sun, raspunde, stabilesc detaliile: ce, cat, unde, cand. La delefon destul de obosită, așa și așa. Prima data mi-a zis de masaj, ceea ce era foarte o.k., fiind obosit și încordat. După anumite întrebări, primesc anumite răspunsuri edificatoare, face masaj, OWO și vaginal cu prezervativ, fără anal.Mă deplasez la locație, sun din nou și sunt direcționat către scara blocului, apartament, etaj.Bat la ușă, se deschide, intru, ghici cine era pitită după ? Gina. Simpatică, pielea frumoasă, ochii, verzi (parcă), sânii, medii, dar fermi. Se recomandă, ma recomand, îi spun că știu cum o cheamă, știu mai multe detalii, de, mă documentasem pe forum.Îmi arată dormitorul, întreb de un duș, îmi dă prosop, și îmi arată baia. Fac un duș, face și ea, și intrăm în dormitor.Începem cu masajul, frumos executat, mâini puternice, chiar m-am relaxat. Se joacă și cu limbuța pe corp, chiar frumos. După, un OWO frumos, știe și-i place să sugă. Până să mă dezmeticesc, de atâta supt, când să trecem în altă poziție, fata deasupra, dă repede din fund, și mai mai că-i gata. Hopaaa. O mai iau și în alte poziții, doggy, misionar, craci-umeri, zic poate poate se mai calmează domnul, dar fără izbândă. A mai încercat ea FK, dar nu am vrut, tot dădeam capul într-o parte. După vreo 8-10 minute, am terminat prima finalizare. Fata știa ce facea, chiar mi-a și zis: sug bine bine, și când vin deasupra mă mișc repede și e gata, BAM! A încercat și a doua finalizare, luasem o oră, dar degeaba. Mai aveam jumătate de oră. OK. Hai să faci masaj. Și atunci a început socializarea, bla bla în sus, bla bla în jos, ce zodie, când e născută, ce vârstă are, bla bla, bla bla. Fata foarte sociabilă, vb de toate, de unde e, ce-i place, cum a început, povestea vieții ei, dar nu într-un mod melodramatic.Experiența a fost plăcută, RECOMAND !Note:Corp: 9 (10 dă doar D-zeu).Oral: 9 (ATENȚIE, să nu o lași prea mult că după nu mai apuci să punctezi).Normal: 8 (nu am avut prea mult timp la dispoziție ca să văd care cum, dar stă cum o pui, și-i place).Masaj: 8 (nu știe, cred, care sunt punctele de încordare, pe omoplați, dar dacă îi spui, poate reacționează, eu unul nu am comentat).GFE: 8 (mi-a zis că-i mai vorbăreață, dar trebuia să-i vină ciclul, era puțin umflată, după ea).Nu se uită la ceas, se uită la CD player. 7 melodii = 30 de minute, 14 melodii = 60 de minute. Totul cronometat. Cred că am mai fi stat de vorbă, dar veniseră niște clienți fideli, și colega o chema la socializare în bucătărie. Am achitat, m-am îmbrăcat și am plecat. Dușul l-am făcut la hotel.Dacă ești prin Ploiești și te plictisești, RECOMAND o vizită la domnișoara Gina... dacă nu pentru altceva, măcar pentru masaj și chitchat.

  • Like 2
Link spre comentariu
Vizitator Cautatorul
Reputație: 0

Pana la recenzie, caci am vizitat-o pe Gina, postez cateva informatii: locatia este acum in zona Paltinis, pozele sunt reale si postate de ea. Cat de curand fetele isi vor face alt cont care va avea statut de escorta.

 

Acum partea pentru ploiesteni: tinand cont ca multi clienti isi iau informatiile de pe thread si cum nu am vazut recenzii, vor fi multi membri banati la greu incepand de azi...

Link spre comentariu
Vizitator Cautatorul
Reputație: 0

Un review scurt.

