Sari la conținut

matura -sex total-0768.735.385-


Postări Recomandate

  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Confirm si eu spusele colegului @masternice.

 

Am fost pe la ea cam acum o luna, detaliile mai jos:

 

Locatie - Batistei, o garsoniera cam inghesuita, baia foarte mica, sapun lichid ioc, avea doar un sapun solid (bun si asta decat deloc), prosop cat o batista. Nota pentru locatie doar cat sa treaca clasa, mofturosii ar face cale intoarsa din usa.

 

Servicii oferite - sex total, oral si fara prezervativ, posibile 2 finalizari intr-o ora.

 

Aspect - arata mai bine cu masca aia pe fata, ii da asa o nota de oarecare mister si senzualitate. Nu m-a dus capul sa o rog sa ma astepte cu masca pe fata, asa ca am vazut o doamna cam imbatranita, dantura innegrita, vorbeste cam sssassait. Plinuta, sanii mari insa foarte moi si lasati, carnea flasca.

 

Actiunea - debutat cu sex oral protejat (asa am vrut eu dupa ce i-am vazut dantura), foarte bun, umed, se bate cu ea peste buze, o poate lua destul de adanc, aproape de un deepthroat total. Se ocupa bine si de coite, le linge si le ia pe rand in gura, limba ii aluneca si mai jos si face un annilingus decent, nu doar trece cu limba pe acolo.

Dupa ce am pompat cateva minute in ea mi-a scos-o din pizda si si-a frecat un pic clitorisul, moment in care m-a stropit serios cu un squirt. vazand cum stau lucrurile, am futut-o dur, din cand in cand o scoteam din ea si o bateam cu pula peste clitoris pana stropea ca o tasnitoare.

La normal face chiar ca o nimfomana, geme, isi da ochii peste cap, chiar ii place pula.

Am zis sa testez toate serviciile oferite, asa ca am pus-o capra si am intrat si in curul ei. Destul de stramta, nu face nazuri si chiar apreciaza niste palme peste cur in timp ce o penetrezi anal. Am finalizat in prezervativ cand eram in curul ei.

 

Concluzia

 

Note:

- locatie 6,

- aspect 5,

- oral 8.5 (cu potential...cred ca un pic de exercitiu ar putea sa o faca sa treaca la un deep total; am puntcat aici si annilingusul destul de ok)

- normal 8.5, a contat in nota si squirturile reale (sunt multe care pretind, putine care insa si reusesc)-

- anal 8

 

Concluzia - doamna nu arata cine stie ce, insa se fute bine. Nu este pentru cei care prefera tipele tinere, atragatoare si intr-o buna forma fizica.

Si cat a fost remuneratia?
Link spre comentariu
  • Oras:unde este necesar
  • Oras:unde este necesar

Am vizitat-o de curand pe Alina, si profit acum de un pic de timp liber pentru a contribuii la cresterea gradului de informare de pe  forum.

Mai am cateva recenzii restanta, dar incep cu aceasta, pentru ca intalnirea cu ea a iesit – pentru mine – din obisnuinta intalnirilor de aceste gen…

Din acest motiv, spun de la inceput, recenzia este intr-o nota subiectiva.

Fiind prima data cand fac sex cu o femeie care-mi ofera si experienta unor reprize de squirt, am fost mai mult decat impresionat. De aceea, singura nota pe care vreau sa o dau este de 10+ pentru intalnirea in ansamblu.

Locatia nu este de lux, dar este curata si dotata cu tot ce trebuie ( de notat doua feluri de apa de gura, cu alcool si fara!)  iar Alina chiar daca nu arata ce un top model, (dupa cum se poate observa asta din pozele –reale -postate de ea in anunt) compenseaza prin atitudine si prin implicare.

Cine vrea o pustoaica miniona, cu sani beton si cur minuscul, evident ca nu va fi incantat de aspect, si nu o va vizita, insa va pierde o experienta deosebita.

