Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:București
  • Oras:București

Va salut camarazi. Ieri am sunat-o pe Loredana si am stabilit ca ne vedem la ora 18:00. Mi-a spus ca si-a schimbat locatia pe Nerva Traian. De pe la ora 17:30 pana la ora 18:00 am tot incercat sa sun si domnisoara avea telefonul inchis. Este a doua oara cand este neserioasa si de aceea eu nu mai apelez la serviciile ei, cu toate ca prima oara a fost foarte bine.

M-am gandit ca este necesat sa stiti si acest aspect.

Numai bine.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Telefon: loredana_lorry89
  • Oras:NERVA TRAIAN
  • Telefon: loredana_lorry89
  • Oras:NERVA TRAIAN

>stupefiant<....Buna, imi cer scuze daca te-am suparat...

Nu sunt neserioasa, doar ca a aparut ceva nepravazut si a trebuit sa plec din motive personale...
Daca specifici k prima oara a fost ok ptr tine , poate fi si in alte dati, sper ca iti va trece mica suparare pe mine .

Multumesc...

  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București

Va salut camarazi. Dupa cateva vorbe schimbate cu Loredana prin mesajele private m-am gandit sa o vizitez din nou. Asa ca ieri am sunat si am facut programare la ora 18. De aceasta data am specificat ca sunt acel baiat suparat ca m-a lasat balta, deoarece n-am vrut sa merg degeaba pana acolo. Fata si-a cerut scuze pentru data trecuta, am trecut peste si a ramas sa ne vedem la ora 18. Locatia este pe Nerva Traian intr-o garsoniera mare la ultimul etaj. Interesant este ca in camera este un jacuzzi. Ajuns in locatie mi-a propus sa stau cu ea cateva minute la o tigara si am vorbit de unele de altele. Mi-a spus ca a mai pus putine kilograme pe ea, dar face sport pentru a le da jos. La corp arata bine, fundul si sanii fiind fermi, tinand cont, totusi, ca este mamica. I-am cerut un prosop pentru a merge la dus si mi-a aratat prosopul care era asezat pe pat intr-o forma interesanta, ca la hotel.

 

Dupa dusul de rigoare a inceput actiunea. Sarutari si mangaieri pe tot corpul, dupa care a trecut la oral, nu inainte de a folosi un servetel umed pentru igienizarea organului. Oralul a fost bun, dar tot acela de la prima intalnire mi-a ramas in minte. Nefiind obisnuit sa stau degeaba i-am propus 69. N-am simtit niciun miros si niciun gust dubios, deci fata este foarte curata. Trecusera cateva minute si am zis sa incercam si normalul de data aceasta cu ea deasupra. In dreptul patului ete un dulap cu oglinda in care, cu putin noroc, poti vedea actiunea. Se misca bine la normal, de aceea in cateva minute am fost si eu gata.

 

Cateva minute am mai stat la o tigara dupa care mi-am cerut scuze deoarece trebuia sa plec la o intalnire. Acum a venit si timpul platii asa ca am intrebat cat ii datorez si mi-a spus 150 lei. Nu mai tineam minte cat scria pe forum pretul asa ca i-am dat banii. Tin minte ca si prima oara la fel am platit tot pentru o finalizare. Acum uitandu-ma la anunt vad ca e 100 lei finalizarea. Eh, asta este. Data viitoare am o finalizare gratis de la ea :))

 

Eu in mare sunt multumit de ea si vad ca este promitatoare fata. Acum daca ar fi sa dau o nota cred ca as merge pe un 8. Mergeti, incercati si asteptam comentariile pe forum.

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Telefon: loredana_lorry89
  • Oras:NERVA TRAIAN
  • Telefon: loredana_lorry89
  • Oras:NERVA TRAIAN

>stupefiant<


Nu a fost intentionat...credeam ca stai 1 h , iar banutii erau pe masa langa noi knd stateam la bucatarie....


Eu nu intentionez sa fac asa...a fost un moment de neatentie.. atata tot..data viitoare primesti 50 de roni inapoi..

ms de intelegere..

Daca era sa fiu nesimtita si sa mi bat joc asa faceam si de prima data....dar akm a fost doar un moment de neatentie , nu obisnuiesc sa fac asa ceva ceva, crezand ca este vorba de 1 h....te rog sa ma crezi...

Te astept next time sa rezolvam mica neatentie.....

Iti multumesc de intelegere..

Iar pentru ceilalti domnii specific: Se poate si 1 finalizare la pretu de 100 de ron 30 de minute., si 1 h cu 2 finalizari ca parte financiara 150 ron..

Multumesc inca o data pentru atentia acordata ...

Va doresc toate cele bune.. kissss.gif...

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Inside yoU
  • Oras:Inside yoU

aseara tocmai am intalnit in persoana Loredanei un om misto, o femeie misto, si cel mai brazilian fund intalnit vreodata :P

sa incepem cu inceputul...

ne tatonam de ceva vreme... bad timing cum ar zice englezul... cand aveam eu timp nu avea ea.. si invers...

intr-un final sambata seara am stabilit sa ne vedem. Am ajuns in zona indicata (Nerva traian) la scara blocului, am sunat, am asteptat maxim 5 minute si am fost invitat sus in laborator :)

 

Locatia: Garsoniera spatioasa.. cu un livingo-bucatarie, si camera de lucru separata. Foarte ok compartimentata, si foarte foarte curata si ordonata. Din partea mea nota 9,5.