 

Am sunat si m-am programat, fara a spune exact de unde am numarul de telefon. Am ajuns la locatie care era in curs de amenajare intrucat fetele de abia se mutasera acolo. Ce pot spune cu certitudine, este ca fiecare client primeste prosop nou, tinand cont de stiva de prosoape vazuta de mine.

Atmosfera este putin de fast-fuck, tinand cont ca se raspunde la telefoane in timp ce clientul este prezent.. in timpul actului telefonul este pe silentios.

 

Despre Gina: nu are rost sa o descriu, pozele sunt reale si postate chiar de ea ca raspuns la solicitarile clientilor, atat ca nespecificand asta in postare a fost banata (si-a ales si un nume masculin ca nick... mare greseala).

 

Am luat pachetul de o ora, specifiicandu-i ca oricum eu nu voi putea mai mult de o finalizare, dar ca nu doresc sa fiu grabit. Auzind asta, Gina mi-a propus sa incepem cu un masaj... eu fiind de acord.

 

Masajul nu a fost ceva deosebit, in schimb a dat posibilitatea de a conversa. Dupa cele cateva minute de masaj am intrat la actiune... s-a inceput cu un oral bunisor dar far DT (mi-a spus ca nu-i place sa faca DT) si fara atentie acordata zonelor adiacente (nu am cerut acest lucru, am lasat-o sa se desfasoare in voie). Iarasi dupa cateva minute in care am avut parte si de oral (lent si fara maini), am trecut la partea a doua. Normalul s-a desfasurat in cateva pozitii, iarasi fara graba din partea amandurora... Concluzia pe care am tras-o: Ginei nu-i place sa fie grabita, merge pe sexul tandru si nu pe cel sportiv.

 

Dupa finalizare am conversat cu amandoua fetele, afland ca ele stiu si de forum cat si de persoana subsemnatului, find si "flituit" putin in momentul in care le-am banat contul. de partea internautica se ocupa Gratiela. din discutie mi-am dat seamaca sunt o groaza de ploiesteni care se inspira din forum (le abordeaza pe nume iar singurul loc unde le apare numele este forumul...).

 

Nu detaliez mai mult intrucat nu prea eram in apele mele cand le-am vizitat si consider ca ploiestenii au primit chiar prea multe informatii fat de cat si-au adus ei contributia.

 

Fisa tehnica:

 

locatie: fiind in curs de amenajare, nu dau nota

 

aspect fizic: corp bine cladit si fara kilograme in plus (vezi foto).

prestatie:

OWO (exista si posibilitate de CIM): nota 7-8 (bine executat dar fara atentie acordata zonelor adiacente)

Normal: tot 7-8 dar nu pot fi sigur de nota tinand cont ca nici eu nu eram in cea mai buna dispozitie... voi reevalua

FK: nu exista, se practica pupaturi, inclusiv e gura.

Conversatie: este genul direct dar placut

Anal: NS

 

Concluzii: pentru piata ploiesteana este de recomandat.. daca ar renunta sa discute la telefonul pe timpul intregiivizite ar fi chiar mai bine.

 

Eu voi reveni pentru a fi mai sigur de evaluare dar nu o voi posta, repet ploiestenii au primit deja prea mult fata de aportul adus

 

@Gogoncea: fara sa intreb, dintr-o discutie avuta cu un potential client, am tras concluzia ca nu intra impreuna...

  • Like 1
Link spre comentariu

Am vizitat-o pe Gina acum cateva zile. Neasteptat, mi-a raspuns la telefon din prima probabli si pentru ca am sunat in jur de 11-12 ziua si cam intr-o jumatate de ora eram la ea. Noua locatie este in paltinis. Mi s-a oferit prosop curat, am facut dus, dupa care am fost intrebat daca vreau un numar sau doua ... cateva minute de vorbarie apoi am trecut la fapte. Fiind prima experienta cu Gina am ales doar un numar. Fata se misca binisor la oral, ceva grija si in zonele adiacente la indrumarea mea. La normal am luat-o in vreo trei pozitii si pot sa spun ca se misca bine, e pe placul meu ... bine acum mai tine si de gusturi si scotea niste gemete care mi s-au parut destul de naturale. Am terminat in prezervativ din pacate .... dar face si CIM.

