Sari la conținut

Vizitator Samira_Sami

Postări Recomandate

Vizitator Samira_Sami
Reputație: 0

Pe Anita o cunosc personal. O sa-i fac o mica deschiere pentru ca pot:), am intrat cu ea la dublu!!!Are in jur de 158 cm si 48 kg. Nu e genul slim, nu are celulita, are putina burtica, sani frumosi, nr 2, poponet bombat. Are o fatza comuna dar cu niste ochii superbi!Face sex total (oral, normal, anal), accepta FK, 69, CIM, CUM.Din punct de vedere sexual, este putin mai repezita, asta fiind stilul ei dar daca o atentionezi, se linisteste. O suge bine (si o spune regina sexului oral), se misca bine, este elastica, pasarica e ok, epilata si parfumata. NU STIU CUM SE COMPORTA DOAR EA IN PARTICULAR CU CLIENTUL DAR LA DUBLU, E FOARTE OK.Am fost obiectiva!http://www.damedelux.com/escort-Anita-5401-page-ro.htm

Link spre comentariu
Vizitator Samira_Sami
Reputație: 0
Ne poti spune cu cine face dublul acum sau daca lucreaza singura .Eu unul sunt foarte interesat
Lucreaza singura!LA dublu a intrat cu mine si nu numai....
Link spre comentariu
Vizitator vyypuss
Reputație: 0

merci frumossss scumpa doamna .Oricum tipa este de retinut minte .Am sa -i fac o vizita cand vin acasa in vacanta ,pe la inceputul lui august ,sper sa mai fie in breasla.

Link spre comentariu
Vizitator Samira_Sami
Reputație: 0
merci frumossss scumpa doamna .Oricum tipa este de retinut minte .Am sa -i fac o vizita cand vin acasa in vacanta ' date='pe la inceputul lui august ,sper sa mai fie in breasla.[/quote']O sa fie!Cu multa placere!Sper sa fiu apreciata ca va mai aduc o informatie noua pe ici pe colo, contribui la prosperitatea forumului!;)
Link spre comentariu
Vizitator Samira_Sami
Reputație: 0
Atunci da-ne si tarifele practicate draga Samira' date=' ca sa stie oamenii la ce se baga :D.Multam' fain![/quote']200 lei oral si normal300 oral, normal, analkiss you!
Link spre comentariu

am futut aceasta dra miniona si perversa. la mine acasa, 4 mil pt total. a venit imbracata in niste blugi stramti si cu pantofi negri, clasici. e mica si perversa, a inceput cu un sex oral din picioare, capra, cu boticul in scula mea. m-am simtit dator sa-i bag un deget in anus. fetitza se saruta cu pasiune, cu limba adanc. face si anilingus barbatului, linge si ouale, totul. n-a refuzat nimic, chiar s-a implicat si era excitata. mi-am dat drumul de doua ori, la anal. - oral - 10;- normal - 10 (cum o pui... era sa spun ca "sta"... dar nu sta.. se misca de te rupe)- anal - 10 (tipa, se impinge in pula, e criminala)- GFE - 9 (totusi, nu e chiar iubita mea, de aia nu primeste 10)O recomand, ii place sexul si chiar mi s-a parut nimfomana, cu conditia sa n-o bruschezi la anal, sa-i dai preludiu si timp sa se incalzeasca.

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...