 

Domnisoara: Inalta, peste 1,70, bruneta, parul nu f lung, 25 de ani, dragutza la fata, si un trup fabulos de sudamericanca (sani nu foarte mari, dar foarte placuti la palpare, si un fund senzational, si foarte foarte tare). Igiena impecabila. Nota 10 aici (e exact genul meu de femeie, inalta si cu fund proeminent).

 

Amabilitate&socializare: Ajuns in locatie m-a servit foarte amabil cu ceva de baut, am stat la o tigara pe canapeaua din living. Femeia mi s-a parut foarte naturala. Nu exagerat de pisicoasa, sau de lipicioasa... chiar naturala in comportament si discutie. Daca intretii discutia si se simte in largul ei descoperi un om foarte placut de petrecut timpul. Timpul nu a reprezentat niciodata o problema, nici macar in apropouri voalate, ceea ce nu am mai intalnit. Nota 10 aici.

 

 

Servicii: In mare parte cam stiam despre ce e vorba, dar inainte sa intram in "cabina de proba" am mai intrebat o data, raspunsul fiind foarte foarte multumitor... total... fara limite de nici un fel. Ce pot sa spun e ca sigur am fost amandoi pe aceeasi lungime de unda. Despre acel click vorbesc. Pur si simplu fata nu a avut nici o retinere in nimic, deloc.

GFE: 10 pentru mine

FK: da, si intretinut, si intr-un mod foarte particular placut. Nota 10.

Oral: neprotejat, cu incercari de DT, foarte placut, non violent si fara graba, cu finalizare orala. Nota 10

Normal: Schimbat 2 pozitii, foarte placuta in timpul actiunii, zambeste, glumeste, comunica, se implica, iti arata ce/daca ii place. Nota 10.

Anal: Cu putin ajutor si indrumare din partea ei, si putina gentilete si rabdare din partea mea a iesit un anal de vis, mai ales tinand cont de fundul ala genial. Nota: 10

 

E foarte posibil in acest caz sa fiu putin subiectiv, dat fiind ca Loredana, atat fizic cat si comportamental e exact genul meu de femeie, dar va relatez exact ce am simtit/trait.

Mie mi-a lasat impresia ca tine neaparat sa fie foarte corecta si sa te faca sa te simti multumit.

 

Am ramas la ea o singura finalizare (nu obisnuiesc 2 pentru ca la mine dureaza destull de mult prima finalizare, si oricum m-a sextenuat suficient incat sa mai fiu in stare de inca una), am lasat 150 RON de la inceput la initiativa mea (fata era chiar putin nedumerita cand a vazut ca insist sa ii ofer banii inainte), am ramas la ea muuuult peste o ora... cu povestile dinainte, actiunea in sine (30-40 minute) si povestile si tigarile fumate cu ea dupa.

La plecare ne-am multumit unul altuia pentru amabilitati cu dorinta de a ne revedea.

 

Ce pot sa spun este ca imi pare rau ca nu am ajuns la femeiea asta mai devreme...

ca si recomandare, daca vreti sa aveti parte de bunatatzi, fiti civilizati si foarte amabili cu ea, si veti fi recompensati pe masura. Daca ceea ce cautati este doar o descarcare, atunci sunt convins ca va poate rezolva cu mare placere, dar aveti multe de pierdut.

 

Sper ca am fost destul de detaliat. In orice caz pentru orice alte intrebari va stau la dispozitie fara probleme.

 

Desi nu am mai facut asta pe forum pana acum, tin sa ii multumesc Loredanei pentru timpul frumos petrecut impreuna.

 

Sa aveti presiune :D

  • Like 7
Link spre comentariu

Zilele trecute am trecut prin Bucuresti cu chef de futai, amzis sa-i fac o vizita Loredanei.

 

Am sunat, am stabilit sa ne intalnim intr-o ora. Dupa o ora si ceva eram la dus.

 

A inceput cu un oral bun cu eye contact

Initial am pus-o capra in fata patului, iar eu asezat la marginea patului, o imagine excelenta. Apoi m-a intrebat daca nu vreau sa vina ea pe mine, m-am conformat imediat. Intins pe spate, ea s-a asezat pe mine cu spatele. Demential ...

Peste vreo 5 min de omor (altfel nu ii pot spune) simt ceva cald pe picioare si ea tremurand, zic hai da-o in plm. Ea mi-a zis ca a avut un squirt - hai ma ma lasi, nu am crezut si nici acum nu cred (poate uro ... lol). Adevarul este ca nu am vazut niciodata cum arata un squirt real cu ochiul meu, doar cele fake din porneturi.

 

A stat cam un minut sa isi revina si apoi iar omor, peste ceva timp aceiasi poveste ... Dupa ce si-a revenit, m-a executat lejer cu niste miscari din buci.

  • Minus 7
Link spre comentariu

Salut,

 

Zilele trecute m-am intors in Bucuresti cu chef mare de futai. Fiind impresionat de ultima intalnire cu Loredana, am zis sa ii mai fac o vizita.

De data asta am zis sa incerc si analul, nu de alta dar bucile alea nu merita iertate.

 

Am sunat, am stabilit sa ne intalnim intr-o ora. Dupa o ora si ceva eram la dus.

 

Ce apreciez la ea este ca face si ea dus de fata cu tine (improriu zis de fata, adica o vezi cum intra la dus si iese proaspata numa' buna de mancat)

 

A inceput cu un oral bun cu eye contact, dupa care i-am povestit ca vreau sa ii sodomizez fundul ala meserias.