Per ansamblu - aspect fizic 8-9

- locatie - 7-8, dar este inca in curs de amenajare

- oral - 8

- normal - 9

- GFE - 9

Concluzia este ca se merita banii ... 70 ron numarul. Si 120 doua numere/1 h.

Singurul lucru care nu mi-a placut este ca, stand in aceeasi locatie cu gratiela, primesc amandoua clienti in acelasi timp..cel putin asta mi-au dat de inteles....dar cred ca se poate trece peste asta....daca fetele sunt atente. Oricum per ansamblu o experienta placuta.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:bucharest
  • Oras:bucharest

After visiting Gratelia i decided i should give Gina a visit too. Everything about her has been said already so i will keep this short.

She has a good figure, curves in the right places, service was excellent, is very friendly and chatty (though not great with English) over all was a good experience. I stayed for 1 completion, 70Ron, oral without condom and normal. Location is new and under construction so will be improved.

Location - 7

Body - 8

Oral - 9

Normal - 9

GFE - 8

  • Like 1
Link spre comentariu

In urma postarii Cautatorului, am vizitat si eu, nu doar pe Gina, ci si pe Gratiela.

Firul:

Eram deja in Ploiesti. Sun, raspunde, cred ca Gina., vorbim sumar la telefon, stabilim detaliile si plec spre locatie. Tocmita la telefon o ora cu doua fete.

Ajung relativ dificil la adresa, sunt intampinat de amandoua damezele. Prezentare, putina vorbarie, cand mi-aduc aminte ca am uitat florile in masina. Ma scuz putin ca am uitat ceva in masina si dispar, evident au zis ca ori sunt nebun, ori nu mi-a placut.

Revin cu florile(cate o floare pentru fiecare), moment in care Gina, cea blonda, a reactionat intr-o maniera mai mult decat tandra, pupici, imbratisari, etc. Fara sa-mi dau seama, am pomenit de nume, Gina si Gratieala, asa ca am fost intrebat de unde stiu de ele - forumul.

In timpul cat am fost dupa flori aparuse alt client ce voia pe Gina, normal ca l-a primit, deh, eu plecasem fara sa spun nimic, asa ca am astept pret de 20 min la bucatarie cu Gratiela, cea mai durdulie. Putin discutie de complezenta. Pleaca cel ce a venit peste mine.

Schimbam locul de vorbarie cu sufrageria. Acolo detaliem mai multe, in mod special despre cei ce le-au vizitat si au postari pe forum. Stabilim pretul pentru amandoua pe parcurs de o ora. In timpul conversatiei, se mai raspunde si la telefona, lucru nederanjant pentru mine, insa pentru alti...

Dus eu, dus ele. Am primit prosop curat. Baia este OK. Apoi sunt poftit in dormitor. Dormitorul nu are pat, ci doar o saltea, un CDplayer ce are rost de cronometru, ceva lumari intinse pe jos, si observat o mica jucarie, vibrator.

Se apuca amandoua de mine, insa nu deodata, una cu atentie la scula, alta cu sarutari pe corp, schimba scula cand la una cand la alta, si putina atentie una la scula, alta la OO. Gina la oral nu exceleaza, insa Gratiela il face adanc si cu mai multa atentie. Dupa cateva minute bune de oral, Gina trece la normal. Trebuie sa va spun ca vorbarie are in ea, sustinad sus si tare ca vrea sa ma simta in ea + alte cuvinte incitante si non vulgare. E un cliseu ce face bine. Pozitia aleasa de ea, cu calare cu spatele la mine + cealalta fata in brate e destul de incitanta asa ca am terminat in balonas fara sa mai schimb pozitii.