Dupa o scurta discutie telefonica in care mi-a confirmat ca partea cu squirt-ul nu este doar de marketing ci este reala, am stabilit sa ne vedem in  30 de minute si m-a indrumat spre locul faptei. Intrat, facut un dus eu (imi cer scuze si pe aceasta cale ca i-am rupt unul dintre dozatoarele de gel de dus) apoi facut dus ea si inceput actiunea cu oral din partea ei, eu in picioare ea pe pat, foarte placut (mai soft, asa am cerut eu) care  n-a durat prea mult, deoarece prima data din curiozitate, iar a doua oara din nerabdare, am trecut amandoi pe pat, unde am putut sa ma bucur si eu de pasarica ei curata si apetisanta. Dupa foarte putin timp, a inceput nebunia cu squirt-ul ! Dirijat de ea, am stimulat-o cand cu gura cand cu degetele, pana cand a tasnit primul jet... si apoi nu stiu cate altele, pentru ca e imposibil sa tii socoteala. Cel mai placut este cand lichidul tasneste direct pe sex, dupa stimularea clitului. Asta nu e de povestit, e de incercat!

Am continuat apoi cu un normal de nota 10, in mai multe pozitii, intrerupt de reprize de squirt si tot asa pana la finalizare (normal, evident protejat), care a fost ca un fel de bonus, pentru ca squirt-ul singur face toti banii.

Bani care nici nu sunt multi, 150 lei/ora (mi-a spus ca nu lucreaza la finalizare) insemna un raport pret/servicii excelent, demn de o escorta de top.

De fapt, daca ar avea alta locatie si ar lucra un pic pe partea de marketing, sunt sigur ca ar ajunge la top.

Dupa o ora in care eram flesca si la propriu si la figurat, in care implicarea Alinei a fost totala, pentru ca asa ceva sigur nu se poate mima, am plecat incantat, hotarat sa mai revin.

 

In concluzie, eu o recomand pentru toti cei care doresc o experienta deosebita, cu o femeie care desi  nu mai este o pustoaica, compenseaza prin atitudine si implicare...

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Satul cu ministri
  • Oras:Satul cu ministri

am pus-o pentru ca am testat-o eu

este o doamna la 42 de ani blonda ,,este nimfomana ,,cu acte" daca pot sa spun asa,mai plinuta ca michell ,dar care dovedeste o la fel de mare implicare,iar ca locatie o gasiti in blocul din spate la intercontinental

ca servicii face sex total,fisting vaginal,anallingus activ,squirt

@rir, am doua observatii de facut asupra postarii din citat.

 

1. Invata sa pui pauza dupa virgula, pentru ca la o cautare cu "fisting", cautarea nu gaseste si acest topic, datorita faptului ca tu ai scris legat "total,fisting". Acum problema aceasta este rezolvata, functia cautare gaseste si acest topic, pentru ca am scris eu corect cuvantul fisting.

 

2. Daca tot te-ai laudat ca ai vizitat aceasta doamna, si ai afirmat ca face fisting, poate ma lamuresti si pe mine, caci sunt interesat de aceasta prestatie, in ce a constat acel fisting de care pomenesti, i-ai facut fisting, si cat/cum, sau stii numai din auzite sau ce ti-a spus ea, caci in toate anunturile ei, nu pomeneste nimic despre fisting.

 

Astept un raspuns, o lamurire.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am fost la Alina in ziua de marti.Ce mi-a oferit femeia asta...Am platit ptr o ora 150,dar m-a acceptat s-o regulez aprox. 2ore.E de belea!!!Am sa merg in fiecare sapt. La ea.se merita.Locatia 9,sex normal.oral.anal.squirt.fisting=10+.Alina e de nota 20.Pana acum,n-am mai intalnit asa ceva.As vrea sa ma mai cuplez cu un tip s-o futem amandoi odata!

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Am fost la Alina in ziua de marti.Ce mi-a oferit femeia asta...Am platit ptr o ora 150,dar m-a acceptat s-o regulez aprox. 2ore.E de belea!!!Am sa merg in fiecare sapt. La ea.se merita.Locatia 9,sex normal.oral.anal.squirt.fisting=10+.Alina e de nota 20.Pana acum,n-am mai intalnit asa ceva.As vrea sa ma mai cuplez cu un tip s-o futem amandoi odata!

Link spre comentariu

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Cu scuzele de rigoare ptr. Alina,vreau sa precizez ca nu a facut fisting cu mine,ci i-am bagat doar 2 degete.Blegul de mine nu stia pana in ziua de azi ce este acela fisting,de aceea am vrut sa vin cu aceasta precizare.Scuze Alina!Sper c-o sa ma mai primesti pe la tine!

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...