S-a supus cu un ras strengar, am pus caciula si dai bice.

Initial am pus-o capra in fata patului, iar eu asezat la marginea patului, o imagine excelenta. Apoi m-a intrebat daca nu vreau sa vina ea pe mine, m-am conformat imediat. Intins pe spate, ea s-a asezat pe mine cu spatele. Demential ...

Peste vreo 5 min de omor (altfel nu ii pot spune) simt ceva cald pe picioare si ea tremurand, zic hai da-o in plm. Ea mi-a zis ca a avut un squirt - hai ma ma lasi, nu am crezut si nici acum nu cred (poate uro ... lol). Adevarul este ca nu am vazut niciodata cum arata un squirt real cu ochiul meu, doar cele fake din porneturi.

 

A stat cam un minut sa isi revina si apoi iar omor, peste ceva timp aceiasi poveste ... Dupa ce si-a revenit, m-a executat lejer cu niste miscari din buci.

 

Cadou: 150 lei

 

O seara buna,

Paul

Zilele trecute am trecut prin Bucuresti cu chef de futai, amzis sa-i fac o vizita Loredanei.

 

Am sunat, am stabilit sa ne intalnim intr-o ora. Dupa o ora si ceva eram la dus.

 

A inceput cu un oral bun cu eye contact

Initial am pus-o capra in fata patului, iar eu asezat la marginea patului, o imagine excelenta. Apoi m-a intrebat daca nu vreau sa vina ea pe mine, m-am conformat imediat. Intins pe spate, ea s-a asezat pe mine cu spatele. Demential ...

Peste vreo 5 min de omor (altfel nu ii pot spune) simt ceva cald pe picioare si ea tremurand, zic hai da-o in plm. Ea mi-a zis ca a avut un squirt - hai ma ma lasi, nu am crezut si nici acum nu cred (poate uro ... lol). Adevarul este ca nu am vazut niciodata cum arata un squirt real cu ochiul meu, doar cele fake din porneturi.

 

A stat cam un minut sa isi revina si apoi iar omor, peste ceva timp aceiasi poveste ... Dupa ce si-a revenit, m-a executat lejer cu niste miscari din buci.

 

 

Amice ady_007_dark te cheama in viata reala Victor Ponta?

Nu de alta dar ai copiat cuvant cu cuvant din recenzia facuta de mine acum ceva timp.

 

Asteptam un rapsuns ...

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Alep
  • Oras:Alep

Salutare!

 

De la început vreau să îmi cer scuze faţă de colegii de forum că urmează să scriu o recenzie cam lungă, dar am chef să povestesc mai detaliat. Pe de altă parte vreau să o asigur pe Loredana că o apreciez şi nu îmi pare deloc rău că am fost la ea :maninlove.

 

Într-o zi a săptămânii, când am avut mai mult timp liber, am fost la Loredana. La ea vroiam să ajung, nu am sunat la nici o altă escortă. Si am vut două motive foarte întemeiate: are un corp super şi oferă multe servicii la un preţ bun. Totuşi, în momentul când m-am hotărât să o vizitez, citind ce au scris alţii despre ea şi uitându-mă la pozele ei, am avut în vedere următoarele despre Loredana :) :

-este o persoană distantă;

-foarte probabil să am parte de "surprize" în timpul acţiunii de comentarii gen asta nu vrea, ailaltă nu-i place;

-arată foarte bine la corp, dar la faţă nu prea.

 

Eram foarte nerăbdător să ajung la Loredana, sperând că voi avea şansa să am parte de o oră plăcută în compania ei. Am făcut programarea cu mai mult timp înainte. Gata de plecare spre locaţia ei, o sun conform înţelegerii. Mai erau vreo 40 min. Îmi răspunde imediat şi mă anunţă că nu mai e valabilă întâlnirea decât dacă sunt de acord cu amânarea cu 1h. Am fost de acord. Am ajuns la ora stabilită, dar m-a rugat să mai aştept vreo 10min.

 

Despre locaţia Loradanei am numai cuvinte de laudă: frumoasă, curată, luminoasă. În schimb atitudinea Loredanei -de gheaţă. Se uita la mine de parcă era directoarea care vroia să mă anunţe oficial că vrea să mă dea în şomaj. Cum am precizat înainte, mă aşteptam eu la aşa ceva, dar pus în faţa realităţii n-am reuşit să mă adaptez ca să mă simt în largul meu, mi-a dispărut tot entuziasmul pe care îl mai aveam. Recunosc că prefer ca escortele să fie mai zâmbăreţe, mai pisicoase. În plus, mie nu mi-a plăcut că a mai vrut să mai petrecem ceva timp în livingo-bucătărie :) (foarte interesantă denumirea pe care am găsit-o într-o recenzie de mai sus). M-a întrebat dacă vreau să beau suc sau altceva, nu aveam poftă de nimic, dar am fost de acord să mă servească cu apă plată. Eu eram aşezat pe canapea, Loredana, în picioare, a fumat în timpul ăsta şi şi-a păstrat privirea aceea care nu-mi plăcea. I-am spus că îmi displac momentele de genul ăsta. Devenisem foarte agitat. :angry: :unsure:

 

Dar au trecut şi minutele acelea şi a venit momentul pe care-l aşteptam, adică am trecut în cealaltă cameră unde am făcut rapid un duş şi , după ce am mai ţinut-o un pic pe Loredana în braţe, am ajuns în pat. Specific faptul că pozele de mai sus sunt făcute în locaţie.