Putina vorbarie, fara dus, ci doar curatare cu servetele umede, apoi din nou un oral. Au tot tras de mine minute bune, insa scula nu a mai vrut nici normal si s-a cam culcat. Acum fie vorba intre noi, de obicei iau o ora sa nu fiu presat, rar si cu anumite conditii reusesc doua numere. Au incercat amandoua sa scoale pe cea mica, am abandonat eu desi mai era timp conform cronometrului.

 

Putina vorbarie de dupa, vizitat baia pentru un dus, si purced cu Gratiela spre usa. Nu m-a lasat sa plec pana nu a venit Gina sa-si ia la revedere de la mine si clasica urare ”te mai asteptam”.

 

Concluzii:

Pret extras din retetar, 70 lei o jumatate de ora/un numar, 120 lei o ora/doua numere, 200 lei doua fete/o ora(eu am lasat 220 dinaite sa purced in camera de lucru) Cred ca pretul este corect.

Locatie amenajata frumos, accesibila, loc de parcare in zona, renovata recent, insa neaparat necesita un pat si ceva mobilier.

Prestatie foarte buna la oral a Gratielei, mai rar gasesti asa ceva, foarte buna la normal a Ginei. Vorbarie suficienta si se adapteaza stilului fiecaruia, unii vor pizda, alti pasarica, etc.

De luat impreuna nu recomand, doar daca aveti buget si fantezii. Se vede ca nu prea intra amandoua si nici nu le vad sa-si ia limba in gura una alteia.

Din tot ce am vizitat prin provincie, par cea mai buna alegere.

 

La urmatoarea vizita prin Ploiesti le voi lua separat, daca timpul ar permite, Gina de dimineata, Gratiela de seara.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Deva
  • Oras:Deva

Am vizitat-o pe Gina acum cateva zile si in cateva alte ocazii anterioare.Locatia este in paltinis iar ca si noutate colega ei Gina s-a retras. De fiecare data mi s-a oferit prosop curat, am facut dus daca nu veneam de acasa deja dusat. Gina se misca binela oral, grija in zonele adiacente, ii face mare placere. La normal se misca de asemenea foarte bine desi ii place mai mult oralul, de fiecare data am optat pentru finalizare prin CIM, de fiecare data am optat pentru o finalizare, am incercat o singura data si cu ambele de asemenea o singura finalizare.

 

 

Acum si notele

 

- aspect fizic 8

- locatie - 9

- oral - 9

- normal - 8

- GFE - 8

 

Ca si concluzie merita banii, preturile enumerate si mai sus neschimbate 70 ron numarul 120 ron doua numere/1 h.

 

 

De asemenea din cate am inteles de la ea in maxim 3 saptamani se va retrage :(

  • Like 1
Link spre comentariu

Am vizitat-o pe Gina acum cateva zile si in cateva alte ocazii anterioare.Locatia este in paltinis iar ca si noutate colega ei Gina s-a retras. De fiecare data mi s-a oferit prosop curat, am facut dus daca nu veneam de acasa deja dusat. Gina se misca binela oral, grija in zonele adiacente, ii face mare placere. La normal se misca de asemenea foarte bine desi ii place mai mult oralul, de fiecare data am optat pentru finalizare prin CIM, de fiecare data am optat pentru o finalizare, am incercat o singura data si cu ambele de asemenea o singura finalizare.

 

 

Acum si notele

 

- aspect fizic 8

- locatie - 9

- oral - 9

- normal - 8

- GFE - 8

 

Ca si concluzie merita banii, preturile enumerate si mai sus neschimbate 70 ron numarul 120 ron doua numere/1 h.

 

 

De asemenea din cate am inteles de la ea in maxim 3 saptamani se va retrage :(

Gina nu se va retrage prea curand, iar noul ei numar de telefon este 0723979074

Link spre comentariu
Vizitator Vyypuss
Reputație: 0

@emil18 ne poti spune si tu, de unde esti asa sigur ca nu se va "retrage prea curand " si unde iti este sursa de inspiratie pentru noul numar de telefon.

