Sari la conținut

CRISTINA FELINA- 0736595749


Postări Recomandate

  • Oras:braila
  • Oras:braila

salutare.am vizitat-o si eu pe cristina acum ceva timp.sun si imi raspunde o voce calda copilaroasa si stabilim sa ne intalnim undeva pe bratianu aproape de cora.ajung la locatie si ma intampina cristina o fata frumoasa,bruneta,subtirica cu un corp foarte bine proportionat si 2 ochi verzi din cate imi aduc io aminte,per total arata f bine fata.intram in dormitor si imi spune ca nu poate sta decat un nr eu vrand sa stau o ora ptr ca tre sa vina niste mesteri sa instaleze ceva oglinzi prin casa.panan la urma se rezolva treaba datorita colegei care a sunat si a amanat intalnirea cu mesterii si ramanem la o ora.incepem treaba cu un oral destul de bine executat,fata parea un pic plictisita si fara chef dar a fost ok.punem balonasu si trecem la normal destul de intens un misionar cu dorinta fetei sa accelerez ca cica ii place cu viteza de transpirasem tot.termin primul nr si luam o pauza de tigare timp in care mai schimbam 2 3 vorbe unde observ ca fata este glumeata si copilaroasa chiar un pic cam alintata dupa parerea mea.trecem si la partea a doua incepand tot cu un oral nu deosebit pana e ala mic gata si planteaza fata caciulita si nebagam la normal cu un misionar si apoi  cu un doggystyle unde fata ma indemna iar sa dau pe turbo pana la un momendat cand se cam plictisise asta mic si batea in retragere.cum fata  nu a vrut sa il resusciteze pe junior m-am ambitionat eu si l-am ajutat terminand in balonas si al doilea episod.locatie8 un apartament destul de ok si curat atitudine6un pic prea glumeata si cam plictisita,aspect9arata foarte bine si frumoasa,oral7 ii dadeam mai mult dar am prinso fara chef de munca,normal7ar trebui sa fie un pic mai serioasa in timpul actiunii,halatul130 sau 150 nu mai tin minte exact ca a trecut ceva timp.concluzie are potential si arata si foarte bine dar ar trebui sa ia treaba mai in serios.va salut cu respect.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:CONSTANTA
  • Oras:CONSTANTA

vorbit ieri cu cristina felina~!!!

 

ma rog...nu stiu daca am vorbit cu pysy pe numarul ei...sau chiar cu cristina...dar am sa impart cu voi concluzia mea: prostia este realmente contagioasaaaa~!!!

 

:slap2

johnn,de ce nu merge sa îți trimit mesaj :-o
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Dupa mult timp ... am decis sa trec si eu pe la felina aceasta mica..... curatica  ... tzatzici ferme si rotunde..... fundulet mic ... futacioasa schimba ea pozitiile fara sa ma intrebe "acum cum vreeeeii" asta mi-a placut

Oral 7

Normal 8

Aspect 7

Curata... apartamentul curat....  mare schema nu a fost....

150/h  zona cora [pod budelii

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...