 

Părerea mea este că Loredana este o fată drăgută la faţă. Este înaltă, sânii sunt mici dar frumoşi. Era epilată perfect. Are într-adevăr un cur de nota 10, tare şi cu o formă frumoasă, ce plăcut să îl mângâi! De admirat ambele orificii când stă întinsă pe burtă! :X

 

Altă atitudine din partea Loredanei -în dormitor. Când a fost vorba de sex, a fost foarte cooperantă, mi-a făcut pe plac fără nici un comentariu, fără ezitare. Pe scurt, mi-a făcut mai întâi sex oral ceva timp, poate un pic cam monoton, dar totuşi ţinând cont de o preferinţă de-a mea. După ce şi-a dat cu lubrifiant, am făcut un pic sex normal şi am vrut şi sex anal, dar după câteva incercări de a-l introduce în orificiul mai strâmt, ăla mic m-a lăsat baltă aşa că a trebuit să iau o pauză :cry2 :-/ , deşi Loredana a avut sugestii (chiar surprinzătoare)(toată admiraţia mea!) pentru resuscitare.

 

Aşa că, pauză fiind, am profitat să o mai admir şi să o mângâi pe Loredana. Am făcut un duş şi apoi mi-a făcut un sex oral foarte reuşit, eu stând în picioare. Am trecut la sex normal, apoi la anal, am finalizat, am făcut duş şi m-am îmbrăcat. Chiar 1h se scursese de la intrarea în apartament. Am mai discutat un pic.

 

Note:

>Locaţie =9,5

>Atitudine =5 înainte de intrarea în dormitor (primirea nu a fost pe placul meu, am povestit deja)

9 în dormitor (amabilă, a respectat indicaţiile mele, nu m-a grăbit, cu adevărat s-a străduit să-mi facă pe plac, pupăcioasă)

>Sex oral =9 (neprotejat; n-am făcut "finalizarea orală", dar nu din cauza Loredanei)

>Sex normal = am făcut foarte puţin şi dacă ar fi să dau o notă ar fi mică doar din motivul că nu prea am încercat poziţiile pe care le prefer eu

>Sex anal =9 (senzaţia a fost plăcută şi poziţia a fost cea favorită)

 

Cu siguranţă poate fi mai bine decât experienţa avută de mine de această dată.

Am plătit tariful de150 lei/h.

  • Like 8
Link spre comentariu

salutare domnilor,

Sambata trecuta, m-am hotarat sa ii fac o vizita d-rei Loredana.

Am sunat-o mi-a dat coordonatele si in 30 de min. am ajuns la fata locului. Locatia este situata pe str. Nerva Traian, la blcul maro (adica e sigurul cu balcoane maro), foarte usor de gasit.

Am urcat la garsoniera cu pricina, foarte interesant amenajata, cu jacuzzi in dormitor, am inteles ca a fost gandita de un strain.

Dupa ce am schimbat cateva vorbe, ea a fumat o tigara, am purces la dus. Oricum ne cunoastem deoarece e a 4-a oara cand o vizitez.Dupa dusul de riguare, ostilitatile au decurs intr-un sens bun, adica as fi vrut sa dureze mai mult, doar ca problema a fost la mine, adica m-a tinut foarte foarte putin si am finalizat. Dupa ce am terminat am stat cu ea la un suc, vorbind despre una, despre alta, mi-a povestit putin din scurta sedere in Germania.

Notele:

 

Locatie: 9.00, o gasesti foarte repede

Atitudine: 9.00, ne cunoastem de ceva vreme

Sex Normal: 8.00

Sex Oral: 9.00

Sex Anal: - nu am incercat

 

datorita faptului ca nu am plecat imediat ce am terminat si am mai stat vreo 20 de minute, am hotarat sa ii las 150 Ron

 

Recomand cu toata placerea !

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Telefon: dromaderu_cocosat
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: dromaderu_cocosat
  • Oras:Bucuresti

Neața tuturor
Aș sintetiza întâlnirea cu donșoara Lory astfel : socoteala de-acasă nu se potrivește cu cea din târg...și nu în sensul negativ. Să vă spun de ce:
Eram literalmente setat pe o partidă de sex anal - atât și nimic mai simplu. Lory era una din potențialele ”victime”. Cum ea a fost prima care mi-a răspuns la telefon (nu chiar de la prima încercare) mi-am declarat-o câștigătoare. Mi-a comunicat/confirmat succint serviciile și tarifele și mi-a detaliat puțin și locația. Ajuns pe Nerva Traian, o sun din nou pentru a-mi da ultimele detalii.
Trebuie să vă spun că mă așteptam la o tipă să-i spun mai rece, adeptă a unui sex sportiv, cu care greu aș fi purtat o discuție liberă.
Bun, ajung în garsonieră și rămân plăcut impresionat: primirea se făcea într-un fel de living luminos, cu un fel de open bar ... loc prielnic pentru o discuție de încălzire. Eu o mai vizitase-m pe vremea când era la Piața Muncii, având după părerea mea câteva kilograme în plus față de atunci. În rest, ca descriere: brunetă tunsă scurt, 175, chip comun, piercing, sâni faini ..”jucabili”, un fund nebunie de braziliancă, pielă fină. M-a așteptat într-o rochiță neagră, mulată, ciorapi cu bandă, tocuri. M-a poftit în anticameră unde m-a servit cu un suc, bomboane etc. Am socializat puțin..dar foarte plăcut, nu mi s-a părut deloc firea rece la care mă așteptam... ba mai mult, s-a deschis ușurel vorbind diverse prostioare. Am cerut prosop să fac duș și dau să mă duc spre baie.. ea mă trage în dormitor... surprins inițial, apoi am văzut jaccuziul de acolo astfel că m-am îmbăiat și împrospătat liniștit. Întors în pat am început acțiunea cu ușoare sărutări din partea ei, după care fata a lunecat ușor spre hăndrălău și a început un oral foarte bun, umed, cu deep, lins ouțe și ruperi de ritm. M-a invitat să ma joc cu un vibrator în păsărica ei, astfel că am trecut într-un 69 de mare „angajament”... am ținut-o așa câteva minute bune jucându-ne unul cu altul. Am cerut echiparea și am început cu woman on top. Normal foarte bun, tare, mai sportiv, FKisurile au devenit mult mai pasionale... am „derivat” în alte mici poziții, după care am trecut în căpriță al cărei efect direct vizual a fost alimentat și de imaginea oferită de oglinzile de pe șifonier.Cum fetei îi plăcea să fiu puțin mai dur în acțiune m-am conformat... și așa am dus-o până la final. Am cerut o pauză bine meritată.. și am pornit o nouă fumodiscuție mult mai interesantă și mai plăcută decât antreul...chiar nesperat de plăcută de interesantă în care sub fata dură și băiețoasă am descoperit multe alte lucruri... Am stat la discuția asta mult și bine și am ntrerupt-o doar datorită faptului că trebuia să plec. La final mi-a oprit doar 100 de lei... Ideea este că m-am simțit excelent și sigur voi repeta întâlnirea pentru a termina ce am început