Se pare ca esti foarte sigur pe tine tine "Gina nu se va retrage prea curand".

 

Moderatori dragi voua nu va cam miroase urat acesat siguranta de sine?

Link spre comentariu
  • Oras:Deva
  • Oras:Deva

Nu am mai fost la gina de atunci si nico nu am sunat,nu stiu daca planurile ginei s-au schimbat,m-as bucura sa ramana in meserie pentru ca altceva de recomandat cel putin pe forum sau experienta personala nu pot recomanda.

 

Numai bine si ciocane tari!!!

Link spre comentariu

@emil18 ne poti spune si tu, de unde esti asa sigur ca nu se va "retrage prea curand " si unde iti este sursa de inspiratie pentru noul numar de telefon.

Se pare ca esti foarte sigur pe tine tine "Gina nu se va retrage prea curand".

 

Moderatori dragi voua nu va cam miroase urat acesat siguranta de sine?

 

 

 

 

 

Dragule, sunt fosta ei colega, Gratiela si crede-ma tin legatura cu ea. Informatiile care le-am postat sunt date cu acordul ei, ea m0a rugat sa le fac publice.

Link spre comentariu
  • Oras:Deva
  • Oras:Deva

Se pare ca gina nu s-a retras,am subat zilele trecute dar nu am mai putut ajunge la ea si din ce am inteles are si o colega noua, nu stiu daca permanent sau era doar in vizita, daca a fost vreun coleg de curand pe la ea si ne poate da detalii ar fi bine

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

E prima recenzie facuta pe site asa ca nu va suparati daca nu o fac cum trebui :) . Deci odata ce am fost la Gina inseamna ca nu s-a retras cum se scrie pe aici , locatia este undeva pe la Paltinis langa Restaurant(pizerie ce o fi) Giulia , locatie ok totul in regula....am luat 1/h cu Gina , mai avea o colega am facut cunostinta cu ea dar scz am uitat numele :) sa revnim la Gina , ce sa zic mie unu mi-a placut o fata inalta cam la 1.74 fara tocuri ,arata foarte bine dupa parerea mea.....am intrat in camera cu nebunii am stat un pic de vb cu ea ,este vorbareata poti vb orice cu ea mi-a placut lucrul acesta la ea, face oral fara preze ,normal protejat am inteles ca face si anal dar nu prea ii place ,pe mine nu ma interesat oricum , face CIM eu asa am terminata 1 oara....

 

Concluzii :

 

aspect fizic - 9 daca avea si sani mai mari se putea da chiar si 10

 

locatie - 8

 

oral - 9

 

normal - 9

 

GFE - 10

 

Eu zic ca se merita bani 70 roni numarul si 120 roni ora ,cu siguranta o sa mai vin la ea !!!

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

am incercat sa sun la noul numar,dar se pare ca ar fi inchis telefonul,stie cineva daca gina inca mai lucreaza in domeniu???si daca se poate sa-mi spuna si mie cineva despre simona colega ei,cateva poze,varsta poate??

ms

Link spre comentariu
Vizitator Cautatorul
Reputație: 0

Apuci, poti conta pe ce spune Emil18. Sub acest nick se "ascunde" Gratiela fosta colega a Ginei. I se poate face si cont de escorta, chiar daca ea nu mai activeaza.

 

Ok. :) ii dau credibilitate. cont de escorta numai la cererea ei.

 

Ap.

Link spre comentariu
Vizitator Cautatorul
Reputație: 0

Am fost sunat de Simona. Fetele nu s-au retras. Ce a spus Emil se confirma, cauta alta locatie de asta nu pot fi contactate o perioada.

Link spre comentariu
Vizitator Lion86
Reputație: 0

si eu am sunat-o pe Gina aproape toata saptamana trecuta , dar daca tot isi cauta locatie , ma gandeam ca pana isi gasesc n-ar putea sa mearga la hotel sau la client acasa?