Trecând la partea folositoare a recenziei


- Tarifare – 100 ron1h 30 min; fără nicio urmă de a mă zori;
- Locaţia Nerva Traian, etaj superior, garsonieră util compartimentată, foarte curată, jaccuzi în dormitor, oglinzi
- Serviciile: oral NP în funcţie de igienă, accepta cunilingus, normal, anal, CIM
- Aspectul fizic si atitudine: brunetă 175, 55 de kg, fund de braziliancă.
- Detalii despre servicii: FK timid, sărutări pe tot corpul, mângâieri, oral neprotejat bun, umed, deep, atenție ouțe, normal de anduranță. diverse poziții
- Programul de lucru: până spre 21.00
- Notele:n general nu am acordat note dar așa e mai corect, să respectăm regulamentul, chiar dacă până la urmă ele sunt subiective. Ca şi informare, pentru mine cel mai important este sexul oral, asta urmăresc cel mai mult la o escortă şi GFEul. Un normal foarte bun, spre excelent ridică impresia generala. ).
- Locaţie: 9,5 Curățenie excelentă.
- Aspect: 8,25 (Față 8– brunetă, păr scurt, zâmbet frumos; Corp 8,5 – pielă fină, sâni frumoși nu foarte mari, o nebunie de fund, foarte curată)
- Prestaţie ( Oral 8,5 –un oral foarte bun şi de efect, cu lins și supt lent, deep, ruperi de ritm; Normal 9 - se mișcă excelent, contre plăcute, am schimbat mai multe poziții fără probleme, mi-a plăcut mult pentru că pare că trăieşte momentul, „acceptă”pălmuțe la funduleț.. :) )
Atitudine9. GFEfoarte bun, a funcșionat clickul în cazul nostru )

Concluzia finala: .o experiență în mod clar reușită. Am rămas total surprins de atitudinea plăcută și deschisă.

Plusuri mari pentru atitudine. Cum am spus am venit pentru anal... nu am ajuns la această întâlnire la așa ceva...dar am avut parte de un GFE nesperat de bun și sigur revin, cum am spus. pentru continuare ;)

Raportul calitate/pret este foarte bun.
O recomand celor ce vor un fund marfă cu GFE ridicat și sex mai sportiv... trebuie să meargă uns aparatul... ;)

Succes

post-14765-0-01634500-1353892275_thumb.jpg

  • Like 12
Link spre comentariu
  • Telefon: loredana_lorry89
  • Oras:NERVA TRAIAN
  • Telefon: loredana_lorry89
  • Oras:NERVA TRAIAN

Buna Baietiii :hug1 .....V-am afisat cateva poze cu mine......

Loredana......0769976912.........LUNI---SAMBATA----: 11:00--21:00 ,MAXIM...21:30...ULTIMA PROGRAMRE..


Va pupic , toate cele bune,, o saptamna linistita va doresc....pupi....... :* :*

post-38201-0-95723000-1353955976_thumb.jpg

post-38201-0-52526400-1353956022_thumb.jpg

post-38201-0-41319900-1353956039_thumb.jpg

post-38201-0-15375500-1353956051_thumb.jpg

post-38201-0-87702300-1353956073_thumb.jpg

post-38201-0-39796900-1353956103_thumb.jpg

post-38201-0-49669600-1353956129_thumb.jpg

post-38201-0-24128500-1353956163_thumb.jpg

post-38201-0-52216900-1353956214_thumb.jpg

post-38201-0-48668700-1353956268_thumb.jpg

post-38201-0-37995700-1353956369_thumb.jpg

  • Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Sa mai revin si eu cu inca o recenzie.:)...