Link spre comentariu

Am fost la Gina astazi si vreau sa pun recenzia mea chiar daca nu o sa fie foarte completa (primul post aici)

 

am sunat putin cam in scurt si am asteptat cam o ora sa se elibereze. La telefon a fost foarte draguta. Am ajuns in locatie si am fost intampinat de doua fete foarte dragute Simona si Gina. Mi-au prezentat pretul serviciilor (aceleasi care au mai fost puse aici) si am ales-o pe Gina pentru ca doar pentru ea venisem aici. tipa arata bine are niste ochi ver zi superbi, sanii putin cam mici pentru gustul meu.

 

Ca si prestatie un oral cum rar ai parte, nota 9 din partea mea si un normal (cu prezervativ) 8,5.

 

O sa mai revin cu siguranta si recomand categoric. Pentru ploiesti este cea mai buna optiune pe care am gasit-o pana acum.

  • Like 1
Link spre comentariu

  • Oras:between nowhere and goodbye
  • Oras:between nowhere and goodbye

Salut,

 

Acum ceva timp le-am facut o vizita fetelor. Am stabilit ca in jurul pranzului sa ajung la ele, apropos, au o noua locatie, o casa undeva in drum spre Gara de Nord, pe langa spitalul Boldescu.

Am ajuns la ora stabilita, m-a intampinat Gina, mi-a prezentat-o si pe colega ei, Simona daca-mi aduc bine aminte. Am ales sa raman cu Gina pentru o ora. M-a invitat la dus insa facusem acasa, s-a retras ea cateva minute sa se pregateasca, s-a intors goala. I-am dat banii inainte (120 ora pentru oral <<portejat/neprotejat, dupa preferinte>> si normal protejat).

 

Gina este simpatica, are o atitudine porno cand isi intra in rol. Este fumatoare. La fata nu este wow dar pana la urma nu ma dusesem sa-mi aleg nevasta. Am ales sa fac oral protejat, asa fac din principiu cand sunt "in deplasare". Fata se pricepe foarte bine la materia oral... Am avut parte de cel mai bun pana acum, la ea. Are tentative de deep, in functie de marime insa, se loveste cu ea peste fata, peste limba, iar cu capul face prapad, il suge ca un aspirator si se mai si uita la tine cand ti-o suge. Nu mi-a neglijat deloc bilutele care au avut parte de tratament special si in plus a facut si anilingus, foarte bine. Dupa vreo 20 de minute am terminat in prezervativ, prin oral.

Dupa primul numar m-a intrebat daca nu vreaun un masaj, am fost de acord. A prestat masaj vreo 10 minute dupa care m-a intors cu fata in sus unde a reluat ce stie ea mai bine sa faca (in materie de sex :))), sunt sigur ca o avea si alte calitati ), oral. A reusit sa mi-o pregateasca de lupta si am trecut si la normal, bineinteles tot protejat. Am schimbat cateva pozitii, capra, misionar, umeri craci insa aici nu prea m-a dat pe spate si am decis sa o las balta. Cheful mi-a pierit poate si pentru ca vorbeste prea mult, incepuse sa mi-o suga si vorbea incontinuu... Deci, ca recomandare, poate mai putina vorbarie ar fi ok sau cel putin sa nu mai abordeza subiecte care sa-ti taie tot cheful (dirty talk ar fi mai ok). Am plecat de la Gina iar la iesire din curte, un vecin se uita lung la mine :D daca ar stii el ce se intampla la vecina in dormitor :D.

 

Note:

Locatie: 9 - curat, patul scartaie desi pare nou

Aspect: 7 - nu e fotomodel dar are ceva porno... sanii destul de mici

Igiena: 9 - curata, este fumatoare insa, daca aveti ceva impotriva, oricum, iti spune de la inceput

GFE: 6 - nimic special la acest capitol

Oral: 9.50 - nu e 10 pentru ca ar putea sa fie mai umed

Normal: 8 - mai multa implicare n-ar fi stricat

 

Overall - este de vizitat, mai ales pentru oral!!!

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...