In urma recenziilor voastre si a pozelor ce le are domnisoara am decis sa o vizitez.Acum cateva ore am plecat de la domnisoara Loredana si pot spune ca a fost o decizie buna sa o vizitez.Tipa s-a comportat foarte frumos,m-a rugat la inceput cu suc sau apa ,bomboane:) si pentru mine detaliile astea conteaza foarte mult.Am stat putin la o discutie inainte de actiune unde am stabilit ce si cum.Sa comentez putin si aspectul domnisoarei: m-a impresionat,are un corp frumos si un fund de milione,exact genul meu de femeie.Prin atitudinea de inceput si fizic m-a cucerit.Am trecut la actiune unde mi-a oferit un GFE foarte ridicat,FK,oralul foarte bun cu atentie la zonele adiacente.Normalul a fost ok dar mi-a placut foarte mult si n-am rezistat mult:)..asa ca nu pot sa`mi dau cu parerea dar premisele sunt foarte bune.Am facut un dush inainte de plecare,am mai stat la o discutie si nici o secunda nu am simtit ca sunt grabit.

Acum sa trec si la rezumat :

Trecând la partea folositoare a recenziei

 

 

- Tarifare – 100 ron 30 min/1 finalizare(atat am stat eu)...150 ron/h-2 finalizari

- Locaţia Nerva Traian, etaj superior, garsonieră util compartimentată, foarte curată, jaccuzi în dormitor, oglinzi

- Serviciile: Normal,anal,GFE,FK,oral neprotejat in functie de igiena-nota generala 9+

- Aspectul fizic : tipa inalta cam 1.75,proportionala si un fund de 10+cu 9 pt restu face 9.50

- Programul de lucru: până spre 21.00

- Locaţie: 9,5 foarte curata

- Atitudine9

 

Concluzia finala: . Tipa pentru mine e clar de revenit si o sa revin in mod sigur,merita un loc la Top escorte!

  • Like 3
Link spre comentariu

Sal’TARE!

In conformitate cu Regulamentul Forumului:

„escortele de top sunt cele care au acumulat cel putin 5 recenzii pozitive de la 5 membri diferiti dintre care cel putin 3 membri cu rang de la Serious Contributor in sus sau la decizia administratorilor/moderatorilor”

Loredana a fost analizata in perioada ultimelor 6 luni de activitate (iunie-decembrie) si s-a constatat ca a acumulat numarul necesar de recenzii pozitive de la membrii forumului, dintre care trei recenzii de la Serious Contributor, doua de la membrii VIP si trei de la membrii Platinum. Pentru a asigura corectitudinea promovarii a fost realizata compensarea a doua recenzii care au avut cel putin o nota sub 8 de la membri cu rang de cel putin SC.

Avand in vedere cele de mai sus, sunt indeplinite conditiile de promovare la categoria “Top Escorte”! Felicitarile noastre si multumiri celor care au contribuit prin recenzii corecte!

Ii dorim Loredanei sa isi pastreze drumul ascendent in serviciile prestate, spre deliciul nostru al tuturor! Si sa nu uite exemplele unor colege care au redus motoarele si in consecinta au trecut la o categorie inferioara!

Felicitari si Bafta!

 

post-769-0-64887100-1354530146_thumb.jpg

Link spre comentariu
Vizitator cioco
Reputație: 0

Salut,

Ieri pana ca domnisora Lory sa fie promovata la sectiiune Top escorte, i-am facut o vizita si chiar am fost intrigat ca aceasata fetita nu a fost promovata, lucru pe care si ea poate sa-l confirme. Dar sa incepem cu inceputul, in data de 1 Decembrie din plictiseala si mereu atent sa nu fiu prins de radar, m-am conversat cu Lory si fratele @guest12, care era in cautare de placeri platite in dulcele nostru Bucuresti, pe chat. Mi-a placut de ea pentru faptul ca este deschisa si fara fite fapt confirmat si pe perioda actiunii de ieri. Cu o zi inainte imi comunicase ca incepe programul in jurul orei 9:00 asa ca ieri la prima ora ii dau telefon si stabilesc o intalnire pt. ora 12:00 iar domnisoara a acceptat. Plec de acasa sa-mi rezolv problemele si la ora 10:30 terminasem tot (sau aproape tot) asa ca sun sa o intreb daca ne putem vedea la ora 11:00 dar imi spune ca face curat in casa si apoi face si o baie, ok ramane pentru ora 12:00 cu toate ca ardeam de nerabdare sa ajung mai repede intre picioarele ei si sa-i povestesc lui @guest12 ce a ratat. La ora 12:00 ma infiintez pe str. Nerva Traian la blocul cu balcoane maro pregatit de actiune. Mi se comunica scara, etajul, apartamentul si ma infiintez in fata usii. Intru si dau cu ochii de ea, inaltita cam 1,70m, imbracata chiar nu mai stiu cum si destul de bine proportionata, dar fundul face toti banii,iesit in afara si niste buci o minunatie. Ne asezam pe canapea si fumam o tigara discutam prostioare ii dau o ciocolata cu lapte si alune si sunt invitat in dormitor sa-mi fac un dus iar ea sa se usuce la par. Primesc prosop curat si uscat luat direct din sifonier unde am vazut doua teancuri mai de prosoape. Termin dusul si vine si ea dezbracata si foarte dezinvolta ma intreaba daca ce vreau, daca imi place FK, cand m-a intrebat asta am ramas mut pt. ca mai citisem pe aici ca il face mai timid si am confirmat ca da si chiar imi face placere. Ne intindem in pat si incepem sa ne sarutam si sa ne mangaiem iar cel mic se facuse mare mare, apoi ea isi concentreaza atentia asupra lui si unde nu incepe un oral mamaaaaa dar ce oral, DT,atentie la oo, scuipat organul , supt de simteam ca-si dubleza dimensiunea, zici ca avea o pompa de vid in gura ( acum daca ma intrebati nu stiu cine face mai bine oralul ea sau Bianca777) eram intr-o pozitie semi 69 si doar ea presta asa ca am cerut si eu dreptul la replica si m-am lansat intr-un cunilingus pe care am incercat sa-l execut ca la carte. Dupa o perioada imi propune sa trecem la o caprita si aici alta surpriza placuta, stramta, umeda de la mine si de la lubrifiant. Fiind destul de inaltuta si pentru ca ma scufundam in saltea cer schimbarea pozitiei tot in caprita dar eu stand in picioare la marginea patului, zis si facut dar tot ea imi propune un anal si aici surpriza dupa surpriza, stramta si cu niste muschi la anus dezvoltati de ma treceau taoate cele simt ca nu mai pot sa tin si ii spun ca as prefera sa finalizez CIM asa ca ma asez pe marginea patului ea in genunchi in fata mea si incepe cu acelasi oral de milioane, m-a bagat in boala. Finalizez intr-o mare explozie si materie prima din abundenta foarte adanc DT (micutii strigau: tradare tradare ne-au dat in gat), cumintica si rabdatoare asteapta sa termin tot ma sterge, deschide gura si-mi arata tot ce colectase dupa care se duce la baie sa ma

i faca niste marinari. Fratilor face un anal de zile mari dar oralul bate orice norma. Si acum notele:

Locatie 9,5: loc parcare, curatenie, nu prea ma impac cu saltelele moi.

Aspect 8,5: este placuta, nu este un manechin dar arata bine si este tanara, carne tare si sani cam marimea 2, perfect curata si epilata

Atitunine 10: Primitoare, vorbeste frumos si corect, atenta, GFE maxim, FK foarte misto

Oral: aici nu pot sa dau decat 9,8 daca facea si swallow era 10 curat

Normal: 9,5 din cauza saltelei prea moi pentru mine, data viitoare o sa o facem pe parchet.

Anal: 10 nimic de reprosat

Pret:150 ora + o ciocolata si ca sa agit putin spiritele in randul escortelor, cate se pot lauda cu asa servicii la acest pret?

In concluzie: DE RECOMANDAT

  • Like 8
Link spre comentariu
Vizitator cioco
Reputație: 0

VOIAM SA SCRIU LA INCEPUTUL RECENZIEI CA-MI PARE NESPUS DE RAU PENTRU LIPSA MEA DE ACTIVITATE DIN ULTIMUL TIMP DAR PROMIT SA NU SE MAI INTAMPLE !

SCUZE DE OFF TOPIC CU ACEASTA POSTARE !

Link spre comentariu
  • Oras:Marte
  • Oras:Marte

Salutare tuturor, 

 

Luati-ma usor ca asta e prima recenzie pe care o fac. Eu incerc sa o fac cat mai corect posibil.

 

Pe la ora doua, doua si ceva, s-a constat o furtuna din care n-am putut sa dorm cu nevasta-mea impreuna in pat...  :laugh2 (glumesc, pentru cei care stiu clipul de pe youtube).

 

Deci..., avand in vedere ca radarul (Angelina) a fost relocat pentru o scurta perioada de timp in afara Bucurestiului si nemaifiind  sub acoperirea acestuia, zic sa fac si eu o vizita la o domnita. Acum dai si cauta pe renumitul forum de specialitate :bow .

 

Vazand ca este proaspat promovata la Top Escorte si avand in vedere recenziile pozitive m-am oprit asupra Loredanei pe care am sunat-o ieri sa stabilim o intalnire. Cu parere de rau mi-a spus ca mai are cateva programari si a ramas sa ne vedem astazi dimineata. Prima impresie la telefon a fost ca este o fata cu care nu voi intampina probleme de comunicare.

 

Azi dimineata o sun pe Loredana cu o ora inainte de ora stabilita pentru a ii confirma prezenta mea.  Lustruiesc palosul cu apa si gel de dus, imbrac echipamentul de lupta, ma urc pe cei numai 75 de cai din dotare si plec la razboi.

 

Ajung pe Nerva Traian, in fata blocului care este extrem de usor de gasit. Trebuie sa va spun ca la orele diminetii sunt locuri de parcare cacalau, insa habar nu am cum este mai pe seara.

 

Stiam ca Loredana mai are treaba si am dat un sms. Am mai asteptat vreo 15 min pana s-a eliberat si am primit informatiile necesare. In doua minute sunt in garsoniera Loredanei. O fata bruneta, draguta si cu un fund de milioane. Locatia arata bine si cum au mai spus si prietenarii mai sus are si un jacuzii in dormitor. Dupa ce am fumat o tigara si am mai discutat una alta despre fete, clienti, nimfomane.ro ( :bow ) ne-am mutat in dormitor unde Loredana a schimbat imediat lenjeria. A... am uitat, i-am zis sa ii dau cadoul si mi-a replicat ca ea nu mi-a cerut nimic, insa pot sa ii pun pe masa daca, chiar vreau.

 

Trebuie sa va spun ca este numai a doua oara cand merg la o escorta si am descoperit de prima data ca sunt cam crispat cand ma vad pus in fata problemei asa direct, prin urmare palosului ii cam dadea cu virgula  :laugh2. I-am explicat si ei problema si ne-am amuzat copios.

 

Pentru ca ordinarul ala de jos nu a vrut sa ii pun caciula (fugea de ea ca dracu' de tamaie  :pope), a trebuit sa ma multumesc numai cu oral, insa fratilor... ce oral...

Am terminat CIM cu ochi dati peste cap si degete de la picioare imbarligate :laugh2  

 

La sfarsit am mai fumat o tigara, am pupat fata si am taiat-o (nu pe fata, ca palosul oricum era la film)

 

Garantat Loredana nu va scapa asa usor de mine, stiu ca mai are o groaza de bunatati de oferit.

 

 

 

NOTE:
Locaţie = 9
Igiena = 10
Atitudine = 10 m-am inteles foarte bine cu ea si am ras de ne-am spart. Sper ca si ei i-a facut placere compania mea.

Sex oral = 10 (pentru mine, nu prea am multe experiente cu care sa compar) neprotejat, CIM, batut peste fata, fara dinti.
Sex normal = Nu stiu

Sex anal = Nu stiu d'astea
Halatul = 150 Leuti
  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Inside yoU
  • Oras:Inside yoU

nu stiu daca a venit moshu la voi... da la mine a venit moasha.... moasha Loredana desigur :D

 

A fost o data... a fost frumos... a fost ca niciodata... intr-o seara tarzie acum cateva zile... barfa cu fata la telefon vreo 10-15 minute.... si programat o intrevedere de CURtoazie :D

Inarmat cu o licoare buna si o cutie de praline... asa ca de mosh... ca cica fata a fost cu-minte in ultima vreme... si a si promovat... deci merita sa vina moshu la ea.... moshu criss :D

M-am teleportat la usa cunoscutei locatii de pe nerva traian, la ora stabilita.

Fata dezinvolta si comunicativa ca intotdeauna... mi s-a parut ca a mai slabit intre timp vreo 2-3 Kg.

Am poposit la un pahar de ceva bun... o vorba... un pornache pe TV in FUNDal... o tigara... si apoi am trecut la actiune... in deja vestitul loc de balaceala din camera... aceeasi atitudine proactiva si orientata spre client (ca sa folosesc un limbaj corporatist)... si ca sa si continui in stilul asta... au fost respectati toti KPI-ii si SLA-ii...

Oral: neprotejat, cu deep (nu foarte mult.. si nu de fiecare data reusit... ca deh... nu m-am nascut in China :D) si finalizare tot orala.... nota 10 fara discutii

Normal: Aici revenim la cireasa de pe tort... acel brasilian style veru fucking nasty ass :D .... care aduce un foarte puternic added value in ceea ce o priveste. Nota 9

Anal: daca los brasilian buci sunt cireasa de pe tort... ei ce se afla intre ele... e pepenele de pe tort :D Foarte foarte tare la anal... intra tota fara probleme... si cu o senzatie foarte placuta in timpul scenetei. Nota 10.

In rest aceeasi curatzenie ireprosabila atat a locatiei cat si a fetei.

Total am stat vreo ora si putin... o finalizare destul de lungutza.... cu socializarile de dinainte si de dupa... la sfarsit am lasat din proprie initiativa 150 ronishori foarte bine meritati.

 

Eu zic ca nu e nici o greseala nici o intamplare ca fata a ajuns aici. Sper sa ramana cu picioarele pe pamant (sau pe umeri ma rog... dupa posibilitati) si sa isi pastreze standardele la care a ajuns.

 

Sa aveti presiune and a good (fucking) weekend :D

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Buna seara!

Am vizitat si eu aceasta stimata domnita minunata, care mi-a cam cazut cu tronc. Aceasta domnita se apropie, in viziunea mea, de perfectiunea feminina. Placuta, joviala, foarte deschisa si plina de viata, aproape ca m-am indragostit de felul sau natural de a fi. Fiecare clipa petrecuta impreuna a fost de-a dreptul de nepretuit.Am insistat cateva zile pana am reusit sa fac o programare, semn ca este foarte solicitata si isi respecta, atat clientii cat si programarile. Un mare plus pentru acest aspect.

Asadar, sa tragem si cateva concluzii:

 

- Tarifare – 100 ron1h 30 min, nu se uita la ceas, este cat se poate de naturala si subtila.
- Locaţia Nerva Traian, etaj superior, garsonieră , foarte curat,igiena maxima, curatenie luna peste tot
- Serviciile: oral NP în funcţie de igienă, accepta cunilingus, normal, anal, CIM
- Aspectul fizic si atitudine: brunetă superba, aproape cea mai frumoasa escorta vizitata
- Detalii despre servicii: am inceput cu sarutari, tandra,pasionala, oral (eu il prefer cu cauciuc) si apoi schimbat cateva pozitii, este flexibila si nu comenteaza nimic, ba chiar iti da impresia ca ii place foarte mult
- Programul de lucru: până spre 21.00
- Notele:
- Locaţie: 10
- Aspect: 10
- Prestaţie  Oral 9

Normal 10 
Atitudine10

Concluzia finala:O RECOMAND CU MARE DRAG!

Acestea fiind spuse va doresc o seara buna!

Cu respect

Dr. v

 

  • Like 2
Link spre comentariu

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Respect! :snap Am platit 150 ron, mi-a jucat o farsa tastatura. Sau poate detele mele neatente la tastatura. Sunt inca cu gandul la ea. :laugh2

Am stat mult la taclale si nu am observat cand a trecut o ora si jumatate. Oricum nu m-a grabit deloc si nici nu mi-a atras atentia ca am depasit timpul. Scuzati-mi va rog greseala.

 Cu stima!

Dr. V!

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...